- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
stres yapma ne olursürekli bu konuyu düşünürsen doğruyu bulamazsın. azıcık kafanı rahat bırak bir kaç gün bu sorun yok gibi yaşa takma kafana o muyud bu muydu diye. azıcık izin ver kendine olmazmı canım ( çok değil bir kaç gün şöyle sınırsız kahkaha at mesea,yapmadığın birşey yap,eşine hoşluklar hazırla mesela bir süpriz :))) kafanı dağıtırsın o süprizi düşünürken bile,inan bana azıcık kafanı rahat bırakırsan sonucuna sen bile inanamayacaksın :))))
benimde coşasım var nedense eee coşalım barii kop kop kop
canım cuma günü kar yağdı cumartesi sabah bir uyandık dışarı çıkalım dedik her yer buz tutmuştu..
kaçgündür hala erimedi buzlar fecii kayıyo yerler insanın buzda dans edesi geliyo çok güzel dans ederimya
çok şanslısınız bebekim ohhh havalar güzelmiş valla tadını çıkarın bizim iliklerimiz dondu:18:
hadi o zamn baharın kocişinin 23 de olacak sperm testinde çıkacak spermler için şimdiden kopmaya başlayalım
haydiii çoşalımm bebekimmm
selam kızlar neden arkadaşa açıklama yapmıyorsunuz çok ayıp.neyse canım ben seni aydınlatayımda bunlar ne biçim misafir perver değil demeyesin.bizim eşlerimizin menisinde ne canlı nede cansız sperm çıkmıyor .yani sıfır sperm.inşallah açıklayıcı olmuşumdur
benimde coşasım var nedense eee coşalım barii kop kop kop
hadi o zamn baharın kocişinin 23 de olacak sperm testinde çıkacak spermler için şimdiden kopmaya başlayalım
dimi ama çok ayıp ettik
ALLAH dan sen varsında ayıbımızı örttün...
selam kızlar neden arkadaşa açıklama yapmıyorsunuz çok ayıp.neyse canım ben seni aydınlatayımda bunlar ne biçim misafir perver değil demeyesin.bizim eşlerimizin menisinde ne canlı nede cansız sperm çıkmıyor .yani sıfır sperm.inşallah açıklayıcı olmuşumdur
kızlar ne bensiz kopuyorsunuz oldumu şimdi
inş bebekimmm allah razı olsun senden
:118::118::118::118:
tamam bebekim bahar için kopuyoruzzzzzzzzzz
naber kızlarr..
nasılsınız bakalımmm
senden de bebekimm benimmm
güzel haberlerini alacaz şimdiden başlayalım 40 gün 40 gece kopcaz
naber kızlarr..
nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?