Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım en küçük olandı görsen tutamazsın ben tutamamıştım baş parmağımız varya onun kadardı elleri ayakları filan o kadar küçüktü.
ama ben şuna kızıyorum mesela şimdi eltime yani.
geçen gün adeti geçikti bende hamile olabilrsin belki deidm aman allah korusn dedi olursa aldırırım dedi. yani ne kadar zoluklarla evlatları oldu 3 ünü kaybetti ama olursa aldırırım diyebiliyor.
yani zorluklar unutuluyor...
inşallahhh bizde o günlerş görebilirz canım
sana bişi anlatcam canım özelden oku tamam mı ?

AMİN AMİN AMİN İNŞL RABBİM BÜTÜN HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN...

UOTE=cervan;22083623]canım yaa elimde değilkiii...
ister istemez stres yapıyorum karamsar oluyorum..
o ilk m tese olduğundaki günleri tekrar yaşamak istemiyorum..
tedavi sürecinde yine insan daha umutlu oluyo..
ama tedavi bitince iş ameliyata gelince olay değişiyo.
herşeyin hayırlısı diyelim artık...[/QUOTE]
CERVANCIĞIM KOLAY DEĞİL CNM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM O DUYGULARI ŞİMDİDEN BENDE YAŞIYORIM RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞLH..

VCK ÖYLE DÜŞÜNME CANIM ÜZÜLMEYİN NOLURSUNUZ BÖYLE YORUMLARA DAYANAMIYORUM HEPİMİZİN BEBEĞİ OLACAK İNŞLH..(

AHH CNIM BUNLARI YAŞAMAK İNSANA ÇOK ACI VERİYOR AMA BİZİMDE KADEİMİZ BÖYLEYMİŞ HAYIRLISI OLSUN CNM NE YAPALIM..

EVT CANIM O KADAR DOLUYORUZKİ EN UFAK BİRŞEYDE AĞLAMAYA BOĞULUYORUZ (
eşimin spermiogram sonucu :0 milyon. teshiş azosperm. biyopsi sonucu: sol testis sertoly cel only sendromu sağ testis: % 10 lara olgunlaşmamış spermatid izlendi. açıkçası bundan hiçbirşey anlayamadık.

CANIMKAÇ AY TEDAVİ GÖRDÜNÜZ NELER KULLANDINIZ İNŞLH Bİ DAKİNE GÜZEL ŞEYLER OLUR ÜZMEYİN KENDİNİZİ KOLAY DEĞİL YAŞADIĞIM İÇİN BİLİYORUM AMA SABIR SABIR(

aaaaa bebekimm bende çok kızdım şimdi nedemek aldırırım
ya insanlar nasıl geçmişi bi anda unutuyor anlamış değilim...
bebişlerinin üçüde yaşamış olsada böyle bi kelimeyi etse bi nebzede olsa anlarım...
tabi cana kıymak çok büyük günah ama günahı ona derdim...
ama senin tek çocuğun var onca sınavlardan geçip kavuşmuşsun yavruna...
rabbim sana seni uğraştırmadan verirse nasıl onu elinin tersiyle itersin
rabbim akıl fikir versin böylelerine ne diyim
tamam canım bakıcam şimdi mesajına...

evt canım insanlar işte zorlukları biran da unutuyor.
herkese akıl fikir versin rabbim demekten başka bişey diyemiyoruz.
tmm bitanem oku bekliyorum cevabını...

rüyada erkek bebek görmek hayırlı haber anlamına geliyor biliyormuydun canım :))

aa bilmiyordum sabahsıda aktar aradı macunları kargoya verdim diye acaba macunlarmı işe yarayacakta oğluşum olacakayyy keşke olsa işe yarasa herkes yer macunlardan sonra hereksin oğluşu olurmuşama hala unutamıyorum o oğluşum oğluşum diye sevişimi..belkide eltimin bebeği girdi rüyama teşekkür etti bana hayatlarını kurtardığım için bende iyice uçtum he

hımm biraz anladım bizde eşime kan tahlili yapıldı bide mr çekildi doktor onların sonucunda hipofiz bezinin doğuştan bzı hormonları üretmediğni söyledi o yüzden bu hormonları dışardan vericez demiş.eşimde 3ayda bile bazı değişmeler oldu sesi biraz daha kalınlaştı yüzünde sakallar çıkmaya başladı önceden yoktu tabi bide öbür boyutu var işin:)aklıma takılanları en azından soramasam bile burda yazılanlardan bilgi topluyorum iyi oldu

sadecik canım şu gölcükten gelen macunlardan bahsediyorsun dimi? bende bu adamla aradım konuştum ama ben almaya karar veremedim. sonuçlardan ne olur benide haberdar et.

ah canım hani anlatsam roman olur derler ya aynen benim hayatımda anlatsam roman olur..evet eltimde kocasını kaynanamı kayınpederimi doldurur onlarda bana patlardı eşimle aram açılırdı eşimle boşanma noktasına geldik 3 ay ayrı yaşadık sonra barıştık ama daha da kudurdu bu.bir başıma kaldım aralarında ailem uzakta yaban ellerde tek başıma..bunalıma girdim canımdan bile oluyordum dayanamayıp yaptıklarına ve eşimin beni savunamamasına..çok uzattım bende neyse hepsi geride kaldı ama çok şükür ki benim onlara ters yüz kızartıcı tek bi lafım olmadı rabbime çok şükür şimdi onlar utanır yaptıklarından eşi beni el üstünde tutuyor bir saygılı bir saygılı bana...rabbim çok büyük bana bu günleri gösterdi..bende el üstünde tutulur oldum..onun gibi insandan insan yapamıyorum ama olsun bende onlara hayat dersleri veriyorum

evt canım insanlar işte zorlukları biran da unutuyor.
herkese akıl fikir versin rabbim demekten başka bişey diyemiyoruz.
tmm bitanem oku bekliyorum cevabını...

canım bizler hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inş
ama asla öncemizi unutmayalım rabbim kimseyi bu yanlışın içine düşürmesin...
bebekimm mesajı gönderdim

sadecik canım şu gölcükten gelen macunlardan bahsediyorsun dimi? bende bu adamla aradım konuştum ama ben almaya karar veremedim. sonuçlardan ne olur benide haberdar et.

evet canım gölcüklü..bende kararsızdım hatta babamı gönderdim adam nasıl biri gerçekten aktarmı varmı dükkan diye.babam gitti evet dedi dükkan var ama o sadece karışım macun işlerine bakarmış başka biri daha varmış o dükkanda satış yaparmış normal satış yani.mustafa bey aynı zamnada fabrikada çalışırmış..babam ben ters bi durum görmedim dalavereci tipi yok dedi yani babamın dikkatini çeken ters bi durum olmadığı ve adamda çok inandırıcı konuştuğu için aldık salı günü kargoya verdi perş gelir en geç cuma gelir ben buraya devamlı yazıcam zaten o konuyla alakalı

amin bebekimmmm
kocişinin gelmesine çok var mı buarada ??

kocişimin çok uykusu gelmiş adapazarı tarafında çekmiş arabayı uyuyormuş 1 saat uyuyup öyle gelecekmiş. gece 11 bulacak sanırım gelmesi bebekim.
sabah çok erken kalktı ben olsam uyumasını önlerdim ama yanlızda gidince uyku bastırmış.
uyusunda geç geldin dikkatli gelsin sağ salimde ben yanlız kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…