yok bebekimm uzun olur mu ne güzel ayrıntılı bişekilde anlatmışsın...
benim gibi meraklıyıda ancak böyle ayrıntılar gerekiyor
bebekimm ne zorluklar çekmişler yaa inanılır gibi değil...
demek üçüz oldu ama en küçükleri hayata tutunmuş kıyamam ben ona yaa
rabbim sağlıklı nice seneler göstersin inş...
bu bile rabbimin bi mucizesi bebekimmm okadar mücadeleden sonra hayırlısıyla kavuşmuşlar yavrularına...
inş bizde en kısa zamanda sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize
AMİN AMİN AMİN İNŞL RABBİM BÜTÜN HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN...Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
VCK ÖYLE DÜŞÜNME CANIM ÜZÜLMEYİN NOLURSUNUZ BÖYLE YORUMLARA DAYANAMIYORUM HEPİMİZİN BEBEĞİ OLACAK İNŞLH..baharcığım gözünden kaçmış bak sana kopyaladım gördün mü birtanem .canım ya sen bugün duygusal bir günündesin anlayacağım.canım benim sakın üzülme bak ne güzel sizde sperm çıkışı başladı inşallah en yakın zamanda sende arkadaşların gibi bebişine kavuşursun senin en azından yüzün güldü ben ne yapayım eşimin sorunu şu anda aranızda en kötü olan belki çocuğum olsada özürlü olacak belkide ömrümün sonuna kadar hep bir yanım eksik kalacak ama bu dünyanın sonu değil.gördün mü bak ağlattın beni günlerdir içimde tutmaya çalıştığım göz yaşlarımı tutamadım .benim içimde kanayan yaram var ablam bana çok yakın oturuyor allah bağışlasın 2 tane kızı var.hergün neredeyse bendeler onlar bile benim içimi acıtıyor.evet onları canımdan çok seviyorum ama benim acıma tuz biber oluyorlar.en iyisi konuşmayayaım.sizler beni en iyi anlayanlarsınız.hepinizi çok seviyorum
AHH CNIM BUNLARI YAŞAMAK İNSANA ÇOK ACI VERİYOR AMA BİZİMDE KADEİMİZ BÖYLEYMİŞ HAYIRLISI OLSUN CNM NE YAPALIM..
ne yaptınız benı aglattınız
her cuma komsularla kuranımız var
herkesın cocugu yanında ben tekım hep bazıları cocugunu okuldan almak ıcın erken kalkıyo
bende bakıyorum herkes gıdıyo benım alcak ne cocugum nede bakacak bebısım var
mecburen bende dıyorum
aaaaaaaaa benımde ısım var bende kalkıyım dıyorum
aslında ne ısım olacak 4 duvara bakıp oturuyorum onların cocuklarına bagrısını dınlıyorum
her hafta aynı gıtmek ıstemıyorum ama belkı topluca kuran okunuyo dualarım kabul olur dıyorum
kızlar ya cok zorrrrrrrr bu halımız ıcımı kımse bılmıyo
burayada yazmasam ah ah..........................
EVT CANIM O KADAR DOLUYORUZKİ EN UFAK BİRŞEYDE AĞLAMAYA BOĞULUYORUZesım evlat edınmek ıstemıyor bende ustune gıtmedım ama cok uzuldum arkadslarım benden sonra evlendıler 2cı cocuklarını kucaklarna aldılar uzuntuden panık atak oldum sımdı sıze yazarken babam aradı kendımı tutamadım agladım onlarda korktular bısey yok dıyorum ınanmadılar aksam aksam onlarıda uzdum artık gozyaslarıma hakım olamıyorum.
eşimin spermiogram sonucu :0 milyon. teshiş azosperm. biyopsi sonucu: sol testis sertoly cel only sendromu sağ testis: % 10 lara olgunlaşmamış spermatid izlendi. açıkçası bundan hiçbirşey anlayamadık.
evet canım en küçük olandı görsen tutamazsın ben tutamamıştım baş parmağımız varya onun kadardı elleri ayakları filan o kadar küçüktü.
ama ben şuna kızıyorum mesela şimdi eltime yani.
geçen gün adeti geçikti bende hamile olabilrsin belki deidm aman allah korusn dedi olursa aldırırım dedi. yani ne kadar zoluklarla evlatları oldu 3 ünü kaybetti ama olursa aldırırım diyebiliyor.
yani zorluklar unutuluyor...
inşallahhh bizde o günlerş görebilirz canım
sana bişi anlatcam canım özelden oku tamam mı ?
aaaaa bebekimm bende çok kızdım şimdi nedemek aldırırım
ya insanlar nasıl geçmişi bi anda unutuyor anlamış değilim...
bebişlerinin üçüde yaşamış olsada böyle bi kelimeyi etse bi nebzede olsa anlarım...
tabi cana kıymak çok büyük günah ama günahı ona derdim...
ama senin tek çocuğun var onca sınavlardan geçip kavuşmuşsun yavruna...
rabbim sana seni uğraştırmadan verirse nasıl onu elinin tersiyle itersin
rabbim akıl fikir versin böylelerine ne diyim
tamam canım bakıcam şimdi mesajına...
rüyada erkek bebek görmek hayırlı haber anlamına geliyor biliyormuydun canım :))
tabiki anlatırım.canım sizde genetik problem olduğunu düşünmüyorum ama yinede açıklıyayım.azo sebebini bulmak için yapılan bir test kandan bakılıyor.ve y mikrodelesyonlara bakılıyor buda sperm üreten belli başlı bölgeler var buralrda sorun varsa sperm oluşmadığı kanısına varılıyor.ayrıca karyotip analizdede eşimin problemi.normal kişini anneden 23 babadan 23kromozom alması lazım benim eşim annesinden yada babasında bir kromozom fazla almış ergenlikte testisleri gelişmemiş bu sebebten spermi yok yani azolu
aa bilmiyordum sabahsıda aktar aradı macunları kargoya verdim diye acaba macunlarmı işe yarayacakta oğluşum olacakayyy keşke olsa işe yarasa herkes yer macunlardan sonra hereksin oğluşu olurmuş ama hala unutamıyorum o oğluşum oğluşum diye sevişimi..belkide eltimin bebeği girdi rüyama teşekkür etti bana hayatlarını kurtardığım için bende iyice uçtum he
hoşgeldin canım bende sana masaj yazmayı düşünüyordum.eltinin sana yaptıkları çok kötü bence ama senin yaptığın tam bir ders bence anlayana tabi.rabbim senin güzel gönlüne göre versin inşallah en yakın zaman da sende meleğine kavuşursun.canım bende senin gibi durumlar yaşadım nedense eltiler bu şekilde davranıyor bir anda kendilerine düşman görüyorlar bizleri.benim eltimde benim yüzüme karşı çok iyiydi ama ben evden çıktımmı beni kıskanır kocasına kaynanama fişeklerdi sonra kızılca kıyamet kopardı.neyseki zamanla benim iyi niyetimden ve tavırlarımdan onlarda utandı şimdi bensiz nefes bile almıyorlar nerdeyse.o yüzden sen ne yaparsa Allah için tap rabbim birgün önüne çıkaracaktır.eltinde sıkıyorsa dün başına bu olaylar gelince insandan insan yarattığı gibi kendisi için mucize yaratsaydı
evt canım insanlar işte zorlukları biran da unutuyor.
herkese akıl fikir versin rabbim demekten başka bişey diyemiyoruz.
tmm bitanem oku bekliyorum cevabını...
sadecik canım şu gölcükten gelen macunlardan bahsediyorsun dimi? bende bu adamla aradım konuştum ama ben almaya karar veremedim. sonuçlardan ne olur benide haberdar et.
canım bizler hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inş
ama asla öncemizi unutmayalım rabbim kimseyi bu yanlışın içine düşürmesin...
bebekimm mesajı gönderdim
aminnnnnnn....
aldım bebekim msj çook teşekkür ederim bitenemm
rica ederim bebekimm ne demek...
inş yazdıklarım sana iyi gelmiştir
gelmezmii bebekimm hemde ne kadar çook iyi geldi
allah razı olsun senden bebekimm benimm iyi varsın
senden de allah razo olsun bebekimmmm
sen benim bitanemsin yaaa hep mutlu olmanı istiyorum senin
canımsın benim hep beraber mutlu olalım inşallahh.
Slm kızlar
herkese iyi akşamlar
amin bebekimmmm
kocişinin gelmesine çok var mı buarada ??
Slm kızlar
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?