Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne zandır yapmıyorduk canım böyle iyi oldu.
inşallah hep güzel haberler alırız da hep böyle coşarız şenleniriz.

valla iyi oldu iyiki başlatmışım değil mi

kalmaz inşallahh bebekim sen içini ferah tut güzel haberler alacaksınız allahın izniyle

allah razı olsun hepinizden sizin dualarınızla allahın izniyle inş yüzümüz gülecek

tamam bidenem görüşürz bende öpüyorum kocaman

bebekimm bizim internette sorun yokta sitede bi sorun var...
donup kalıyor bi türlü sayfa açılmıyor...
bende biraz önce çıkmak zorunda kaldım...
tamam bebekimm görüşmek üzere

ay ne güzel olur inşallah inşallah bu yazdıkların dua hükmüne geçer bizlerde amin diyoruz ama bizleri unutmuşsun hiç yakıştıramadım sana şimdide amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin diyorum hadi kızlar şimdide dua zamanı

valla iyi oldu iyiki başlatmışım değil mi

allah razı olsun hepinizden sizin dualarınızla allahın izniyle inş yüzümüz gülecek

iyiki bebekim başlattın evet çok süper oldu
allah senden de razı olsun bebekim benimmm
inşallahhhh yüzünüz gülecek kucağınız dolacak eviniz şenlenecek

inşallahh canım.
bu 2012 yılı biize çok uğurlu gelecek inşalalhh
hepimiz tek tek güzel haberler vereceğiz

tatlım hiç sizi unutur muyum onlar ameliyata girecek ya onun için onları söyledim
rabbim bu topikteki ve bu derdi çeken herkesi kurtarsın inş
boy boy sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş
rabbim bizi birbirimizden ayırmasın inş
amin amin amin amin

Son düzenleme:

aminnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnn aminnnnnnn aminnnnn aminnnnnn aminnnnnn aminnnnnnn aminnnnn aminnnnnnn

hepinizi alkışlıyorum kızlar en az benim kadar çatlaksınız
hoba

aynen biz neden birbirimizsiz yapamıyoruz bilmiyormusun?ortada fol yok yumurta yok bu kadar coştuk birde hamile olunca inşallah bebişlerimizi düşürmeyiz .zaten zor bulduk.en iyisi şimdiden coşalım sonra otururuz.

aynen biz neden birbirimizsiz yapamıyoruz bilmiyormusun?ortada fol yok yumurta yok bu kadar coştuk birde hamile olunca inşallah bebişlerimizi düşürmeyiz .zaten zor bulduk.en iyisi şimdiden coşalım sonra otururuz.

allah korusun tatlım ozaman çok iyi bakarız biz bebişlerimize
şimdi istedeiğimiz gibi coşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…