Bi kahve içmeye gittim olan olmuş.....hep böyle yüzümüz gülsün inş...
öyle bebekim ne yapalım üzgün olup ağlayacağımıza kopalım gitsin
Bi kahve içmeye gittim olan olmuş.....hep böyle yüzümüz gülsün inş...
dimi yaniii kop gitsin
saat 18.30 en son kocişle konuşmuştum 1 saat uyucam dedi bende 19.30 dan beri arayıp duruyorum ulaşamadım deli oldum
şimdi ulaştım yeni kalkmış ne kadar yorulduysa uyumuş bu saate kadar içim rahatladı yaa
saat 18.30 en son kocişle konuşmuştum 1 saat uyucam dedi bende 19.30 dan beri arayıp duruyorum ulaşamadım deli oldum
şimdi ulaştım yeni kalkmış ne kadar yorulduysa uyumuş bu saate kadar içim rahatladı yaa
canım benim bende aynı senin gibi hemen meraklanırım içime korku salar .inşallah sağ salim gelir eşine kavuşursun
sağol canım verdiğin bilgiler içinMerhaba cnm ben 5 sene önce çektirmiştim rapor çıkarmak için özelde yaptırmıştım ama
çok korkulacal bişey değil bana göre rahat olucaksın sıkmıycaksın kendini normal kadın doğumda muayene olur gibi tabi o bile insanı fazlasıyla sıkıntıya sokuyo zaten benimkini bayan yapmıştı o yüzden rahatttım yani , alttan sana bi ilaç veriyolar o ilaç kanallarda dolaşırken
bi kaç defa röntgen çekiliyo karnından bu kadar yani . ben hiç korkmamıştım ve hiç bi bilgim yoktu oraya giderken nasıl yapıldığı hakkında bence rahat ol bundan çok daha zorları gördüm
bu benim için hiççç ama insan yinede korkuyo ben ne desem de herkesin ki farklı olabilir yaşamadan anlayamazsın cnm ....
tedaviye başlıyorsunuz galiba canım hadi hayırlısı...
inş en iyi şekilde devam eder tedaviniz ve bebişlerinize kavuşursunuz
hayırlı akşamlar nursencim biz iyiyiz allaha şükür...
uygun olunca gelirsin hasret gideririz tatlım...
bende öpüyorum seni görüşmek üzere
canım benim bende aynı senin gibi hemen meraklanırım içime korku salar .inşallah sağ salim gelir eşine kavuşursun
valla ya deli etti beni 2 tlf da kapatmış uyucam diye bide diyorki birni kapatmamıştım farkında değilim dedi.
sen eve gel bak ben sana ne yapcam dedim. ceza vercem sana deidm
aminnn canım inşallahh
yazık eniştemize iyi ki uyumuş varsın geç gelsin...
şimdi aklın kalmaz artık zaten uykusunu almış
kız ceza verme yazık enişteye
diyoki bide sanki yarım saat uyumuşum
uykusunu alamamış akım daha
çokmerak ettirdi beni ya
yanii uyuması yetmiştir ona artık rahat rahat gelir inşallahh
verwyim kız azcık vermem lazım beni böyle merakta bırakmasın
sabah çok erken gidip okadar yollarda olunca doyamamış uykuya bebekim
sana böyle söylüyorum ama bende bedelini ödettirmeden durmazdım ne yapayım cadıyım
sen de bendensin bebekimm :13:
kızlar ben şimdi çıkıyorum sonra tekrar gelirim hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?