- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Amannnn arkadaşlar biraz girmedim neler olmuş
Rabbim neşenizi arttırsın inş. emiiii
aynen canım cadılık var bendede
tamam bebekim öpüyorum kocamannn
Amannnn arkadaşlar biraz girmedim neler olmuş
Rabbim neşenizi arttırsın inş. emiiii
selam kızlar nasılsınız
bebekimm off ya biraz hürremi izleyeyim dedim onda da tv bozuldu iyi mi
aniden elektriği kesildi off ya sinir olduk kocişle neyse yarın servise göndericez artık...
selam esmacım iyiyiz saol sen nasılsın ??
selam kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız ne var ne yok... haber var mı?
ayy ayyy kimler gelmişşş hoşgeldinn canımıniçi
biz iyi aynıyız canım sen nasılsın ?
biz de aynı be canım.....iş ev ve kurs arasında mekik dokuyorum:26:
ama spermiogram uzun zamandır yaptırmadık bi yaptıralım onca kür deniyoruz....
nerde yaptırsak diye düşünüyoruz..istanbullular akıl versin bize..şaştık yine valla
sizin durumlar nasıl sperm çıkışı var mı artık....
selam canım iyiz sen nasılsın ?
yok be canım nerdee biz sperm çıkışı. hiçbirşey kullanmıyoruz bıraktık artık.
eşmde hiperguatr çıktı onun tedavisindeyiz şuan çok şükür iyileşme başladı bakalım. diğer ilaçları bitkisellerin hepsini bıraktık malesef canım.
valla canım haklısın iyi bi yer bulup yaptırmak lazım.
istanbullu arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah sana.
iyim canımbuğün herkesin keyfi yerinde buğün maşallah nazar değmesin.
ben pek keyifli değilim umudum azaldı sanki 6 aydır deli deli gibi kullanmadığımız kür ilaç kalmadı bizde sonuç sıfır.içimden bi ses nasıl olasa olamayacak kendini buna alıştır diyo sanki.
rabbimme göre güçlük yok bilirim ama iste acizlik benimki işte
bu ilaçlar etki edecekse 6 ayada etki ediyormuş zaten diye düşünüyorum bizde 6 ay kullandık hiç bir değişilik yok ne bileyim fazla mı zorluyorum inancımmı zayıfladı bilmiyorum işte .eşimede acıyorum ilaç iç onu ye bunu ye helak oldu adam valla gecen gece kalbi cok carptı o da beni cok korkuttu.of cok karma karışıkım.
iyim canımbuğün herkesin keyfi yerinde buğün maşallah nazar değmesin.
ben pek keyifli değilim umudum azaldı sanki 6 aydır deli deli gibi kullanmadığımız kür ilaç kalmadı bizde sonuç sıfır.içimden bi ses nasıl olasa olamayacak kendini buna alıştır diyo sanki.
rabbimme göre güçlük yok bilirim ama iste acizlik benimki işte
bu ilaçlar etki edecekse 6 ayada etki ediyormuş zaten diye düşünüyorum bizde 6 ay kullandık hiç bir değişilik yok ne bileyim fazla mı zorluyorum inancımmı zayıfladı bilmiyorum işte .eşimede acıyorum ilaç iç onu ye bunu ye helak oldu adam valla gecen gece kalbi cok carptı o da beni cok korkuttu.of cok karma karışıkım.
geçmiş olsun canım..inşallah şu hastalıklar gider ve bi daha da gelmez.önüm arkam sağım solum söbe durumundayız...
bizim de şu tenktür bugün itibariyle bitti.....hem keçiboynuzu kürü de yapıyoruz bakalım bakalım işe yaradı mı
inşallah bulunur ya eseslim...sıfır görmeyiz inşallah.Allah büyüktür hazinesi bol bize de anneliği yaşatır inşallah hayırlısıyla.
aminnnn aminnn canım inşallahh.
inşallah faydasını görmüşsünüzdür. bende heyecanlandım şimdi sonuç nasıl olacak
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?