Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amannnn arkadaşlar biraz girmedim neler olmuş
Rabbim neşenizi arttırsın inş. emiiii

aynen canım cadılık var bendede

tamam bebekim öpüyorum kocamannn

bebekimm off ya biraz hürremi izleyeyim dedim onda da tv bozuldu iyi mi
aniden elektriği kesildi off ya sinir olduk kocişle neyse yarın servise göndericez artık...

bebekimm off ya biraz hürremi izleyeyim dedim onda da tv bozuldu iyi mi
aniden elektriği kesildi off ya sinir olduk kocişle neyse yarın servise göndericez artık...

hürremin aşkına dayanamdı fenalıklarına dayanamdı desene
amann sağlık olsun oturun kocişle sohbet edin. tv zaten sohbetleri öldürüyor bebekim. yatana kadar muhabbet edin.

ayy ayyy kimler gelmişşş hoşgeldinn canımıniçi
biz iyi aynıyız canım sen nasılsın ?

biz de aynı be canım.....iş ev ve kurs arasında mekik dokuyorum:26:
ama spermiogram uzun zamandır yaptırmadık bi yaptıralım onca kür deniyoruz....
nerde yaptırsak diye düşünüyoruz..istanbullular akıl versin bize..şaştık yine valla
sizin durumlar nasıl sperm çıkışı var mı artık....

yok be canım nerdee biz sperm çıkışı. hiçbirşey kullanmıyoruz bıraktık artık.
eşmde hiperguatr çıktı onun tedavisindeyiz şuan çok şükür iyileşme başladı bakalım. diğer ilaçları bitkisellerin hepsini bıraktık malesef canım.
valla canım haklısın iyi bi yer bulup yaptırmak lazım.
istanbullu arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah sana.

selam canım iyiz sen nasılsın ?

iyim canımbuğün herkesin keyfi yerinde buğün maşallah nazar değmesin.
ben pek keyifli değilim umudum azaldı sanki 6 aydır deli deli gibi kullanmadığımız kür ilaç kalmadı bizde sonuç sıfır.içimden bi ses nasıl olasa olamayacak kendini buna alıştır diyo sanki.
rabbimme göre güçlük yok bilirim ama iste acizlik benimki işte
bu ilaçlar etki edecekse 6 ayada etki ediyormuş zaten diye düşünüyorum bizde 6 ay kullandık hiç bir değişilik yok ne bileyim fazla mı zorluyorum inancımmı zayıfladı bilmiyorum işte .eşimede acıyorum ilaç iç onu ye bunu ye helak oldu adam valla gecen gece kalbi cok carptı o da beni cok korkuttu.of cok karma karışıkım.

geçmiş olsun canım..inşallah şu hastalıklar gider ve bi daha da gelmez.önüm arkam sağım solum söbe durumundayız...
bizim de şu tenktür bugün itibariyle bitti.....hem keçiboynuzu kürü de yapıyoruz bakalım bakalım işe yaradı mı
inşallah bulunur ya eseslim...sıfır görmeyiz inşallah.Allah büyüktür hazinesi bol bize de anneliği yaşatır inşallah hayırlısıyla.

diğer topikte yazdıklarını okudum...gerçekten hepimizin içinde bulunduğu durum,yaşadığımız gelgitler..seni öyle iyi anlıyorum ki..çünkü aynı şeyleri ben de sık sık yaşıyorum..ama sonra kendime gelip Allah büyüktür diyorum.....umutsuz olmamak lazım..inşallah bize de bi ışık yakar Rabbim.....

canım umudunu neden kaybediyorsun yaşadığımız sürece umudumuz hep olacak.
rabbim biizm canımızı almadığı sürece umudumuz hep olacak.
bilemeyiz ki bize ne zamn ve nerde nasıl mucizeleri ile karşılaştıracağını..
tabiki eşlerimizide düşünmemiz lazım her iyi gelen şeyi yediriyoruz onlarada yazık ama herşey bi evlat sahibi olabilmek için.
6 ayda çıkmadı diye üzülme canım belki bi 6 ay sonra çıkacak bellimi olur.
sen inancını yitirmeki eşine destek olabilesin.
eşinin sağlığı herşeyden önemli bunu unutma bırakın biraz ara verin. bu ilaçların bi tarafı iyi yapıyorsa bi tarafını bozuyor insanın. o yüzden biraz vücudu dinlendirin derim.
herşey allahtan. inşallah tez zamnda bu hastalığımıza şifa buluruz canım...

aminnnn aminnn canım inşallahh.
inşallah faydasını görmüşsünüzdür. bende heyecanlandım şimdi sonuç nasıl olacak
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

kızlar ben kaçıyorum....eşim mızmızlanıyor bi gideyim yanına adam sıkıldı heralde
yinegirerim...öpüyorum siziiyi geceler hepinize....

aminnnn aminnn canım inşallahh.
inşallah faydasını görmüşsünüzdür. bende heyecanlandım şimdi sonuç nasıl olacak
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

sağol canım....dua edin nolursunuz kızlar...inşallah iyi haberler verebilirim sizlere...
bu arada sperm testi için yer arıyoruz....önerilere açığız yaniöptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…