diğer topikte yazdıklarını okudum...gerçekten hepimizin içinde bulunduğu durum,yaşadığımız gelgitler..seni öyle iyi anlıyorum ki..çünkü aynı şeyleri ben de sık sık yaşıyorum..ama sonra kendime gelip Allah büyüktür diyorum.....umutsuz olmamak lazım..inşallah bize de bi ışık yakar Rabbim.....
cok haklısınız kızlar rabbim büyük
kızlar ben kaçıyorum....eşim mızmızlanıyorbi gideyim yanına adam sıkıldı heralde
yinegirerim...öpüyorum siziiyi geceler hepinize....
sağol canım....dua edin nolursunuz kızlar...inşallah iyi haberler verebilirim sizlere...
bu arada sperm testi için yer arıyoruz....önerilere açığız yaniöptüm hepinizi...
hürremin aşkına dayanamdı fenalıklarına dayanamdı desene
amann sağlık olsun oturun kocişle sohbet edin. tv zaten sohbetleri öldürüyor bebekim. yatana kadar muhabbet edin.
günaydın canlar
hepinize kucak dolusu öpücükler gönderiyorum
teste 8 gün kaldı ya bende uçtum iyice
dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim
dayamadı galiba bebekim yazık tv ye
canım biz normaldede öyle hem sohbet ederiz hem tv izleriz
ama dün gece daha mı iyi oldu ne
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlı sabahlar kızlar.... dün akşam kaynatmışınız yine maşallah...
bende dün doktora gittim muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse... dün merkezin beni burda kayseride yönlendirdiği bir doktora gittik takiplerimi burda yaptırmayı düşünüyordum ama malasef doktorda hiç memnun kalmadık bu yönden hayallerim suya düştü.doğru düzgün muayene bile etmedi sanki gebeymişim gibi karnımdan bakıyo bu kadar tedavi gördüm ordan tam anlamıyla bişey anlaşılmayacağını biliyoruz artık.. folikül takiplerini burda yaptırıp, opu ve transfer için istenbula gitmeyi düşünüyordum hem işten az izin almış olacaktım yarıyıl tatili oluncada rahat olacaktım...neyse sonra her zaman burda gittiğim kendi doktoruma gittim bi güzel muayene etti tüm tahlillerimide yaptırdı sağolsun yumurta takiplerimi yapabileceği söyledi ama ben kararsızım... ben işimden izin alırım sorun olmaz ama eşiminki sorun olacak birde kayınvalidemlerde kalmam gerekecek onlar orda oturuyor eşiminde yanımda olmasını istiyorum bu süreçte ne yapacam bilmiyorum doğrusu... kafam öyle karışıkki... biran önce karar verip randevu almam gerekiyor hastaneden...dua edin benim için hayırlısı ne ise Rabbim ona yönlendirsin...
günaydın herkese.mutluluk daim olsun inşallah.Bu bir sinerji zaten bir kişi mutluysa herkes mutlu olabiliyo.Gelincik canım Kayseri tüp bebek merkezinde me yaptırıcan takiplerini yoksa farklı bir kadın doğumcuya mı?Ben de burda tavsiye üzerine İbrahim Şahin'e gitmiştim muayenehanesine iyiydi takiplerini ben yaparım demişti ben karar vermedim daha ama takip de olursa transfer de hepsini aynı yerde yaptırmak daha mantıklı geldi sırf bu yüzden işi girmeyi bile erteledim ama mecbur kalınca da yapacak bişiy yok tabi.Bu arada burda ÜROLOG OĞUZ EKMEKÇİOĞLU'ndan bahsediliyo bizim durumumuzla ilgili sen hiç duydun mu ya da gittin mi?Bir de sperm analizlerini burda nerde yaptırıyosunuz çok mu sordum ne?
hayırlı sabahlar canımevet dün baya bi kaynattık coştuk
tedaviye adım attın canım inşallah hayırlısı olur. eşin m.tese olmayac dimi canım yanlış mı hatırlıyorum.
bu aralar herkes bir karar döneminde canım herkes çok kararsız. sakin kafayla düşün. çok fazla üzerine düşmeden.
hayırlısı olan mutlaka yönlendirilirsin. allahım hayırlı olanı sana nasip etsin inşallah.
ist da hangi, hastanede başlayacaksınız canım tedaviye ?
dualrım seninle canım..
günaydın canımcım
çok şükür iyim sen nasılsın ?
canım ben memorialde devam edecem tedaviye daha önce 2 denemem oldu orda...eşim büyük ihtimal micro tese olacak dondurulmuş spermlerimiz var birazda ondan dolayı orayı istiyoruz ama doktorla görüştükten sonra karar vereceğiz belki taze sperm daha iyi olur düşüncesiyle ama bulunup bulanmayacağı da meçhul, en azından dondurulmuş spermimiz var ona güveniyoruz. hayırlısı olur inşallah gerçekten topikte bu aralar herkes karar aşamasında kararsızlık içerisinde bulaşıcımı ne :13:
hayırlı sabahlar kızlar.... dün akşam kaynatmışınız yine maşallah...
bende dün doktora gittim muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse... dün merkezin beni burda kayseride yönlendirdiği bir doktora gittik takiplerimi burda yaptırmayı düşünüyordum ama malasef doktorda hiç memnun kalmadık bu yönden hayallerim suya düştü.doğru düzgün muayene bile etmedi sanki gebeymişim gibi karnımdan bakıyo bu kadar tedavi gördüm ordan tam anlamıyla bişey anlaşılmayacağını biliyoruz artık.. folikül takiplerini burda yaptırıp, opu ve transfer için istenbula gitmeyi düşünüyordum hem işten az izin almış olacaktım yarıyıl tatili oluncada rahat olacaktım...neyse sonra her zaman burda gittiğim kendi doktoruma gittim bi güzel muayene etti tüm tahlillerimide yaptırdı sağolsun yumurta takiplerimi yapabileceği söyledi ama ben kararsızım... ben işimden izin alırım sorun olmaz ama eşiminki sorun olacak birde kayınvalidemlerde kalmam gerekecek onlar orda oturuyor eşiminde yanımda olmasını istiyorum bu süreçte ne yapacam bilmiyorum doğrusu... kafam öyle karışıkki... biran önce karar verip randevu almam gerekiyor hastaneden...dua edin benim için hayırlısı ne ise Rabbim ona yönlendirsin...
merhaba esesslim nasılsın canım.dün seni rüyamda gördüm.eşimle tartışmıştım dün gece sonra uykumda bunun devamı gibi bir rüya gördüm ben duşa giriyorum sende banyonun kapısının önünde beni bekliyorsun gel bize gidelim diyorsun.daha sonra bende çok iyi olur eşim seni tanımıyor beni arayacağı ilk yer annemlerin evi olacak diyorum.korkudan delirecek diye düşünüyorum.size geliyorum.aç kapını arkadaşım ben geldim.kahven varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?