Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canlarım nasılsınız
ben bıraz daha iyiyim artık terlemeye basladım umarım terle atarım su gribi
sızlerın dun takıb ettım ama yazmaya dermanım yoktu

merhaba canımcım iyim çok şükür sen nasılsın?
rüyan hayır olsun inşallah canım.
kapım her zamn açık bitanem buyur beklerim çay kahve yemek ne istersen yatıyada kalabilrsin her zaman

bende iyiyim canım teşekkür ederim.düşünsene rüyalarımızda bile artık birlikteyiz.hadisi şerifte diyor ya insan sevdiğiyledir diye.canım benim teklifin içinde teşekkür ederim seninde bir gün yola düşerse muhakkak beklerim.canım eşim test yaptıracaktı ne oldu yaptırdımı?

Çok sağol canım arkadaşım Rabbim sizlerden razı olsun, hepinizden öyle destek alıyorumki güzel temennileriniz, eksik etmediğiniz dularınız bana güç veriyor... dün yaşadığım kararsızlıkla tedaviyi ertelemeyi bile düşündüm ama tabi bunu eşime dile getiremedim o çok hevesli çok uğraşıyor hiç bişeyi gözü görmüyor... aslında tek sonuçtan korktuğum için ertelemeyi düşündüm sanki korkunun ecele faydasımı varki... Rabbim nasip ettiyse olacaktır... senin dediğin peygamber hurmasımı canım arkadaşımın eşi hacca gitmişti getirmiş :) bende saklıyordum o zaman yerim diye... dediğin gibi yapacam inşallahhh... sende biran önce karar ver de beraber başlayalım tedaviye inşallah...

Merhaba canlar nasılsınız geçmişten okumam gereken 90 sayfa var onu okumaya gidiyorum bugün buradayım hepinizi seviyorum:)))

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.şimdi biz kaan hocaya gittik oda bize tek çareniz mikro tese ameliyatı dedi ya.bide mikro tese de olmazssa yaşınız çok genç daha kök hücreye yetişirsiniz dedi bide.zaten eşim ben amelşiyat olmam deyip duruyodu şimdi de doktor mikro tese de de şans görmüyo,eğer şans görseydi kök hücreden bahsetmezdi diyo.buyüzden ilaç tedavisini kabul etmiyor.anlıyacağınız.ben gene en başa döndüm.yoruldum artık ağlamaktan da.dün eşim mikro tese ameliyatı izledim çok zor bi ameliyat.çok korktum diyo.sizden ricam eşleri bu ameliyatı olan rakadaşlar yazabilirmi çok mu zor bu ameliyat sonrası?

canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin.evet canım terledinmi inşallah hastalığın hafifler.biran önce iyileşte gel sohbetlerini özledik

bu aralar benim yolum hep siizn o taraflarda canım haftada bir kere geliyoruz nerdeyse.
laf olsun diye söylemiyorum canım inan buna her zamn buralara gelirsen mutlaka beklerim canım.
kesinlikle canım insan sevdiği ile her daim birliktedir. birbirimizi o kadar çok iyi anlıyor ve tanıyoruz ki rüyalarımızdada birlikte oluyoruz.
canım benim eşim guatr için test yaptıracak cumartesi yaptıracağız sanırım 10 gün o zamn doluyor.
eşim bide bu aralar içinden sperm testi yaptırmak geliyor diyor ama yaptırmadı daha onun içinde ankaraya gitmemiz gerekiyor.
bide perhiz süresi var onu yapması gerekiyor filan. bakalım kısmet ne olacak.

çoook geçmiş olsun canım..
biraz daha iyi olmana sevindim. vitaminde almayı unutma tatlım.
iyi ol sohbetlerimize katıl canımcım

cnm tese gıbı degıl narkoz verıyorlar tabıkı sonrasıda bıraz agrılı oluyor
benım esım 4 veya 5 gun ıse gıtmedı agrısı oldu ama agrı kesıcı verıyo dr
ne yapalım care mıcroda ıse amelıyat kacınılmaz cnm

canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin.evet canım terledinmi inşallah hastalığın hafifler.biran önce iyileşte gel sohbetlerini özledik

sagol bitanem iyileşir iyileşmez ordayım
gene yazmaktan parmaklar agrır
olsun sıze feda olsun kızzzzzzz

selam kızlar ben geldimmm
nasılsınız canlarım..
bu net beni deli etti yine açılmıyo ayolll.
inşallah kesilmez yaaaa.

hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?

ne olsun be arkadaşım eşimle uğraşıp duruyorum işte.topikte bazı arkadaşların eşleri çok istekli redavi için bazılarıda benim gibi eşleri uğraştırıyo işte.eşim ne tedaviyi nede mikro tese ameliyatı kabul etmiyo.bide diyoki ben dua ediyorum allahım eğer bu ameliyatla bi snuç elde edeceksek beni bu ameliyata yaklaştır diyorum diyo ama hiç de ısınamıyorum dahada uzaklaşıyorum bu ameliyattan diyo böyle işte arkadaşım.senin eş nasıl mırın kırın ediyo mu benimkisi gibi.

canım benim bende aynı endişe ve korku içindeyim birgün iyi düşünüp randevu almaya kara vermişken ertesi günü vazgeçiyorum.benimde amcamın kızı getirmişti acve hurmasından biliyormusun bilmem ama benim yiyenim doğduğu zaman kalbinin damarları terstti şah damarını kesip damarların yerini değiştireceklerdi.doktorda hiç umudunun olmadığını fakat bizim görevimiz bu biz canlı canlı onu atamayız dediler.daha sonra ablam o hurmadan yedi sütünü verdiler bebeğe hiç umudu yok yaşamaz dedikleri bebek maşallah şimdi 3 yaşında ben o gün bugündür bizede mucizelerin uğrayacağını düşünmeye başladım inşallah bizlerinde mucizeleri gelecektir.

canım çok zor bir ameliyat değil..
eşime lokal anestezi uyguladıladılar ama birdahakine lokal istemem diyo.
içim bir garip oldu diyo o yüzden genel anestezi daha iyi..
ama eşim ameliyatta enfeksiyon kaptı o yüzden iğne falan kullandı ağrısı çok oldu.
4 5 gün işe gidemez okadar dinleniverir yani..
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..

iyiz canım benim sen nasılsın ?
keyifler nasıl ?
naptınız eşinle konuşabildinizmi ?

ah eseslim nerde hayatım ya kabul ettiremiyom ben bu tedaviyi.ne yapıcağımı da bilmiyorum.üstelik benim onu etkilemem gerekirken o beni soğutuyo bu tedaviden,ameliyattan.ilaç kullanmam,ameliyatta olmam sadece ibrahim saraçoğlunun bi nohut kürü varmış onu yapacam sadece diyo.sen akıl ver bana ne edeyim.

canım kaan hoca bizede kök hücreden bahsetti bu demek olmuyor ki ameliyatta çıkmayacak...
herkese bundan bahsediyor canım.
benim eşim ameliyat oldu canım biliyorsun. zorluğuna zor ama bu kişisine göre değişiyor.benim eşim 1 haftada pantolon filan rahatça giyebildi. 3-4 gün eşofmanla gezdi hep ama tam 1 haftada tam iyileşti.
ameliyat yani tabiki zorluğu var bıçak yarası sonuçta. bide erkeklerin en hassas bölgesi.
bide psikolojileri etkileniyor.eşim lokal anestesi ile oldu herşeyi duymuş konuşmalarını kesmelerini o anda acı yoktu ama herşeyi duyduğu için psikolojisi bozuldu ilk 24 saat ağrısı oluyor buz tedavisi uyguluyor 2 gün boyunca.
yani canım ameliyat sonuçta zor olmazmı ama mecbur oluncada kaçılmaz bi durum mecburen bu ameliyatı olacağız eğer çıkış olmazsa. allah şifa verir canım.
keşke eşin izlemeseydi bu ameliyatı ben eşime hiç izletirmedim. taa ki geçen haftaya kadar. izledi ama oda bu duruma alıştırmış kendini olacaksam bi daha olurum napalım diyor. takıntı yapmıyor yani. bu iş eşinde bitecek canım. sen ne kadar çabalarsan da kendini yıpratacaksın. biraz kendi haline bırak eşini bakalım o zamn nasıl olacak ilgilenme bu konu ile bakalım tepkisi ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…