merhaba canımcım iyim çok şükür sen nasılsın?
rüyan hayır olsun inşallah canım.
kapım her zamn açık bitanem buyur beklerim çay kahve yemek ne istersen yatıyada kalabilrsin her zaman
mrb arkadaşlar.nasılsınız bakalım.
canım benim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün içimde sana karşı o kadar güzel hisler beliriyor ki inşallah bu sefer canım arkadaşım güzel haberlerle aramıza gelecek.bizde senden umut alıcaz Allah'ın izniyle.seni en çok ayakta tutacak şey dualardır.unutma senin için her daim elini açmış dua eden arkadaşların var.birde canım İstanbul'a gelince acve hurması al.üzerine bol bol fatiha duasını oku transferin olmadan birgün önce ve transferin olduğu zaman o hurmalardan ye inşallah vücuduna sıhhat verecektir.bu hurma hz.Muhammed (sav)in kendi eliyle diktiği ağacın hurmasıdır.şifa ile
mrb arkadaşlar.nasılsınız bakalım.
merhaba canlarım nasılsınız
ben bıraz daha iyiyim artık terlemeye basladım umarım terle atarım su gribi
sızlerın dun takıb ettım ama yazmaya dermanım yoktu
bende iyiyim canım teşekkür ederim.düşünsene rüyalarımızda bile artık birlikteyiz.hadisi şerifte diyor ya insan sevdiğiyledir diye.canım benim teklifin içinde teşekkür ederim seninde bir gün yola düşerse muhakkak beklerim.canım eşim test yaptıracaktı ne oldu yaptırdımı?
cnm tese gıbı degıl narkoz verıyorlar tabıkı sonrasıda bıraz agrılı oluyorkızlar yardımınıza ihtiyacım var.şimdi biz kaan hocaya gittik oda bize tek çareniz mikro tese ameliyatı dedi ya.bide mikro tese de olmazssa yaşınız çok genç daha kök hücreye yetişirsiniz dedi bide.zaten eşim ben amelşiyat olmam deyip duruyodu şimdi de doktor mikro tese de de şans görmüyo,eğer şans görseydi kök hücreden bahsetmezdi diyo.buyüzden ilaç tedavisini kabul etmiyor.anlıyacağınız.ben gene en başa döndüm.yoruldum artık ağlamaktan da.dün eşim mikro tese ameliyatı izledim çok zor bi ameliyat.çok korktum diyo.sizden ricam eşleri bu ameliyatı olan rakadaşlar yazabilirmi çok mu zor bu ameliyat sonrası?
canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin.evet canım terledinmi inşallah hastalığın hafifler.biran önce iyileşte gel sohbetlerini özledik
çoook geçmiş olsun canım..
biraz daha iyi olmana sevindim. vitaminde almayı unutma tatlım.
iyi ol sohbetlerimize katıl canımcım
merhaba canımcım iyim çok şükür sen nasılsın?
rüyan hayır olsun inşallah canım.
kapım her zamn açık bitanem buyur beklerim çay kahve yemek ne istersen yatıyada kalabilrsin her zaman
hoşgeldin canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?
Çok sağol canım arkadaşım Rabbim sizlerden razı olsun, hepinizden öyle destek alıyorumki güzel temennileriniz, eksik etmediğiniz dularınız bana güç veriyor... dün yaşadığım kararsızlıkla tedaviyi ertelemeyi bile düşündüm ama tabi bunu eşime dile getiremedim o çok hevesli çok uğraşıyor hiç bişeyi gözü görmüyor... aslında tek sonuçtan korktuğum için ertelemeyi düşündüm sanki korkunun ecele faydasımı varki... Rabbim nasip ettiyse olacaktır... senin dediğin peygamber hurmasımı canım arkadaşımın eşi hacca gitmişti getirmiş :) bende saklıyordum o zaman yerim diye... dediğin gibi yapacam inşallahhh... sende biran önce karar ver de beraber başlayalım tedaviye inşallah...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.şimdi biz kaan hocaya gittik oda bize tek çareniz mikro tese ameliyatı dedi ya.bide mikro tese de olmazssa yaşınız çok genç daha kök hücreye yetişirsiniz dedi bide.zaten eşim ben amelşiyat olmam deyip duruyodu şimdi de doktor mikro tese de de şans görmüyo,eğer şans görseydi kök hücreden bahsetmezdi diyo.buyüzden ilaç tedavisini kabul etmiyor.anlıyacağınız.ben gene en başa döndüm.yoruldum artık ağlamaktan da.dün eşim mikro tese ameliyatı izledim çok zor bi ameliyat.çok korktum diyo.sizden ricam eşleri bu ameliyatı olan rakadaşlar yazabilirmi çok mu zor bu ameliyat sonrası?
iyiz canım benim sen nasılsın ?
keyifler nasıl ?
naptınız eşinle konuşabildinizmi ?
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.şimdi biz kaan hocaya gittik oda bize tek çareniz mikro tese ameliyatı dedi ya.bide mikro tese de olmazssa yaşınız çok genç daha kök hücreye yetişirsiniz dedi bide.zaten eşim ben amelşiyat olmam deyip duruyodu şimdi de doktor mikro tese de de şans görmüyo,eğer şans görseydi kök hücreden bahsetmezdi diyo.buyüzden ilaç tedavisini kabul etmiyor.anlıyacağınız.ben gene en başa döndüm.yoruldum artık ağlamaktan da.dün eşim mikro tese ameliyatı izledim çok zor bi ameliyat.çok korktum diyo.sizden ricam eşleri bu ameliyatı olan rakadaşlar yazabilirmi çok mu zor bu ameliyat sonrası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?