cnm tese gıbı degıl narkoz verıyorlar tabıkı sonrasıda bıraz agrılı oluyor
benım esım 4 veya 5 gun ıse gıtmedı agrısı oldu ama agrı kesıcı verıyo dr
ne yapalım care mıcroda ıse amelıyat kacınılmaz cnm
sagol bitanem iyileşir iyileşmez ordayım
gene yazmaktan parmaklar agrır
olsun sıze feda olsun kızzzzzzz
bu aralar benim yolum hep siizn o taraflarda canımhaftada bir kere geliyoruz nerdeyse.
laf olsun diye söylemiyorum canım inan buna her zamn buralara gelirsen mutlaka beklerim canım.
kesinlikle canım insan sevdiği ile her daim birliktedir. birbirimizi o kadar çok iyi anlıyor ve tanıyoruz ki rüyalarımızdada birlikte oluyoruz.
canım benim eşim guatr için test yaptıracak cumartesi yaptıracağız sanırım 10 gün o zamn doluyor.
eşim bide bu aralar içinden sperm testi yaptırmak geliyor diyor ama yaptırmadı daha onun içinde ankaraya gitmemiz gerekiyor.
bide perhiz süresi var onu yapması gerekiyor filan. bakalım kısmet ne olacak.
tesekkurler tatlımgeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine..
vitamin al dinlen canım benim..
selam kızlar ben geldimmm
nasılsınız canlarım..
bu net beni deli etti yine açılmıyo ayolll.
inşallah kesilmez yaaaa.
bende gelebilirmiyim kahveye
eşim için işten izin almak problem değil de acıdan korkuyo,bide ameliyat fobisi var ya ameliyattan uyanamasam diyo.ne bileyim işte işimiz zaten zor benimki hepten zorlaştırıyo.
hoşgeldin canımcımmm
sitede bi sorun var sanıırm bakımda filan diyordu dün ben çok zor girmiştim gecede aynısını yaptı bu saabah rahatça girdim ben canım.
ne demek bidenem sorman ayıp gel tabikii her zamn kapım açık canım benim.
ah eseslim nerde hayatım ya kabul ettiremiyom ben bu tedaviyi.ne yapıcağımı da bilmiyorum.üstelik benim onu etkilemem gerekirken o beni soğutuyo bu tedaviden,ameliyattan.ilaç kullanmam,ameliyatta olmam sadece ibrahim saraçoğlunun bi nohut kürü varmış onu yapacam sadece diyo.sen akıl ver bana ne edeyim.
canım kaan hoca bizede kök hücreden bahsetti bu demek olmuyor ki ameliyatta çıkmayacak...
herkese bundan bahsediyor canım.
benim eşim ameliyat oldu canım biliyorsun. zorluğuna zor ama bu kişisine göre değişiyor.benim eşim 1 haftada pantolon filan rahatça giyebildi. 3-4 gün eşofmanla gezdi hep ama tam 1 haftada tam iyileşti.
ameliyat yani tabiki zorluğu var bıçak yarası sonuçta. bide erkeklerin en hassas bölgesi.
bide psikolojileri etkileniyor.eşim lokal anestesi ile oldu herşeyi duymuş konuşmalarını kesmelerini o anda acı yoktu ama herşeyi duyduğu için psikolojisi bozuldu ilk 24 saat ağrısı oluyor buz tedavisi uyguluyor 2 gün boyunca.
yani canım ameliyat sonuçta zor olmazmı ama mecbur oluncada kaçılmaz bi durum mecburen bu ameliyatı olacağız eğer çıkış olmazsa. allah şifa verir canım.
keşke eşin izlemeseydi bu ameliyatı ben eşime hiç izletirmedim. taa ki geçen haftaya kadar. izledi ama oda bu duruma alıştırmış kendini olacaksam bi daha olurum napalım diyor. takıntı yapmıyor yani. bu iş eşinde bitecek canım. sen ne kadar çabalarsan da kendini yıpratacaksın. biraz kendi haline bırak eşini bakalım o zamn nasıl olacak ilgilenme bu konu ile bakalım tepkisi ne olacak.
ameliyatı dün izlemiş galiba.çünkü hiç ameliyattan biz bahsetmemiştik.taki kaan hoca bahsedene kadar.farkındayım araştırma yapıyo kendince,ne bileyimameliyatı izlemiş,sonra nohut kürü iyi geliyormuş araştırdım dedi.ibrahim saraçoğluna ve ahmet marankiye meil atmış ama doktorun kök hücreye yetişirsiniz sözü açıkçası benim hevesimide kırdı.ama demek sizlere de söyledi kök hücreyi.bilmiyorum eseslim ya ne edelim.KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK.
ne olsun be arkadaşım eşimle uğraşıp duruyorum işte.topikte bazı arkadaşların eşleri çok istekli redavi için bazılarıda benim gibi eşleri uğraştırıyo işte.eşim ne tedaviyi nede mikro tese ameliyatı kabul etmiyo.bide diyoki ben dua ediyorum allahım eğer bu ameliyatla bi snuç elde edeceksek beni bu ameliyata yaklaştır diyorum diyo ama hiç de ısınamıyorum dahada uzaklaşıyorum bu ameliyattan diyo böyle işte arkadaşım.senin eş nasıl mırın kırın ediyo mu benimkisi gibi.
inanmıyorum sana istanbul'a geliyorsunda neden haber vermiyorsun geçen gün trafikten bahsedince sende evet bizde 2 saatte trafikten çıkamadık yazmıştın.bende tam anlayamadım canım yoksa o zaman damı istanbul'daydınız.ya banane buralara gelince önceden haber vermelisin .istanbul'un avrupa yakasında oturuyorum siz ne tarafa gidiyorsunuz.yakınlara gelirseniz beklerim muhakkak
aşkımm o ilaçları kullanmayan nohut kürünü asla yemez söyliyim.
Ben bi kere yaptımda kokusu çok kötü eşim bi yudum aldı direk lavobaya yani ben içmem bunu dedi ilaç içerim daha iyi dedi.
Sen dene istersen. Ama bu kürü uygulamakta zahmetli sabah kahvaltısından 2 saat sonra öğlen yemeğinden önce içmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. Yani dene yap bakalım tepkisi ne olacak.
Pekmezi yemiyor diyorsun bunu bence yapamaz canım. Ama sen yinede dene bakalım sonucu beraber görelim.
hoşbulduk bidenem..
evet galiba sitede sorun var çünkü face falan rahat giriliyo topiğe giremiyorum girsemde kesiliyo..
tamam ozaman geliyorum gelsin kahveler
cnm benım eger kok hucreye yetısırsınız dıyosa
kok hucre ne zaman onylanacak onu soyledımı yanı kac sene varmıs su cıkamayan kok hucre
Canım ben geçen yıl kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım sonucum pozitif te oldu ama düşük yaptım. açıkcası labaratuar koşullarının çok iyi olmadığını düşünmemden dolayı tekrardan istanbulda denemeyi düşünüyorum.. bizim durumumuz çok ciddi erkek infertilesinin en ağır olanlarından genetik sorunumuzda olduğu için labaratuara çok iş düşüyor... oğuz ekmekçioğlunu çok iyi tanırız eşimin sorununu tüm tahlil ve tetkikleri onda yaptırdıkve onun sayesinde öğrendik bi çok şeyi... sperm tahlilini 2 kez yaptırdık analiz tanı merkezi diye bi yer zaten genetik problem olduğunu öğrendikten sonrada bi daha yaptırmadık gerek duymadılar...canım isteğin kadar soru sorabilirisin burda hepimiz biz biribirimizden öğreniyoruz bi çok şeyi...siz hiç tüp bebek yaptırmadınızmı kayseride mi oturuyorsunuz...
evt canım benim istanbula bu aralar çok gidip geliyoruz. Kadıköye geliyoruz biz canım dr muz orda.ama eşimin işleri karşı taraftada oluyor hatta dün gitti dedim ya benide götürecekti ama müşterilerin yanında duramazsın diye götürmedi bende ist da gezerim dedim oda kaçırırlar seni dediBiri olsa tanıdığımız orda kalırdın filan diye konuştuk hatta.
Bende ist da topikte çok arkadaşım var dedim hatta..
Yani her tarafında işimiz var canım 3 saatte ist dayız. Haftaya yine gidecez sanırım. Belli değil ama. Geldiğim zamn haber veirrim mutlaka canım.
biz kaan hocaya gittiğimizde bize kök hücreden hiç bahsetmedi belkide aklına gelmedi..
birde bize adet ortalarında dikkat edin dedi tek spermle hamile kalan hastalarım var hamile kalabilirsiniz dedi.
doktor hiçbirzaman umutsuz konuşmuyorki kök hücreyide seçenek olarak sunmuştur.
hiç umut olmasa ameliyat olma direk kök hücreyi bekle derdi bence..
ameliyatı dün izlemiş galiba.çünkü hiç ameliyattan biz bahsetmemiştik.taki kaan hoca bahsedene kadar.farkındayım araştırma yapıyo kendince,ne bileyimameliyatı izlemiş,sonra nohut kürü iyi geliyormuş araştırdım dedi.ibrahim saraçoğluna ve ahmet marankiye meil atmış ama doktorun kök hücreye yetişirsiniz sözü açıkçası benim hevesimide kırdı.ama demek sizlere de söyledi kök hücreyi.bilmiyorum eseslim ya ne edelim.KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?