Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşim için işten izin almak problem değil de acıdan korkuyo,bide ameliyat fobisi var ya ameliyattan uyanamasam diyo.ne bileyim işte işimiz zaten zor benimki hepten zorlaştırıyo.

inanmıyorum sana istanbul'a geliyorsunda neden haber vermiyorsun geçen gün trafikten bahsedince sende evet bizde 2 saatte trafikten çıkamadık yazmıştın.bende tam anlayamadım canım yoksa o zaman damı istanbul'daydınız.ya banane buralara gelince önceden haber vermelisin .istanbul'un avrupa yakasında oturuyorum siz ne tarafa gidiyorsunuz.yakınlara gelirseniz beklerim muhakkak

selam kızlar ben geldimmm
nasılsınız canlarım..
bu net beni deli etti yine açılmıyo ayolll.
inşallah kesilmez yaaaa.

hoşgeldin canımcımmm
sitede bi sorun var sanıırm bakımda filan diyordu dün ben çok zor girmiştim gecede aynısını yaptı bu saabah rahatça girdim ben canım.

bende gelebilirmiyim kahveye

ne demek bidenem sorman ayıp gel tabikii her zamn kapım açık canım benim.

eşim için işten izin almak problem değil de acıdan korkuyo,bide ameliyat fobisi var ya ameliyattan uyanamasam diyo.ne bileyim işte işimiz zaten zor benimki hepten zorlaştırıyo.

haklısın cnm onun ıcın cok zor bı durum
ama artık tek carede amelıyatla bakmaksa
esını sen tanırsın amelıyatı yavas yavas kotu dusunmemesını sagla
allh yardımcın olsun yaaaaa

hoşbulduk bidenem..
evet galiba sitede sorun var çünkü face falan rahat giriliyo topiğe giremiyorum girsemde kesiliyo..
tamam ozaman geliyorum gelsin kahveler

aşkımm o ilaçları kullanmayan nohut kürünü asla yemez söyliyim.
ben bi kere yaptımda kokusu çok kötü eşim bi yudum aldı direk lavobaya yani ben içmem bunu dedi ilaç içerim daha iyi dedi.
sen dene istersen. ama bu kürü uygulamakta zahmetli sabah kahvaltısından 2 saat sonra öğlen yemeğinden önce içmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla. yani dene yap bakalım tepkisi ne olacak.
pekmezi yemiyor diyorsun bunu bence yapamaz canım. ama sen yinede dene bakalım sonucu beraber görelim.

ameliyatı dün izlemiş galiba.çünkü hiç ameliyattan biz bahsetmemiştik.taki kaan hoca bahsedene kadar.farkındayım araştırma yapıyo kendince,ne bileyimameliyatı izlemiş,sonra nohut kürü iyi geliyormuş araştırdım dedi.ibrahim saraçoğluna ve ahmet marankiye meil atmış ama doktorun kök hücreye yetişirsiniz sözü açıkçası benim hevesimide kırdı.ama demek sizlere de söyledi kök hücreyi.bilmiyorum eseslim ya ne edelim.KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK.

cnm benım eger kok hucreye yetısırsınız dıyosa
kok hucre ne zaman onylanacak onu soyledımı yanı kac sene varmıs su cıkamayan kok hucre

canım benim Allah hakkınızda hayırlısını versin herşey zamanı gelince olur .sen canını sıkma.bende eşime hep söylüyordum ama benim sözüm fayda etmiyor doktorun ağzının içine bakıyorlar.sanki doktor ne bilsin o da görevini yapıyor Rabbim bize ne nasip edecek biliyormuki?bende çoğu zaman umudumu kesiyorum ama sonrada kendime çok kızıyorum.eşime destek olmalıyım.o zaten bunun ezikliğini duyuyor birde biz onların üstüne varınca iyice ters tepiyor.şu anda bende ikilem yaşıyorum önce ben kararlı olucamki eşimde benden kuvvet alsın .yani suç eşlerimizde değil bence bizlerde imanımızı biraz daha kuvvetlendirip.Rabbime sığınmalıyız ve iyisine de kötüsüne de tevekkül etmeliyiz.bizim asıl sıkıntımız dediğim gibi iman zayıflığı Rabbim bizi hidayete erdirsin ve en sonunda evladımızı bize nasip etin inşallah.canım biz derken aslında kendimden bahsediyorum sakın yanlış anlama kimin imanının güçlü kimin zayıf olduğunu ancak Rabbim bilir.

evt canım benim istanbula bu aralar çok gidip geliyoruz. kadıköye geliyoruz biz canım dr muz orda.ama eşimin işleri karşı taraftada oluyor hatta dün gitti dedim ya benide götürecekti ama müşterilerin yanında duramazsın diye götürmedi bende ist da gezerim dedim oda kaçırırlar seni dedi biri olsa tanıdığımız orda kalırdın filan diye konuştuk hatta.
bende ist da topikte çok arkadaşım var dedim hatta..
yani her tarafında işimiz var canım 3 saatte ist dayız. haftaya yine gidecez sanırım. belli değil ama. geldiğim zamn haber veirrim mutlaka canım.

aynen senin dediğini bende eşime dedim.sen pekmez yemiyon o pis kokulu nohut suyunu mu içecen dedim.içerim diyo ama inanmıyorum.okadar nazlı ki anlatamam.valla naz bayana yakışır erkeğe değil.ben kendimi evlenmeden nazlı bilirdim ama meğer dünyada ne nazlılar varmış(eşim yani) :))

biz kaan hocaya gittiğimizde bize kök hücreden hiç bahsetmedi belkide aklına gelmedi..
birde bize adet ortalarında dikkat edin dedi tek spermle hamile kalan hastalarım var hamile kalabilirsiniz dedi.
doktor hiçbirzaman umutsuz konuşmuyorki kök hücreyide seçenek olarak sunmuştur.
hiç umut olmasa ameliyat olma direk kök hücreyi bekle derdi bence..

Çok sağol canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun.Biz kayseride yaşıyoruz 2ay önce biz de bir sperm analizini ANALİZ TANI MERK.yaptırdık sonuç sıfırdı.Sonra Saraçoğluyla grüşüp onun kürüne başladık 2ay oluyo Ocakta tekrar yaptıracaz bu sefer hormonlara da baktırıp(Hormonlara ilk öğrendiğimizde yani ağustosta baktırdık FSH38 SONRA HİÇ BAKTIRMADIK)KaanAydosa gidelim dedik ama açıkçası Oğuz beye gitmekte var aklımda ama birine gitmek zorundayız.Oğuz bey nasıl bir süre tedavi uygulatıyo mu genetik testlerimizi yaptırdık burda sorun yok.Bir de burde Kayseri Tüp Bebek merk yaptırırsak ameliyatı da oğuz bey yapıyomuş.Biz hiç yaptırmadık daha tüp bebek.Allah sizede hakkınızda en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin.Bu kez bebeğini sağlıklı gül kokulu kucağına almayı nasip etsin...

aşkolsun sen benim istanbul'da olduğumu bilmiyormusun yaz bir mesaj hemen gelip alayım seni.hem gezerizde ben gezmeyide çoook severim kadıköy bana çok uzak ama ortalarda bir yerlerde buluşuruz

haklısın cnm ıste ornek hayalımmm
onun nısanlısıda azoydu evlendı rabbım mucıze verdı hamıs oldu sonra esınde 15 tane sperm buldular
keske 1 2 spermle hepımız hamıs olsak su ıgnelerle ugrasmasak ah ahhhhhhhhhh

canım bizede bahsetti ama biz umudumuzu yitirmedik hatta bize dediki sizde %100 ameliyatla sperm bulabiliriz diyemem ama dedi kök hücre ile %100 çocuğunuz olur dedi. bunu biz hiç kafaya takmadık açıkcası.
hevesiniz kırılmasın canım gerçekten herşey biizm için kök hücre ameliyat bişekilde sperm oluşup bebeklerimizi kucağımıza alacağz allahın izniyle ama . en önemliside herşeyi sabırla beklemek ve ne gerekiyorsa yapmak.
tabiki karar vermek zor ama dediğim gibi bırak bakalım biraz kendi haline neler olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…