kesinlikle canım herşey kısmet. anlımıza yazılan. aslında herşeyimiz yazıldı rabbim bunları hep biliyor. kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz zaten.
önümüze seçenekler sunuluyor. sonucunu rabbim biliyor ama bize seçenekler sunuyor bizde çok dua ederek o iyi sonuca ulaşmak için çabalamalıyız.
aynen canım kaderimizde ne varsa rabbim çok aratmadan hasret bırakmadan göstersin bize inşallahh.
canım bu arada eşin macunu kullanıyormu ?
ara ver canım azcık muhabbet edelim
hadi canım inşallah ocak ayında hepinizin ameliyatları güzel geçer ve çok iyi sonuçlar alırız. bizde burda seviniriz.
etmezmıyım beeee
bız bırbırımıze kendımıze ettıgımız duadan cok dua edıyoruz
hayırlar hepımıze gelsın
ben hhep aradayım.
güya ders çalışıyorum 1 ssattir birsayfa ilerlemedim...
sizin tarih belli mi canım??
tabiki canım herşey kısmet dediğin gibi alnımıza yazılanı yaşıyoruz..
tabiki bu demek değilki alnımıza yazılmışsa yapılacak bişey yok öyle elimiz kolumuz bağlı bekleyelim.
mücadelemizi edicez herzaman.
rabbim ne demiş tedbir senden takdir benden..
evet canım hiç aksatmadan kullanıyo macunu fakat böğürtlen köküde içilmesi gerekiyor ya.
işte onu içmiyo çoğu zaman kaytarıyo yani..
bende söyleniyorum ister istemez ama adamda haklı ne o yaa fecii içilecek gibi değilki..
demir dikenide yapıyorum ara ara ama onun tadıda kötü içmek istemiyo ama cadılık yapıyorum napsın mecburen dikiyo kafaya
olsun canım enazından eline kitabı alıyosun ben onuda yapmıyorum kaçgündür..
doktor ocağın ilk haftası tahlil yapıp gönderin gün vereyim dedi.
yani şimdi günü belli değil.
ya bu kış günlerindede nasıl olacak bilmiyorum keşke havalar düzelseydide ozaman gitseydik.
napalım artık çağırıyo hoca gidicez mecburen inşallah sonu güzel olur..
haklısın cnm ıste ornek hayalımmm
onun nısanlısıda azoydu evlendı rabbım mucıze verdı hamıs oldu sonra esınde 15 tane sperm buldular
keske 1 2 spermle hepımız hamıs olsak su ıgnelerle ugrasmasak ah ahhhhhhhhhh
aminnnn inşşşşşş.....
biraz korkuyoruz biz.
eşimde..
Rabbimden o zamana kadar ve sonrasında da bize sabır vermesini istiyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsunm
kaan hoca bize kendiliğinden hamile kalma olasılığı asla veremem sana dedi.eşime 5 yaşında kemoterapi görmüşsün, vücudun hiç sperm tanımamış,ne kullanırsan kullan 1 tane dahi sperm çıkmaz.ameliyatla bakıcaz anca dedi.aslında hoca doğruları söylüyoda işte bize ağır geliyo.
tabiki uğraşacağız ve sonucunu almak için çabalayacağız.
valla canım ya ne kadar tadı kötü olan şey varsa faydalı napacaksın.
şifa olsun inşallah kötü mötü ama faydalı işte.
napsın adamda senden korkusuna yiyip içiyordur
sorma ne korkar ne korkar benden alakası yok..
adamın bir höyttt demesi yetiyo..
napsın içmeyince söyleniyorum duygusala bağlıyorum bunalıyo garibim..
ahh ben kıyamam ona hem okadar tadı kötü şeyler yiyo hem 1 senede 3.ameliyatı olacak..
valla hiç kolay değil ya..
enım esımde kabakulak yuzunden sperm yok dedı
bende yıllardır sperm gormedım 1 tane bıle ama mucızelerede ınanıyorum belkı bı gun bı tane bıleolsa cıkarda bız tup yapmayada razıyız
yeter kı sperm cıkısı olsun gerısı corap nsokugu gıbı gelır ınşlh
ALLAH hepimizin kocişine şifa versin sağol bitanem.allah şifa versin kocişine canım.
kolay değil tabiki canım ama napalım bizimde mucadele etmemiz gerekiyor evlat sahibi olmak için işte.
bazılarının uğraşmadan pat diye olur bizimde imtahanımız işte uğraşarak çaba göstererek evlat sahibi olmak.
allah herşeyin beterinden saklasın inşallah.
bunada şükür..
onemlı degıl cnm ınsan herseyı aklında tutamıyorinş.canım ya .yazmışsınıdır muhakkak ama unutuyorum ben senin eşin mikro tese oldumu yada tedavi konusunda hangi aşamadasınız?
allah şifa versin kocişine canım.
kolay değil tabiki canım ama napalım bizimde mucadele etmemiz gerekiyor evlat sahibi olmak için işte.
bazılarının uğraşmadan pat diye olur bizimde imtahanımız işte uğraşarak çaba göstererek evlat sahibi olmak.
allah herşeyin beterinden saklasın inşallah.
bunada şükür..
ALLAH hepimizin kocişine şifa versin sağol bitanem.
evet bunada binlerce şükür..
bebekim seni face açıkmı bişey yazıcaktımda..
onemlı degıl cnm ınsan herseyı aklında tutamıyor
2006 tese 2009 mıcrotese oldu sonuc 0
sımdı bıtkısel ılac kullanıyoruz
allah hakkınızda hayırlısını versin.ne güzel yılmadan devam ediyosunuz.ikinizi de tebrik ediyorum.böyle olmak gerekiyo işte.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
kızlar biz yeni bi toz kullanıyoruz.
kavurt diye bişey.yöresel bi tabir bence.
kavrulmuş nohut,keçiboynuzu ve istediğiniz undan olusuyor (mısır unu,bugday vs.)
çekilip toz haline getirilmiş.
öyle yiyor eşim.yoğurtla falan.tatlı zatenn içinde boynuz olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?