Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki canım herşey kısmet dediğin gibi alnımıza yazılanı yaşıyoruz..
tabiki bu demek değilki alnımıza yazılmışsa yapılacak bişey yok öyle elimiz kolumuz bağlı bekleyelim.
mücadelemizi edicez herzaman.
rabbim ne demiş tedbir senden takdir benden..
evet canım hiç aksatmadan kullanıyo macunu fakat böğürtlen köküde içilmesi gerekiyor ya.
işte onu içmiyo çoğu zaman kaytarıyo yani..
bende söyleniyorum ister istemez ama adamda haklı ne o yaa fecii içilecek gibi değilki..
demir dikenide yapıyorum ara ara ama onun tadıda kötü içmek istemiyo ama cadılık yapıyorum napsın mecburen dikiyo kafaya

ara ver canım azcık muhabbet edelim
hadi canım inşallah ocak ayında hepinizin ameliyatları güzel geçer ve çok iyi sonuçlar alırız. bizde burda seviniriz.

aminnnn inşşşşşş.....
biraz korkuyoruz biz.
eşimde..
Rabbimden o zamana kadar ve sonrasında da bize sabır vermesini istiyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsunm

ben hhep aradayım.
güya ders çalışıyorum 1 ssattir birsayfa ilerlemedim...
sizin tarih belli mi canım??

olsun canım enazından eline kitabı alıyosun ben onuda yapmıyorum kaçgündür..
doktor ocağın ilk haftası tahlil yapıp gönderin gün vereyim dedi.
yani şimdi günü belli değil.
ya bu kış günlerindede nasıl olacak bilmiyorum keşke havalar düzelseydide ozaman gitseydik.
napalım artık çağırıyo hoca gidicez mecburen inşallah sonu güzel olur..

Son düzenleme:

tabiki uğraşacağız ve sonucunu almak için çabalayacağız.
valla canım ya ne kadar tadı kötü olan şey varsa faydalı napacaksın.
şifa olsun inşallah kötü mötü ama faydalı işte.
napsın adamda senden korkusuna yiyip içiyordur

aminnnn canım inş...
Allah yardımcımız olsunnnn:18::18::18:

kaan hoca bize kendiliğinden hamile kalma olasılığı asla veremem sana dedi.eşime 5 yaşında kemoterapi görmüşsün, vücudun hiç sperm tanımamış,ne kullanırsan kullan 1 tane dahi sperm çıkmaz.ameliyatla bakıcaz anca dedi.aslında hoca doğruları söylüyoda işte bize ağır geliyo.

aminnnn inşşşşşş.....
biraz korkuyoruz biz.
eşimde..
Rabbimden o zamana kadar ve sonrasında da bize sabır vermesini istiyorum...
Allah hepimizin yardımcısı olsunm

aminnn aminnn canım inşallahh
ameliyat sonucta canım tabiki korku vardır ama allah tez zamnda şifa verir inşallah.
allah yardımcımız olsun hepimizin canım.

enım esımde kabakulak yuzunden sperm yok dedı
bende yıllardır sperm gormedım 1 tane bıle ama mucızelerede ınanıyorum belkı bı gun bı tane bıleolsa cıkarda bız tup yapmayada razıyız
yeter kı sperm cıkısı olsun gerısı corap nsokugu gıbı gelır ınşlh

sorma ne korkar ne korkar benden alakası yok..
adamın bir höyttt demesi yetiyo..
napsın içmeyince söyleniyorum duygusala bağlıyorum bunalıyo garibim..
ahh ben kıyamam ona hem okadar tadı kötü şeyler yiyo hem 1 senede 3.ameliyatı olacak..
valla hiç kolay değil ya..

allah şifa versin kocişine canım.
kolay değil tabiki canım ama napalım bizimde mucadele etmemiz gerekiyor evlat sahibi olmak için işte.
bazılarının uğraşmadan pat diye olur bizimde imtahanımız işte uğraşarak çaba göstererek evlat sahibi olmak.
allah herşeyin beterinden saklasın inşallah.
bunada şükür..

inş.canım ya .yazmışsınıdır muhakkak ama unutuyorum ben senin eşin mikro tese oldumu yada tedavi konusunda hangi aşamadasınız?

ALLAH hepimizin kocişine şifa versin sağol bitanem.
evet bunada binlerce şükür..
bebekim seni face açıkmı bişey yazıcaktımda..

kızlar biz yeni bi toz kullanıyoruz.
kavurt diye bişey.yöresel bi tabir bence.
kavrulmuş nohut,keçiboynuzu ve istediğiniz undan olusuyor (mısır unu,bugday vs.)
çekilip toz haline getirilmiş.
öyle yiyor eşim.yoğurtla falan.tatlı zatenn içinde boynuz olduğu için.

inş.canım ya .yazmışsınıdır muhakkak ama unutuyorum ben senin eşin mikro tese oldumu yada tedavi konusunda hangi aşamadasınız?
onemlı degıl cnm ınsan herseyı aklında tutamıyor
2006 tese 2009 mıcrotese oldu sonuc 0
sımdı bıtkısel ılac kullanıyoruz

eseslim ''buna da şükür'' yazmışsın ya çok hoşuma gitti.aferin kız sana.kocaman öpüyom seni.hatta öptüm bile.

onemlı degıl cnm ınsan herseyı aklında tutamıyor
2006 tese 2009 mıcrotese oldu sonuc 0
sımdı bıtkısel ılac kullanıyoruz

allah hakkınızda hayırlısını versin.ne güzel yılmadan devam ediyosunuz.ikinizi de tebrik ediyorum.böyle olmak gerekiyo işte.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

allah hakkınızda hayırlısını versin.ne güzel yılmadan devam ediyosunuz.ikinizi de tebrik ediyorum.böyle olmak gerekiyo işte.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

mucadele etmek zorundayız
emekler asla bosa gıtmez cunku tatlım
bu gunumuze sukur kı bız bırbırımızı tamamlıyoruz esımle hamdolsun

güzel bi karışıma benziyo canım.aktarcı mı tavsiye etti bunu.kaan hoca da eşime en az hafta da bir humus ye dedi.eşimde nohut suyu daha iyiymiş dedi.hani bu karışımda da nohut varya daha mı iyi olur acaba diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…