kızlar merabalar hepiniz nasılsınız benim nevrim dönmüş şekilde çatlak kaynananın karşısında ..:
günaydın bebekimm benim
dualrım hep seninle bidenem allahım inşallah yüzünüzü güldürecek bizlerde sayende çook sevineceğiz.
allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah bebekim benim
bencede
sohbet yarım kalıyor tv açık olunca filmin heyecanlı yeri oluyor tam sohbetin ortasında oraya dönünce sohebt filan kalmıyor.
iyi oldu heralde hemen çıkıp gidiverdin
bebekimmmm gelmişşş
merhaba bidenemben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
bu arada kaynanan hala orda mı
ben gitmiştir artık diye düşünmüştüm bu nedir ya başına musallat oldu
hayırlı sabahlar kızlar.... dün akşam kaynatmışınız yine maşallah...
bende dün doktora gittim muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse... dün merkezin beni burda kayseride yönlendirdiği bir doktora gittik takiplerimi burda yaptırmayı düşünüyordum ama malasef doktorda hiç memnun kalmadık bu yönden hayallerim suya düştü.doğru düzgün muayene bile etmedi sanki gebeymişim gibi karnımdan bakıyo bu kadar tedavi gördüm ordan tam anlamıyla bişey anlaşılmayacağını biliyoruz artık.. folikül takiplerini burda yaptırıp, opu ve transfer için istenbula gitmeyi düşünüyordum hem işten az izin almış olacaktım yarıyıl tatili oluncada rahat olacaktım...neyse sonra her zaman burda gittiğim kendi doktoruma gittim bi güzel muayene etti tüm tahlillerimide yaptırdı sağolsun yumurta takiplerimi yapabileceği söyledi ama ben kararsızım... ben işimden izin alırım sorun olmaz ama eşiminki sorun olacak birde kayınvalidemlerde kalmam gerekecek onlar orda oturuyor eşiminde yanımda olmasını istiyorum bu süreçte ne yapacam bilmiyorum doğrusu... kafam öyle karışıkki... biran önce karar verip randevu almam gerekiyor hastaneden...dua edin benim için hayırlısı ne ise Rabbim ona yönlendirsin...
iyi olmaya çalışıyorum morel sıfır ne gitmesi pazargünü gidecek gönlüne kalsa hafta içi olsun falan filan dedi bizde pazar günü git kardeşim arabasıyla otagara götütür filan diye bahane ettik aahhh valla musallatki ne musallat hemde daha gitmeden gelmeyi pilanlıyor kardeşimin düğünü var haziran içi gelirim dügüne diye şimdiden yerini yapıyor valla eşimle hergün kavgalıyız kendisi yüzünden .
merhaba canlarım nasılsınız
ben bıraz daha iyiyim artık terlemeye basladım umarım terle atarım su gribi
sızlerın dun takıb ettım ama yazmaya dermanım yoktu
kızlar yardımınıza ihtiyacım var.şimdi biz kaan hocaya gittik oda bize tek çareniz mikro tese ameliyatı dedi ya.bide mikro tese de olmazssa yaşınız çok genç daha kök hücreye yetişirsiniz dedi bide.zaten eşim ben amelşiyat olmam deyip duruyodu şimdi de doktor mikro tese de de şans görmüyo,eğer şans görseydi kök hücreden bahsetmezdi diyo.buyüzden ilaç tedavisini kabul etmiyor.anlıyacağınız.ben gene en başa döndüm.yoruldum artık ağlamaktan da.dün eşim mikro tese ameliyatı izledim çok zor bi ameliyat.çok korktum diyo.sizden ricam eşleri bu ameliyatı olan rakadaşlar yazabilirmi çok mu zor bu ameliyat sonrası?
aman gitsin biran evvel sizde rahatlayın artık bu nedir ya ??
allah sabır versin sana bidenem kadın bencil işte sadece kendisini düşünüyor
şurda en fazla 1 ay sonra ameliyat olacak kocişin...
umutlu huzurlu sakin stressiz olmanız gerekirken onun yüzünden birbirinizi yiyorsunuz...
aman gitsin de kafanızı dinleyin artık...
inş ameliyatınızda güzel geçecek bidenem
hepimizin duası sizinle biliyorsun bunu rabbim yüzünüzü güldürür inş
yaaaaaaa bensiz muhabbet ediyorsunuz kıskanıyorum..
ama derste çalışmam lazım.
ikisini aynı anda yapamıyorum malesef.
o yetenek yok bende.
ama sizede laf yetiştirmek istiyorum aynı zamanda....
bu arada size hberlerim varrrr...
sanırım ocak sonu yarıyık tatilinde eşim TESE olacak.
yeni değil belki haber ama hocayla tarih konusunda mailleşiyoruz.
kesin olunca yazarım..
sanırım istiyorumbebeğimi ve cervanda sırada.
kim daha önce olacak merak ettim..
kızlar biz yeni bi toz kullanıyoruz.
kavurt diye bişey.yöresel bi tabir bence.
kavrulmuş nohut,keçiboynuzu ve istediğiniz undan olusuyor (mısır unu,bugday vs.)
çekilip toz haline getirilmiş.
öyle yiyor eşim.yoğurtla falan.tatlı zatenn içinde boynuz olduğu için.
hoşgeldinnnnnnnnnn
iyiyiz canımmmmm
sen nasılsın?
ben kaytardım dersten.
önümde pc ve notlar kendimi avutuyorummm...
canlarım benim
namaz kılmaya gidiyorum ben.
pc yi de kapatayım..
sizi çok seviyorum..
hepinizi içtenlike öpüyorum..
kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa tam moreli olması gereken bi dönemdeyiz nerde şeytanı bura yolladı ister istemez kavgamız hergün var benimkiyle ona bişey diyemiyorum benimkinden çıkarıyorum acısını gitsede kendime bir ay gelemem her gelişinde piskolojim çöküntüye ugramış durumda gider inşallah sizinde güzel haberler yakındır baharcım sizede az kaldı eşinin gitmesine degilmi inşallah bol bol spermler bulunur dondurulur.
canım eşinde bir alemmiş amaliyattan okadar korkulacak hiç bişey yok inşallah spermler çıktıgında acısı bile gelmez aklına bi kaç günde hiç bişeysi kalmaz benimki üç defa oldu ilk oldugunda hem varokosel yapmıştı doktor kasıklarından kesmişlerdi hem ordan yumurtalardan parça almıştı patolojiye gitmişti amaliyattan bir gün sonra ayıptır söylemesi o işi bile yapmıştıyani okadarda kötü bir amaliyat degil çok korkuyosa bayıltıp öyle yapsınlar inşallah bu düşüncelerini yener tedaviye yaklaşır.:26:
canım benim ne diyeyim bilmem ki...
senin kociş fazla evhamlı evet sonuçta bu bi ameliyat tabiki acısı olacak...
ama bu dayanılamayacak boyutlarda değilmiş ki...
hangimiz bi ameliyat videosunu izleyipte içimiz ürpermez ki ??
biraz güçlü olması lazım çaba sarfetmesi lazım...
rabbim beterinden korusun insanlar ne ameliyatları oluyor...
ama biliyorum gelde bunları kocişine anlat...
allah yardımcın olsun tatlım inş rabbim eşini bu fikre alıştırır...
kök hücre meselesine gelince kaan hca bunu bizede söyledi...
ki bizden nekadar umutlu olduğunu defalarca söylemesine rağmen...
bazı hastalarına kaan hoca direk kök hücreyi bekleyin diyor...
bizlere öyle demiyor ki tedavimize başlıycaz elimizden geleni yapıcaz...
olmazsa kök hücre olur kendinizi üzmeyin diyor...
adam daha ne yapsın her durumu anlatıyor...
inş eşin en kısa zamanda ilaçları kullanmaya ikna olur tatlım...
dualarım seninle allah yardımcın olsun...
gelincik canım merhaba..
sizdeki genetik sorun nedir?
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için Allah razı olsun.Biz kayseride yaşıyoruz 2ay önce biz de bir sperm analizini ANALİZ TANI MERK.yaptırdık sonuç sıfırdı.Sonra Saraçoğluyla grüşüp onun kürüne başladık 2ay oluyo Ocakta tekrar yaptıracaz bu sefer hormonlara da baktırıp(Hormonlara ilk öğrendiğimizde yani ağustosta baktırdık FSH38 SONRA HİÇ BAKTIRMADIK)KaanAydosa gidelim dedik ama açıkçası Oğuz beye gitmekte var aklımda ama birine gitmek zorundayız.Oğuz bey nasıl bir süre tedavi uygulatıyo mu genetik testlerimizi yaptırdık burda sorun yok.Bir de burde Kayseri Tüp Bebek merk yaptırırsak ameliyatı da oğuz bey yapıyomuş.Biz hiç yaptırmadık daha tüp bebek.Allah sizede hakkınızda en hayırlı kararı vermeyi nasip etsin.Bu kez bebeğini sağlıklı gül kokulu kucağına almayı nasip etsin...
allah razı olsun arkadaşım.eşime hem çok kızıyorum hemde çok üzülüyorum onun için.çok mu bencilce davranıyorm acaba diye sorguluyorum kendimi.bende dün akşam söyledim eşime etkilendim ameliyattan dedi.bende ben niye doğum izlemiyorum sen neden izledin de dahada korkutuyon kendini dedim.baharcım ameliyatı bi anlatışı var tamam dedim ya yaptırma ben bile korktum,sen kendini nezaman hazır hissedersen ozaman dedim.ama bugün kızlarla bayağı yazıştık gaza geldim gene.ne olursa olsun ilaçlarını kullansın istiyorum.bu akşam gene deneyecem şansımı ne edim.dert üstüne dert bu olsa gerek.yinede bunada şükürler olsun.derdimizede şükretmeyi bugün eseslim hatırlattı.
allah razı olsun arkadaşım.eşime hem çok kızıyorum hemde çok üzülüyorum onun için.çok mu bencilce davranıyorm acaba diye sorguluyorum kendimi.bende dün akşam söyledim eşime etkilendim ameliyattan dedi.bende ben niye doğum izlemiyorum sen neden izledin de dahada korkutuyon kendini dedim.baharcım ameliyatı bi anlatışı var tamam dedim ya yaptırma ben bile korktum,sen kendini nezaman hazır hissedersen ozaman dedim.ama bugün kızlarla bayağı yazıştık gaza geldim gene.ne olursa olsun ilaçlarını kullansın istiyorum.bu akşam gene deneyecem şansımı ne edim.dert üstüne dert bu olsa gerek.yinede bunada şükürler olsun.derdimizede şükretmeyi bugün eseslim hatırlattı.
sevalcim inan bana erkekler bizden daha nazlı oluyorlar sen bencilce felan davranmıyorsun canım.. başka bir çareleri olsada keşke ameliyat olmasalar bizde istemeyiz... zaten ertesi gününe bişeyi kalmıyor ama 3-4 gün acısı oluyor tabi.. sen söyle bişeycikten haberi olmayacak uyuyup uyanacak herşey bitmiş olacak önemli olan sperm bulunsun tüm acılar geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?