Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merabalar hepiniz nasılsınız benim nevrim dönmüş şekilde çatlak kaynananın karşısında ..:

merhaba bidenem ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
bu arada kaynanan hala orda mı
ben gitmiştir artık diye düşünmüştüm bu nedir ya başına musallat oldu

allah razı olsun bebekimm rabbim bana ettiğiniz dualardan kat be katını size versin inş
evet bebekimm hemen çıkmak zorunda kaldım
kusura bakma artık

bebekimmmm gelmişşş

canımın içi nasılsın bebekimmm kocişin dün kaçta geldi ??

merhaba bidenem ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
bu arada kaynanan hala orda mı
ben gitmiştir artık diye düşünmüştüm bu nedir ya başına musallat oldu

iyi olmaya çalışıyorum morel sıfır ne gitmesi pazargünü gidecek gönlüne kalsa hafta içi olsun falan filan dedi bizde pazar günü git kardeşim arabasıyla otagara götütür filan diye bahane ettik aahhh valla musallatki ne musallat hemde daha gitmeden gelmeyi pilanlıyor kardeşimin düğünü var haziran içi gelirim dügüne diye şimdiden yerini yapıyor valla eşimle hergün kavgalıyız kendisi yüzünden .

merhaba canım benim evet dün kurtlarımızı döktük iyi oldu
canım tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim...
allahın izniyle hayırlısıyla başlarsınız artık tedavinize...
rabbim bunca sene çektiğiniz tüm acıları unutturur yüzünüzü güldürür inş
dualarım seninle canım benim allah yolunuzu açık etsin...
hayırlısıyla bebişine kavuşacağına ve sağlıcakla kucağına alacağına inanıyorum
allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:

aman gitsin biran evvel sizde rahatlayın artık bu nedir ya ??
allah sabır versin sana bidenem kadın bencil işte sadece kendisini düşünüyor
şurda en fazla 1 ay sonra ameliyat olacak kocişin...
umutlu huzurlu sakin stressiz olmanız gerekirken onun yüzünden birbirinizi yiyorsunuz...
aman gitsin de kafanızı dinleyin artık...
inş ameliyatınızda güzel geçecek bidenem
hepimizin duası sizinle biliyorsun bunu rabbim yüzünüzü güldürür inş

Son düzenleme:
merhaba canlarım nasılsınız
ben bıraz daha iyiyim artık terlemeye basladım umarım terle atarım su gribi
sızlerın dun takıb ettım ama yazmaya dermanım yoktu

merhaba canım benim ben iyiyim allaha şükür...
sen daha iyileşemedin mi kıyamam ben sana
rabbim şifa versin tatlım inş bian evvel toparlarsın kendini...

canım benim ne diyeyim bilmem ki...
senin kociş fazla evhamlı evet sonuçta bu bi ameliyat tabiki acısı olacak...
ama bu dayanılamayacak boyutlarda değilmiş ki...
hangimiz bi ameliyat videosunu izleyipte içimiz ürpermez ki ??
biraz güçlü olması lazım çaba sarfetmesi lazım...
rabbim beterinden korusun insanlar ne ameliyatları oluyor...
ama biliyorum gelde bunları kocişine anlat...
allah yardımcın olsun tatlım inş rabbim eşini bu fikre alıştırır...
kök hücre meselesine gelince kaan hca bunu bizede söyledi...
ki bizden nekadar umutlu olduğunu defalarca söylemesine rağmen...
bazı hastalarına kaan hoca direk kök hücreyi bekleyin diyor...
bizlere öyle demiyor ki tedavimize başlıycaz elimizden geleni yapıcaz...
olmazsa kök hücre olur kendinizi üzmeyin diyor...
adam daha ne yapsın her durumu anlatıyor...
inş eşin en kısa zamanda ilaçları kullanmaya ikna olur tatlım...
dualarım seninle allah yardımcın olsun...

yaa tam moreli olması gereken bi dönemdeyiz nerde şeytanı bura yolladı ister istemez kavgamız hergün var benimkiyle ona bişey diyemiyorum benimkinden çıkarıyorum acısını gitsede kendime bir ay gelemem her gelişinde piskolojim çöküntüye ugramış durumda gider inşallah sizinde güzel haberler yakındır baharcım sizede az kaldı eşinin gitmesine degilmi inşallah bol bol spermler bulunur dondurulur.

hadi hakkınızda hayırlısı olsun canım benim...
sonunda karar vermenize sevindim...
inş allahın izniyle bol bol sperm bulunacak dualarım seninle

canım içindekiler tam kocişler için...
inş şifa olur kocişine

hoşgeldinnnnnnnnnn
iyiyiz canımmmmm
sen nasılsın?
ben kaytardım dersten.
önümde pc ve notlar kendimi avutuyorummm...

hoşbulduk bitanem bende iyiyim allaha şükür...
iyi yapmışsın arada kaytarmak iyi gelir

canlarım benim
namaz kılmaya gidiyorum ben.
pc yi de kapatayım..
sizi çok seviyorum..
hepinizi içtenlike öpüyorum..
kendinize iyi bakın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sana yetişemedim yaa neyse daha sonra telafi ederiz artık...
görüşmek üzere canım benim sende kendine iyi bak

allah sabırlar versin bidenem
o gitsinde sizde iyice bi sakinleşin kocişinle...
ameliyata kadar kendinizi mutlu edicek şeyler yapın...
allah razı olsun bidenem evet 8 gün kaldı çok heyecanlıyım bende...
allahtan kociş sakin inş çıkış olur da dondurulur

ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

çok yaşa emi.güldürdün beni.eşime aynen anlatacam.ya eşim bu ameliyatı olsunda varsın 1 yıl o iş olmasın.kimse tanımıyodu dımı bizleri burda.

allah razı olsun arkadaşım.eşime hem çok kızıyorum hemde çok üzülüyorum onun için.çok mu bencilce davranıyorm acaba diye sorguluyorum kendimi.bende dün akşam söyledim eşime etkilendim ameliyattan dedi.bende ben niye doğum izlemiyorum sen neden izledin de dahada korkutuyon kendini dedim.baharcım ameliyatı bi anlatışı var tamam dedim ya yaptırma ben bile korktum,sen kendini nezaman hazır hissedersen ozaman dedim.ama bugün kızlarla bayağı yazıştık gaza geldim gene.ne olursa olsun ilaçlarını kullansın istiyorum.bu akşam gene deneyecem şansımı ne edim.dert üstüne dert bu olsa gerek.yinede bunada şükürler olsun.derdimizede şükretmeyi bugün eseslim hatırlattı.

gelincik canım merhaba..
sizdeki genetik sorun nedir?

merhaba cervan. canım bizdeki genetik sorun eşim de 47xxy klinifelter senromu var. normalde erkeklerde olması gereken 46 xy kromozom sayısından bizde 1 tane x kromozomu fazla.. buda azoya sebep oluyor malesef...

canım oğuz bey kayseri de üroloji de akla gelebilecek tek isim gerçekten çok başarılı biri bu konularda çok tecrübeli ama kaan hoca gibi bir tedavi yapmıyor direk m. teseye yönlendiriyor. belki sperm olsa artırmak için bi tedavi uygulardı ama bizde öyle bişey söz konusu olmadığı için önermedi tek şansımızın m.tese olduğunu söylemişti. eğer kayseri tüp bebekte deneyecekseniz bence eşinin tesesi için oğuz bey gelsin onların üroloji doktorlarını görmüştüm çok genç bi doktordu değişmediyse tabi...

sevalcim inan bana erkekler bizden daha nazlı oluyorlar sen bencilce felan davranmıyorsun canım.. başka bir çareleri olsada keşke ameliyat olmasalar bizde istemeyiz... zaten ertesi gününe bişeyi kalmıyor ama 3-4 gün acısı oluyor tabi.. sen söyle bişeycikten haberi olmayacak uyuyup uyanacak herşey bitmiş olacak önemli olan sperm bulunsun tüm acılar geçiyor...

canım biz bencil değiliz sıf anne olmak istemiyoruz...
biz eşlerimizden çocuk sahibi olmak istiyoruz...
onlarla ömrümüzün geri kalanını geçirmek istiyoruz...
sen elinden geleni yapıyorsun mücadele ediyorsun birazda onun çabalaması gerekiyor...
üsteleyip inada bindirmeden yavaş yavaş ikna et eşini...
inş kabul eder ilaçları kullanmayı...
alahtan ümit kesilmez bakarsın ummadığın bi anda kocişinde senin kadar istekli olur bu konuda...

allah doğurganlık özelliğini erkeklere verseydi inan doğuran çok az erkek olurdu.sanki biz doğurmaktan korkmuyoruz.acıların en büyüğünü kadın yaşıyo ama bizler hertürlü acıya göğüs gerebiliyoruz.ben eşime diyorum keşke senin içmen gerekenleri ben içsemde sana bi faydası olsa ama olmuyo.ne bileyim arkadaşım şaştım kaldım.ne yapmalı,nasıl davranmalı çok ta bilmiyorum.ya sabır diyorum.bakalım ne olacak.

merhama arkadaşlar hmtzl ve istiyorum bebgme seval le tüp bebekde ALLAH yavrularına kavuştursun kızlar dün saçıma bir perma yaptırdım kendimi çok kötü hissediyordum artık şimdi biraz iyim çünkü yarın bizim genetik sonuçlar çıkacak o sonuç çıktıktan sonra biz tüp bebege ALLAH izin verirse yapacaz bakalım ama içimde bir korku var bakalım hayırlısı 3 haftadan beri bekliyoruz:26:bahar inşlh senin tedavin hayırlısıyla sonuçlanır

ben geldimmm herkesleri öpüyorum
geçmişi okuyayım birazcık gelirim ... bu arada genetik test sonucumuzu aldık bugün rabbime şükrler olsun o yüzleşmekten korktuğum test sonucu bizi üzmedi herşey normal çıktı... y mikro delasyon testleri falan herşey normal yani
rabbim güzel aşamalar gösterdi bize binlerce kez hamdolsun diyorum
  • hormonlar normal
  • genetik normal
  • sperm çıkışı oldu
inşallah spermlerimiz daha da artar da hayırlısıyla biz de başlarız tüp bebeğe beklemek çok yorucu çok zor sabır gerektiriyor... allahım bize bol sabır versin hep böyle dua ediyorum
dün gece biraz moralim bozuktu ağladım sonra o kadar kendime kızdım ki o kadar utandım ki rabbimden... rabbim ne olur affet isyan etmiyorum dedim şükrü biliyorum dedim nolur sabrımı arttır dedim...
allahım hepimize mucilerimizi versin inşallah...
istiyorum bebeğim ameliyat olmanıza az kalmış inşallah bu sefer herşey yolunda gider allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah...
baharcım az kaldı gün sayıyorsun değil mi bitanem inşallah yüzün güler sonuç karşısında.... beklemenin umut etmenin ne olduğunu biz iyi biliyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşalalhhhhhh

Son düzenleme:
ben geldimmm herkesleri öpüyorum
geçmişi okuyayım birazcık gelirim ... bu arada genetik test sonucumuzu aldık bugün rabbime şükrler olsun o yüzleşmekten korktuğum test sonucu bizi üzmedi herşey normal çıktı... y mikro delasyon testleri falan herşey normal yani
rabbim güzel aşamalar gösterdi bize binlerce kez hamdolsun diyorum
  • hormonlar normal
  • genetik normal
  • sperm çıkışı oldu
inşallah spermlerimiz daha da artar da hayırlısıyla biz de başlarız tüp bebeğe beklemek çok yorucu çok zor sabır gerektiriyor... allahım bize bol sabır versin hep böyle dua ediyorum
dün gece biraz moralim bozuktu ağladım sonra o kadar kendime kızdım ki o kadar utandım ki rabbimden... rabbim ne olur affet isyan etmiyorum dedim şükrü biliyorum dedim nolur sabrımı arttır dedim...
allahım hepimize mucilerimizi versin inşallah...
istiyorum bebeğim ameliyat olmanıza az kalmış inşallah bu sefer herşey yolunda gider allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah...
baharcım az kaldı gün sayıyorsun değil mi bitanem inşallah yüzün güler sonuç karşısında.... beklemenin umut etmenin ne olduğunu biz iyi biliyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşalalhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…