eseslim ''buna da şükür'' yazmışsın ya çok hoşuma gitti.aferin kız sana.kocaman öpüyom seni.hatta öptüm bile.
kızlar biz yeni bi toz kullanıyoruz.
kavurt diye bişey.yöresel bi tabir bence.
kavrulmuş nohut,keçiboynuzu ve istediğiniz undan olusuyor (mısır unu,bugday vs.)
çekilip toz haline getirilmiş.
öyle yiyor eşim.yoğurtla falan.tatlı zatenn içinde boynuz olduğu için.
güzel bi karışıma benziyo canım.aktarcı mı tavsiye etti bunu.kaan hoca da eşime en az hafta da bir humus ye dedi.eşimde nohut suyu daha iyiymiş dedi.hani bu karışımda da nohut varya daha mı iyi olur acaba diye sordum.
nerden aldınız canım bunu ?
aktardan mı ?
inşalah şifa olur canım...
olabilir canım.
yok ya aktar falan tavsiye etmedi.
ben bi yerde yemiştim. içindekileri sordum nohut,boynuz un falan dediler.üzerine toz seker ekip yiyorsun.yada pekmez.
hani biz çocukken leblebi tozları varrdıya öyle oluyor.bende getirtttim işte.
bizimkinin içinde sadece boynuz ve nohut var.
ben öyle istedim.
hoca bizede nohut yeyin haftada bir demişti.
bende har hafta birgün pişiriyorum.
bu toz da yeni geçti elime..
öyle valla canım herşeye şükretmemiz lazım nefes alıyoruz yaşıyoruz. eşlermiz başımızda. evladımız yok ama olsun bundada bir hayır vardır.
bende seni öpeyimm
çok haklısın.dün akşam bende bi acıdım eşimi.bana ameliyatın zorluklarından bahsediyo tamammı,bende kalktım yanına gittim sarıldım tamm anlatma boşver içinden nasıl geliyosa öyle yap bana önce sen lazımsın dedim.elbette vardır bunda da bir hayır.belki günahlarımıza keffaret oluyo ne bileyim gene dualarımızı eksik etmeyelim de.bakalım zaman ne gösterecek bizlere
çok haklısın.dün akşam bende bi acıdım eşimi.bana ameliyatın zorluklarından bahsediyo tamammı,bende kalktım yanına gittim sarıldım tamm anlatma boşver içinden nasıl geliyosa öyle yap bana önce sen lazımsın dedim.elbette vardır bunda da bir hayır.belki günahlarımıza keffaret oluyo ne bileyim gene dualarımızı eksik etmeyelim de.bakalım zaman ne gösterecek bizlere
kızlar merabalar hepiniz nasılsınız benim nevrim dönmüş şekilde çatlak kaynananın karşısında ..:
Allah sabır versin canımm...
canım sizin tese tarihiniz bellimi.
bizi ocak ayında çağırdı hoca.
daha gün kararlaştırmadık.
aminnnnnn arkadaş vallah ya sabır çekiyorum durmadan sürekli allahım elimden dilimden kötü bişey çıkarttırma diye .yok biz daha kaan hocaya mail atmadık belli degil ondan günü atsak gün verir belki benimkine git hormon tahlili yaptırda meil atalım hocaya ne dicek diye otaraflı degil üşeniyor hastaneye gitmeye ocagın başlarında veya bu ayın sonunda istiyorum şimdi ğelin dese gidicem bitsin artık nolucaksa olsun istiyorum stresi daha kötü ..
Allah yardımcınız olsun..
ben sizinde sperminizin olmasını en az kendimiz kadar istiyorum..
inş çıkacak sizde de.
bizde yarıyıl tatilinde istiyoruz bakalım:18::18::18:
sagol canım inşallah bulunur sizinkide bizimkide hepimiz aynı kendimiz kadar birbirimiz içinde istiyoruz bizim yaşadıklarımızı ancak yaşayan biri olarak birbirimizi anlarız inşallah hepimizden güzel haberler duyarız.
selam kızlar nasılsınız bakalım
kızlar merabalar hepiniz nasılsınız benim nevrim dönmüş şekilde çatlak kaynananın karşısında ..:
merhaba canım yiz sen nasılsın ?
kız daha gitmedimi ne çok kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?