canım biz bencil değiliz sıf anne olmak istemiyoruz...
biz eşlerimizden çocuk sahibi olmak istiyoruz...
onlarla ömrümüzün geri kalanını geçirmek istiyoruz...
sen elinden geleni yapıyorsun mücadele ediyorsun birazda onun çabalaması gerekiyor...
üsteleyip inada bindirmeden yavaş yavaş ikna et eşini...
inş kabul eder ilaçları kullanmayı...
alahtan ümit kesilmez bakarsın ummadığın bi anda kocişinde senin kadar istekli olur bu konuda...
merhama arkadaşlar hmtzl ve istiyorum bebgme seval le tüp bebekde ALLAH yavrularına kavuştursun kızlar dün saçıma bir perma yaptırdım kendimi çok kötü hissediyordum artık şimdi biraz iyim çünkü yarın bizim genetik sonuçlar çıkacak o sonuç çıktıktan sonra biz tüp bebege ALLAH izin verirse yapacaz bakalım ama içimde bir korku var bakalım hayırlısı 3 haftadan beri bekliyoruz:26:bahar inşlh senin tedavin hayırlısıyla sonuçlanır
ben geldimmm herkesleri öpüyorum
geçmişi okuyayım birazcık gelirim ... bu arada genetik test sonucumuzu aldık bugün rabbime şükrler olsun o yüzleşmekten korktuğum test sonucu bizi üzmedi herşey normal çıktı... y mikro delasyon testleri falan herşey normal yani
rabbim güzel aşamalar gösterdi bize binlerce kez hamdolsun diyorum
inşallah spermlerimiz daha da artar da hayırlısıyla biz de başlarız tüp bebeğe beklemek çok yorucu çok zor sabır gerektiriyor... allahım bize bol sabır versin hep böyle dua ediyorum
- hormonlar normal
- genetik normal
- sperm çıkışı oldu
dün gece biraz moralim bozuktu ağladım sonra o kadar kendime kızdım ki o kadar utandım ki rabbimden... rabbim ne olur affet isyan etmiyorum dedim şükrü biliyorum dedim nolur sabrımı arttır dedim...
allahım hepimize mucilerimizi versin inşallah...
istiyorum bebeğim ameliyat olmanıza az kalmış inşallah bu sefer herşey yolunda gider allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah...
baharcım az kaldı gün sayıyorsun değil mi bitanem inşallah yüzün güler sonuç karşısında.... beklemenin umut etmenin ne olduğunu biz iyi biliyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşalalhhhhhh
canım bu genetik test dediğiniz şey ne bizden böyle bişey istenmedi.biz her ay fsh lh testesteron ve spermgram yaptırıyoruz. doktorunuz kim? bizimki kkan hoca bizden istemdi acaba gözünden falanmımı kaçtıayy canım sizde bizim gibisiniz desene... biz de 1 aydır bekliyorduk bu gün aldık hep içimde kötü birşey vardı ya kötü çıkarsa diye ama çok şükür rabbim feraha ulaştırdı.. dilerim sizin sonuçlarda temiz çıkar da rahat nefes alırsınız... ikinci moral kaybı fazla gelirdi çok korktum sonuçtan yaa
amannn pazargünü ğidecek gibi inşallah .
merhama arkadaşlar hmtzl ve istiyorum bebgme seval le tüp bebekde ALLAH yavrularına kavuştursun kızlar dün saçıma bir perma yaptırdım kendimi çok kötü hissediyordum artık şimdi biraz iyim çünkü yarın bizim genetik sonuçlar çıkacak o sonuç çıktıktan sonra biz tüp bebege ALLAH izin verirse yapacaz bakalım ama içimde bir korku var bakalım hayırlısı 3 haftadan beri bekliyoruz:26:bahar inşlh senin tedavin hayırlısıyla sonuçlanır
allah razı olsun bebekimm rabbim bana ettiğiniz dualardan kat be katını size versin inş
evet bebekimm hemen çıkmak zorunda kaldım
kusura bakma artık
canımın içinasılsın bebekimmm kocişin dün kaçta geldi ??
ayy canım sizde bizim gibisiniz desene... biz de 1 aydır bekliyorduk bu gün aldık hep içimde kötü birşey vardı ya kötü çıkarsa diye ama çok şükür rabbim feraha ulaştırdı.. dilerim sizin sonuçlarda temiz çıkar da rahat nefes alırsınız... ikinci moral kaybı fazla gelirdi çok korktum sonuçtan yaa
selam kızlar nasılsınız
geçmişi okuyayım birazcık gelirim ... bu arada genetik test sonucumuzu aldık bugün rabbime şükrler olsun o yüzleşmekten korktuğum test sonucu bizi üzmedi herşey normal çıktı... y mikro delasyon testleri falan herşey normal yani
inşallah spermlerimiz daha da artar da hayırlısıyla biz de başlarız tüp bebeğe beklemek çok yorucu çok zor sabır gerektiriyor... allahım bize bol sabır versin hep böyle dua ediyorum
- hormonlar normal
- genetik normal
- sperm çıkışı oldu
dün gece biraz moralim bozuktu ağladım sonra o kadar kendime kızdım ki o kadar utandım ki rabbimden... rabbim ne olur affet isyan etmiyorum dedim şükrü biliyorum dedim nolur sabrımı arttır dedim...
istiyorum bebeğim ameliyat olmanıza az kalmış inşallah bu sefer herşey yolunda gider allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah...
baharcım az kaldı gün sayıyorsun değil mi bitanem inşallah yüzün güler sonuç karşısında.... beklemenin umut etmenin ne olduğunu biz iyi biliyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşalalhhhhhh
ben geldim merhabalar
hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım.rabbim yüzünüzü güldürsün inş.yarın sende güzel haberlerini yazarsın bizlere.perma yaptırmışsın güle güle kullan.
hoş geldin canım
canım bu genetik test dediğiniz şey ne bizden böyle bişey istenmedi.biz her ay fsh lh testesteron ve spermgram yaptırıyoruz. doktorunuz kim? bizimki kkan hoca bizden istemdi acaba gözünden falanmımı kaçtı
saol canım sıkıntıdan ya biraz heycanda var galiba eşin korkuyor ameliyatdan hiç acıma canım kocana yoksa o korku büyür herkes oluyor zor olsa bana olacak sen bir ameliyatla çekiliyon
çok mutlu oldum canım inşlh bu mutlulukla bebegine kavuşursun siz senelik evlisiniz tüp denemeniz oldu mu
- hormonlar normal
- genetik normal
- sperm çıkışı oldu
hoşgeldin ne yapanben geldim merhabalar
merhaba canım hoşgeldin
inş hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar
allahın izniyle tadavinizde bebişle sonuçlanır inş
rabbim yüzünüzü güldürsün bundan sonra betülcüm...
allah razı olsun canım bakalım 8 gün kaldı heyecanla beklemekteyim sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?