Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharcım inan çok haklısın ben anne olmayı çoook istiyorum bu doğru ama anne olmaktan daha çok eşimin baba olmasını istiyorum.ben dualarımda allahım eşimi evlat özleminde bırakma diyorum.ben çok fanatik trabzon sporluyum eşimde koyu bi fenerli.bizim en büyük kavgalarımız hep maçlardan oluyo.neyse ben diyorum ki sana söz veriyorum sen bi çocuk yap bana fenerli olsun,sırtından fb nin formasını çıkarmasın.inan bu durum benim için çok ağır olsada kabul ediyorum.hani belki heveslenirde bu sebeple bir çocuk yapmak için gerekli atılımlarda bulunur ama nerde...

ayy canım sizde bizim gibisiniz desene... biz de 1 aydır bekliyorduk bu gün aldık hep içimde kötü birşey vardı ya kötü çıkarsa diye ama çok şükür rabbim feraha ulaştırdı.. dilerim sizin sonuçlarda temiz çıkar da rahat nefes alırsınız... ikinci moral kaybı fazla gelirdi çok korktum sonuçtan yaa

allah daha da iyi sonuçlar almanızı nasip etsin arkadaşım.çok güzel bi haber bu rabbim emeklerinizin karşılığını fazlasıyla verir inş.

canım bu genetik test dediğiniz şey ne bizden böyle bişey istenmedi.biz her ay fsh lh testesteron ve spermgram yaptırıyoruz. doktorunuz kim? bizimki kkan hoca bizden istemdi acaba gözünden falanmımı kaçtı

hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım.rabbim yüzünüzü güldürsün inş.yarın sende güzel haberlerini yazarsın bizlere.perma yaptırmışsın güle güle kullan.

anladım zatennn
yok bebekim kusuruna bakmadım
valla canım sorma 23:30 da geldi cezasınıda verdim tabikide

çok mutlu oldum canım inşlh bu mutlulukla bebegine kavuşursun siz senelik evlisiniz tüp denemeniz oldu mu

inşallah güzel sonuç alırsınız canım sevinciniz dahada artar inşallah.
dua et canım korkularını yenersn..

gözün aydın canım korktuğun kadar yokmuş değilmi.
inşallah bundan sonra daha iyi haberler alacaksın.
durumunuz bizlerden çok çok iyi.
allah daha iyi etsin inşallah.
şükret gerisi kolay canım

ben geldim merhabalar

merhabalar canım
nasılsın ?

hadi bakalım hayırlısı olsun arkadaşım.rabbim yüzünüzü güldürsün inş.yarın sende güzel haberlerini yazarsın bizlere.perma yaptırmışsın güle güle kullan.

saol canım sıkıntıdan ya biraz heycanda var galiba eşin korkuyor ameliyatdan hiç acıma canım kocana yoksa o korku büyür herkes oluyor zor olsa bana olacak sen bir ameliyatla çekiliyon

hoş geldin canım

hoş buldum canımm nasılsınız kızlar ya ben kendime çok kızıyorum benim hiç kıskançlığım yoktur aslında benimki kıskançlıkta değil kıskanmıyorum ama eltimin göbişini gördükçe bebeğe alınanları gördükçe kahroluyorum..bugün bişeyler aldım bende eltimin bebeğine herkes aaa yoksa hamilemisin diye herkes bi üşüştü başıma:2::2: ya kıskançlık değil ama bilmiyorum çok üzülüyorum ya anlatamam ki o duygularımı ama resmen içim yanıyor bi ateş var içimde kendime kızdım çok kızdım daha geçengün o bebeğe bişey olacak eltime bişey olacak diye hastane köşelerinde gözümü kırpmadım sabaha kadar şimdi bana ne oluyosa bi tuhaf oldum.

merhaba canım hoşgeldin
inş hayırlısıyla sonuçlar temiz çıkar
allahın izniyle tadavinizde bebişle sonuçlanır inş
rabbim yüzünüzü güldürsün bundan sonra betülcüm...
allah razı olsun canım bakalım 8 gün kaldı heyecanla beklemekteyim sonuçları

canım bu genetik test dediğiniz şey ne bizden böyle bişey istenmedi.biz her ay fsh lh testesteron ve spermgram yaptırıyoruz. doktorunuz kim? bizimki kkan hoca bizden istemdi acaba gözünden falanmımı kaçtı

canım eşimde hiç sperm yoktu 0 dı gerçi şuan nasıl bilmiyorum en son 1 ay önce çıkış oldu...
neyse emre bakırcıoğlunu düşünüyorduk ameliyat olursa diye onunla görüştüm gelmeden önce biz neler yaptırıp getirelim demişim o da kartotip analizi ve y mikrodelasyon testleri görmek isterim demişti tüp bebek öncesi...
ben de üniversite hastanesinde yaptırdım ücret alınmıyor elimizde olması açısından...
yani bir de çok merak ediyordum acaba genetik sıkıntı mı diye ama çok şükür bu da değil... öyle işte.. yaptırmak şart değil ama tüp bebek aşamasında isteyebiliyorlar sanırım mesela y mikrodelasyonda sıkıntı olursa erkek çocuk olursa onda da azo olma riski çok yüksekmiş ya da genetikte sıkıntı olunca bebeğin tutunması sıkıntılı olabiliyormuş...
bir de testlerin bir tanesi de sperm üretimiyle ilgili bilgi verebiliyor eğer değerler silik çıkarsa tese de sperm çıkma ihtimali düşüyormuş hatta hiç yok bile diyebiliyorlar...
bildiklerim bunlar canım sonuçla genetik de çok önemli ama doktor istemediyse acelesi yok merak etme

saol canım sıkıntıdan ya biraz heycanda var galiba eşin korkuyor ameliyatdan hiç acıma canım kocana yoksa o korku büyür herkes oluyor zor olsa bana olacak sen bir ameliyatla çekiliyon

valla bugün bu gazla eşime gidersem korkarım eşimi ben ameliyat edecem.:)) bu arada geçen hafta bi arkadaşımız tedavi görüpte bebek sahibi olanların ,bebek sahibi olamayanların bide tedaviye devam eden arkadaşlarımızın uzunca bir listesini yayınlamışlardı.geriye dönük bakıyorum ama birtürlü bulamadım.o sayfayı bilen arkadaşlarımız var mı acaba diye sormak isterim

çok mutlu oldum canım inşlh bu mutlulukla bebegine kavuşursun siz senelik evlisiniz tüp denemeniz oldu mu

canım biz 1.5 yıllık evliyiz... evlilik yıl dönümümden 3 gün önce öğrendik azosperm olduğumuzu... bitkiseller kullanıyoruz ilaçlar kullanıyoruz 5 aydır bakalım hayırlısı allahtan... tüp bebeğe geçmedik henüz ilk olacak allahım nasip ederse öyle işte

hoşgeldin canım benim negüzel haberlerle geldin sen böyle
gördün mü bak boşu boşuna üzdün kendini onca zaman...
allahın izniyle herşey yolunda çıkışda başladı daha ne isteriz
bi bebiş kaldı inş oda hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek
dediğn gibi gün sayıyorum canım 8 gün kaldı
allah razı olsun canım benim inş hepimizin yüzü güler bundan sonra
rabbim bundan sonra hep güzel haberler almayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize

ben geldim merhabalar
hoşgeldin ne yapan

saol canım ya herkese dua ediyorum baharım isteyen herkese ver YARABBİM diyom canım eşim sıfır çıkarsa evat ediniriz filan diyor ama off kafam karışıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…