hava bugünlerde çok güzeldi aldım yiyenimi alış veriş mağazasına gittim lunaparka girdik bol bol eğlendik.inşallah en yakın zamanda kendi evlatlarımızla da bu duyguları yaşarız
hava bugünlerde çok güzeldi aldım yiyenimi alış veriş mağazasına gittim lunaparka girdik bol bol eğlendik.inşallah en yakın zamanda kendi evlatlarımızla da bu duyguları yaşarız
harbiden ilginçmiş senin elti bebekimmm
neyse ki senin gibi güzel tatlı iyi kalpli evine bağlı bi gelinleri var
kıskananlar çatlasın
baharım yanlıs yazdın kızzzzzzzz duanı yerını
iiy akşamlar canımcımmm
nasılsın ?
öyle valla bebekim napacaksın işte yaptıklarımızı kul bilmezse allah bilir diyip yapıyoruz.
ahh bebekim benimmm o senin kalbinin güzelliği canımsın benimm
kıskananlar çatlasın. eltim beni kıskanır biliyonmu çatlasınmı
canım kusura bakma yaaa inan ben o mesajı vck diye okudum aklım neredeyse artık
düzelttim ama şimdi
iyiyim canım kafa dağıtmaya çalışıyorum biliyorsun iki gün önce ağlamaktan helak oldum kafayı yiycem sanmıştım.bende kendimi dışarıya atıyorum en azından kafa dağıtıyorum.geçen gün snowparka gitmeyi düşündüm değişiklik olsun diye sonra biryerimi kırarım diye korktum sen gelirsen istanbul'a snowparka gidermiyiz.sen biliyormusun kayak yapmayı?
evet canım çok seviyorlar iki tane var büyüğü ne yapsa küçüğüde aynısını tekrarlıyor.şimdi çizgi flim izliyorlar yoksa beni bilgisayarda oturtmuyorlar.dün evimi talan ettiler inan onların bozduğunu düzeltmekten başka iş yapamıyorum eltimin kızı komşuların çocukları derken beni çıldırttılar en sonunda abla al şu çocuklarını evine git dedim.yiyenimede bir daha yaramazlık yaparsan bize gelme dedim.oda sabah ablam hadi sizi teyzenlere götürücem demiş olmaz teyzem bizi kovdu bir daha gelmeyin dedi demiş.bende vicdan azabı duydum onu gezmeye götürdüm ama bu sefer kardeşini götürmedim ikisi bir arada delirtiyorlar beni.ablam da bana birde ikiz istiyorsun iyi düşün diyor.ne güzel yapmışsın canım ne kadar sevinmiştir yeğeninde. seni çok seviyordur.
inşallahhhh aminnnn en yakın zamnda inşallahh
onemlı degıl tatlım kıyamam sanaaaaaaaaa
aman kafalar o kadar dolu kı ben bazen dıyorum ıyı evı yolunu buluyorum dıye
benim bebekimi kıskanan herkes çatlasın
eltin hem çatlasın hem patlasın
ben iyice benim çocuklara döndüm durum vahim valla
canım kusura bakma yaaa inan ben o mesajı vck diye okudum aklım neredeyse artık
düzelttim ama şimdi
evet canım çok seviyorlar iki tane var büyüğü ne yapsa küçüğüde aynısını tekrarlıyor.şimdi çizgi flim izliyorlar yoksa beni bilgisayarda oturtmuyorlar.dün evimi talan ettiler inan onların bozduğunu düzeltmekten başka iş yapamıyorum eltimin kızı komşuların çocukları derken beni çıldırttılar en sonunda abla al şu çocuklarını evine git dedim.yiyenimede bir daha yaramazlık yaparsan bize gelme dedim.oda sabah ablam hadi sizi teyzenlere götürücem demiş olmaz teyzem bizi kovdu bir daha gelmeyin dedi demiş.bende vicdan azabı duydum onu gezmeye götürdüm ama bu sefer kardeşini götürmedim ikisi bir arada delirtiyorlar beni.ablam da bana birde ikiz istiyorsun iyi düşün diyor.
kız vck da okur okumazmı ekle canım benide ben fazla araya girmek istemiyorum farklı ağızlardan okunsun diye ama böylede olunca birtürlü bitmiyor.
bütün gün çocuklarla geçirince normal canım
kıskanççç kıskançççç de bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?