Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Son düzenleme:
hava bugünlerde çok güzeldi aldım yiyenimi alış veriş mağazasına gittim lunaparka girdik bol bol eğlendik.inşallah en yakın zamanda kendi evlatlarımızla da bu duyguları yaşarız

hava bugünlerde çok güzeldi aldım yiyenimi alış veriş mağazasına gittim lunaparka girdik bol bol eğlendik.inşallah en yakın zamanda kendi evlatlarımızla da bu duyguları yaşarız

amin inş canım benim ne güzel yapmışsınız sizde...
burasıda 1 haftadır çok güzel ama fırsat olmuyor gezmeye...

amın cnm gecen hafta kızkardesımle bende oyun parkına gıttık
yegenımle bı oynadım bı oynadım nasıl dalmısım oyuna kardesım demez mı
KIZZZ HERKES SANA BAKIYO dıye hakıkatende oyle nasıl utandım
e ne yapalım ıcımızde ozlem var

baharım yanlıs yazdın kızzzzzzzz duanı yerını

harbiden ilginçmiş senin elti bebekimmm
neyse ki senin gibi güzel tatlı iyi kalpli evine bağlı bi gelinleri var
kıskananlar çatlasın

öyle valla bebekim napacaksın işte yaptıklarımızı kul bilmezse allah bilir diyip yapıyoruz.
ahh bebekim benimmm o senin kalbinin güzelliği canımsın benimm
kıskananlar çatlasın. eltim beni kıskanır biliyonmu çatlasınmı

ne güzel yapmışsın canım ne kadar sevinmiştir yeğeninde. seni çok seviyordur.
inşallahhhh aminnnn en yakın zamnda inşallahh

iiy akşamlar canımcımmm
nasılsın ?

iyiyim canım kafa dağıtmaya çalışıyorum biliyorsun iki gün önce ağlamaktan helak oldum kafayı yiycem sanmıştım.bende kendimi dışarıya atıyorum en azından kafa dağıtıyorum.geçen gün snowparka gitmeyi düşündüm değişiklik olsun diye sonra biryerimi kırarım diye korktum sen gelirsen istanbul'a snowparka gidermiyiz.sen biliyormusun kayak yapmayı?

benim bebekimi kıskanan herkes çatlasın
eltin hem çatlasın hem patlasın
ben iyice benim çocuklara döndüm durum vahim valla

canım kusura bakma yaaa inan ben o mesajı vck diye okudum aklım neredeyse artık
düzelttim ama şimdi

onemlı degıl tatlım kıyamam sanaaaaaaaaa
aman kafalar o kadar dolu kı ben bazen dıyorum ıyı evı yolunu buluyorum dıye

çok iyi yapmışsın canım en iyisi çık çık gez bol bol hava al. alışveriş yap kendine gelirsin
valla canım bende denemek istedim ama korkuya deneyemedim. ama çokta merak ediyorum aslında.
valla çok iyi olur canım geldiğimde fırsat olursa gideriz. iki korkak düşer düşer geliriz

ne güzel yapmışsın canım ne kadar sevinmiştir yeğeninde. seni çok seviyordur.
inşallahhhh aminnnn en yakın zamnda inşallahh
evet canım çok seviyorlar iki tane var büyüğü ne yapsa küçüğüde aynısını tekrarlıyor.şimdi çizgi flim izliyorlar yoksa beni bilgisayarda oturtmuyorlar.dün evimi talan ettiler inan onların bozduğunu düzeltmekten başka iş yapamıyorum eltimin kızı komşuların çocukları derken beni çıldırttılar en sonunda abla al şu çocuklarını evine git dedim.yiyenimede bir daha yaramazlık yaparsan bize gelme dedim.oda sabah ablam hadi sizi teyzenlere götürücem demiş olmaz teyzem bizi kovdu bir daha gelmeyin dedi demiş.bende vicdan azabı duydum onu gezmeye götürdüm ama bu sefer kardeşini götürmedim ikisi bir arada delirtiyorlar beni.ablam da bana birde ikiz istiyorsun iyi düşün diyor.

canım kusura bakma yaaa inan ben o mesajı vck diye okudum aklım neredeyse artık
düzelttim ama şimdi

kız vck da okur okumazmı ekle canım benide ben fazla araya girmek istemiyorum farklı ağızlardan okunsun diye ama böylede olunca birtürlü bitmiyor.

doğru valla canım aralarında yaş farkı azsa birbrlerini kıskanırlar hep birbirlerinden fazlasını yapmaya çalışırlar
yinede dünyanın en tatlı şeyleri çocuklar. bırak evin altına üstüne getirsinler. benim eltimin kızı gelincede evi tanınmayacak duruma sokuyor kırıyor döküyor. sesimi çıkarmıyorum hiç. sonrada bizden çıkmak istemiyor
valla evt canım ya ikiz istiyoruz ama bunlarıda düşünmek lazım. 2-3 saat değil gece gündüz onlarla beraber olacağız.
ama olsun allah nasip ederse öyle olsun inşallah. allah verince sabrınıda verir.

kız vck da okur okumazmı ekle canım benide ben fazla araya girmek istemiyorum farklı ağızlardan okunsun diye ama böylede olunca birtürlü bitmiyor.

canım okursun tabi okumasına ama bende aynen senin fikrindeyim...
listede kaç kişi var okuyanlar hep aynı
eskiden hepimiz en az 2-3-4 sure alıyorduk...
ama artık liste çok kalabalık herkes 1 sure bile okusa hemen tamamlanır...
dediğin gibi farklı kişiler okusa daha iyi olacak...
bence doğru yapıyoruz herkes okusun allah rızası için yapıyoruz sonuçta bunu...
ama istersen ekleyeyim yine sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…