Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen canım sana katılıyorum bana çok pahallı gelmişti yoksa ara ara yaptırıp donduracaktık.daha sonra eşim işinden ayrılmıştı parasal konuda da sıkıntı çekince birdaha yaptırmadık.şimdi bizim komşunun kocası özel hastanede yaptırmış 30tly.bende çok şaşırmıştım.belkide doktorlarla anlaşmalıdırlar diye düşünmüştüm.velhasılı iyi inceliyorlar

cemrem nasılsın canımmmmmmmm

ay cnm tatlım bı denem nasılsın sen nerelerdesın kızzzzzzz
ozletıyosun kendını
ben aynıyım bı kere testten sonra daha yapmadık
esım yılbasından sonra dıyo panaxa devam edıyoruz sende neler var

canım orda donduruyorlar mı? bi de sen idrarı da araştırsınlar dedin ya şimdi öyle bi uygulamaları var mı ben ilk kez duydum da.....

cemrem ne oldu şu panax işi yasaklanmış diye duydum yanlışmı biliyorum.sizden başka sonuç alan oldumu?

vck dediği yer iyi bi yere benziyor hatta bizde şimdi eşimle konuştuk ist gidersek orada bile yaptırabilirz. iyi olsunda para verelim napalım.
inşallah sizin sperm testinizdede bol bol görürsünüz canım.
inşallah dualrım seninle canım benim.
aklım hep sende hep dua ediyorum senin için canımcım

eseslim, arkadaşımmm seni unuttum sanma
sen nasılsın bakalım?

unutma beniii ağlarım yoksa
iyim canım bende napayım yemek yedik tv izliyoruz.
sen nasılsın canımcım ?

damlaya damlaya göl olur canım.
sonrada bebişler olur inşalahhh

bayadır test yaptırmadık pzt yaptırmayı düşünüyoruz bakalım onun telaşı var...
sen napıyosun var mı atraksiyon
kız heyecandan karıştırmışım ha onda ha bende ne farkeder zaten bizden de cıkabilseydi kesin onuda cıkarırdık

ya gülma krizine giren adam vardi şu ikoncanlarda aradım aradım bulamadım...
siz koydum varsayın

canım orda donduruyorlar mı? Bi de sen idrarı da araştırsınlar dedin ya şimdi öyle bi uygulamaları var mı ben ilk kez duydum da.....

canım bilmiyorum dondurup dondurmadıklarını bize çok pahallı gelmişti zaten ilk yaptırdıklarımızda sperm çıkmamıştı.daha sonra gittiğimiz bir doktor idrarada bakılmasını söylemişti.orda çıkmıştı ama cansızdı sonrada eşim işinden ayrılınca ve gittiğimiz doktor dönmelerin çocuğu olu sizin olmaz deyince tedaviyi yarım bırakmıştık.canım istersen telefonda sor senin içini rahatlatırsa gidersiniz tabi halen açıksa biz 5 sene önce gitmiştik.

sağol canım benim de dualarım senle....Allah razı olsun.yüzümüz güler artık inşallah.

cemrem ne oldu şu panax işi yasaklanmış diye duydum yanlışmı biliyorum.sizden başka sonuç alan oldumu?

cnm esım konustu
gercek panax la sahte panax mahkemelık olmus saglık bakanlıgıda 2 sınıde toplama kararı olmıs
inceleme yapıcakmıs ama mustafa eraslanın ılacı nın satısı devam edıyormus
bakalım ılerde ne olur
bızde sperm dısı hucre cıkmasına vesıle oldu kısmet ılarısını testte goruıcez

Kızlar sizin eşlerinizin sperm tesitnde fruktoz yazan yerde ne yazıyor (+)mı yazıyor açıklarmısınız

ne dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz mı dedi yuuuhhhhhhhhhhhh!
ne densiz insanlar var..doktor olmuş ama adam olamamış anlaşılan....

anladım canım artık sinir olmaya başlamıştım neye umut bağlasak şarlatanların oyununa geliyoruz diye düşünmeye başlamıştım .inşallah gerçek spermleri görürsünüz en yakın zamanda

sağol canım benim de dualarım senle....Allah razı olsun.yüzümüz güler artık inşallah.

aminnnn inşallahh canım.
buarada ben ist gidip geliyorum canım sen çalışıyorsun diye sana hiç söyleyemedim.
demiştik ya gelirsem seninle görüşürüz diye ama çalışıyorsun diye söylemedim canımcım.

ne dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz mı dedi yuuuhhhhhhhhhhhh!
Ne densiz insanlar var..doktor olmuş ama adam olamamış anlaşılan....

aynen canım allah'tan beni eşimle içeriye almadı yoksa ben boş durmazdım .aslında bunu şu sebepten söylemiş.ona gelen dönme gibi bir adam varmış onun karısı hamile kalmış tedaviyle eşimdede bir gelişme olmayınca böyle söylemiş.eşime iğne tedavisi uyguladı eşim ne iğnesi vuruyorsun deyince sen anlamazsın demiş .zaten biz baştan bu hocaya gitmekle yanlış yapmışız.bizi o laboratuarcı göndermişti bu doktora sizde sperm çıkıyor ama çok az gidin tedavi görün demişti.keşke laborant olana kadar doktor olsaydı çok başarılı biriydi

dengesiz doktor. daha çook söylencek şey var da....
böyle şey söylenirmi yaa

canım böyle doktorları ne yapmalı bilmem tebiyesizlik bu moral vereceği yerde tıp bu kadar ilerlemişken inş. bebeğimize hepimiz kavuşacağız

ne zaman geldin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi işte olduğum için bi kat daha öfkelendimmmmmm
ne iyi olurdu görüşsek

ingilizlerin bi sözü vardır hani f ile başlar....biz onu genelde KAHRETSİN,LANET OLSUN diye çeviririz..o doktora o kelimeyi kullanıyorum, şu an evde bağırarak sövebilirim nasılsa kimse yok

ANEMON----------------------------------------1 meryem
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 yasin
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------1 yasin
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------1 yasin
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…