canım inş. güzel haberer vereceksin inan bana her gündüz- gece aklıma geldiğinde bir hamile,bebeği kucağında bir anne gördüğümde hep sizlere dua ediyorum isimlerin bildiğim arkadaşlara tek tek isimleriyle yada nicleriye dua ediyorum tüm kalbimle
canım yaz tatili senin için iyi olurhamiş olunca yatıp dinlenirsin bol bol bebişinde sana sımsıkı tutunur ay ne güzel olur demi
evet yılbasından sonrakı hafta dıyorum
ama esım cok korkuyo hep ertelemeye calısıyor
ama ben kazanacagım yılbası sonrası yapalım dedım ısrar ettım yapıcaz
bende cok korkuyorum sperm dısı hucre gorunce olu yada 1 tane canlı gormek ıstıyor ınsan
ama cıkmasada uzulmuyorum cumku 0 olan test hıc degılse hucre yazdıya ılerıde olur deyıp avutuyorum kendımı....
inş bu defa spermleri göreceksiniz canım benim...
göremeseniz bile sonuçta bu yol katettiniz devamı gelecektir allahın izniyle
biz elimizden geleni yapıp allaha dua edicez...
inş sonsuz mucizeleiyle bizide sevindirir rabim...
canlarım ben çıkıyorum macunumuz bitti onu hazırlıyacağız şimdi öptüm hepinizi
merhaba kızlarr..
nasılsınız.
netimiz gitti giremedim 3 gündür.
neler var neler yok..
güzel gelişmeler vardır inş..
selam herkese
bahar nbr
nasılsın
vedınızmı test
merhaba kızlarr..
nasılsınız.
netimiz gitti giremedim 3 gündür.
neler var neler yok..
güzel gelişmeler vardır inş..
Allah razı olsun canım..sperm testi yaptırcaz yer arıyorum işte canım.....
vck bi yer söylemişti...orayı bi araştırcam..istanbulda oturanlar neresi güvenilir?
htmzlnin de inşallah sperm bulunur da onlar da evlatlarına kavuşurlar....
tedavideki herkesin Rabbim yardımısı olsun.
bende herşey aynı..koşturup duruyorum öyle yorgunum ki anlatamam...
sen nasılsın canımmmm
sağolasın canım...tatlımmmmmmmm hayırlarla amelıyat olup hayırlarla sperm gorun ınşşlhh
eeeeeee
merhaba canım hoşgeldin
ben iyiyim canım sen nasılsın ??
nasılsın bende hersey aynı masalcım test yapmıs cıkmamıs
iyiyim bende...
regl oldum sabahtan beri kıvranıyorum.
ne var ne yok topikte.
günleri belli olan varm başka
rabbım yuzunu guldursun cuma gunu ınsallah
cıkıs olur
bz hc yaptırmadık canm
ben ınanıorumkı cıkıs olacaktır sızde
ınsallah hamıle kalırsında en dogalından
gerek bıle kalmaz
donmus spermlere
canlar yeni yasa gereği 35 yaşın altındaki bayanlara tüp bebek tedavisinde 1 embriyo yerleştiriliyormuş...
ama bazı merkezler buna uymuyormuş...
ya kızlar bu çok kötü bişey değil mi ??
sözüm ona çoğul gebelikleri önlüyorlarmış...
zaten tüp bebek yaptıranlar evlat sahibi olamayanlar...
neden insanların elinden şanslarını alırlar çözemedim...
tabi herşey rabbimin taktiri 1 taneside o istedikten sonra tutunur...
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
baharcığım zaten bizim gibi umutsuz vakalarda isteğe bağlı 2 yada 3 tane konuluyor nede olsa kimse sonrasını görmüyor.benim arkadaşımın yaşıda küçüktü 35 yaş altıydı 2 tane çok sağlıklı embriyo konuldu ama bir tanesi tuttu.üzülme yani doktorla senin aranda
canım bende aynı vck gibi düşünüyorum.
drlar ayarlıyormuş diye duydum bende.
sen bi de buna canını sıkma.
canım bende aynı vck gibi düşünüyorum.
drlar ayarlıyormuş diye duydum bende.
sen bi de buna canını sıkma.
ALLAH razı olsun canımmmm...canım benim inşallah ameliyatta bol bol sperm bulunur vede ikiz bebişin olur inşallah..
çoook çoook dua edicem tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin bize..
ameliyat iyi geçerde inşallah eşininde ağrısı sızısı olmaz çooook kolay bir ameliyat olur inşallah sonuda güzel olur inşallah...
ALLAH yardımcınız olsun..
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum biz aralık adetiyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani 2 gün sonra muhtemelen 19-20 aralık gibi.tüp bebek ilaçlarını v.s herşeyi ayarladık eşimle birlikte heyecanlı bir şekilde beklemeye koyulduk.tekrardan hatırlatayım durumumuzu eşim ve ben 30 yaşındayız eşimde tek taraflı inmemiş testis durumu var 20 aydır emre beyde tedavide hormonlar en son 10 gün önceki sonucumuz FSH : 7,01 total testesteron : 7,16 LH : 0,25 umut tüp bebek merkezinde işlemimiz olacak benim doktorum ulun uluğ bey eşimin emre bakırcıoğlu.hemen hemen yılbaşı veya 1 gün sonrasına felan denk geliyor eşimin mikrotese ameliyatına.heyecan dorukta bizlerde.adet ağrılarım 1 hafta önce başladı.muhtemelen pazartesi gibi gözüküyor.inş bizlerde şahit olduğumuz inmemiş testisli başarılı microtese ameliyatlı arkadaşların grubuna katılırız.bol bol sperm bulunur inş.emre bey çok ümit verdi ama benim hala tereddütlerim var.emre beyi biliyorum kolay kolay çok ümit vermez ama bize %80-90 gibi buluruz dedi.sadece kafam bu LH 20 aydan bu yana niye yükselmedi anlamadım.emre bey telefonda eşime LH'nin yükselmemesi normal demişti küçük iken yapılan inmemiş testis ameliyatında kanallarda hasar veya üretimde bir bozukluktan kaynaklanıyor büyük ihtimal demişti ama mikrotesede sıkıntı stres yapmayın büyük ihtimal buluruz dedi.birçok çift taraflı inmemiş testis durumlarında bile sperm bulunduğuna şahit olduk hatta hormonal durumları bozuk olduğu halde bizim durumlarumız iyi gibi gözüküyor kaan beyde mailde o da emre bey gibi büyük ihtimal bulunur demişti.hayırlısı bakalım dualarınızı bekliyoruz saygıdeğer kaderdaş dostlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?