Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canımcım çoook teşekkür ederim..
evet canım tek olunca pek canım istemiyor yapmıyorum bugün eşim geç gidince onunla yedim ..

bende iyiyim canım çok sağol Allah razı olsun sizinde bugün sonuçlar çıkıyormuş.inşallah sonuçlarınız güzel çıkar biz ayağımızı süreriz sizlerde peşimizden gelirsiniz.

ayy inşallahhh canımcım süreyerek gir ayağınıda bizde peşinden gelelim
bugün sadece sen muayene olacaksın dimi canım ?
eşinde muayene olacakmı test filan verecekmi ?

ayy inşallahhh canımcım süreyerek gir ayağınıda bizde peşinden gelelim
bugün sadece sen muayene olacaksın dimi canım ?
eşinde muayene olacakmı test filan verecekmi ?

canım aslında eşim için gidiyoruz testlerimizi götürücez.ön görüşme yapıcaz.birde doktor isterse sperm testi.ama 72 saati geçti doktor belki yaptırtmaz.bakalım doktor ne diycek beğenirsem devam ederiz beğenmezsen emre bey yada kaan hocaya gideriz

anladım anladımm
tabi canım içinize sinen bi dr a gidersiniz. bu adımı atmanızda çok güzel.
inşallah güzel güzel haberler alırsınız canım

günaydın canım sanada

canım senin adına bende çok heyecanlıyım işallah herşey yolunda gider canım sizin hormon değerleriniz nasıldı daha önce tese oldunuz mu?

canım bizim hormonlar felan herşey gayet normal ama sperm yok işte neden kaynaklı olduğunuda bilmiyoruz daha önce 1 tese 1 mikro tese oldu eşim kısmetse 3. mayısta olacak hakkımızda hayırlısı artık canım:(((

Canlarım ben şimdilik çıkıyorum markete gidiyorum
görüşürüz sonra

kızlar selam,

benim yakınım a emre fıçıcıoğlu demiş ki"senin beyinden sperm üreten hormonların çalışmıyor. vücut sperm üretmeyi yarıda bırakıyor. sperm 3 evreden oluşru sende 3. evrede duraklıyor kesior üretimi. 3 ayda bir sperm ver. belki canlı yakalarız" demiş. kadın doğumcuları ulun uluğ

şimdi bu ne demek oluyor. bu durumda olup bebeği olan var mıdır?

anladım anladımm
tabi canım içinize sinen bi dr a gidersiniz. bu adımı atmanızda çok güzel.
inşallah güzel güzel haberler alırsınız canım

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlar diğer topikteki funda58 in durumunu bilenler anlatabilirmi onlardaki sorun neymiş tedavimi görüyorlar tüp bebeğemi başvurdular yoksa hamilemi onun hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın çok merak ettim...

kızlar diğer topikteki funda58 in durumunu bilenler anlatabilirmi onlardaki sorun neymiş tedavimi görüyorlar tüp bebeğemi başvurdular yoksa hamilemi onun hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın çok merak ettim...

canım fundanın spermleri sıfırdı tedavi ile bitkiseller ile filan 3 milyona çıkardılar spermlerini.
şimdide tüp bebek denemsi yaptı onun sonucunu alacak bugün.
onun için herkes merakta.
çok bilinçli birisi araştırıp araştırıp neler iyi geliyorsa eşine yedirdi ve sonucunu aldılar çok şükür.

evet canım sizdende güzel haber alınca ben yine:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

alabilsekkk daha almadık yaa
bu adam beni deli etcek giidp almıyor sonucu işi varmış.
,ben alayım diyorum ödeme yapacakmış ben alırım dedi. ama hala gitmedi

allahım ne kadar güzel birşey bu yaa inşallah emekleri yer bulur sağlıkla bebeklerine kavuşur darısıda bizlerin başına inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…