Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizimde yakın market var ama o kadar zor geliyor ki oraya gitmek
onları taşımak filan zor geliyor.
hafta sonu eşimle gitmek daha iyi geliyo
inşallahg be canım görsek lu spermcikleride doğursak.
dünyalar güzelli evlatlarımız olsa

Benim hoşuma gidiyo vakit geçiyo haftasonuda gidiyoruz eşimle mutlaka
yani 2 kişiyiz ama hiç eksik bitmiyo ki sürekli al.. eşim işten gelirken çoğu zaman uğruyo para, paso yemeğe gidiyo yaniii napalım sağlık olsun

öle valla canım eksik bitmyo.
birini al biri bitiyo
aman yicez tabi ya ne için kazanıyoz parayı.

öle valla canım eksik bitmyo.
birini al biri bitiyo
aman yicez tabi ya ne için kazanıyoz parayı.

Yiyoruz valla cnm can boğazdan gelir
bende mantar sote yapıyorum kendime akşama kuru fasülye yapıcam uzun zamandır yapmamıştım....

depresyon modundayım acilen bu moddan çıkmam gerek..
varmısınız fıkra paylaşmaya güzeller...

Son düzenleme:
Temel savaşta 10 arkadaşıyla birlikte esir düşmüş. ilk gün sonunda 5 arkadaşı işkencelere dayanamayıp konuşmuş. 2.gün 3 arkadaşı daha konuşmuş. 3. günün sonunda ise bir tek Temel kalmış. 4. gün işkencenin dozu artmış, Temel hala konuşmuyor…
5. gün, işkence iyice ağırlaşmış ama Temel yine aynı, 2 hafta sonra, Temel’i kaldığı hücrede izlemeye karar vermişler.
Bizim Temel, hem kafayı duvara vuruyor hemde kendi kendine konuşuyormuş :
- Haturla ula Haturla… Haturlaaa…

Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyulmaktaymis. Merak edip sormus. Hemserum haçan habu top atislari neyin nesidur? diye. Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saat geçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina Bu top atislari neyin nesidur hemşerum? diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: Ula, yarim saattir bir kariyi vuramadular

canlarım ben geldim
nasılsınız bugün ben hemen geçmişi okuyup geliyorum biyere kaybolmayın tamam mı

birgün temelin karısı fadime ölmüş sonra aradan zaman geçmiş fadime nin mezarını üstüne gitmiş fadimeye: fadime keşke benim yanımda olsan demiş ufak bir rüzgar esin ce fadimenin mezarının üstündeki otsallanınca temel: ŞAKA YAPTIM FADİMEM BÖYLE DAHA İYİ DEMİŞ

Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;
- ''Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir''.
1. - ''BENİ DÖVMEYECEK''.
2. - ''BENİ BIRAKIP KAÇMAYACAK''.
3. - ''YATAKTA SÜPER OLACAK''.
Aylarca telefon çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı ama sonuçta kadın hiçbirini beğenmedi ve kendine uyğun bulamadı. Bir gün kapı çaldı, kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üzerinde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü.
- ''Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?''.
- ''Merhaba, artık aramanız gerekmiyor, bugün şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim bakın kollarım yok sizi dövemem bacaklarım yok istesem'de kaçamam!''.
- ''Eee.. Yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?''.
- ''Kapıyı neyle çaldık sanıyorsun''...

süpermiş

depresyon modundayım acilen bu moddan çıkmam gerek..
varmısınız fıkra paylaşmaya güzeller...

bebekimmm ne oldu sana niye depresyona girdin sen ??
madem keyfin fıkralarla yerine gelicek bende paylaşırım biraz sonra
yeterki sen mutlu ol bebekimm

garibim ya

erkek milleti

hoşgeldin canımm..
valla bugün ne bizde nede topikde hayat var...
bekliyoruz bebekim...

hoşbulduk bebekimm neyiniz var böyle sizin yaa kıyamam ben size
hadi bebekimm toparlanalım kendimize gelelim

Son düzenleme:

bidenem allah iyiliğini versin

Ay güzelmişşş

dur bende bulayım bakalım

bebekimmm ne oldu sana niye depresyona girdin sen ??
madem keyfin fıkralarla yerine gelicek bende paylaşırım biraz sonra
yeterki sen mutlu ol bebekimm

garibim ya

erkek milleti

öyleeee kasvetlenmiştim bebekim ama şimdii iyiyim...
sağol bebekimmm iyiki varsın canımıniçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…