canım aslında eşim için gidiyoruz testlerimizi götürücez.ön görüşme yapıcaz.birde doktor isterse sperm testi.ama 72 saati geçtidoktor belki yaptırtmaz.bakalım doktor ne diycek beğenirsem devam ederiz beğenmezsen emre bey yada kaan hocaya gideriz
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
allahım ne kadar güzel birşey bu yaa inşallah emekleri yer bulur sağlıkla bebeklerine kavuşur darısıda bizlerin başına inşl..
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
ben iyiyim canım işteyim müsait oldum bi bakayım dedim topiğe sen nasılsın?
selam canım
iyim çok şükür sen nasılsın ?
canım iyiyim şükür..
biraz canım sıkılıyo okadar..
hava kötü olmaasaydı dışarı çıkıcaktım ama hasta olurum diye korkuyorum..
evde takılayım artık..
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
havadandır canım kapalı havalar insanın canını sıkıyor.
sabah burası o kadar güneşliydiki şimdide kapandı.
ruhum daraldı valla.
bende temizliğe kalkıştım. dışarı çıkamıycam için.
Hemencik alışverişi yaptım geldim....
Sitede bi komşumu gördüm beni rüyasında görmüş şu 1 haftada beni rüyasında hamile gören 4. kişi ne oluyo bende kendimi tuahf hissetmeye başladım...heyecan yaptım hepside erkek görüyolarmış ay kadın bana nasıl dua ediyo hayırlısı artık....umudum 2012 den :26:
Slm cnm hoşgeldin
iyiyiz cnm sen nasılsın hava kötüymüş herhalde orda ...
Sitede bi komşumu gördüm beni rüyasında görmüş şu 1 haftada beni rüyasında hamile gören 4. kişi ne oluyo bende kendimi tuahf hissetmeye başladım...heyecan yaptım hepside erkek görüyolarmış ay kadın bana nasıl dua ediyo hayırlısı artık....umudum 2012 den :26:
evet canım havadan olsa gerek benimde ruhum daraldı resmen..
yine oralar çok soğuk değildir diye tahmin ediyorum burası çok soğuk ya evi zor havalandırdım dondum yaa.
kolay gelsin bebekim bende kalkayım bari bişeylerle uğraşayım..
öpüldün canımcım..
öpüldünüz cümletennn
slm kızlar))))))))))))))) tünaydın herkese ..............................
çok hızlısın maşallah canım
hadi hayırlısı kız.
inşallah rüyaları gerçek olur. belli mi olur.
erkek derler kız çocucuk doğurusun belki.
ben kızları çok severimde.
banada herkes sen erkek doğurcan diyo.
bende sperm olursa doğururum diyorum
slm canım
nasılsın ?
Hızlıyımdır cnm market çok yakın ben sürekli ordayım zaten dünde gitmiştim canım sıkıldıkça gidiyorum eksikleride alıyorum napim işte.
inş. cnm bende şimdiye kadar hep erkek gördüm hiç kız görmedim ..ama kızlarıda çok severim onları süslü püslü giydirmek ne güzel ..
ama bu saatten sonra tek isteğim sağlıklı ve hayırlı olması yeter...olucak cnm inş. spermlerde olucak doğurcağız çatır çatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?