Hemencik alışverişi yaptım geldim....
Sitede bi komşumu gördüm beni rüyasında görmüş şu 1 haftada beni rüyasında hamile gören 4. kişi ne oluyo bende kendimi tuahf hissetmeye başladım...heyecan yaptım hepside erkek görüyolarmış ay kadın bana nasıl dua ediyo hayırlısı artık....umudum 2012 den :26:
Hoşgeldin cnm
iyiyim cnm sen nasılsın bugün
canlarım ben geldim
nasılsınız bugün ben hemen geçmişi okuyup geliyorum biyere kaybolmayın tamam mı
Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;
- ''Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir''.
1. - ''BENİ DÖVMEYECEK''.
2. - ''BENİ BIRAKIP KAÇMAYACAK''.
3. - ''YATAKTA SÜPER OLACAK''.
Aylarca telefon çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı ama sonuçta kadın hiçbirini beğenmedi ve kendine uyğun bulamadı. Bir gün kapı çaldı, kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üzerinde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü.
- ''Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?''.
- ''Merhaba, artık aramanız gerekmiyor, bugün şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim bakın kollarım yok sizi dövemem bacaklarım yok istesem'de kaçamam!''.
- ''Eee.. Yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?''.
- ''Kapıyı neyle çaldık sanıyorsun''...
ama rüyalartıma gelmedin bebekim ya çok bekledim
öle valla canım şimdi öğlene mi mantar yaptın kendine ?
yanınada pilav ohh canım çekti
hoşgeldin bebekim
nasılsın bugün ?
öyleeee kasvetlenmiştim bebekim ama şimdii iyiyim...
sağol bebekimmm iyiki varsın canımıniçi
bebekimm bugün rüyalarda buluşamadık mı biz
bende seni bekledim ama sen de gelmedin...
kocişin bırakmadı mı yoksa
hoşbulduk bebekim
iyiyim allaha şükür sen nasılsın bugün ??
canım başka başka kişilerin arka arkaya aynı rüyayı görmesi bence bi işaret...
rabbim hayırlara çıkarsın inş...
en kısa zamanda sağlıklı yakışıklı mı yakışıklı nur topu gibi bi oğlunolur inş...
tabi güzel mi güzel çıtı pıtı bi kızındaolsun inş...
inş. cnm benim yazdıklarını okurken gözlerim dolgu bal damlıyo ağzından yaniiii olsun ikizlerim olsun ne güzel olur...
hepimizin olsun inş. cnm
uzun bekleyişin sonuna geliyomuyum acaba 8senelik bekleyiş sabırsızlaşıyorum artık....
istiyorumbebeğimi ne yapsın ama 20. sene uffff en kısa zamanda kavuşalım bebeişlerimize
Evt cnm kendime yaptımm mantarın kalorisi düşükmüş o yüzden yaptım eşim sevmez .....
pilavı akşama yaparım artık yemiyorum zaten.....
ay cnm benim
canınçekti kıyamam snde yap yemeğin yoksa
çok güzelll.birgün temelin karısı fadime ölmüş sonra aradan zaman geçmiş fadime nin mezarını üstüne gitmiş fadimeye: fadime keşke benim yanımda olsan demiş ufak bir rüzgar esin ce fadimenin mezarının üstündeki otsallanınca temel: ŞAKA YAPTIM FADİMEM BÖYLE DAHA İYİ DEMİŞ
ya bazen oluyor şenlendi biraz işte.hoşgeldin canımm..
valla bugün ne bizde nede topikde hayat var..
bekliyoruz bebekim...
buda güzelmiş süper.Bu dünyada iki samimi arkadaş varmış. Bunların dünya görüşleri birbirlerine tersmiş. Biri, namazında niyazında, dünya malında gözü olmadan, içki içmeden, karı kızla yatmadan camiden çıkmaz, öteki ise onun yapmadığı her şeyi yapar yaptıklarını yapmazmış. Derken sefahat düşkünü erkenden ölmüş. Aradan yıllar geçtikten sonra sofu olan da ölmüş. Sofu dogrudan cennete gitmiş. Ağaçlar altında yatıyor yiyor içiyormuş. Aklına arkadaşı gelmiş. Meleklere sormuş cehennemde oldugunu isterse ziyaret edebileceğini söylemişler Bu da kalkmıs arkadaşını ziyarete gitmiş. Bir de ne görsün arkadaşının elinde nadide Fransız şarabı, koynunda cennette bile bulunmayacak derecede güzel bir kadın. Sofu hayretle "Bu nasıl iş? Sen dünyada da sefa sürdün burda da sürüyorsun. Nerede Allah'ın adaleti?" diye sormuş. Arkadaşı derin bir ah cekerek "bu benim için büyük işkence" diye yanıtlamis. Sofu yeniden "bu nasıl işkence?" diye sormus. "Sorma.." demiş arkadaşı "bu şişeyi görüyor musun? Bunun dibi delik"; "Ya o güzel kadın?" diye atılmış Sofu. Cehennemdeki arkadaşı iç çekerek "Ah, ahhh, Onun da dibinde delik yok" demiş
sende iyi ki varsın canım benim
ben de bi bakayım bakalım güzel bi fıkra bulabilecek miyim
Temel,Dursun ve iki çırak küçük bir imalathanede 3-5 yıldır çalışıyorlar.
sabah patronla iş yerine gelip akşam 21.00 de hep birlikte işten çıkyorlarmış.
Fakat son bir aydır patron öğleden sonra 5 cıvarları iş yerinden ayrılıyormuş ve ertesi sabah geliyormuş.
Yine patronun erken çıktığı bir gün Temel Dursun'a demişki:
- nasılsa patron gelmez bizde iş yerini kapatalım kahveye okey oynamaya gidelim demiş. Dursun'da
- Tamam demiş kapatmışlar çıkmışlar.
Kahveye giderken Temel eve uğrayayımda ceketimi alayım kahveye gelirim demiş.
Temel evin kapısını açmış ceketetini alırken yatak odasından sesler geldiğini duyar kapıyı yavaşca aralar ne görsün patronla kendi karısı sevişiyorlar.
Ses çıkarmadan hemen evden çıkar koşarak kahveye gider. Dursun'a
- Eyvah az daha patrona yakalanacaktım, patron bizim evdeymiş.
Bu dünyada iki samimi arkadaş varmış. Bunların dünya görüşleri birbirlerine tersmiş. Biri, namazında niyazında, dünya malında gözü olmadan, içki içmeden, karı kızla yatmadan camiden çıkmaz, öteki ise onun yapmadığı her şeyi yapar yaptıklarını yapmazmış. Derken sefahat düşkünü erkenden ölmüş. Aradan yıllar geçtikten sonra sofu olan da ölmüş. Sofu dogrudan cennete gitmiş. Ağaçlar altında yatıyor yiyor içiyormuş. Aklına arkadaşı gelmiş. Meleklere sormuş cehennemde oldugunu isterse ziyaret edebileceğini söylemişler Bu da kalkmıs arkadaşını ziyarete gitmiş. Bir de ne görsün arkadaşının elinde nadide Fransız şarabı, koynunda cennette bile bulunmayacak derecede güzel bir kadın. Sofu hayretle "Bu nasıl iş? Sen dünyada da sefa sürdün burda da sürüyorsun. Nerede Allah'ın adaleti?" diye sormuş. Arkadaşı derin bir ah cekerek "bu benim için büyük işkence" diye yanıtlamis. Sofu yeniden "bu nasıl işkence?" diye sormus. "Sorma.." demiş arkadaşı "bu şişeyi görüyor musun? Bunun dibi delik"; "Ya o güzel kadın?" diye atılmış Sofu. Cehennemdeki arkadaşı iç çekerek "Ah, ahhh, Onun da dibinde delik yok" demiş
evet bebekim kocişlerden dolayı görüşemedik heralde
kıskançlık yaptılar heralde
bende iyim bebekim napıyım.
temilzik yaptım bugün biraz şimdide bitirdim oturyyorum..
Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri: - "Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir", demiş. Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. İşaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor. - "İşte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor: - "Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim..."
Temel,Dursun ve iki çırak küçük bir imalathanede 3-5 yıldır çalışıyorlar.
sabah patronla iş yerine gelip akşam 21.00 de hep birlikte işten çıkyorlarmış.
Fakat son bir aydır patron öğleden sonra 5 cıvarları iş yerinden ayrılıyormuş ve ertesi sabah geliyormuş.
Yine patronun erken çıktığı bir gün Temel Dursun'a demişki:
- nasılsa patron gelmez bizde iş yerini kapatalım kahveye okey oynamaya gidelim demiş. Dursun'da
- Tamam demiş kapatmışlar çıkmışlar.
Kahveye giderken Temel eve uğrayayımda ceketimi alayım kahveye gelirim demiş.
Temel evin kapısını açmış ceketetini alırken yatak odasından sesler geldiğini duyar kapıyı yavaşca aralar ne görsün patronla kendi karısı sevişiyorlar.
Ses çıkarmadan hemen evden çıkar koşarak kahveye gider. Dursun'a
- Eyvah az daha patrona yakalanacaktım, patron bizim evdeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?