Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım başka başka kişilerin arka arkaya aynı rüyayı görmesi bence bi işaret...
rabbim hayırlara çıkarsın inş...
en kısa zamanda sağlıklı yakışıklı mı yakışıklı nur topu gibi bi oğlun olur inş...
tabi güzel mi güzel çıtı pıtı bi kızında olsun inş...

Hoşgeldin cnm
iyiyim cnm sen nasılsın bugün

hoşbulduk canım iyiyim allaha şükür...
git gel hep aynı işte...

süpermişşş

öle valla canım şimdi öğlene mi mantar yaptın kendine ?
yanınada pilav ohh canım çekti

Evt cnm kendime yaptımm mantarın kalorisi düşükmüş o yüzden yaptım eşim sevmez .....
pilavı akşama yaparım artık yemiyorum zaten.....
ay cnm benim
canınçekti kıyamam snde yap yemeğin yoksa

Bu dünyada iki samimi arkadaş varmış. Bunların dünya görüşleri birbirlerine tersmiş. Biri, namazında niyazında, dünya malında gözü olmadan, içki içmeden, karı kızla yatmadan camiden çıkmaz, öteki ise onun yapmadığı her şeyi yapar yaptıklarını yapmazmış. Derken sefahat düşkünü erkenden ölmüş. Aradan yıllar geçtikten sonra sofu olan da ölmüş. Sofu dogrudan cennete gitmiş. Ağaçlar altında yatıyor yiyor içiyormuş. Aklına arkadaşı gelmiş. Meleklere sormuş cehennemde oldugunu isterse ziyaret edebileceğini söylemişler Bu da kalkmıs arkadaşını ziyarete gitmiş. Bir de ne görsün arkadaşının elinde nadide Fransız şarabı, koynunda cennette bile bulunmayacak derecede güzel bir kadın. Sofu hayretle "Bu nasıl iş? Sen dünyada da sefa sürdün burda da sürüyorsun. Nerede Allah'ın adaleti?" diye sormuş. Arkadaşı derin bir ah cekerek "bu benim için büyük işkence" diye yanıtlamis. Sofu yeniden "bu nasıl işkence?" diye sormus. "Sorma.." demiş arkadaşı "bu şişeyi görüyor musun? Bunun dibi delik"; "Ya o güzel kadın?" diye atılmış Sofu. Cehennemdeki arkadaşı iç çekerek "Ah, ahhh, Onun da dibinde delik yok" demiş

bebekimm bugün rüyalarda buluşamadık mı biz
bende seni bekledim ama sen de gelmedin...
kocişin bırakmadı mı yoksa

evet bebekim kocişlerden dolayı görüşemedik heralde
kıskançlık yaptılar heralde

hoşbulduk bebekim
iyiyim allaha şükür sen nasılsın bugün ??

bende iyim bebekim napıyım.
temilzik yaptım bugün biraz şimdide bitirdim oturyyorum..

Evt cnm kendime yaptımm mantarın kalorisi düşükmüş o yüzden yaptım eşim sevmez .....
pilavı akşama yaparım artık yemiyorum zaten.....
ay cnm benim
canınçekti kıyamam snde yap yemeğin yoksa

ayy ben kendime sandwiç bile yapmam
bravo valla canım ..
ayy evet kuru fasulye çok severimde . bugün yapamam artık da nohut yeni yedikya haftaya yaparım ancak fasulyeyi.
bu akşam ne yapacam düşünüyordum bende

Temel,Dursun ve iki çırak küçük bir imalathanede 3-5 yıldır çalışıyorlar.
sabah patronla iş yerine gelip akşam 21.00 de hep birlikte işten çıkyorlarmış.
Fakat son bir aydır patron öğleden sonra 5 cıvarları iş yerinden ayrılıyormuş ve ertesi sabah geliyormuş.
Yine patronun erken çıktığı bir gün Temel Dursun'a demişki:
- nasılsa patron gelmez bizde iş yerini kapatalım kahveye okey oynamaya gidelim demiş. Dursun'da
- Tamam demiş kapatmışlar çıkmışlar.
Kahveye giderken Temel eve uğrayayımda ceketimi alayım kahveye gelirim demiş.
Temel evin kapısını açmış ceketetini alırken yatak odasından sesler geldiğini duyar kapıyı yavaşca aralar ne görsün patronla kendi karısı sevişiyorlar.
Ses çıkarmadan hemen evden çıkar koşarak kahveye gider. Dursun'a
- Eyvah az daha patrona yakalanacaktım, patron bizim evdeymiş.

çok güzelll.
hoşgeldin canımm..
valla bugün ne bizde nede topikde hayat var..
bekliyoruz bebekim...
ya bazen oluyor şenlendi biraz işte.
buda güzelmiş süper.

sende iyi ki varsın canım benim
ben de bi bakayım bakalım güzel bi fıkra bulabilecek miyim

tamam canım bir bak bakayımm..
ya benim karşı komşularım biraz garipler..
kaın vede kızı temizlik hastası kimseye gidip gelmezler..
bugün gün boyunca kavga ettiler müziğin sesini açmama rağmen feci derede bağırtıları geliyordu..
daha azönce ses kesildi..
beni acayip derecede etkiliyo çünkü sürekli mkavga halindeler..
inan bunlar yüzünden taşınmayı düşünmüyo değilim..
evimi çok seviyorum zaten ilk evim 3 senedir bu evdeyim ama bunlar yüzünden taşınıcam herhalde..

Fevkalade sosyetik bir kokteyl. Dr. Bey smokinleri içinde iki kat yakışıklı. Ağzından da bal akıyor ya. Etrafı her zamanki gibi genç ve güzel hanımlarla çevrili. Bunlardan biri: - "Ah doktor, dişim öyle ağrıyor ki günlerdir", demiş. Sonra yakalamış doktorun elini. Ağzına doğru çekmiş. Çekmekle de kalmamış. Sokmuş doktorun parmağını ağzına. Sol tarafa kaydırmış. İşaret parmağını azı dişine doğru zorla uzatıyor. - "İşte burası... Tam burası... Öyle ağrıyor ki?" Doktor parmağını kadının ağzından kurtarmaya çalışırken söyleniyor: - "Hanımefendi, iyi ki jinekolog değilim..."

seni gidi seni

evet bebekim kocişlerden dolayı görüşemedik heralde
kıskançlık yaptılar heralde

bende iyim bebekim napıyım.
temilzik yaptım bugün biraz şimdide bitirdim oturyyorum..

kıskanç kocişler yüzünden buluşamadık ama bu gece sessizce kaçalım
testemiz olmuştur senin evin şimi ohhh mis gibi

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar
duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

Buda benden

süper yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…