Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sende mi brütüs

)) ayıpsın ... evet bende bıkdım kavga etmekten ama oluyor işte ister istemez anlamıyo beni yarın hormon tahlili vericem kızın üstüne gitmiyim demiyoda, hiç düşüncesiz hormonlarım dün geceden zaten tavan yaptı artık sonucum nasıl olur siz tahmin edin (( of offf

işte aynı sorun
bu erkekler bizi nedne hep böyle üzüyorlar ya..
neden nazlandırıyorlar kendilerini.
ben bi hamiş kalayımda ona naz nasıl olurmuş göstercem

ah canım o bana ben çocuk istemiyorum ki olmazsa olmasın sen istiyosun sen istiyosun diye bu otları yiyip içiyorum diyor tabi inanın çocuk gibi hiç abartmıyorum ben bile anneme ilaç içerken bu kadar çektirmemişimdir..bende ona o bebek bi olsun öptüğünü sevdiğini görmeyecem diyorum hele bi hamile kalayım o zaman çıkarcam bu nazları senden diyorum

canım senin için özel zamanlar bu günler nolur biraz sakin olmaya çalış...
ne yapalım erkekler böyle işte...
allah bizede onlarada sabır versin...

kızlar nasılsınız maşallah topik bayağı kalabalık keyifler nasıl iyidir inşallah

senin yazdıklarını okurken acaba ben mi yazdım bunları diyorum.her bi ot yada ilaç dokunuyomuş beyefendiye.ısırgan çayını içti şişkinlik olmuş gece boyu uyuyamamış çaydan.biz daha ilaçlara geçemedik bile.bukadar zormu ya ilaç içmek

aaaa kızlar sizdemi kocanızla kavga ettiniz Varya anlaşsak bu kadar tutturamayız kavga etme zamanlamasını Bizim hala var ufak atışmalarımız bugün ama hep bu azodan...

azocu kızlar kavgacı kızlar oldu artık )) canımız yanmasa ne diye kavga edelim demi ama...biz barıştık ama yine kavga etmicez anlamaına gelmio her akşam eder olduk artık ( bütün kızlar kavga etmiş dün gece )))))))güldüm vallahi halimize sözleştikmi ne içimize doğuyo hormonlarımızda aklımızda aynı çalışıo baksana

alla allaa çocuğu tek başınamı yapacaksın canım.
bak şimdi kocişin neden böyle diyor canım ya
inşalllah sen hamiş kalda burnundan getir tatlım

ah canım geçtiğimiz senelerde bizde bir ilaca başlamıştık inan ismini hatırlamıyorum ya adam ikinci kutuya geçti bıraktı..bitkisel bi haptı..neymiş kaşıntı yapmış ishal yapmış..içmedi 2 kutu açılmadan çöpe gitti..şuan bir aktara macun yaptırdık çay bide hücre yenileyici yağ verdi.onları kullanıyor ama ömrümden ömür gidiyor her yedirip içirirken..rabbim hepimize kolaylık versin..he bide aktar bana da çay verdi toz karışım verdi tabiki benimkilerde çok kötü tadı ama ben yiyorum içiyorum bebeğim için herşeye değer..

sadecik allah sana sabır eşinede insaf evrsin cnm aynı dert hepimizde var biraz farklı şekillerde tabi üzülme desemde üzülüyoruz nasılsa inş. Atlatırız bu zor zmnları ...

alla allaa çocuğu tek başınamı yapacaksın canım.
bak şimdi kocişin neden böyle diyor canım ya
inşalllah sen hamiş kalda burnundan getir tatlım

ahh rabbim o günleri bi göstersin o bebeğe yaklaştıkça beynini yicem sen çocuk istemiyodun dicem dokunma bebeğime dicem ona diyorum bebeğimiz olsun büyüdüğünde seni şikayet edicem seni istemiyodu dicem diyorum tabi şakasına hiç dermiyim hiç üzermiyim yavrumu koca kafalı babası yüzünden varya tek başına yapılacak bişey olsa ne güzel olurdu he evet sonunda sadecik kafayı sıyırdı

canlarım ciğerlerim ben kaçar.mesai bitti.dün gece kavga etmişiz bu gecede kavga etmeyelim.bugece iyi geçinelim inş.hepinizi öpüyom.allaha emanet olun

sadecik allah sana sabır eşinede insaf evrsin cnm aynı dert hepimizde var biraz farklı şekillerde tabi üzülme desemde üzülüyoruz nasılsa inş. Atlatırız bu zor zmnları ...

ah canım aminnn aminn..az öncede adamın biri bana siz çocuk düşünmüyomusunuz dedi aa millet kafayi bizim çocukla bozdu meğer ne beklenen bi bebekmiş bizim bebek baksana şehirin en büyük sorunları arasına girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…