sende mi brütüs
tamam bebekim kolay gelsin sana ben daha başlamadım...
evet canım sanırım herkesin küsme günüymüş
azodan bu azodan heralde
baksana biz azolular toplanmış anlaşmış gibi kavga etmişik kocişlerle
işte aynı sorun
bu erkekler bizi nedne hep böyle üzüyorlar ya..
neden nazlandırıyorlar kendilerini.
ben bi hamiş kalayımda ona naz nasıl olurmuş göstercem
)) ayıpsın ... evet bende bıkdım kavga etmekten ama oluyor işte ister istemez anlamıyo beni yarın hormon tahlili vericem kızın üstüne gitmiyim demiyoda, hiç düşüncesiz hormonlarım dün geceden zaten tavan yaptı artık sonucum nasıl olur siz tahmin edin (( of offf
bütün kızlar toplandık toplandık kocamızla kavga etmeyehay bu azoooooo
canım geçmişi okumamıştım ben hemen yazdım sayfaya patlayacam artık...ya sanki çocuğu tek bana yapıcaz gibi davranıyor bana sen beni kullanıyosun diyor varmı böle bi laf ya..senin için önemli değilim bana bunları yedirip içiriyon çocukla bozmuşun aklını diyor.. ya bana şart koşuyor işte bunu yapmazsan yemem macunu diyor ya varmı böle bi şartlandırma ya yada kızdımı yemicem içmicem o şeyleri diyor bebek için değil ama kocam yüzünden bozcam kafayı az kaldı
bütün kızlar toplandık toplandık kocamızla kavga etmeyehay bu azoooooo
aaaa kızlar sizdemi kocanızla kavga ettinizVarya anlaşsak bu kadar tutturamayız kavga etme zamanlamasını Bizim hala var ufak atışmalarımız bugün ama hep bu azodan...
ah canım o bana ben çocuk istemiyorum ki olmazsa olmasın sen istiyosun sen istiyosun diye bu otları yiyip içiyorum diyor tabi inanın çocuk gibi hiç abartmıyorum ben bile anneme ilaç içerken bu kadar çektirmemişimdir..bende ona o bebek bi olsun öptüğünü sevdiğini görmeyecem diyorum hele bi hamile kalayım o zaman çıkarcam bu nazları senden diyorum
senin yazdıklarını okurken acaba ben mi yazdım bunları diyorum.her bi ot yada ilaç dokunuyomuş beyefendiye.ısırgan çayını içti şişkinlik olmuş gece boyu uyuyamamış çaydan.biz daha ilaçlara geçemedik bile.bukadar zormu ya ilaç içmek
kızlar nasılsınız maşallah topik bayağı kalabalık keyifler nasıl iyidir inşallah
ah canım o bana ben çocuk istemiyorum ki olmazsa olmasın sen istiyosun sen istiyosun diye bu otları yiyip içiyorum diyor tabi inanın çocuk gibi hiç abartmıyorum ben bile anneme ilaç içerken bu kadar çektirmemişimdir..bende ona o bebek bi olsun öptüğünü sevdiğini görmeyecem diyorum hele bi hamile kalayım o zaman çıkarcam bu nazları senden diyorum
kızlar nasılsınız maşallah topik bayağı kalabalık keyifler nasıl iyidir inşallah
alla allaa çocuğu tek başınamı yapacaksın canım.
bak şimdi kocişin neden böyle diyor canım ya
inşalllah sen hamiş kalda burnundan getir tatlım
canlarım ciğerlerim ben kaçar.mesai bitti.dün gece kavga etmişiz bu gecede kavga etmeyelim.bugece iyi geçinelim inş.hepinizi öpüyom.allaha emanet olun
sadecik allah sana sabır eşinede insaf evrsin cnm aynı dert hepimizde var biraz farklı şekillerde tabi üzülme desemde üzülüyoruz nasılsa inş. Atlatırız bu zor zmnları ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?