eseslim bazen senin eşin de benim eşime uyuyo galiba.
alışveristen sonra evine dönen kadın, kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur.
"..şöyle aciklayabilirim..." der..
"eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. Onu arabama aldım.
Karnı da acıkmıştı, o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim.
Kızın ayakkabıları delinmişti. Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir cift verdim ona.
üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim.
Kizin pantolonu parca parca olmustu, artık senin kalçalarının sığmadıgı bir pantolonunu da verdim.
Tam çıkmak uzereyken bana "karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. Ve işte buradayız..'
aman bu erkekler adamı deli eder bizde dün gece girdik birbirimize...
iş arkadaşının işi varmış edremite gidecekti beraber gidelim demiş...
neyse 6 da çıktı geç kalmam dedi...
saat oldu 1,30 eve anca geldi...
ahım tuttu galiba yolda arabanın lastiği patlamış onunla uğraşmışlar...
geldi bi kavga kıyamet akşamki ilaçlarının hiçbirini içemedi tabi...
ağzıma geleni söyledim bende bağırdım çağırdım ağladım...
sonra gitti gece gece ilaçlarını içti konuşmadım bidaha...
ya işleri bukadar mı önemli anlamıyorum ben...
sanki biz kendimiz için uğraşıyoruz
Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.
bu da çok güzel ya.kıs kıs gülüyom masamda.buarada bende kavga ettim dün gece kocamla.ama barışmak istiyorum bu saat oldu daha hiç aramadı.gene ben adım atmak zorundayım.yazık bana
bu da çok güzel ya.kıs kıs gülüyom masamda.buarada bende kavga ettim dün gece kocamla.ama barışmak istiyorum bu saat oldu daha hiç aramadı.gene ben adım atmak zorundayım.yazık bana
hayy allahım yaaa karnıma ağrılar girdi kız
valla canım ya sanki kendimiz için bişeyler istiyoruz onlardan.
yaa tamam işleri var ama 5 dk sını ayırabilir ama yok 5 dk sı yok gidip almaya.
aslında dün bizde küstük ağladım ben sonra yatarken sarıldı bende dayanamdım tabi..
dün küsme günüymüş sanırım
hayy allahım yaaa karnıma ağrılar girdi kız
kıyamam ben sana yaa üzülme canım benim barışmak istiyorsan alttan al daha da üzme kendini...
Dün gece gelirken bana çiğ köfte almış tabi ben bağırıp çağırıp yattığım için söyleyememiş sabah gördüm...
Bugün okuldan dönerken beni alır mısın dedi uğradım beraber geldik...
Kendini affettirmeye falan çalışıyor...
Eve geldik üzerimi değiştirdim içeri bi girdim garibim dün getirdiklerini bi güzel tabaklara koymuş...
Tepside güzelce servis yaptı bana...
Suçunu biliyor gönlümü almaya çalışıyor...
demekki akşam herkes kocişi ile küsmüş
baharım senin kocişin hakkını yememek lazım.yaptığı hatayı telafi etmesini biliyo benimkinde oda yok.
aman iyi bari ben küsmemişim
eskiden bizde çok tartışırdık ama şimdi nadir oluyo
tabi ağzımı açtım ya akşam bişey olabilirrr...
Bu test konusunda bende eşimden şikayetçiyim bi test verene kadar kaç ay söylüyorum ha bugün ha yarın derken ne kadar zaman geçiyo tabi bende çıldırıyorumm..niye böyle bu koçişler yaa
eseslim,kocalarımız bizi güldüremiyo hep küstürüyolarya baharda garibim neyapsın bizleri güldürüyo işte.
eseslim,kocalarımız bizi güldüremiyo hep küstürüyolarya baharda garibim neyapsın bizleri güldürüyo işte.
Arrkadaşlar ben çıkıyorum alt komşum geldi bi kahve keyfi yapalım görüşürüz sonra ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?