Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cervancım bak sayende topiğimize fıkralarla renk geldi
ben kaptırdım kendimi buluyorum da buluyorum

bu da çok güzel ya.kıs kıs gülüyom masamda.buarada bende kavga ettim dün gece kocamla.ama barışmak istiyorum bu saat oldu daha hiç aramadı.gene ben adım atmak zorundayım.yazık bana

Yeni evli çift sabah uyanırlar, yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.

valla canım ya sanki kendimiz için bişeyler istiyoruz onlardan.
yaa tamam işleri var ama 5 dk sını ayırabilir ama yok 5 dk sı yok gidip almaya.
aslında dün bizde küstük ağladım ben sonra yatarken sarıldı bende dayanamdım tabi..
dün küsme günüymüş sanırım

hayy allahım yaaa karnıma ağrılar girdi kız

bu da çok güzel ya.kıs kıs gülüyom masamda.buarada bende kavga ettim dün gece kocamla.ama barışmak istiyorum bu saat oldu daha hiç aramadı.gene ben adım atmak zorundayım.yazık bana

kıyamam ben sana yaa üzülme canım benim barışmak istiyorsan alttan al daha da üzme kendini...
dün gece gelirken bana çiğ köfte almış tabi ben bağırıp çağırıp yattığım için söyleyememiş sabah gördüm...
bugün okuldan dönerken beni alır mısın dedi uğradım beraber geldik...
kendini affettirmeye falan çalışıyor...
eve geldik üzerimi değiştirdim içeri bi girdim garibim dün getirdiklerini bi güzel tabaklara koymuş...
tepside güzelce servis yaptı bana...
suçunu biliyor gönlümü almaya çalışıyor...

ben barışmadım dokunmaya çalıştıkça dokunma bana uzak dur diye adamı yedim resmen
oda iyice çıldırcam diye bıraktı bugün gönlümü almaya çalıştı garibim...
evet ya dün hepimiz küsmüşüz kocişlere

hayy allahım yaaa karnıma ağrılar girdi kız

valla bebekim cervanın teşvikiyle gaza geldim...
hem kendim gülüyorum hem siz iyi oldu valla

baharım senin kocişin hakkını yememek lazım.yaptığı hatayı telafi etmesini biliyo benimkinde oda yok.

demekki akşam herkes kocişi ile küsmüş

Aman iyi bari ben küsmemişim
eskiden bizde çok tartışırdık ama şimdi nadir oluyo
tabi ağzımı açtım ya akşam bişey olabilirrr...
bu test konusunda bende eşimden şikayetçiyim bi test verene kadar kaç ay söylüyorum ha bugün ha yarın derken ne kadar zaman geçiyo tabi bende çıldırıyorumm..niye böyle bu koçişler yaa

Genç adam heyecanla eve gelmiş annesinin yanına giderek;
"Anneciğim, evlenmeye karar verdim ve hayalimdeki kadını buldum. Ancak senin de aynı fikirde olup olmayacağını merak ediyorum. Eğlence olsun diye yarın sana üç tane hanım arkadaşımı getireceğim. Bakalım hangisi ile evleneceğimi bulabilecek misin?"
Anne merakla kabul etmiş, getir bakalım, demiş.
Ertesi gün, genç adam yanında üç tane güzel hanımla eve gelmiş. Hep beraber oturmuşlar, sohbet etmeye baslamışlar.
Bu arada anne çay, pasta servisi yaparken, sorular soruyormuş.
Akşam olunca hanımlar izin isteyip, kalkmışlar.
Genç, annesine dönerek; "Tahmin et bakalım. Hangisiyle evleneceğim?"
Anne, büyük bir kararlılıkla; "Kızıl saçlı olanla evleneceksin"
Genç çok şaşırmış; "Nasıl olur, nasıl tahmin ettin? Tam isabet"
"İçlerinden bir tek onu sevmedim"

farkındaysan arkadaşım kocalarımızla küsmemizin ana sebebi hep ilaç içmemeleri,yada geciktirmeleri yada dokktora gitmemelerinden kaynaklı.bebeğimizin olmayışı ve üzerinede eşlerimizin dikkatsiz davranışları bize beraberinde kavga yada küslük getiriyo.bizim dün akşamki kavgamız ve küslük sebebimiz şu ben eşimi ikna etmeye çalışıyorum ilaçlarını almak ve içmek konusunda her akşam olduğu gibi.gene dedim ki ilaçlarını alıp içmekzorundasın dedim.oda zorunluluğum yok dedi. Var dedim.eğer içmesen sevgim azalır dedim.senmisin bunu diyen azalacağı varsa zaten azalır,sen kafaya koymuşsun falan filan işte.

selam kızlar ben geldim...canım sıkkın..ya sanki birtek benim derdim gibi davranıyor kocam hep hatırlatmakla binbir nazla çocuğa şurup içiren annler gibiyim..çok üstüne gittim mi kızıyor olmazsa olmasın diyor bana baskı yapıon diyor üstüne gitmedim mi hiç aklına gelip kendi içmiyor..aktarın yolladıkları gerçekten çok kötü kabul ilk akşam çayı döktü üçmedi bende çok üzüldüm sonraki akşam sana kıyamadım sen çok heveslisin çayını biraz daha az koy yap içeyim dedi ben de az koydum otunu ve bal kattım içti ama hep hatıtlatmakla binbir nazla kızlar inan artık bende usanıyorum inanın tek kavgamız bebek için içmesi gerekenlerden çıkıyor..oda sıkılıyor bazen patlıyor bağrıyor sonra gelip sırnaşıyor neye yarıyo..

Arrkadaşlar ben çıkıyorum alt komşum geldi bi kahve keyfi yapalım görüşürüz sonra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…