ben barışmadım dokunmaya çalıştıkça dokunma bana uzak dur diye adamı yedim resmen
oda iyice çıldırcam diye bıraktı bugün gönlümü almaya çalıştı garibim...
evet ya dün hepimiz küsmüşüz kocişlere
valla bebekim cervanın teşvikiyle gaza geldim...
hem kendim gülüyorum hem siz iyi oldu valla
selam kızlar ben geldim...canım sıkkın..ya sanki birtek benim derdim gibi davranıyor kocam hep hatırlatmakla binbir nazla çocuğa şurup içiren annler gibiyim..çok üstüne gittim mi kızıyor olmazsa olmasın diyor bana baskı yapıon diyor üstüne gitmedim mi hiç aklına gelip kendi içmiyor..aktarın yolladıkları gerçekten çok kötü kabul ilk akşam çayı döktü üçmedi bende çok üzüldüm sonraki akşam sana kıyamadım sen çok heveslisin çayını biraz daha az koy yap içeyim dedi ben de az koydum otunu ve bal kattım içti ama hep hatıtlatmakla binbir nazla kızlar inan artık bende usanıyorum inanın tek kavgamız bebek için içmesi gerekenlerden çıkıyor..oda sıkılıyor bazen patlıyor bağrıyor sonra gelip sırnaşıyor neye yarıyo..
Aman iyi bari ben küsmemişim
eskiden bizde çok tartışırdık ama şimdi nadir oluyo
tabi ağzımı açtım ya akşam bişey olabilirrr...
bu test konusunda bende eşimden şikayetçiyim bi test verene kadar kaç ay söylüyorum ha bugün ha yarın derken ne kadar zaman geçiyo tabi bende çıldırıyorumm..niye böyle bu koçişler yaa
Arrkadaşlar ben çıkıyorum alt komşum geldi bi kahve keyfi yapalım görüşürüz sonra ...
valla seninki barışma konusunda ataklar yapıyor.
biizmki pek yapmaz sesizce yapar bende sürdüremem.
valla canım iyi oldu ya güzel şeyler paylaşıyorsun ben bıraktım araştırmayı aklımda olanlarıda yazdım.
daha fazla aklımda vardı biraz ayıp
seni güldürdüğüme sevindim sevalcim
selam kızlar ben geldim...canım sıkkın..ya sanki birtek benim derdim gibi davranıyor kocam hep hatırlatmakla binbir nazla çocuğa şurup içiren annler gibiyim..çok üstüne gittim mi kızıyor olmazsa olmasın diyor bana baskı yapıon diyor üstüne gitmedim mi hiç aklına gelip kendi içmiyor..aktarın yolladıkları gerçekten çok kötü kabul ilk akşam çayı döktü üçmedi bende çok üzüldüm sonraki akşam sana kıyamadım sen çok heveslisin çayını biraz daha az koy yap içeyim dedi ben de az koydum otunu ve bal kattım içti ama hep hatıtlatmakla binbir nazla kızlar inan artık bende usanıyorum inanın tek kavgamız bebek için içmesi gerekenlerden çıkıyor..oda sıkılıyor bazen patlıyor bağrıyor sonra gelip sırnaşıyor neye yarıyo..
ooo ne ataklar yapar sorma
keşke hiç üzmesede o ataklara gerek kalmasa
bende burnu biraz sürtsün diye hemen yumuşamıyorum tabi bazen benimde dayanamayıp barıştığım oluyor
aman hep bu azo yüzünden işte bi kutulsak hayırlısıyla
bebekimm utanma paylaş
buradan paylaşamazsan özelden yaz merak ettim ben şimdi
sen bizim,bu topiğin herşeyisin.ciddiyim bak.
hakılsın aslında hemen yumuşayınca aynı şeyler yine tekrarlıyor.
ama işte ben dayanamayıp barışıyorum hemen.
ama o küsse çook trip yapar.
aminnnn inşallahh bu azodan kurtulunca hamiş olunca ben nazı göstercem ona.
tmm bebekim paylaşırım ama şimdi değil daha sonra
Canlarım mesaim bitti eve gidiyorum yarın bize ne getirecek bakalım meraktayız hepinizin yaradan gönlünün muradını versin hepiniz sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum canlarım iyi akşamlar
Canlarım mesaim bitti eve gidiyorum yarın bize ne getirecek bakalım meraktayız hepinizin yaradan gönlünün muradını versin hepiniz sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum canlarım iyi akşamlar
ay kızlar ya okudukca güldüm halimize))) gece hepimizmi kocamızla kavga ettik.... bizde kavga ettik ağladım durdum,mutlu olamıyacakmıyım gibisinden içlendim ne bu ya dün kavga günümüydü )) neyse sabaha barıştık ama akşamları kavgalarımız artar oldu nedense bazen bu işin içinden çıkamadığımı düşünüyorum (( hep bu bebek hasretinden oluyor benim stresli oluşum ((
evet canım tepki vermeyince tekrarlar artıyor...
böyle olunca daha çok dikkat ediyor kendine...
aynen bebekimm bende bi hamiş olayım ozaman ona neler yapcam ben görür o
tamam bebekim bekliyorum merakla
buyur burdan yak.ben ne dedim.sadecşkte aynı dertten muzdarip.bizde sen gelmeden önce aynı şeyden yakınıyoduk canım.yanlız değilsin merak etme.benim eşim den beter olmaz eşin.
kesinlikle bebekim. tepkiyi vermek lazım.
yazcam bebekim ama şimdi yemek yapıyorum da.
fırsat bulunca yazcam
ay kızlar ya okudukca güldüm halimize))) gece hepimizmi kocamızla kavga ettik.... bizde kavga ettik ağladım durdum,mutlu olamıyacakmıyım gibisinden içlendim ne bu ya dün kavga günümüydü )) neyse sabaha barıştık ama akşamları kavgalarımız artar oldu nedense bazen bu işin içinden çıkamadığımı düşünüyorum (( hep bu bebek hasretinden oluyor benim stresli oluşum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?