ahh rabbim o günleri bi göstersin o bebeğe yaklaştıkça beynini yicem sen çocuk istemiyodun dicem dokunma bebeğime dicemona diyorum bebeğimiz olsun büyüdüğünde seni şikayet edicem seni istemiyodu dicem diyorum tabi şakasına hiç dermiyim hiç üzermiyim yavrumu koca kafalı babası yüzünden varya tek başına yapılacak bişey olsa ne güzel olurdu he evet sonunda sadecik kafayı sıyırdı
canlarım ciğerlerim ben kaçar.mesai bitti.dün gece kavga etmişiz bu gecede kavga etmeyelim.bugece iyi geçinelim inş.hepinizi öpüyom.allaha emanet olun
canlarım ciğerlerim ben kaçar.mesai bitti.dün gece kavga etmişiz bu gecede kavga etmeyelim.bugece iyi geçinelim inş.hepinizi öpüyom.allaha emanet olun
bende yemek yapayım görüşürüz kızlar ...
iiyi fikir kucağına almaya kalktığında hayırrr alamazsın o benimmm
yaa tek başına yapılsaydıı ooo
töbe yarabiii kafayı yiyoruz yavaş yavaş
bende yemek yapayım görüşürüz kızlar ...
ben de iyiyim çok şükür canım aynı dünden farklı bişey yok internet gitti geldi canım o yüzden geç cevap yazdım kusura bakmaiyiz canım çok şükür sen nasılsın?
evet maşallahh
hoşbulduk canımcım ben de iyiyim şükür Allaha maşallah maşallah Allah muhabbetinizi artırsın şimdi ben de aranızdayım.hoşgeldin canım iyiyim şükür sen nasılsın ??
topik kalabalık olunca sohbet koyu oluyor sen de katıl bize
bana da öle geliyo bebeklerin kaçık hafif sıyırmış bi annesi olacak bana da bak bebeklerin sanki çoğul olcak gibi konuşuyorum he tekini buldum da çiftini arıyorum töbe töbee ama aynen dedğin gibi yapıcam benim bebeğim o
ben de iyiyim çok şükür canım aynı dünden farklı bişey yok internet gitti geldi canım o yüzden geç cevap yazdım kusura bakma
bende yapcam bendeee
ama benimki bebek istiyo genede
olsun ben yapayım yine dimi elleme benimm oo
hoşbulduk canımcım ben de iyiyim şükür Allaha maşallah maşallah Allah muhabbetinizi artırsın şimdi ben de aranızdayım.
yok canım ben kavga etmedim şükür ilaç konusunda da ben hiç ilacını iç deyip de zorlamadım şimdiye kadaranladım canım sorun değil.
iyisen sorun yok canım .
sende kocişle kavga ettin mi dün canım
dün biz anlaşmış gibi bütün kızlar kocişleri ile kavga etmişde
benimkide çok sever çocukları deli olur hemen kucağına alır sever oynar onunla ama hazır yapılmış olcak hazır yapcam vercem eline besler oynar bakar ona..şimdi macun yemesin içmesin o çayı diye ne diyeceğini şaşırıyo ya boş bi oda vardı yüklüğüm yığılı oraya gardrop tipi yüklük dolabı yaptıracaktım yaptırmadı.orası bebeğin odasıymış yüklüğüm şimdilik oradaymış sonra anneme taşıcakmışım o bebek odası takımı alacakmış adam plan bile yapmış
benimkide çok sever çocukları deli olur hemen kucağına alır sever oynar onunla ama hazır yapılmış olcak hazır yapcam vercem eline besler oynar bakar ona..şimdi macun yemesin içmesin o çayı diye ne diyeceğini şaşırıyo ya boş bi oda vardı yüklüğüm yığılı oraya gardrop tipi yüklük dolabı yaptıracaktım yaptırmadı.orası bebeğin odasıymış yüklüğüm şimdilik oradaymış sonra anneme taşıcakmışım o bebek odası takımı alacakmış adam plan bile yapmış
allah iyilik versin canım...
sitede sorun var onun için donup duruyor sini oluyoruz bizde...
saol canım benim sen gedlin artık daha güzel olur sohbetimiz
yok canım ben kavga etmedim şükür ilaç konusunda da ben hiç ilacını iç deyip de zorlamadım şimdiye kadar
maşallah hep kendi takip eder ilaçlarını ben yalnız sorarım içtin mi diye o kadar bi de sağlık ocağından kaan hocanın verdiği ilaçları yazdırırım o kadar gerisini o halleder aman nazar değmesin
.
yok canım ben kavga etmedim şükür ilaç konusunda da ben hiç ilacını iç deyip de zorlamadım şimdiye kadar
maşallah hep kendi takip eder ilaçlarını ben yalnız sorarım içtin mi diye o kadar bi de sağlık ocağından kaan hocanın verdiği ilaçları yazdırırım o kadar gerisini o halleder aman nazar değmesin
ooo canımın içi sağol
hepberaber olunca herşey güzel
maşallahh o zaman canım enişteye
ne güzel böyle kocişlere hayranım kendiliğinden bişi yapınca
ama bizimkilerin ağzına kadar vereceksin o zamamn içiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?