Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum. benim de sorunum azosperm. Ben 2 yıılık evliyim ve eşimde azosprm çıktı. sperm sayısı 0 çıktı. Hormonlarıda yüksek fh 26 testesteron 3 ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar açıklayacak birileri olursa sevinirim

Allah yardımcın olsun azosperm olma nedenleri var fshın yüksek olması sperm üretiminin olmamasının nedeni testestorom zaten düşük şimdi sizinde durumunuz bizim gibi zor şimdi genetiktir ya inmemiş testis vardır yada kabakulak geçirmiştir yada kırpmozom bozuklugu vardır siz dr gittinz mi hiç
gecmıs olsun ılac almıyomusun mıgrende kotudur ya

ilaç alıyorum ama pek çözüm değil hafta sonu hacamat yaptırmayı düşünüyorum

evet biz sadece bir defa gittik doktora bizi ankaraya kaan aydosa gönderdi. Mart gibi gidebiliyoruz. Yani sperm bulunamazmı diyorsun teseyle

merhab damla.
aramıza malesefki hoşgeldin..
burda yazan arkadaşlar hemen hemen kaan aydosun hastası.
siz,spermiyogramı kaç kere yaptırdınız?
eşinin hormonları yüksen çıkmış biraz.
ama hormonlar ilaçlarla düzene sokuluyor.
sana tavsiyem hemen teseye karar vermemeniz.
biraz tedavi görmeniz.
gideceğiniz tüm doktorlar size normal yoldan asla çocuğunuz olmayacağını söyleyecektir.
kaan hocaya bu yüzden hepimiz güvendik.
hiç değilse 6 aylık bir tedavi uyguluyo.
sonra tese ye yönlendiriyor.
buraya gelmen senin için çok iyi bence.
burdan çok şey öğrenebilirsin.
hepimiz sana yardımcı oluruz istersen.

Gerçekten çok sevinirim. Bende çok büyük bir şoktayım. Sperm testi bir defa yapıldı. ve sıfır çıktı. Sonra hormon testi yapıldı. Birde eşim bazı ilaçlar kullanıyor doktor bu ilaçlarda yapmış olbilir dedi. En büyük tessllim ise kanalların tıkalı olması. Ayrıca eşim daha önce varıkosel ameliyatıda olmuş yani 10 yıl önce falan. Bununlada bir alakası olabilirmi

Birde ilaçlarla hormolar düzenlenemezmi yani tese daha sonra yapılır bu mümkün oluyormu

tese de sperm çıkma olasılığı % 60 mış canım.
çıkıp çıkmayacağını sadece Allah bilir.
bol bol dua et sen.
belki normal yldan çıkış olacak.
bunun garantisini kimse bilemez
madem kaan hocaya gitmye karar verdinizz öncedurumunuzu anlatan mail at.
o size ne yapmanız gerektiğini söyler.yani ilaç kullanıp kullanmayacağınızı falan.

tabiki olabilir.
inanki hepimiz aynı yollardan geçtik.
seni en iyi biz anlayabiliriz.
burda istediğin şeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.
eşin ne ilaçları kullanıyor?
yani burda bahar arkadaşımız var eşi kanseri yenmiş ve azosperm olmuş.
ama şimdi sperm çıkışları oldu.
herşey bizim için.
Allah yardımcımız olsun hepimizin...
kanalların tıkalı olduğunu nerdenbiliyorsunuz?

ooooooooo kanalların tıkalı olması süper size kim dedi kapalı oldugunu eger gercekten kapalı ise kaan hocada az bir tedavi sonrası mtesede sperm çıkar ama sakın bizim yaptığımız hatayı yapmayın biz hiç tedavi olmadan mtese olduk sonuç sıfır gerci ikinci mtesede tedavi olmuştuk ondada çıkmadı ama tedavi olmak çok önemli sizde birde kanal tıkalıysa işiniz çok kolay sonuçta sadece sperm dışarı çıkmıyor hormon tedavisinden sonra mtese olursunuz sonra gelsin bebeişler kaan hocaya kesinlikle gidin aslında kaan hocaya mailde atabilirsin durumunu anlat o size napmanız gerektiğini anlatır

bilemiyorum moralim çok bozuk.Yani tek çare kaan hoca peki kanalların tıkalı ihtimali varmı acaba. Sizin sorununuz ne acaba

şimdi benim eşimdaha önce varıkosel ameliyatı geçirdiği için onun kanalları tıkama ihtimali varmış. Yanlış ameliyatlarda oluyormuş Ve ben ankara da bir doktorla konuştum oda işinde iyi bir doktor biz o söyledi.

bilemiyorum moralim çok bozuk.Yani tek çare kaan hoca peki kanalların tıkalı ihtimali varmı acaba. Sizin sorununuz ne acaba

biizm sorunumuz yok.
yani herşey normal.
sadece sperm yok.
genetik olabilir dedi doktor.
o da sperm çıktıktan sonra önemli şuanda test yaptırmanıza gerek yok dedi.
herşey Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…