bebekimm ben çıkıyorum sonra tekrar girerim...
öpüyorum en kocamanından
nasılsınız bacılar
merhaba bacım nasılsın kızzzzzzzzzzzzz
sabahtan beri migrenim tutdu agrıdan kıvranıyorum onu saymazsak gayet iyiyim
Allah yardımcın olsun azosperm olma nedenleri var fshın yüksek olması sperm üretiminin olmamasının nedeni testestorom zaten düşük şimdi sizinde durumunuz bizim gibi zor şimdi genetiktir ya inmemiş testis vardır yada kabakulak geçirmiştir yada kırpmozom bozuklugu vardır siz dr gittinz mi hiçarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum. benim de sorunum azosperm. Ben 2 yıılık evliyim ve eşimde azosprm çıktı. sperm sayısı 0 çıktı. Hormonlarıda yüksek fh 26 testesteron 3 ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar açıklayacak birileri olursa sevinirim
gecmıs olsun ılac almıyomusun mıgrende kotudur ya
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıyorum. benim de sorunum azosperm. Ben 2 yıılık evliyim ve eşimde azosprm çıktı. sperm sayısı 0 çıktı. Hormonlarıda yüksek fh 26 testesteron 3 ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sonuçlar nasıl arkadaşlar açıklayacak birileri olursa sevinirim
merhaba kızlar
nasılsınız?
nasılsınız bacılar
merhab damla.
aramıza malesefki hoşgeldin..
burda yazan arkadaşlar hemen hemen kaan aydosun hastası.
siz,spermiyogramı kaç kere yaptırdınız?
eşinin hormonları yüksen çıkmış biraz.
ama hormonlar ilaçlarla düzene sokuluyor.
sana tavsiyem hemen teseye karar vermemeniz.
biraz tedavi görmeniz.
gideceğiniz tüm doktorlar size normal yoldan asla çocuğunuz olmayacağını söyleyecektir.
kaan hocaya bu yüzden hepimiz güvendik.
hiç değilse 6 aylık bir tedavi uyguluyo.
sonra tese ye yönlendiriyor.
buraya gelmen senin için çok iyi bence.
burdan çok şey öğrenebilirsin.
hepimiz sana yardımcı oluruz istersen.
Birde ilaçlarla hormolar düzenlenemezmi yani tese daha sonra yapılır bu mümkün oluyormu
Gerçekten çok sevinirim. Bende çok büyük bir şoktayım. Sperm testi bir defa yapıldı. ve sıfır çıktı. Sonra hormon testi yapıldı. Birde eşim bazı ilaçlar kullanıyor doktor bu ilaçlarda yapmış olbilir dedi. En büyük tessllim ise kanalların tıkalı olması. Ayrıca eşim daha önce varıkosel ameliyatıda olmuş yani 10 yıl önce falan. Bununlada bir alakası olabilirmi
Gerçekten çok sevinirim. Bende çok büyük bir şoktayım. Sperm testi bir defa yapıldı. ve sıfır çıktı. Sonra hormon testi yapıldı. Birde eşim bazı ilaçlar kullanıyor doktor bu ilaçlarda yapmış olbilir dedi. En büyük tessllim ise kanalların tıkalı olması. Ayrıca eşim daha önce varıkosel ameliyatıda olmuş yani 10 yıl önce falan. Bununlada bir alakası olabilirmi
tese de sperm çıkma olasılığı % 60 mış canım.
çıkıp çıkmayacağını sadece Allah bilir.
bol bol dua et sen.
belki normal yldan çıkış olacak.
bunun garantisini kimse bilemez
madem kaan hocaya gitmye karar verdinizz öncedurumunuzu anlatan mail at.
o size ne yapmanız gerektiğini söyler.yani ilaç kullanıp kullanmayacağınızı falan.
tabiki olabilir.
inanki hepimiz aynı yollardan geçtik.
seni en iyi biz anlayabiliriz.
burda istediğin şeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz.
eşin ne ilaçları kullanıyor?
yani burda bahar arkadaşımız var eşi kanseri yenmiş ve azosperm olmuş.
ama şimdi sperm çıkışları oldu.
herşey bizim için.
Allah yardımcımız olsun hepimizin...
kanalların tıkalı olduğunu nerdenbiliyorsunuz?
bilemiyorum moralim çok bozuk.Yani tek çare kaan hoca peki kanalların tıkalı ihtimali varmı acaba. Sizin sorununuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?