Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız....
havadis var mı...giremedim bi süredir çooooooooooook sevdiğim bi dostum maalesef hasta ve doktorlar bulamıyor ne olduğunu keyfim yok yani

a.selam canım.
çok şüküğr canım gözün aydın annenin sonuçları güzel çıkmış.
allah senden de razı olsun..

eseslimmmmm naber bebekim..
görüşemiyorz epeydir nasılsın canım benim

iyim canım çok şükür evet ben yoğundum hafta sonu filan misafir geldi misafirliğe filan gittik.
giremedim bi türlü buraya.
sende yoğundun gitti misafirlerin dimi.

haklsıın canım takma kafaya onuda o zaman.
hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
doğru valla canım duadan başka neye sığınacağız rabbim sesimizi duysun inşallahh..

kızlar nasılsınız....
havadis var mı...giremedim bi süredir çooooooooooook sevdiğim bi dostum maalesef hasta ve doktorlar bulamıyor ne olduğunu keyfim yok yani

iyim çok şükür canım sen nasılsın?
arkadaşına rabbim şifa versin inşallah.
baharların bir tane canlı spermleri çıktı ve donduruldu canım cuma günü güzel haber bu canım

iyim çok şükür canım sen nasılsın?
arkadaşına rabbim şifa versin inşallah.
baharların bir tane canlı spermleri çıktı ve donduruldu canım cuma günü güzel haber bu canım

ne güzel haber ya darısı başımıza....
sizin durumlar nasıl?var mı ilerleme?
bitkisel ne yapıyosunuz?

ne güzel haber ya darısı başımıza....
sizin durumlar nasıl?var mı ilerleme?
bitkisel ne yapıyosunuz?

evet canım çok güzel haber inşallah darsıı bizlere olsun.
valla canım biz yerimizde sayıyoruz.
hiçbirşey kullanmıyoruz.
guatr tedavisindeyiz. oda iyileşti gibi ama 15 gün daha devam edecekmişiz sonra duruma göre bilgi verecek doktorumuz.
hayırlısı yani bekliyoruz bakalım iyice saldık bişi olcağıda yok gibi geliyor ne bilim karamsarım bugünlerde..

al benden de o kadar.....
spermiogramda bi daha sıfır gördük...değişen bişey yok diyor adamlar yüzümüze bile bakmıyor dktorlar ya...
a sinir oluyorum...kolestrol tekrar ölçtürüyoruz o bari düşmüş olsa
hiç keyfim yok buara canım..ne olacak bu halim bilmiyorum.....

hakkımızda hayırlısı inşallah canım. mutlu günler yakın olsun inşallah.
duadan başka bişey gelmiyor elimizden.
ben emre bakırcıoğluna mail attım herkes atıyor diye merak ettim ne diyecek diye.
son kez m.tese olun diyor. çıkmasada zorlamayın gibi laf söylemiş çok moralim bozuldu onada.
eşime bile söylemedim bunu söylesem çok üzülecek.
hastalıklar tek tek gelmiyor hepsi üst üste geliyor işte buda biizm moralimizi alt üst yapmasına yetiyor.

emre bey zaten tese yanlısı...bitkisele hiççç sıcak bakmıyor..
ya buarada biz keçiboynuzu kürü yapıyoduk..son testten sonra saldım valla...hiç bişey yapmıyorum...yanlış mı yapıyorum bilmem...
bi izin alıp ankaraya gitmek lazım..bi de kaan hocaya gidelim bakalım..ama bize daha görmeden mailde tese dedi ya eşim de isteksiz sanki..ne bileyim kafam karışık

keçiboynuzu kürünü kaç aydır kullanıyorsunuz canım ?
bu kürü 2 aydan sonra ara vermek gerekiyor ya.
bencede bi ankaraya gidin muayene olun canım belki muayeneden sonra tese demeyecek.
kaan hoca bizede ocakda tese yapalım dedi. bizde guatr tedavisindeyiz dedim. sonra en son durumu bildirdim. 1 aydaha guatr devam edin ocak olmazsa şubatta tese yapalım dedi.
tabi bizim için erken daha olmak istemiyoruz bizde.
kaan hoca herkese ocakta teseye çağırıyor.
esk de bi arkadaş var azosperm eşini kaan hocaya gitmesi için ikna ettik onlarda hemen tese olacaktı.
sonra kaan hocada 1 ay ilaç tedavisi verdi testojel filan hep verdiği ilaçlardan vermiş.
şimdi onunla konuştum germ hücre görülmüş sperm testinde hocada demiş ocak 7 de gelin tese yapalım.
bende anlamadım neden herkesi ocakta teseya çağırıyor aklım karıştı benimde.

bi gidelim diyoruz biz de işten iki gün izin alıp...
ama ben niye herkesi ocakta çağırıyor anlam veremedim..paraya mı ihtiyacı var ne

bi gidelim diyoruz biz de işten iki gün izin alıp...
ama ben niye herkesi ocakta çağırıyor anlam veremedim..paraya mı ihtiyacı var ne

heralde valla canım ocakta herkesten paraları toplayack heralde
muayene olmanızda fayda var canım bencede..
sen nasılsın bugün erken mi geldin eve yoksa topiğe girebilmişsin.

AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ACILARINI DA GÖSTERMESİN İNŞALLAH

kızlar hayırlı akşamlar çok kötüyüm size yazmak bile bana ölüm geliyor ne yapcam bilmiyorum kan depolarım sıfır çıktı bu ay adet olmadım meger bu sebebtenmiş ne iyi gel,ir kızlar

kızlar hayırlı akşamlar çok kötüyüm size yazmak bile bana ölüm geliyor ne yapcam bilmiyorum kan depolarım sıfır çıktı bu ay adet olmadım meger bu sebebtenmiş ne iyi gel,ir kızlar

canım benim geçmiş olsun bu rahatsızlığı hiç duymamıştım ama kansızlık için doktor ferrum fort vermedimi sana ilaç haricinde kan yapıcı olarak pekmezi biliyorum.canım allah şifa versin

Sanada hayırlı akşamlar cnm...
Geçmiş olsun ya nasıl değerlerin bu hale geldi cnm ...zayıf birimisin ..dikkat et kan yapıcı şeyler ye doktor ilaç filan vermedimi kan hapı filan ...bende evlenmeden önce çok üşürdüm
ama değerlerime baktırmamıştım... şimdi biraz kilo aldım o üşümelerimde giddi düzenli değerlerimede baktırıyorum bi sorun yok çok şükür.. pekmez filan yemeğe çalış ne bilim ...
aman dikkat et cnm kendine iyi bakkkk

canım beslenmene dikkat et.. inş. anne olacaksın..iyi bir doktorla görüş...kımızı et iyi gelir diye biliyorum. kız kurban bayramı yeni geçti yemedinmi..yeşillik de...

geçmiş olsun canım.
bende bugün dr gittim banada aşırı kansızlıktan vajinal mantar olmuşsun dedi bende bunu araştrıyordum.
kansızlık tedavisi uzun yıllar gördüm canım.
anemi derecesindeydi benim kansızlığımda önce iğnelerle sonrada haplarla devam ettim. 6 ay boyunca.
bi ara çok iyidim sonra ilaçları bitirince aynı seviyeye geliyordu.
uzun zamndan beri yoktu bendede yine çıkmış. bende bi cheup a gideceğim bunun için dr moralimi bozdu benimde.
bence biran önce kara üüzm al canım kan üzümü onu çekirdekleri ile ye bu çok iyi geliyor. bide üüzm pekmezini sabahları yarım çay bardağı iç buda iiy geliyor.
ama pekmez içemem dersen üüzm yemen daha iyi. ve tabi bunun yanında ilaç almaya başlamalısın canım.
allah şifa versin inşallah.
bu arada kan değerin kaç çıktı ?

aminnnn canım inşallah rabbim hepimize sağlık versin.
anneninde inşallah bt side temiz çıkacaktır.
dualrım seninle canım benim..
kesinlikle doğru canım sağlığımız olmayınca herşey boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…