lamlay canim bende yurt disindayim
bizde emre bey veya kaan beyi dusunuyoruz ikisi arasinda kaldim
kaan bey ilk once ilac tedavisi veriyo ilacla olmazsa sonra mikrotese yapiyo
emre bey hemen mikrotese yapiyo
sizin sperm bulunmadimi
bulunmadiysa bence kaan beye gidin o ilac tedavisi uygular ,bide elindeki sonuclari falan ona mail at yaz durumu o seni bilgilendirir ben her ikisinede yazmistim
herkese merhaba
ekimde esimle turkiyeye gitmeyi dusunuyoruz.
Gittigimizde emre beye gidip mikro tese yaptirmayi dusunuyorduk zaman kaybetmemek için.
Korkmaya basladim birde sperm çikmazsa.
Acele etmek istemiyorum artik evleneli bir yil olmadi sadece 11 ay oldu.
Ilk önce kaan beye gidip ilaç tedavisine baslamak istiyorum.
Seneyede allah büyük. O zaman birseyler düsünürüz.
bencede kesinlikle acele etmeyin,bizde daha 1 yillik evliyiz,2..semen analizinden sonra hemen mtese olduk ve cikmadi,simdiki aklim olsa once tedavi olurum,bizde sizin gibi dusunmustuk hemen bebegimiz olsun diye ama nasip iste olmadi
bende burdaki dr lara hicc guvenmiyorum ins gidebilirsek turkiyey gitmek istiyoruz
sana katiliyorum geranimo bu isin pesini birakmamak lazim.
lamay neden bu kadar acele ettiniz esinin azosperm nedenini bilmeden mikro tese yaptiniz kür ilaç'ta kullanmadiniz. Yinede ümidini kesme.
Birde kaan aydos'a gidin sana adresini yazdim gördün mü ?
he birde ayrıca bazen bulunamayıp 1 yıl sonra çıkabiliyormuş sperm bu iş 1 kerelik değil he tabikii 2 ayda bir yapılmıyor yapılırsa bi sonuç alınamaz ama 1 yıl gibi bi aradan sonra bulunabiliyormuş bölede bi ihtimal var arkasını kesinlikle bırakmamanız lazım
canim ben daha onceden azosperm diye birsey duymamistim,gittigimiz doktorda taylandin en iyisi falan dedi burdaki herkes, o ne derse guvenin tedavileri ise yariyo dediler eger o mtese dediyse yaptirin dediler,cok cahilce biliyorum ama o zaman niye boyle acele ettik bilmiyorum simdi aklimiz basimiza geldi ama,birde DR cok korkuttu bizi bence hemen mtese olun dedi,100de 90 cikar dedi,ameliyattan sonrada dediki sizin kesinlikle cocugunuz olmaz evletlik alin yada doner kullanin,benim simdi karamsar olmamdaki etkenler iste
o adam sebebini bulamayiz dedi,ben mteseye girmeden once azospermin tedavisi oldugunu kurler oldugunu ne bileyim hic birsey bilmiyodum.
simdi artik burdaki hic bi dr a guvenmiyorum eger ayarlayabilirsek eylulde turkiyeye gelip kaan beye gitmeyi dusunuyoruz.eylule randevu alabilirsek ins
interntetn arastiriyodumda mtesede sperm bulunamadiysa 2.kez denense bulunurmu diye cok moralim bozuld ya, bulunma sansi yuzde 5in altinda diyo bu drrrr)):
slmlar esim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu o zamanki semen analizi sonucu
miktar:3ml
görünümpak
likefaksiyonsüresi(37derece)
ph:8
viskozite:normal
sayı:45milyon
harektli sperm yüzdesi:%30
HAREKETİN DEGERLENDİİLMESİ (1 SAAT)
hızlı ileri hareketli:%15
yavas ileri hareketli:%10
yerinde hreketli:%5
hareketsiz sperm yüzdesi:%70
2-3 lökosit görüldü
1 TEMMUZ 2009 DA YAPILAN SEMEN ANALİ ASSAGIDA
VOLÜM:4.5CC
RENK GÖRÜNÜM:OPELESAN
LİKEFAKSİYON HIZI:120DK
HAREKET ORANI 30DK:%85
HAREKET ORANI 60DAK:75
HAREKET ORANI 120DAK:%70
SPERM MORFOLOJİSİ
NORMAL YAPILI:%75
BAS ANOMALİSİ:%5
KUYRUK ANOMALİSİ:%10
MİKROSEFAL:%10
DEV CÜSSELİ:%-
MİKROSKOPİ
10-12 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ
SPERM SAYISI
1CC DE:12MİLYON
ANLAYAN VARSA BU İKİ TEST ARASINDAKİ DEGİSİKLİKLER NEDİR ANLATABİLİRMİSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?