Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sultancım ve lamlaycim neler hissettiğinizi biliyorum. Doktorlar yakında erkek inferitilitesi tarihe karışacak diyorlar cunku kök hücre sayesinde testislerde sperm uretilebilinecek.miş Eger 15 yıl önce olsaydi bizim gibi azospermi problemi olanların hic sansı yoktu cunku ozaman mikroenjeksiyon teknolojisi yoktu su anda microenjeksiyonla bizim gibi sorunlu olanlar bebek sahibi oluyor. ustelik bir kac sperm yeterli oluyor. Herseyin mutlak bir cozumu var canlarım umudumuzu yitirmeyelim gercekten. Ben iyi bir şeyler olacağına inanıyorum..

zenon bizde 2.denememizi büyük ihtimal memorialde semih beyle yapacağız.ımsı tekniği ve laboratuvar koşulları çok iyi.merkez de çok kaliteli.biz gidip görüştük kendisi ile olumlu konuştu.ramazan ayından sonra başlayacağız inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun.

canim ya gerekten cok haklisin ,yine sidiki durumda sasliyiz, bi 10 sene oncesinde bunlarda yoktu, ozamankiler hepten caresiz umutsuzdu ,bizlein hic degilse az umudu var

sultancım sakın moralini bozma arkadaşım.Rabbim büyük dua etmekten başka çaremiz yok.
Kaan beye testlerini sonuçlarınızı mail at fikrini al.
hakkınızda hayırlısı olsun

cok tesekkurler canim hemen uye oldumda soru sorabilmem icin baska bir uyelik istiyolar galiba.aidati olan bir uyelik,sen ona mi uye olmustun

aidat yok canım benmkinde. PRE-- bilmem ne diye yazan bir yer var orsı değil. onun alt tarfında soru sor var ordan sorcaksın

çok normal canım üzülmen. ara ara bende kendmi yiyip bitiriyorum ama sonra kendime geliyorum. üzülmen garip olur zaten. ama asla ümit kesmek yok sonuna kadr devm edicez. sende geldiğinde kaan beyle görüş. o da olmadı 5 yıla belki de daha erken kök hücre gelicek. yani eninde sonunda bebğimiz olacak. sadece bunu düşün.

gerçekten çok üzüldüm:teselli: nebilim buara tedavi olanların hepsi olumlu sonuçlanınca seninkide öyle olcak diye bekliyordum ama hayırlısı buymuş tabi şimdi daha çok yeni zaman geçsin biraz gene başlarsınız bizde diyorduk tamam herşey bitti diye dilde bitiyorda gönülde bitmiyor acın soguyunca yeniden başlıyorsun yenilen pehliven güreşe doymazmışkaydirigubbakcemile3 bizimkisede o hesap ama bak ben bu kök hücreden çok umutluyum sende umutlu ol olucak inşallah
buarada kızlar kaç gündür sadece akşamları baktımm çıktım ama yoklugumu fark etmemişsiniz kızdım sizeklava:

arkadaslar ben geldim bayadır yoktum neler oldu anlatın bakalım

çok teşekkürler nzmyhn, içimi biraz rahatlattın. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

aşkböceğim çok teşekkürler yanıtın için.çok zor bir karar merkez seçimi. üstelik biz istanbul dışından geliyoruz. hayırlısı olsun sizede bol şans.

inşaallah kızlar allah razı olsun hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum allah razı olsun... hiç bulunamadı bizdede...

günaydın bacılar
nasılsınız
sevgidolu canım bizde elone bulunmadı daha önceki halleri spermatoğonyum spermatit spermotosit falan bulundu inşallah bakalım kaan aydostaki tedavi sonrası olgun ve sağlıklı sperm bulunur

nasılsınız kızlar ben iyiyim işte misafirlerle ugraşıyorum geçmişi okudum bişey yok neyse öpüyorum...

inşallah zamancığım ilaçlar fayda etmiştir benim eşimde haftaya kısmet olursa kaan hocaya gitcek microtseden 1 ay sonra gel demişti bakalım ialça tedavisine devam bizdede bu sefer klomen vercekmiş galiba bu arada belgincim iyiiyz canım sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…