Sultancım ve lamlaycim neler hissettiğinizi biliyorum. Doktorlar yakında erkek inferitilitesi tarihe karışacak diyorlar cunku kök hücre sayesinde testislerde sperm uretilebilinecek.miş Eger 15 yıl önce olsaydi bizim gibi azospermi problemi olanların hic sansı yoktu cunku ozaman mikroenjeksiyon teknolojisi yoktu su anda microenjeksiyonla bizim gibi sorunlu olanlar bebek sahibi oluyor. ustelik bir kac sperm yeterli oluyor. Herseyin mutlak bir cozumu var canlarım umudumuzu yitirmeyelim gercekten. Ben iyi bir şeyler olacağına inanıyorum..
cok tesekkurler canim hemen uye oldumda soru sorabilmem icin baska bir uyelik istiyolar galiba.aidati olan bir uyelik,sen ona mi uye olmustun
arkadaslar bugun moralim cok bozuktu aglamamak icin kendimi zor tutuyorum,okulda gozlerim doluyor,esimde mtesede sperm cikmamisti 1,5 ay once.arada bir umudum gidiyor.ya hic bulunamazsa diye.cunku hic duymadim mben 2.seferde bulunanlari.cidden bulunma ihtimali varmi yoksa imkansizmi.bunu dusunmekten harap oldum,,
slm kızlar malesef eşim teseden sperm çıkmadı yani bütün hayallerim yılıdı eşimde ben de çok üzgünüzzz ne yapacağımızı bilmiyorum şimdi patolojiden gelecek sonuçları bekliyoruz neden sperm yok onun için çok üzgünüm kızlar :1no2:
canım biz memorıalde tedavı oluyoruz ama...............bizde hoca son anlarda vazgeçti micro tese yapmayı.....microtese hakkında bilgim olmasada hastane hakkında genel görüşümü söyleyim..kaliteli ve tecrübeli bir yer.....
zenon bizde 2.denememizi büyük ihtimal memorialde semih beyle yapacağız.ımsı tekniği ve laboratuvar koşulları çok iyi.merkez de çok kaliteli.biz gidip görüştük kendisi ile olumlu konuştu.ramazan ayından sonra başlayacağız inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?