sadece bir kez çıkış oldu 2canlı iki cansız birdahada olmadı.sor canm onemlı degıl bende unutuyorum cogu kez sızın pekıı
yok canım dökmüyor olduğu yeri biraz yemleri ile batırıyor.
başkada zararı yok.
öle valla canım apartman dairesi olunca öyle malesef...
canım benim hakkınızda hayırlısı inşallah.
tabiki zor dönemlerden geçtik hepimiz. çok yıprandık ama pes etmeden devam ediyoru.
allah ol derse olacak buna inanıyoruz ve devam ediyoruz.
hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah
bi gün belki kocaman bahçeli bi ev alırız.önünde çimler çiçekler olur..arka bahçesinde ağaçlar...
çocuklarım koşar oynar...köpeğimiz havlar...ohhhhhhh....olamaz mı?olabilir mi?
bızdede hıc cıkıs olmadı sadece gecen testte sperm dısı hure cıktı bakalım yenı testde ne cıkacak
bızde o sperm testını uzerınde bı suru rakam goruruz inşllllllhhhhhhhhhh
Hadi hayırlısı olsun bu çok güzel bi gelişmee :) çok sevindimm inş. Rabbim o günleride gösterir..
Amin,canım Rabbim herşeyin hayırsını nasip etsin.Önceden hep hamileligimi hayal edr o süreci yaşar gibi hayal ederdi.Eşimle deli gibi hayal kurar neresi ona benzesin neresi bana benzesin diye konuşur dururduk.Ama şuan hasretimi dindircek bi bebek istiyorum.Yapabilecegimle ilgili bi endişem yok.Yalnızca sabrım yok bu süreç beni çok yordu çokk..
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
kocaman öpüyorum sizleri
:111:ay çok hıoşsun ya....aynen cnm bende zaten kusa yenı yenı alıstım onunda olucegı tuttu
inşallah canım inşallahneden olmasın bebekim ya olur tabi.
allah ömür versin sağlık vrsin herşey olur allahın izniyle....
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
kocaman öpüyorum sizleri
:111:ay çok hıoşsun ya....
inşallah canım inşallah
iyi geceeler canım rüyanda bebişini gör
ben de kaçıyorum canlarım öptüm sizi
sanadaıyı uykular
bende kactımmmmmmmm
kundakcım hosgeldın ama bende cıkıyorum tatlım
Arkadaslar bide bi ara bi arkadas sözetmişti ya adapazarında bi aktar falan diye faydasını gören bircok kişi olmuş bizde 3haftadır konusuyoruz bu kısıyle verdık siparişlerimizi
ne aktarı hangi ürün bize de anlatınnnnnn
sanadaıyı uykular
bende kactımmmmmmmm
kundakcım hosgeldın ama bende cıkıyorum tatlım
anlatıyorum hemen canımmvalla 3,4hafta onceydı bı arkadas sozetmıs bendede hemen sımsekler caktı aktarın adını numarasını falan yazmıs sabagı zor ettım bı hışım aradım konusması anlattıkları daha dogrusu paragoz olmayısı cezbettı benı.macun cay ve yag olmak uzere 3lu urun 3aylık kullanım.suan sıtede yaptırmıs fayda gorenler yazmıs.ama benı etkıleyen bunu yazan arkadasın kullanan yakınları varmıs hanı elle tutulabılır bı kısı oldugu ıcın denemek ıstedım.konustuk bayagı ınternet uzerındende yazıstık tatmın oldum denemek ıstedım.bugun yarın gelcek kargoyla bakalımm hayırlısı olur ıns...
inşallah bi faydası olur canım...
bu ara ben eşime pek bitkisel kullandırmak i,stemiyorum çok bıktı çnkü bi de hep sıfır sıfır...
bi kaan hocaya da gidelim bakalım..belki ben de alırım ama daha sonra çok sağol yine de haber verdiğin için Allah razı olsun.
ben kaçtım canım öptüm çok...emeklerini karşılıksız koymasın Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?