nasılsını ıyımısın
iyi akşamlar canım
nasılsın ?
inşallah canım.insan zaman zaman ciddi anlamda zorlanıyor bu durumu hazmedemiyor...sağol hayatım.
aman canım dikkat et kendine sende ya.
öyle kaptırıyoruz ki herşeye kendmizi sonra halimiz kalmıyor herşeyi ihmal edyoruz.
sende ihmal etme canım bi kanına filan baktır bi konrolden geç.buaralar yoğunsun sen bide.
kendine bi bakım yaptır canım benim.
teste sıfır çıktı diye moral bozmayn canım daha zamanı var demekki.
zamanı gelince milyonları göreceksiniz inşallah canım..
çoook güzel şarkı canım derinden ....
nasılsını ıyımısın
iyiyim canım...sen nasılsın herşey yolunda mı?
cok sukur ıyıyım sen nasılsın benım sızlere toplu olarak bır sorum olacak hepınızın fıkrı benım ıcın cok kıymetlı,
yolunda cok sukur.donem donem bı ıyı oluyorum bı kotu suan adet donemım yakın stres basladı
cok sukur ıyıyım sen nasılsın benım sızlere toplu olarak bır sorum olacak hepınızın fıkrı benım ıcın cok kıymetlı,
nasılsın cnm hosgeldınİskender Paydaş Ft. Mustafa Ceceli - Sensiz Olmaz Ki Orjinal Video Klip 2011 - YouTube
bu şarkıyı dinleyince aklıma nedense annelik daha bi düşüyor...neden bilmem?
inşallah canım.insan zaman zaman ciddi anlamda zorlanıyor bu durumu hazmedemiyor...
günüm günümü tutmuyor inan.bi gün gayet iyi hissedip umutla dolup taşarken,öbür gün dipte,sonda,depresyonda oluyorum:26:
inşallah bizim de yüzümüz güler bi gün yaaaaa
aynen!
benim de iki üç gün gecikti stresten patlıyorum ve heryerim ağrıyor..hiç keyfim yok benim de((
Yani bide insan acaba bu ay birşey varmı diye düşünmektende kendini alamıyo yani şey :) ben enazından bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.
Arkadaslar aranızda evlat edınmeyı dusunen var mı ,ya da bu konu kafasını kurcalayan acaba dıyen belkı ılerde olabılır dıyen... ?
Arkadaslar aranızda evlat edınmeyı dusunen var mı ,ya da bu konu kafasını kurcalayan acaba dıyen belkı ılerde olabılır dıyen... ?
günaydın kızlar... nasılsınız...
bugün benim doğum günüm yaş oldu 29... buruk bir doğum günü benim için geçen yıl bugün dünyanın en güzel hediyesini almıştım hamileydim... ama o hediyem bıraktı gitti beni... aradan bir yıl geçmiş şimdi diyorum ne çabuk geçti daha dün gibi sanki...ama zaman herşeyin ilacı Rabbim yeterki hayırlı ömür versin sağlık versin...
inşallah cemrem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün...nasılsın cnm hosgeldın
ah be tatlım o sarkılar yok mu benıde mahfedıyo
bende bazen hem dınlıyorum hem aglıyorum
elbet bızde sarkılarda aglamak yerıne gulerız ınsallh
inşallah canım..hepimiz için.al benden de o kadar canım bazen çok umutlu bazen umutsuz oluyorum.
kader işte bu günlerde geçecek diye dua etmekten başka çaremiz yok.
allah sesimizi duyacak inşallah bizede mucizelerinden gönderecek.
Yani bide insan acaba bu ay birşey varmı diye düşünmektende kendini alamıyo yani şey :) ben enazından bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?