Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım.insan zaman zaman ciddi anlamda zorlanıyor bu durumu hazmedemiyor...
günüm günümü tutmuyor inan.bi gün gayet iyi hissedip umutla dolup taşarken,öbür gün dipte,sonda,depresyonda oluyorum:26:
inşallah bizim de yüzümüz güler bi gün yaaaaa
çoook güzel şarkı canım derinden ....

aynen!

Arkadaslar aranızda evlat edınmeyı dusunen var mı ,ya da bu konu kafasını kurcalayan acaba dıyen belkı ılerde olabılır dıyen... ?

al benden de o kadar canım bazen çok umutlu bazen umutsuz oluyorum.
kader işte bu günlerde geçecek diye dua etmekten başka çaremiz yok.
allah sesimizi duyacak inşallah bizede mucizelerinden gönderecek.

Yani bide insan acaba bu ay birşey varmı diye düşünmektende kendini alamıyo yani şey :) ben enazından bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

evet cm belkı sacma gelır sıze ben her ay belkı dıyorum
cunku ben her adet oncesı sankı hamıleymıs gıbı durumlarım oluyo
sızde sperm varmıydı acaba kusura bakma unutuyorum herkesı aklımda tutamıyorum
ah keske hamıs olsun cnm yaaaaaa ne guzel olur

Arkadaslar aranızda evlat edınmeyı dusunen var mı ,ya da bu konu kafasını kurcalayan acaba dıyen belkı ılerde olabılır dıyen... ?

bebek olmazsa eşin de razı olursa neden olmasın ki?sonuçta ordaki çocukların anne babaya senin de evlada ihtiyacın var....
ama kim istemez kendi kanından canından olmasını,sana benzeyen sevdiğin adama benzeyen,onun gibi bakan senin gibi gülen bi çocuk...
ama olmadı mı olmuyor...bi ömür yapayalnız geçer mi bilmem...ama ilerde bu durum nasıl sonuçlar doğurur onu da bilmiyorum....gördüğün gibi ben de en az senin kadar karışığım...gerçekten zor bi soru..ama inşallah Rabbim kendi kanımızdan canımızdan evlat verir diyorum şu an ve bu düşünceyi öteliyorum.

valla ben konuyu açıkcası hiç düşünmedim ama olabilir neden olmasın.
kendi kanımızdn bir evladımz olayacaksa bakıma muhtaç bir masuma anne baba oluruz.
yani olabilir benim için. ama kendi kanından canından olmasıda farklı tabi.
ama çareler tükenirse olmazsa çocuğumuz bu konuyu iyice düşünmeye başlarım heralde...
sen ne düşünüyorsun peki bu konuda?

merhaba cnm eşimin dayısı 15 yıldır çocukları olmuyo 2 tane evlat edindi ikiside kız emin olki kendisi doğursaydı bukadr benzemezdi büyüğü tıpatıp anne küçüğü babası sanki çpk seviyorum onlara bakıncada çok üzülüyorum bu kadar güzel çocuklar atılır mı diye kendim ise henüz düşünmedim ama olabilir siz düşünüyor musunuz

gelinçik canım kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun kocamannn bir aile olacaksınız Allahın izniye bende senin yaşadıklarınını yaşadım benimde olumsuz sonuç almamım üzerinden tam bir yıl geçti toparlanmam baya zaman aldı ama herkes elinden geleni yaptı nasip değilmiş ,bizler inaçlı insanlarız Allahın izniyle herşeyin üstesinden geleceğiz canım kardeşim senden çok güzel haberler alacağız inşanlah,hepimiz adına Rabbimden umudumu hiç kesmiyorum A.e.ol canım mücadeleye devam

cnm benım ıcın zor bı karar cunku ben ona karsı sevgımı dogru verebılırmıyım bılmıyorum
cunku o bana emanettır ben onu aldım o bana gelmedı o en guzel sevgıyı ve ılgıyı hak edıyor
he belkı benım hıc bebegm olmazsa bende bı omur yanlız kalabılırım
tabıkı buyuk konusmamak lazım
gun dogmadan neler dogar allh bılır
acızane benım kendı fıkrım bu herkesın fıkrınede saygı duyarım

nasılsın cnm hosgeldın
ah be tatlım o sarkılar yok mu benıde mahfedıyo
bende bazen hem dınlıyorum hem aglıyorum
elbet bızde sarkılarda aglamak yerıne gulerız ınsallh
inşallah cemrem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün...
boynu bükük bırakmasın bizi..geçen gün bizim bi tanıdık bebeğini getirdi..öyle tatlydı ki...bakakaldım öyle!
sevdim nasıl hoşuma gitti içim yumuşadı kokusu sanki sıkıntılarımı aldı götürdü ama annesi kucağımdan aldı o an bi acı çöktü ki sormayın kızlar..benim de bebeğim olur mu ki o da böyle mis gibi kokar mı dedim.sever öper miyim onu.bana anne der mi?ya da ilk önce anne mi der baba mı?kime benzer..nasıl bişey olur?
boynu bükük kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
al benden de o kadar canım bazen çok umutlu bazen umutsuz oluyorum.
kader işte bu günlerde geçecek diye dua etmekten başka çaremiz yok.
allah sesimizi duyacak inşallah bizede mucizelerinden gönderecek.
inşallah canım..hepimiz için.
Yani bide insan acaba bu ay birşey varmı diye düşünmektende kendini alamıyo yani şey :) ben enazından bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

ya sorma o duygu insanı sinir ediyor.önce adetin gecikr yok ya dersin bikaç gün daha gecikir acaba mı dersin..sonra ya bi mucize niye olmasın ki Alahın buna mı gücü yetmeyecek ki dersin..sonra tam sevinçle günler geçsin diye beklerken........ta taaa regl olursun ve umutlandığuın için kendine kızarsın.hatta o an şapşal gibi hissedersin. sonra döner dersin ki YAAA NEDEN SAÇMA OLSUN Bİ DAHAKİ MAÇLARA:))) ve o ay da öyle geçeeeeeeeeer gider.sonraki aya dek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…