inşallah cemrem inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün...
boynu bükük bırakmasın bizi..geçen gün bizim bi tanıdık bebeğini getirdi..öyle tatlydı ki...bakakaldım öyle!
sevdim nasıl hoşuma gitti içim yumuşadı kokusu sanki sıkıntılarımı aldı götürdü ama annesi kucağımdan aldı o an bi acı çöktü ki sormayın kızlar..benim de bebeğim olur mu ki o da böyle mis gibi kokar mı dedim.sever öper miyim onu.bana anne der mi?ya da ilk önce anne mi der baba mı?kime benzer..nasıl bişey olur?
boynu bükük kaldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım..hepimiz için.
ah be cnm bılırım o duyguyu kucagıma aldıgım bebeklerı bırakmak ıstemıyorum
bazen delı gıbı kucagım dolsun ıstıyorum rabbım o gunlerı gosterssın
ben resmımdekı gıbı bı kız cocugu ıstıyorum bu resme hayranım ya
ya bı canlı olsada ugrassak boyle bos testler ıcımı tuketıyor
her testın arkasından bı yas daha yaslanıyorum
ya sorma bir kedim bile yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:26:ah be cnm bılırım o duyguyu kucagıma aldıgım bebeklerı bırakmak ıstemıyorum
bazen delı gıbı kucagım dolsun ıstıyorum rabbım o gunlerı gosterssın
ya bı canlı olsada ugrassak boyle bos testler ıcımı tuketıyor
her testın arkasından bı yas daha yaslanıyorum
iş yerinden bir arkadaşım miyomundan dolayı hamile kalamıyordu. 2 kere tüp bebk denemesi yaptılar tutmadı. 3. tüp bebeğe hazırlanırken geçen hafta normal yoldan hamile kaldı. çok mutlu oldum dayanamayıp ağladım...bide doktoru bu sefer onu farklı hazırlamaya başlamıştı. bayanların kalçada biriken yağlar yumurtalar için iyi değilmiş. o yüzden doktorun verdiği bir diyetle 6 kilo yağ verdi kesinlikle kas değil. birde televizyonu telefonu ve interneti yasaklamıştı. sağlıklı yaşam...
evet cm belkı sacma gelır sıze ben her ay belkı dıyorum
cunku ben her adet oncesı sankı hamıleymıs gıbı durumlarım oluyo
sızde sperm varmıydı acaba kusura bakma unutuyorum herkesı aklımda tutamıyorum
ah keske hamıs olsun cnm yaaaaaa ne guzel olur
ya sorma bir kedim bile yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:26:
iş yerinden bir arkadaşım miyomundan dolayı hamile kalamıyordu. 2 kere tüp bebk denemesi yaptılar tutmadı. 3. tüp bebeğe hazırlanırken geçen hafta normal yoldan hamile kaldı. çok mutlu oldum dayanamayıp ağladım...bide doktoru bu sefer onu farklı hazırlamaya başlamıştı. bayanların kalçada biriken yağlar yumurtalar için iyi değilmiş. o yüzden doktorun verdiği bir diyetle 6 kilo yağ verdi kesinlikle kas değil. birde televizyonu telefonu ve interneti yasaklamıştı. sağlıklı yaşam...
benim kuşum var
benim kuşum var
benim kuşum var
benim kuşum var
valla ben konuyu açıkcası hiç düşünmedim ama olabilir neden olmasın.
kendi kanımızdn bir evladımz olayacaksa bakıma muhtaç bir masuma anne baba oluruz.
yani olabilir benim için. ama kendi kanından canından olmasıda farklı tabi.
ama çareler tükenirse olmazsa çocuğumuz bu konuyu iyice düşünmeye başlarım heralde...
sen ne düşünüyorsun peki bu konuda?
ya ne guzel benım 2 tane kusum vardı olduler balık aldım olduler
ben cok bahtsızım o yuzden artık eve hayvan gıremezzzzzzzzzzzzzzzzz
ya ne guzel benım 2 tane kusum vardı olduler balık aldım olduler
ben cok bahtsızım o yuzden artık eve hayvan gıremezzzzzzzzzzzzzzzzz
benımbılgısayarım kafayı yedı aynı yazıyı 3 kere yazmısssssssssss
tüy dökmüyo mu o?
ben köpek severim ama evde beslenmez o da..apartmanda nerde bakcaz..bahçeli ev olsa ben de köpek alırdım.
evet cm belkı sacma gelır sıze ben her ay belkı dıyorum
cunku ben her adet oncesı sankı hamıleymıs gıbı durumlarım oluyo
sızde sperm varmıydı acaba kusura bakma unutuyorum herkesı aklımda tutamıyorum
ah keske hamıs olsun cnm yaaaaaa ne guzel olur
balık biz de bakıyoduk hep ama öldüler bi daha da almadık..ben ölünce çok üzülüyorum(((((
bi de balığı okşayıp sevemiyorum..öyle bak bak nereye kadar....elime alıp sevmedikten sonra ne anladıkkkkkkkkkkkk
Ben bayadır düşünüyorumm,ve tüp bebek mi evlat edinmek mi bunun kararını bile tam veremiyorum. Bana önceden uzak bi fikirdi evlat edinmek ama artık çok sıcak. Eşim 3ay önce varikosel ameliyatı oldu yaşımız genç olduğu için doktorlar 1yıl bekleyelim küçükte olsa bi ihtimal çıkış olabilir dedi.Varikosel küçük bi operasyon ama eşimin ameliyata girmesi ameliyatının uzun sürmesi onu 3saat o kapıda beklemem sonrasında yaşadıkları benim alt üst etti (iyileşme süreci ağrılıydı)En önemlisi eşim yıprandı ve doktorların çok umutlu konuşmaması...Eşimin bi operasyon daha (teseyi) nasıl kaldırır bu dönem nasıl geçer yada sonuç nagatif olursa eşim nasıl toparlar endişelerim büyükkk.Ve ben kafamı bebek dışında birşeye çalıştıramıyorum yani uzun yıllar beklemek ruhsal saglıgımı çok olumsuz etkileyecek bunun belirtileri şimdiden başladıı ve düşünüyorum açıkçasıı...
merhaba cnm eşimin dayısı 15 yıldır çocukları olmuyo 2 tane evlat edindi ikiside kız emin olki kendisi doğursaydı bukadr benzemezdi büyüğü tıpatıp anne küçüğü babası sanki çpk seviyorum onlara bakıncada çok üzülüyorum bu kadar güzel çocuklar atılır mı diye kendim ise henüz düşünmedim ama olabilir siz düşünüyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?