Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Son düzenleme:
iş yerinden bir arkadaşım miyomundan dolayı hamile kalamıyordu. 2 kere tüp bebk denemesi yaptılar tutmadı. 3. tüp bebeğe hazırlanırken geçen hafta normal yoldan hamile kaldı. çok mutlu oldum dayanamayıp ağladım... bide doktoru bu sefer onu farklı hazırlamaya başlamıştı. bayanların kalçada biriken yağlar yumurtalar için iyi değilmiş. o yüzden doktorun verdiği bir diyetle 6 kilo yağ verdi kesinlikle kas değil. birde televizyonu telefonu ve interneti yasaklamıştı. sağlıklı yaşam...

ya sorma bir kedim bile yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:26:

allahın mucizesi işte inşallah bizde mucizelerimize kavuşuruz

yok canım benım sacma gelır mı hıc,belkı kızcaksın ama bunu duymak sevındırdı benı cunku bende herayy aynılarını yasıyor,dusunuyor ve hıssedıyorumm :)

sperm bulunsa....yok ki sporla mı çoğalcaz((((tüp diye insanların ödü kopuyo ay biz napalım ya!

tatlım allh bızlerede nasıp etsın dr desınkı bebıs ıcın sunu yapın dıye
ah ahhhhhhhh bız neler yaparız olsun dıye
keza hepımız cok ugrasıyoruz ya allh sonumuzu hayır etsın

benim kuşum var

ya ne guzel benım 2 tane kusum vardı olduler balık aldım olduler
ben cok bahtsızım o yuzden artık eve hayvan gıremezzzzzzzzzzzzzzzzz
benımbılgısayarım kafayı yedı aynı yazıyı 3 kere yazmısssssssssss

Son düzenleme:

Ben bayadır düşünüyorumm,ve tüp bebek mi evlat edinmek mi bunun kararını bile tam veremiyorum. Bana önceden uzak bi fikirdi evlat edinmek ama artık çok sıcak. Eşim 3ay önce varikosel ameliyatı oldu yaşımız genç olduğu için doktorlar 1yıl bekleyelim küçükte olsa bi ihtimal çıkış olabilir dedi.Varikosel küçük bi operasyon ama eşimin ameliyata girmesi ameliyatının uzun sürmesi onu 3saat o kapıda beklemem sonrasında yaşadıkları benim alt üst etti (iyileşme süreci ağrılıydı)En önemlisi eşim yıprandı ve doktorların çok umutlu konuşmaması...Eşimin bi operasyon daha (teseyi) nasıl kaldırır bu dönem nasıl geçer yada sonuç nagatif olursa eşim nasıl toparlar endişelerim büyükkk.Ve ben kafamı bebek dışında birşeye çalıştıramıyorum yani uzun yıllar beklemek ruhsal saglıgımı çok olumsuz etkileyecek bunun belirtileri şimdiden başladıı ve düşünüyorum açıkçasıı...

balık biz de bakıyoduk hep ama öldüler bi daha da almadık..ben ölünce çok üzülüyorum (((((
bi de balığı okşayıp sevemiyorum..öyle bak bak nereye kadar....elime alıp sevmedikten sonra ne anladıkkkkkkkkkkkk

sadece bir kez çıkış oldu 2canlı iki cansız birdahada olmadı.sor canm onemlı degıl bende unutuyorum cogu kez sızın pekıı

aynen cnm bende zaten kusa yenı yenı alıstım onunda olucegı tuttu

canım benim hakkınızda hayırlısı inşallah.
tabiki zor dönemlerden geçtik hepimiz. çok yıprandık ama pes etmeden devam ediyoru.
allah ol derse olacak buna inanıyoruz ve devam ediyoruz.
hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah

evet canımm düşünüyorum yani suan kendim düşünüyorum sadece eşimle ciddi bir konuşma yapmadım henüzyaza kadar beklemedeyim. yasın kac canım senın ne kadarlık evlısın ve bunu ogrenelı nekadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…