- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
esma 16 bacım yıktın beni be kan sonucun negatif çıktıysa yoktur bazen böyle yapıyor o testler bende yeni evlendiğimiz zaman yaklaşık 3 4 aylık evliydik olmadım 40 gün falan oldu test yaptım çok silik ikinci çizgi var test elimde bakıp bakıp duruyorum gözümü kapatıp bekliyodum acaba yanlışmı görüyorum diye herifde ankaraday dı sonra ben bir sevinçheyecan sabah dr gitcem derken gece regli olmuştum hemde ne agrılı benimde içimde hep o kalmıştır acaba varmıydı acaba yeniydide düştümü kan degerlerin nasıldı en düşük degere yakın idiyse o zaman daha hücreyken düşmüşoluyor tutunamamış yani buda negatif çıkıyor kan değerin en düşük degerin sınırına yakınmıydı ona bak
esma 16 bacım yıktın beni be kan sonucun negatif çıktıysa yoktur bazen böyle yapıyor o testler bende yeni evlendiğimiz zaman yaklaşık 3 4 aylık evliydik olmadım 40 gün falan oldu test yaptım çok silik ikinci çizgi var test elimde bakıp bakıp duruyorum gözümü kapatıp bekliyodum acaba yanlışmı görüyorum diye herifde ankaraday dı sonra ben bir sevinçheyecan sabah dr gitcem derken gece regli olmuştum hemde ne agrılı benimde içimde hep o kalmıştır acaba varmıydı acaba yeniydide düştümü kan degerlerin nasıldı en düşük degere yakın idiyse o zaman daha hücreyken düşmüşoluyor tutunamamış yani buda negatif çıkıyor kan değerin en düşük degerin sınırına yakınmıydı ona bak
yazdıklarınızı okuyunca resmen içim yandı..çok üzüldüm..eğer sizin yerinizde ben olsaydım tutamazdım kendimi...sizi tebrik edrim..yazacak bişey diyecek kelime bulamıyorum çok ama çok üzüldüm..rabbim tez zmanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
kızlar ben geldim..çok üzgünüm canım sıkkın..sorunum kendimin değil ama çok etkilendim..üst mahallede komşu kızı 6 aylık bebeğini bırakıp kocasını terk etmiş başka bir adama kaçmış...şok oldum..hadi koca bir yana insan yavrusunu nasıl bırakabilir?ve kocasıda ben kabul ederim geri gelsin bulun karımı diye ağlarmış..çok üzüldüm bebeğe..ve burada bir ailenin kızı ailesinin istemediği biriyle evlilik yaptı..henüz 2 ay olmamıştır doğum yaptı..ve kızın ailesi kızını geri aldı..kızda ben ailemi bir daha kıramam deyip kocasını terk etmiş..kocasınla araları çok iyiydi..hep elele gözgöze..zaten kendileride diyolar benim karımla kocamla sorunum yok die..sırf ailesi istemiyor diye bırakmış kocasını.kızın annesi emzirme şu bebeği dermiş..istemezlermiş bebeği..herkesin ağzında memlekete dönüyorlarmış orada yuvaya verilecekmiş diye..bugün bu bebeklerin haberlerini alınca çok üzüldüm..
cnm oylesı evlat saıbı oluyo ıstekızlar ben geldim..çok üzgünüm canım sıkkın..sorunum kendimin değil ama çok etkilendim..üst mahallede komşu kızı 6 aylık bebeğini bırakıp kocasını terk etmiş başka bir adama kaçmış...şok oldum..hadi koca bir yana insan yavrusunu nasıl bırakabilir?ve kocasıda ben kabul ederim geri gelsin bulun karımı diye ağlarmış..çok üzüldüm bebeğe..ve burada bir ailenin kızı ailesinin istemediği biriyle evlilik yaptı..henüz 2 ay olmamıştır doğum yaptı..ve kızın ailesi kızını geri aldı..kızda ben ailemi bir daha kıramam deyip kocasını terk etmiş..kocasınla araları çok iyiydi..hep elele gözgöze..zaten kendileride diyolar benim karımla kocamla sorunum yok die..sırf ailesi istemiyor diye bırakmış kocasını.kızın annesi emzirme şu bebeği dermiş..istemezlermiş bebeği..herkesin ağzında memlekete dönüyorlarmış orada yuvaya verilecekmiş diye..bugün bu bebeklerin haberlerini alınca çok üzüldüm..
canım benim yazını sabırla okudum ve sonucunun bizde umut olacağını düşünerek gözümü bile kırpmadan yazını bitirdim.evet yazının sonu gelmişti ama bu hikaye burda bitemezdi sana asla üzülmemeni ve yarın bize verceğin mutlu haberini beklediğimi yazmak istedim.inanıyorum birgün rabbim hepimizin yüzünü güldürecek
canım hoşgeldin nasılsın bugün .ilaçları kullanıyormusunuız.varmı bir değpişiklik.elticiğin ne yapıyor bebeği iyimi?
ah cnm benım allh tez vakıtte gercegını gorursun inşllh hepımıze muhakkak boyle seyler oluyor
bende gecen sene bı ayda adetım gecıktı o gunde babamlara gıttım
orda kaldım ertesı sabah kosa kosa hast gıdıp kan testı yaptım ama hıc adet belırtısı yok
2 saat sonra sonuc cıkar dedı hemsıre
o gunde mevlud vardı aradım hastaneyı mesgul cıktı bende o ara tuvalete gıttım
bı baktım gelmıss
o ara hastaneden aradılar negatıf sonuc dıye.............
mevlıdde bı doldum kı nasıl aglıyorum ama herkse dedı ne oldu bende yalan soyledım allh affetsın
dedım kı cok duygulandımda dedım aslında bılseler neye agladıgımı.........
oluyor hersey sonunda guzel olsun yarınkı testtınızın ınşllh halayını cekerızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Slm kızlar ben geldim..
Nasılsınız bakalım
Bende yeni geldim kurstan ve gelene kadar dondum yanii...
birazdan yemek yapıcam daha uffff :18:
Kızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?
cnm oylesı evlat saıbı oluyo ıste
allh ıslah etsın onlarıııııııııı
canım hoşbuldum..iyiyim de etraftan kötü haber duydum kimi küçücük bebeğini bırakıp başka kocaya kaçmış kimi ailesi istemiyor diye mutlu yuvasını bozup ailesi istemior diye bebeğini yuvaya verecekmiş..ya bu mahsum bebeklerin ne günahı suçu var..ya sen nasıl yavrunu bırakıp başka koca derdine düşersin..kocasıda bulun karımı ben kabul ederim dermiş bebeğine sarılıp ağlarmış..ya neyse uzatmayayım fazla...evet canım aktarın gönderdiklerini kullanıyoruz 2 ay sonra belli olacak faydası oldumuElti iyi bebekte iyi doktor bişey yok diyo o biraz nazlandırılmayı seviyo ama kim sevmezki Ben gene yaranamadım ama hep kendi ailesini söylüyor geçmiş olsuna gelenlere işte baktılar ettiler olmasalar napardım falan kendi ailesi sonradan geçmiş olsuna geldi ama onlar bakmış etmiş hiç demedi kimseye eltim baktı bekledi sağolsun diye zaten gösteriş olsun diye bakmadım ama insan genede güceniyor kıymet bilinmediğinde
tatlım ben bılıyorum da ben bu aksam babama gıdıcem yegenımden fırsat bulursam okurum
yada ben 500 tane okurum kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım benim çok sağol allah razı olsun rabbim bire bin sevap versin milyonlarca spermi görürsünüz yeni testinizde inşallah
Kızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?
tatlım zaten aksam namazımı kılacaktım abdestlıyım 30 tane oldu bıle sımdıden allh kabul etsın bızede spermler gostersın
süpersincanım akşam namazından sonra kimseyle konuşmadan 41 kere fatiha okuyanın tüm dilekleri olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?