Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ZAMANCIĞIM HOŞGELDİN.BİLİYORMUSUN TENKÜRÜ GELMİŞ.BEN YARIN ALIYORUM.BİRDE SENİN YAZDIĞIN YAZI SANKİ BENİ ANLATIYOR.İÇİM KIPIR KIPIR OLMUŞTU EVİMİZE YENİ BİR CAN GELECEKTİ EVLENDİĞİM GÜNDEN HERKES BANA BEBEK HEDİYELERİ ALMIŞ SÜPRİZ YAPMAYA BAŞLAMIŞLARDI.EŞİM HER GÖRDÜĞÜ OYUNCAĞI PATİĞİ BEBEK BEŞİĞİNİ ALMAK İSTERDİ FAKAT BEN HELE BİR OLSUN O ZAMAN ALIRIZ DEYİP ERTELEMİŞİMDİR.BAZEN O PATİKLERİ ALIR BAKARIM İÇİM ACIR.AMA BU ACI BENİ DAHA ÇOK AZMETMEYE VE BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAM İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAMA SEBEP OLDU.BİRGÜN İNŞALLAH BİZDE BU SABRIN MEYVESİNİ KUCAĞIMIZA ALICAZ

bakayım bakalım degerim kaçtı hatırlamıyorum

inşallah canım inşallah rabbim hepimize verrir inşallah bizi bizden başkası anlamaz.bende hayret ediyorum nasıl sabırlı olabildim.ama onun üzülmesine dayanamıyorum.o birazcık üzülmesin diye kendim mahvoluyorum.

ne denir ki böyle insanlara vicdan olsa çocuk sevgisi olsa 6 aylık bebeği bırakıp nasıl başka birine kaçsın.
hadi kaçtın bebeği niye bebeği bıraktın
işte herkes anne olamıyor değer bilemiyor.
allah akıl fikir versin böyle insanlara.
yazık diyorum sadece yazık

cnm oylesı evlat saıbı oluyo ıste
allh ıslah etsın onlarıııııııııı

ah keske canım keske ... yarında bi daha yıkılıp gelmem inşallah.eşim geldi şu an aynı odadayız o tv izliyor ben ona moral vermeye calışıyorum .ama inanın içime sızıyor gözyaşlarım.yarın 1 umut olur inşallah

canım hoşgeldin nasılsın bugün .ilaçları kullanıyormusunuız.varmı bir değpişiklik.elticiğin ne yapıyor bebeği iyimi?

canım hoşbuldum..iyiyim de etraftan kötü haber duydum kimi küçücük bebeğini bırakıp başka kocaya kaçmış kimi ailesi istemiyor diye mutlu yuvasını bozup ailesi istemior diye bebeğini yuvaya verecekmiş..ya bu mahsum bebeklerin ne günahı suçu var..ya sen nasıl yavrunu bırakıp başka koca derdine düşersin..kocasıda bulun karımı ben kabul ederim dermiş bebeğine sarılıp ağlarmış..ya neyse uzatmayayım fazla...evet canım aktarın gönderdiklerini kullanıyoruz 2 ay sonra belli olacak faydası oldumu elti iyi bebekte iyi doktor bişey yok diyo o biraz nazlandırılmayı seviyo ama kim sevmezki ben gene yaranamadım ama hep kendi ailesini söylüyor geçmiş olsuna gelenlere işte baktılar ettiler olmasalar napardım falan kendi ailesi sonradan geçmiş olsuna geldi ama onlar bakmış etmiş hiç demedi kimseye eltim baktı bekledi sağolsun diye zaten gösteriş olsun diye bakmadım ama insan genede güceniyor kıymet bilinmediğinde

Slm kızlar ben geldim..
Nasılsınız bakalım
Bende yeni geldim kurstan ve gelene kadar dondum yanii...
birazdan yemek yapıcam daha uffff :18:

Kızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?

inşallah yarın neler olacak acaba?

Kızlar bu arada eşim cumartesi günü test vercek bizim için dua edin bulunursa dondurulacakmış.ben tefriciye okuyorum henüz 2000 oldu bilenleriniz varsa bana yardımcı olabilirmi?

tatlım ben bılıyorum da ben bu aksam babama gıdıcem yegenımden fırsat bulursam okurum
yada ben 500 tane okurum kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm oylesı evlat saıbı oluyo ıste
allh ıslah etsın onlarıııııııııı

eşimde aynı şeyi söledi.eşime de anlattım şok oldu..öyleleri evlat sahibi oluyor biz arayıp bulamıyoruz şimdi bu gittiğinden de yapar bi tane onu da bırakıp başka sevgili bulur diyor..kızın annesi vermem torunumu asla yüzünü göremez diyormuş bırakmasaymış diyormuş..ya daha 2 ay öncesi çıkarmış balkona bende o sokaktan geçiyordum kızını yani bebeğini seviyordu benim kızım çok tatlı benim kızım çok tatlı diye hatta içim sızlamıştı rabbim bana da nasip et diye iç geçirmiştim şimdi o kadın bırakıp nasıl başka kocaya gidiyor anlamıyorum..

okudum canım yazdığını allah akıl versin rabbim kimsenin aklını başından almasın.ben hep söylüyorum onlar evlatlarıyla bizler ise evlatsızlıkla sınanıyoruz diye.rabbimin işine sual olunmaz.gençliklerinde aşk meşk peşinde koşuyorlar evlatlarını sokağa atıyorlar.sonra bizim gibi iyi niyetli evlada hasret insanlar o çocuklara bakıp büyütüyorlar.seneler sonra kanı bozuklar çıkıp biz senin anan babanız deyip hem çocukların hem ailelerin hayatını karartıyorlar.tabi yine haklı olan kim biyolojik aileler.sanki bizler kocalarımızı bırakıp başka erkelere gidemezmiyiz hem haklı yanımızda var çocukları olmuyor.sorun bizde olsaydı inanın burda çoğunun kocası yada ailelerinin zoruyla ikinci karıyı alırdılar.
Eltin gelince canım ben onun çok güzel bir cezayla cezalanacağını düşünüyorum bekle ve sabret o zaman da sen ona evladınla hava atarsın

tatlım ben bılıyorum da ben bu aksam babama gıdıcem yegenımden fırsat bulursam okurum
yada ben 500 tane okurum kızzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım benim çok sağol allah razı olsun rabbim bire bin sevap versin milyonlarca spermi görürsünüz yeni testinizde inşallah

canım benim çok sağol allah razı olsun rabbim bire bin sevap versin milyonlarca spermi görürsünüz yeni testinizde inşallah

tatlım zaten aksam namazımı kılacaktım abdestlıyım 30 tane oldu bıle sımdıden allh kabul etsın bızede spermler gostersın

canım bende okumak isterdim ama yarın yola çıkacaz gece 4 de yarın ve cumartesi kayseriye gidiyoruz gene fırsatım olsa okurdum inan. bende kendime okuyordum aslında ama hala bitiremedim.
bu arada ben seni aradım bugün görmedin mi ?
msj da gönderdim.

süpersin canım akşam namazından sonra kimseyle konuşmadan 41 kere fatiha okuyanın tüm dilekleri olurmuş

sagol 100 tane yapıp namaza durucam dedıgınıde ardından yapıcam allh razı olsun bende sana sunu soyluuyeyım
her namzdan sonra 10 tane la ılahe ıllalh 11 cıde ıse muhammederrasulallh dersen peygamberımıze ulasırmıs ve kabırde senı yanlız bırakmazmıs buda benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…