Kızlar ne yemek yaptınız bana bir fikir verirmisiniz?
evet canım çok zor evladını yitirdiğine mi yansın yoksa birdaha anne olamayacına mı yansın.rabbim kimseye böyle bir dert yaşatmasın .inşallah mükafatı güzel olur.bizler hiç değilse belki birgün diye umut ediyoruz rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın
corba, pırasa,taze fasulye,pılav,salata
bana gel beraber yerızz
bendede pırasa ve makarna vardı yarınki teste gitmeden bi pırsa yesin eşim dedim
bana gel beraber yerızz
bendede pırasa ve makarna vardı yarınki teste gitmeden bi pırsa yesin eşim dedim
öyle yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirim
amin amin rabbim yüzümüzü güldürsünşifa olsun sonrada testte spermler dolsun
canım pırasanın faydasımı varmış benimde buzluğumda var çıkarıp hemen pişireyim.sizde daha önce sperm çıkışı oldumu hiç
canım gerçekten ben gösteriş için o bana çektirdiği halde gidip ben baktım ben yetiştirdim aa ben çok iyiyim gibi bi düşüncem olmadı.zaten anlık bişeydi o hemen sesine koşmak ambulans aramak onla hast gitmek falan öyle gösteriş veya ailesinden ondan minnet içeren laflar duyma düşüncesinde değilim ama gözüme baka baka arkadaşına telefonda ailesini övmesi onlar baktı onlar sağolsun demesine gücendim bir kez çıkmadı ağzından bana hitaben bi laf..ailesi sonradan geçmiş olsuna geldi misafir gibi..ben gözümü kırpmadım ama iyileşti ya tam gaz devam eskisine.laf sokmalar bebeğini anlatmalar eli hep fatmagülün yengesi mukaddes gibi karnında...uzattım gene ama inanın psikolojim iyi değil.akşam eşim deli oldu bana neoldu neyin var söyle derken ah ne şakrabanlıklar yaptı.annem 2 kez aradı sesin kötü noldu anlat arkadaşlarım sana kızdım neyin var sölemiyon ya inanın bişey olmadı sadece eltimin bebeği olunca ben nasıl dayanıcam o üstümde oturuyor kayınpederler karşıda yani bizim aile apartmadı kapı kapansa duyuluyor ben nasıl dayanıcam bebek sesine bebek kokusuna..yemek yiyemiyorum hep ağlıyorum duramıyorum içim yanıyor bana bebeğe aldıklarını gösterdikçe ölüyorum..ya belki beni anlayamazsınız anlatamamışımdır kıskanmak değil rabbim ömür versin doğsun ama bilmiyorum işte dayanamıyorum şimdidien
amin amin rabbim yüzümüzü güldürsün
yok canım daha hiç olmadı
uyyyyy yerım senın supurgenı gel kızzzz
senden degerlımı sana feda olsun yemekler, evım
canım benim inşallah bebek dünyaya gelmeden sen hamiş olursun.canım sizin azo sebebiniz nedir birtürlü hatırlıyamadım.onun haricinde sen dayanamam diyorsun ya şimdi o hamile olduğu için sadece üzülüyorsun çünkü sen hamile değilsin.inan o bebek dünyaya gelince herşey çok farklı olucak.sen dayanamam dediğin bebeği belki kucağında indirmeyeceksin.bende de bu duygular oluşmuştu ablam hamileyken yengem hamileyken onların göbişine bakamıyordum.hem yanlış anlarlar diye hemde çok üzülüyordum ama şimdi öylemi dünyaya geldikten sonra farklı oluyor.yaşayınca bana hak verceksin.eseslim de eltisinin çocuğunu çok seviyor ona bakıyor.halbuki o hamile olduğu zaman belki onu görseydi oda üzülecekti ama şimdi eltisinin çocuğuna kendi annesinden daha çok bakıyor.zaman canım herşeyin ilacı zaman
yaaaaaaaaaa banane neden biz birtürlü tanışmıyoruz bıktım hem pc arkasından konuşmaktan kocişin face açmanada izin vermiyor
evet canım çok zor evladını yitirdiğine mi yansın yoksa birdaha anne olamayacına mı yansın.rabbim kimseye böyle bir dert yaşatmasın .inşallah mükafatı güzel olur.bizler hiç değilse belki birgün diye umut ediyoruz rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın
Kızlar ne yemek yaptınız bana bir fikir verirmisiniz?
bana gel beraber yerızz
sizin azo sebebi kemoterapimiydi inşallah yanlış hatırlamamışımdır
kesinlikle çok doğru bak hamile iki akrabam vardı karnına bakakalıyordum ama içim gidiyordu ikisinin yanında duramıyordum hep hamilelikten bahsediyorlardı. biri doğurdu onu kucağıma aldım bebeğe bakmaya doyamadım.
çok farklı oldu. hep gidip görmek istiyorum
eltime gelince inan kendi çocuğum gibi bakıyorum kızına. oda bana o kadar aşık ki beni ensemden omzumdan heryerimden öpüyor düşünebiliyormusun anne diyor bazen o yüzden hiç gocunmadan sürekli ona bakıyorum.
elbet biizmde evladımız olacak.
allah bize mucizelerinden verecek ama sadece sabretmemiz gerekiyor zamanı geleyeseye kadar...
kızz ne çok yemek yapmışın
hamarat seni.
yok canım sebebi ne bilmiyoruz kaan hocaya gittik temmuzda ilaçlar verdi kullanıyoruz sebebinizde şu demedi.mesela bizden genetik testleri bile istemedi.bu durum benimde kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?