Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gercekten cok zor rabbim sabır versin

canım lütfen biraz sakin ol. umursamaz ol biraz. gamsız insanlar olur ya öle olmaya çalış.
biliyorum hiç kolay değil ama kendin için eşin için ileride doğacak bebeğin için sen kendine iyi bakmalısın.
böyle streslere girip moralini hiçç bozma.
hak her zaman yerini bulur canım.
eltinde seni anlar geç olur belki ama oda anlar. aklı başına gelecek bişeyler olur o zamn seni çook iyi anlar hemde.
senin kıskanmadığını biliyorum canım benim. bu kıskançlık değil inanki yaşadığımız durumu kaldıramadığımızdan kaynaklanıyor.
ama sende evladını kucağını alınca herşey geride kalacak canımcım

kesinlikle çok doğru bak hamile iki akrabam vardı karnına bakakalıyordum ama içim gidiyordu ikisinin yanında duramıyordum hep hamilelikten bahsediyorlardı. biri doğurdu onu kucağıma aldım bebeğe bakmaya doyamadım.
çok farklı oldu. hep gidip görmek istiyorum
eltime gelince inan kendi çocuğum gibi bakıyorum kızına. oda bana o kadar aşık ki beni ensemden omzumdan heryerimden öpüyor düşünebiliyormusun anne diyor bazen o yüzden hiç gocunmadan sürekli ona bakıyorum.
elbet biizmde evladımız olacak.
allah bize mucizelerinden verecek ama sadece sabretmemiz gerekiyor zamanı geleyeseye kadar...

yaaaaaaaaaa banane neden biz birtürlü tanışmıyoruz bıktım hem pc arkasından konuşmaktan kocişin face açmanada izin vermiyor

he valla benım kocıs bıraz gıcık
ya ne guzel olur gorsek bırbırımızı ama kafaya koydum havalar ısınmaya baslayınca ben bı gorusme planlıcam ıst bullularla
ışllh o zaman gorusuruz benım oraya gelmem zor oluyo

aminn canımcım aminnn.
alah kimseyi evlat hasreti çektirmesin.
bizi evlatlarımız ile sınamasın inşallah..

Kızlar ne yemek yaptınız bana bir fikir verirmisiniz?

bezelye kuskus pilavı yaptım bende
banada gelebilirsin

sizin azo sebebi kemoterapimiydi inşallah yanlış hatırlamamışımdır

yok canım sebebi ne bilmiyoruz kaan hocaya gittik temmuzda ilaçlar verdi kullanıyoruz sebebinizde şu demedi.mesela bizden genetik testleri bile istemedi.bu durum benimde kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemiyorum.

söylediklerim doğru değilmi canım hamile görmek farklı insan ne kadarda olsa imreniyor ama bebek dünyaya gelince insanın içi bir hoş oluyor.seninde eltin şimdi hamile olsaydı belki kıskanacaktın .ama şimdi çocuğunu çok seviyorsun değilmi.yani o masum bebişleri görünce yelkenlerimiz suya iniyor

yok canım sebebi ne bilmiyoruz kaan hocaya gittik temmuzda ilaçlar verdi kullanıyoruz sebebinizde şu demedi.mesela bizden genetik testleri bile istemedi.bu durum benimde kafamı karıştırıyor ne yapsam bilemiyorum.

hormon değerleriniz falan nasıl.size yüzde kaç ümit verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…