canım kimisi gerçekten yardımcı olmak için kimiside fırsattan istifade etmek için uğraşıyor...
herkes bir olmuyor işte
inş şifa olur sana ve bi sürü kaliteli yumoşun oluşur
Hadi kızlar ben çıkıyorum
koçiş yattı bende yorgunum zaten gidip yatayım
yarında temizlik yaparım
iyi geceler hepinize
iyi geceler canım iyiyiz kaynatıyoruz sen nasılsın ??
Hadi kızlar ben çıkıyorum
koçiş yattı bende yorgunum zaten gidip yatayım
yarında temizlik yaparım
iyi geceler hepinize
iyi olmaya çalışıyorum bugün canım çok sıkıldı yılbaşı gecesi çalışıyorumoysa ben annemleri çağıracaktım,
birde iş dönüşü otobüs tam durağa geldi otobüs bozulmazmı 40 dk. otobüs bekledim
kızlar ben çıktım öptüm sizleri
canlarım bende çıkıyorum kociş mızmızlanmaya başladı hepiniziyarın görüşmek üzere hayırlı geceler hepinize
hayırlı geceler canım benim yarın çok dua edicem senin için...
fırsat bulursamda yasin okuyacağım allah kabul etsin inş
bende öpüyorum çok
sağol iyi kalpli arkadaşım Allah razı olsun Rabbim tüm kapalı kapılarını açsın ve en yakın zamanda bebişine kavuştursun seni beni ve tüm isteğenleri
Hayatım nasılsın?bugün müydü.Sizin tahlililer?
iyiyim canım benim sen nasılsın yarın Allah izin verirse içimde çok büyük bir mutluluk var nedense rabbim inşallah bu duygularımı daim eder benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürür
İnşallah canım.Tüm dualarım seninle.Çarşambada bizim tahliller var.İnşallah yüzümüz güler.güzel haberlerini bekliyorum.Bu arada sizin tedavi nasıl problem nedir sizde?
canım sizin ne tahliliniz var spermmi yoksa kan tahlillerimi inşallah sendende güzel haberler alırız .
canım bizim problem genetik 47xxy sendromu yani yüksek fsh düşük testesteron gelişmemiş testis.bizim azonun en zor olan şekli anlayacağın.ama yinede ben umudumu kesmiyorum.tedavimizin ne aşamada olduğunu merak ediyorsan yarın sperm testi verecek eşim çıkarsa dondurulacak.çıkmazsada herkeste olduğu gibi mikroteseyle sperm aranacak bulunursa tüpbebek yapılacak.sende biraz sizin durumunuzdan bahsedebilirmisin?
Bizde hem tahlil hem spermiyogram.Bizim durumda pek iç açıcı değil.Benim eşim 2 kere microtese oldu .Ama ilkini saymıyor tamamen kandırıldık.Sonuç tabiki olumsuz.Benim eşimde her şey normal.Hiç bir problem yok gibi gözüküyor ama spermde yokBizde kaan aydosta ilaç tedavisindeyiz çıkış olursa dondurulcak.bulunmassa microtese.Aslında benim çok umudum yok.o kadar çok olumsuzluk yaşadıkki.Ama savaşa devam.Hayatım aslında herşey bahane Allahın sadece oldemesini beklicez.
Amiiiin canım benim bu güzel duan için.Allah mutluluğunu yarın daha da artırsın hayırlı sonuçlar alalım inşallah.YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, şu an okunan öğle ezanları ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.
Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
canlarım bu arada hepimizin bildiği gibi sefer ayındayız ve bu ay yeryüzüne 320000 hastalık ve musibet inermiş.evden her dışarıya çıkışınızda 3 kere ayetel kürsi okumayı unutmayın.Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?