Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esma16 demişti demi iş yerinden izin almak zor diye bende çok güzel bir iş buldum yarın gidicektim, ama izin almak zor olur birde onu stres yaparım diye vazgeçtim hastane işlerim aksasın istemiyorum.geçen gün hastanede bi bayanla tanıştım 41 yaşındaymış çalışmaktan bebek yapımı bi şekilde ya aksamış yada tutmamış şuan yine hastanede o aklıma geldikçede iş hayatı hayatımda 2. planda kalıcak gibi şimdilik.
a birde hastanede bi arkadaşın ikiz bebeklerinin olcağını duydum çok sevindim ve ultrason sonuçlarını alıp göbeğimize sürdük inş. bizimde olur
valla şu hastanede bile ne çok arkadaşım olmaya başladı bugün 2 arkadaş aradı ne var ne yok tedavin nasıl gidio diye merak edip aradılar))sağolsunlar

Hadi kızlar ben çıkıyorum
koçiş yattı bende yorgunum zaten gidip yatayım
yarında temizlik yaparım
iyi geceler hepinize

canım kimisi gerçekten yardımcı olmak için kimiside fırsattan istifade etmek için uğraşıyor...
herkes bir olmuyor işte
inş şifa olur sana ve bi sürü kaliteli yumoşun oluşur

yardımcı olmaya çalışmışta olabilir sonuçta gösterdiği ürünler hep işimize yarıyan bitkisellerdi ama fazlada para dökmek istemiyorum zaten ilaç paraları yakıo ek ilaçlarda alıcam birde onlara para vericem bu iş uzadıkca paralar dökülcek.. inş cnm hayıt tohumuda kullancağım ilaçlarda işe yararda yumurtalarım oluşur.

canlarım bende çıkıyorum kociş mızmızlanmaya başladı hepinizi yarın görüşmek üzere hayırlı geceler hepinize

canlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

sağlık olsun canım benim sıkma canını...
bazen böyle aksilikler arka arkaya geliyor allah beterinden korusun...

kızlar ben çıktım öptüm sizleri

iyi geceler canım

canlarım bende çıkıyorum kociş mızmızlanmaya başladı hepinizi yarın görüşmek üzere hayırlı geceler hepinize

hayırlı geceler canım benim yarın çok dua edicem senin için...
fırsat bulursamda yasin okuyacağım allah kabul etsin inş
bende öpüyorum çok

hayırlı geceler canım benim yarın çok dua edicem senin için...
fırsat bulursamda yasin okuyacağım allah kabul etsin inş
bende öpüyorum çok

sağol iyi kalpli arkadaşım Allah razı olsun Rabbim tüm kapalı kapılarını açsın ve en yakın zamanda bebişine kavuştursun seni beni ve tüm isteğenleri

Hayatım nasılsın?bugün müydü.Sizin tahlililer?

iyiyim canım benim sen nasılsın yarın Allah izin verirse içimde çok büyük bir mutluluk var nedense rabbim inşallah bu duygularımı daim eder benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürür

iyiyim canım benim sen nasılsın yarın Allah izin verirse içimde çok büyük bir mutluluk var nedense rabbim inşallah bu duygularımı daim eder benim ve tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürür

İnşallah canım.Tüm dualarım seninle.Çarşambada bizim tahliller var.İnşallah yüzümüz güler.güzel haberlerini bekliyorum.Bu arada sizin tedavi nasıl problem nedir sizde?

İnşallah canım.Tüm dualarım seninle.Çarşambada bizim tahliller var.İnşallah yüzümüz güler.güzel haberlerini bekliyorum.Bu arada sizin tedavi nasıl problem nedir sizde?

canım sizin ne tahliliniz var spermmi yoksa kan tahlillerimi inşallah sendende güzel haberler alırız .
canım bizim problem genetik 47xxy sendromu yani yüksek fsh düşük testesteron gelişmemiş testis.bizim azonun en zor olan şekli anlayacağın.ama yinede ben umudumu kesmiyorum.tedavimizin ne aşamada olduğunu merak ediyorsan yarın sperm testi verecek eşim çıkarsa dondurulacak.çıkmazsada herkeste olduğu gibi mikroteseyle sperm aranacak bulunursa tüpbebek yapılacak.sende biraz sizin durumunuzdan bahsedebilirmisin?

Bizde hem tahlil hem spermiyogram.Bizim durumda pek iç açıcı değil.Benim eşim 2 kere microtese oldu .Ama ilkini saymıyor tamamen kandırıldık.Sonuç tabiki olumsuz.Benim eşimde her şey normal.Hiç bir problem yok gibi gözüküyor ama spermde yokBizde kaan aydosta ilaç tedavisindeyiz çıkış olursa dondurulcak.bulunmassa microtese.Aslında benim çok umudum yok.o kadar çok olumsuzluk yaşadıkki.Ama savaşa devam.Hayatım aslında herşey bahane Allahın sadece oldemesini beklicez.

YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH, YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA REZZAK YA GAFFUR, YA AZİZ, YA METİN, yarabbim bu güzel isimlerinin hürmetine, peygamber efendimiz Muhammet Mustafa (Sav) hürmetine, şu an okunan öğle ezanları ve cuma gününün hürmetine, tüm sevdiğin kullarının hürmetine,
Benim , Ailemin, tüm dua dostlarımın ve müslüman kardeşlerimin maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gider yarabbim. Senden başkasına muhtaç etme. Rızandan ayırma, af ve mağfiret ettiğin efendimizin şefaatine nail olan kullarından eyle yarabbim.
Sen dilersen olmazlar olur, sen dilemezsen yaprak kımıldamaz, yarabbim ne olur sıkıntılarımızı gider, eman ver.
AMİN AMİN AMİN

YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB

canlarım bu arada hepimizin bildiği gibi sefer ayındayız ve bu ay yeryüzüne 320000 hastalık ve musibet inermiş.evden her dışarıya çıkışınızda 3 kere ayetel kürsi okumayı unutmayın.Allah'a emanet olun

ah aha canım bende aynı dertten muzdaribim.yanlış doktor , yanlış yapılan tedaviler, boşa geçen seneler ve mutsuz yıllar.ve en sonunda kk üyeliğimle değişen hayatım.canım benim eşimde 5 sene önce sperm çıkışı vardı ve gittiğimiz doktor eşimin fsh değeri yüksek olduğu halde klomen ilaç verdi biliyorsun o fsh değerini daha çok yükseltip sperm oluşumunu engelliyor.daha sonrada dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz deyip gönderdi eşimi senelerimiz sıkıntı ve hüzünlerle geçti taki bu foruma üye olup bizim durumumuzda olupta bebeği olanları gördükten sonra neden olmasın bizimde belki şansımız vardır diye düşünmeye başladım .rabbimden hiçbir zaman umut kesilmez.rabbim Hz.Meryem'e babasız evlat vermiş bizi yoktan var etmiş isterse bizim içinde bir mucize yaratır diye düşünmeye başladım ve mucizemin gelmesi için Rabbime el açtım Rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah

Amiiiin canım benim bu güzel duan için.Allah mutluluğunu yarın daha da artırsın hayırlı sonuçlar alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…