3 tane koyuldu benim 10.gün 35.6, 12.gün 95.6 14.gün 216 22.gün 3731 beta hcg
ben 5 artı 4 gittim karından bakıldı kese gözüktü içind yolk kesesi gözüktü ama da kalp atışları duyulmaz dedi doktor karından oldu içinmi yoksa da o zaman başlamıyormu diye bilmiyorum.. altan baksak görürürz dedi ama ben vajinismus hastasıyım baktıramam yani..
7.haftam yaırn oluyor yarın çagırdı kalp atışları için canım İnşallah görürürz.. doktor tek oldu kesin değil bişi da görüyorum ama tam net kalp atışlarında belli olur dedi..
degerlerim çok yüksek değildi ama dedim, oda ne ilgisi var ama hep ikiden fazla katlanmış dedi yarın belli olucak ama önemli değil tek olsun saglıklı olsun.. kalp atışlarını sen ne zaman duydun canım ?
Canim neler hissettigini cok iyi anliyorum.Ayni sorun bizdede var.bizimde sonuc 0 cikti.ve henùz nedenini bilmiyoruz.allah yardimcimiz olsuneşimde kasık fıtığı çok önceden varmış çoçukken doktora götürmüşler küçük demiş doktor ve ameliyat etmemiş..ilk kez doktora gittim bebek istiyoruz diye beni muane etti normal birde eşinden test alalım dedi sonuçların hepsi sıfır rabbim o günü bana yaşattı kimseye yaşatmasın bizede devasını versin...
Canim neler hissettigini cok iyi anliyorum.Ayni sorun bizdede var.bizimde sonuc 0 cikti.ve henùz nedenini bilmiyoruz.allah yardimcimiz olsuneşimde kasık fıtığı çok önceden varmış çoçukken doktora götürmüşler küçük demiş doktor ve ameliyat etmemiş..ilk kez doktora gittim bebek istiyoruz diye beni muane etti normal birde eşinden test alalım dedi sonuçların hepsi sıfır rabbim o günü bana yaşattı kimseye yaşatmasın bizede devasını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?