Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aşkolsun kızlar nerdesiniz yaaaa gene geldim yoksunuz bide hiç slmlarıma cevapta vermiyosunuz küstüm sizlere hadi hepinizi öptüm iyi gecelr

küsme gız slmna kim cevap vermiyormuş ben onun kulaklarını çekerim kaydirigubbakcemile söle canım

zamancım ben en sonunda adet oldum yarından sonra şişliğim iner herhalde ....kandilde oruç tutarım 3 gün namaz kılarım diyordum ama olmadı kismet değilmiş ....pazar günü 4. gün olacak eğer dün olsaydım belki bir ihtimal cumartesi bitmiş olacaktı ama geç geldi namussuz ne vardı gününde gelseydi bende oruçlarımı tutsaydım

bacım darısı bana hala olmadım ve olcak gibide degilim herifde dalga geciyor sen umreye giderken olucaksın diye harzem kız baksana bi biz kaldık anam bizdemi başlasak ne topiğin en yavaşları sen ben belgin hadi hayırlısı anam insana umt oluyor böyle duyunca inşallah bizde yaşarız

ZORU BAŞARAN ANNE ADAYLARIMIZ

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMİLE

dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE

mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMİLE

cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMİLE:)

gülencim.........................HAMİLE

alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese İLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMİLE

HAMİLE HABERLERINI BEKLEDIĞIMIZ UYELER

figenn_............................trasnferi yapıldı HAMİLE HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.

ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, 10 temmuzda mikro tese olacak dualarımız senınle iyi haberlerını beklıyoruz

geranimo85.................. kürler sayesinde eşinden teseye gerek kalmadan sperm bulundu alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor inşallah ağustos başı iyi haberler gelicek

MİKRO TESE İLE SPERM CIKISI SAĞLANAN UYELERIMIZ

askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak

atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde

banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

cefalinazli.................... ..doğuştan sperm taşıyıcı kanalların yokluğundan azosperm. 8 yıllık evliyiz.
.....................................tüm değerler normal.PESA yöntemiyle çok sayıda sperm bulunabiliyor.4 başarısız tüp bebek denemesi. hiçbirinde tutunma olmadı.

gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor

gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.İlk tüp bebek denemem olmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....

larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak

nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...

olurmu_83......................1,5 yıllık evliyiz.sebepsiz azosperm.1 mikrotese özel gürgan clinicte oldu. elongated spermatit bulundu. mikroenjeksiyon başarısız. (2009 mayıs)incir ve iğde tohumu kürü ..............................kullanıyoruz.dr.kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. fsh 20 testosteron seviyesi normal sınırlarda.

sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük mikro tese ile sperm cıkısı saglandı transfer oldu ama basarısız.

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,

TEDAVILERINE DEVAM EDEN VE MİKRO TESE OLACAK UYELERIMIZ

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx

espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek

gülüm_se........................nedenini henüz bilmiyoruz. hormon değerleri fsh:14 lh:5,24
.....................................testesteron:3 ,64 kaan aydos'ta ilaç tedavisi görüyoruz.
.....................................pregnly iğne, arısütü+bal+polen

spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.

sympatique....................7 yillik evli, esinin sperm 0,yumurtaliklar gelismemis
.....................................mikrotese olcak,turkiyede tedavi olmayi dusunuyo

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 3 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

MİKRO TESE İLE SPERM BULUNAMAYIP TEDAVİIYE DEVAM EDEN UYELERIMIZ

gamzesezer..................11 haziran da m tese oldu ve sperm çıkmadı.bgn giseng ve tribulusa başlıyoruz

fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulunamadı keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak

harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx

hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru

Lamyay........................Azospermi ama problemin ne oldugunu henuz bilmiyoruz,Mtesede sperm bulunamadi ,su an keciboynuzu kuru uyguluyoruz

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

gunaydınlar zamancım herkese hayırlı cumalar

Mutluluk.
O doyumsuz istek.
Sevmek!
Ne bileyim...
Belki istemek değil.
Beklemek gerek.

gunaydin kizlar bayadir yazmiyorum ama her gun okuyorum yazdiklarinizi bugun Turkiye ye gidiyoruz cok mutluyum,Kaan beyede gidecegiz bakalim esime ne gibi bi tedavi uygulayacak artik nete giremiyecem izinden gelince girerim artik hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin allahim hepimizin yardimcisi olsun hepinize hayirli cumalar...........

slm m kzılar nasılsın bugün eşimin patoloıji sonuçları çıkcak ama yarın doktorla konuşucaz hayırlısı bakalım.

alainacım nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık:) canım ben bıraz ozel ama bısey sormak istıyorum esınde cıft taraflı inmemiş testıs problemı vardı dımı ?testıslerın ıkısıde yok mu ?yoksa indırılmıs mı ?benım esımınde tek taraflı inmemiş testıs. sol taraftakı yok, sadece sag taraftakı var .genellıkle çift taraflıda sperm bulunma sansı az oluyor dıye arastırdım ama senın ve lıstemızdekı tulayın da aynı sekılde ve ikinızdede cok sayıda sperm bulundu bu durum benı cok sevındırıyor umarım 3 ay sonra bu mutlulugu ben de tadarım ve annne babab olmak isteyen herkes tadar cevaplarsan sevınırım canım........
bu arada yegenımıze iyi bak tamam mı canım..

nasılsınız kızlar ben iyiyim napıyım ugraşıyorum ama aklım hep sizde neyse kendinize iyi bakın....

valla sımdıden kocaman karnım cıktı...yanlız enteresan sabah uyandıgım fazla degıl aksama dogru kocaman karnım olyor...22 temuzda doktor randevumuz var bakalım kese gormeye gıdıcez...kactane tutmus ogrenıcez...testislerin ikisde var...ikiside indirilmiş...walla benım hıcbır fıkrım yok..tek taraflıda sans daha fazla da cıft taraflı da az dıye...bence ümidini yitirme ...Allahın işi işte...tahlıl sonucları da onemlı benım bıldıgım ozellıkle esının fsh ..normal sınırlar daysa o spermın kalıtesını sanırım belırlıyor..yuksek olmaması gerekıyor....testeron bızım bıraz dusuktu...dıger degerlerı normaldı...doktor yuzde 70 cıkar demıstı....15 dakıkada bulundu...kısmet ıste....umarım sneınkıde cok basarılı gecer...:lepi:

iyi akşamlar kızlar.........zamancım kız az kalmadımı sizin umreye gitmenize inşallah gitmeden önce olursunda o kutsal topraklarda gönül rahatlığığla gezersin canım......canım biz şimdi tedavi falan düşünmüyoruz sadece bitkisel şeyler kullanıyoruz bide şu bal polen karışımını deneyeceğiz büyük ihtimal seneye tedaviye başlarız gibi allahtan bir mani gelmezse inşallah...bu yıl mayısta eşim microtese olacaktı ama vazgeçtik erteledik bundada bir hayır vardır herhalde bakalım zaman ne gösterecek rabbim herşeyin hakkımızda hayırlısını versin inşallahhhhh

sultancım ne yaptın gız haber vermemişsin daha eşinin sonuçları çıkmamışmı hadi ama seni bekliyorum ha

kızlar umutolsun nerelerde .....2 gündür rastlamadım kendisine yoksa tatile falanmı gitti....belgincim sana kolay gelsin canım ailen yanındaymış ne güzel hem annen hem baban yanında kalıyolar bol bol hasret gideririsin artık

yuhhhhhhhhhhh yane kızlar düngeceden beri en son ben yazmıştım zaten benden sonra gelende olmamış aaaaaaaaaaa hafta sonu diye tümünüz firarmı etti ayol olmuyor böle...................bu arada nazmiyeden haber varmı transfer falan oldumu ne yaptı acep inşallah onunda yüzü güler bu ay hamiş olarak gelir aramıza

neyse bende kaçar kociş evde yoktur 1 haftadan beri amma bende kendime bir sürü iş çıkardım bayağıda ütü birikmiş işlerimin tamamını bitireyimde kociş gelmeden pazartesi sabah geliyor ondan sonrada hafta içi kismet olursa ankaraya kontrole gideceğiz allah kismet ederse tabi...neyse akşama kadar bir gelen olur herhalde

kızlar eşimin 6 ay önce sprem leri

miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERı
A ıLERı HIZLI:10
B.ıLERı YAVAŞ:20
C.YERıNDE HAREKETLı:10
D.HAREKETSıZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALıSı:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSıT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTıNASYON: YOK

buda dünkü sperm sonuçları

miktar:2.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:8
SAYI:110000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:110000000 ej
SPREM HAREKETLERı
A ıLERı HIZLI:32
B.ıLERı YAVAŞ:18
C.YERıNDE HAREKETLı:17
D.HAREKETSıZ:33
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTıNASYON: YOK

eşim 6 ayda 95 kilodan 80 kilo ya düştü acaba bu yüzden mi arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…