çok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolargeçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi
çok sağolun kızlar bende iyi olmaya çalışıyorum ama beni çok bunaltıyolargeçen akşam fırında kapama yaptım biz kapamaya soğan da koyarız ben öyle gördüm ailemden bende pirince soğan koyarım neyse biz eşimle aldık tepsiyi çıktık kaynanamlara yedik onlara da bıraktık bir tabak.ertesi gün yukarı çıkıyorum onlara zaten hep bağıra bağıra konuşurlar kapıları açıktı beni konuşuyorlar kaynanam ay zor yedim o pilavı soğanda koymuş içine yapmış hamur dedi benim pilavım güzel olur eşim bile hep der senin pilavın çorban güzel oluyor diye kaynanamın o şekil konuşması çok zoruma gitti.ve ben kaç senedir yaparım eşimde afiyetle yer hiç demez soğanı yapmışın ıyyy zoruna yedim diye kendimi çok kötü hissettim kayınpederde onu destekliyor o senin gibi yapabilirmi zaten şimdiki gençler hiç yemek yapmayı bilmiyo diyor evime gelir herşeyime karışır tencereyi açar ille bişey der giydiğime ille bişey der biraz evden ayrılayım evde yoktun nerdeydin der bi arkadaşım gelse hemen damlar kim var diye eşime söylüyorum yaşlı onlar takma napayım o annem sen karımsın ben arada kalıyorum onlar bugün var yarın yok kalp kırmak istemiyorum diyor ve benim akllı kocam neyapmış bunun babası bize varlık içinde yokluk çektiriyo 5 senedir bi kuruş vermedi hep buğdaylar ekilsin buğdaylar biçilsin şu ekilsin bu biçilsin o zman gidersiniz hep oyaladı 5 sene oluyor bizde tedavi paramızı falan kendimiz para biriktirdik babası 2 traktör aldı araba aldı çeşitli tarım araçları aldı ama bize gelince tedaviye boşa gitçek para diye bakıyor.bizde kendimiz yıllardır biriktirdik gölcüklü aktarın macununu 2 ay kullanıp marta doğru başlıcaktık tedaviye ama benim akıllı kocam aklına şaşayım bütün biriktirdiğimizi babasına vermiş babası traktörle arabanın taksidini ödeyecekmiş bizimkine para lazım demiş kocamda vermiş eşim bir söledi sanki bebeğim olmuşta elimden almışlar gibi oldum..bende açtım ağzımı sölendim baban bizim paramızı versinde yapacağı yardım eksik kalsın falan dedim çok ama çok sinir oldum kızlar babasının durumu iyi ve o bize vereceğine bizim biriktirdiğimizi aldı eşimde veremem diyememiş vermiş yıllardır bizi tedavi ettireceğine hep mala para harcadı ve gelip taksitlerini benim yavrumun parasınla ödedi
ah canım ya okuyunca benimde canım sıkıldı
yapmış götürmüşsün daha ne istiyorlarda arkadandan laf ediyorlar densizler ya
çekemediklerinden yapıyorlar canım benim emin ol ki öyledir...
ayrıca eşinede çok kızdım 5 senedir yardım etmek için oyalayıp duran adama bide biriktirdiğini niye vermiş
ağzını açmakta sonuna kadar haklısın ben olsam neler yapardım ona valla
inş biriktirdiğinizi kurtarırsınız canım benim çok üzüldüm inan ki bende...
vayyyy bee kız benim bileklerde kopcak durumda ama benimki hiç böle bişi demedi
dur ben gelince sorayım hesabını
kız aranızı bozmayın bacım ya biz ilk evlendiğimiz zamandan daha aşıgız birbirimize hani evlilik aşkı öldürür derlerya yok öyle bişey bizimkisi ana babasına azoya ragmen artarak sürüyor onun ter kokusuna nefes kokusuna bile hayranım ben
eşim kızacağımı biliyor o yüzden çok sırnaştı öpüp durdu ama dedim ben bu bişeyler karıştırdı bu kadar sırnaştığına göre diye sonra zaten çıktı kokusu..canım 16 bin.biz marta doğru başlıcaktık inş.o zamana kadar öder...hiç sanmıyorum ama ödemesi gerek eğer ki desin yaza doğru gidersiniz yada eşim para yok desin marta doğru gitmeyelim doktora bu binayı inletirim yeminle..yeter ya 5 sene olmuş ama haksızmıyım canım kayınpeder destek olmayacak sonra senin biriktirdiğini elinden alcak kim aaa helali hoş olsun güle güle harca der ki?he o para öylesine durur bize acil lazım değil tamam hastalık olur gene tamam ama gidipte 10 unu traktöre gerisini arabaya taksit yatırırsa benimde kızmaya hakkım var benim bebeğimin parası o
kız bizimkiler normal (odun )) benimkide bana bak beyaz kazağımı versene, ütülü değil derim çabuk ütüle akşama kadar evdesin sen ne işe yarıyosun der ))))Allahtan ütü yapmayı seviyom biriksin öyle ütiliyim diom aksilik işte onun da giyceği tutuyor )))
cnm kıyında köşende takın yokmu bizimde birikmiş paramız yoktu düğünümde takılan takılarımı bozdurdum tedavimde kullanmaya başladım bizim elimizdeki bitince ailemiz yardım eder heralde. allah yardımcın olsun cnm eşindede hiç akıl yokmuş baba bana para lazım diyememişmi ne traktörü şimdi bi tane yetmiomuşmu 2 tn almış kızdım valla vermeseymiş eşinde kayınvalidenide takma kafana herkesin yemeği farklı olur eşin beyensin o sana yeter..
benim herifte öyleydi ama şimdi şu son aylarda çok değişti artık anlatıyor dışınada yansıyor önceden ben evlatlık dediğimde bakarız derdi sonra tedavilerde boş çıkınca kesinlikle olmaz dedi yani aslında adamlar evlatlık almak istemiyor kendilerinin olmuyor ya çok zorlarına gidiyor bizde söyleyince işte böyle ters tepki veriyorlar aslına bakarsan ben herifi hep takmayan boşvermiş benim kadar önemsemediği üzülmediği için çok kızardım artık adam içinde tutamıyor kalay değil 5. yıla girdik ve bu azo 3. görüşmemizden beriaramızda hep vardı artık oda taştı fark ediyorum
eşim kızacağımı biliyor o yüzden çok sırnaştı öpüp durdu ama dedim ben bu bişeyler karıştırdı bu kadar sırnaştığına göre diye sonra zaten çıktı kokusu..canım 16 bin.biz marta doğru başlıcaktık inş.o zamana kadar öder...hiç sanmıyorum ama ödemesi gerek eğer ki desin yaza doğru gidersiniz yada eşim para yok desin marta doğru gitmeyelim doktora bu binayı inletirim yeminle..yeter ya 5 sene olmuş ama haksızmıyım canım kayınpeder destek olmayacak sonra senin biriktirdiğini elinden alcak kim aaa helali hoş olsun güle güle harca der ki?he o para öylesine durur bize acil lazım değil tamam hastalık olur gene tamam ama gidipte 10 unu traktöre gerisini arabaya taksit yatırırsa benimde kızmaya hakkım var benim bebeğimin parası o
canım var ama babası bizi hep oyaladı.5 senedir yaza yollaycam kışa yollaycam ben tedavi ettircem o oyaladı eşimde safım dinledi ama çok kavgalar ettik ben hep gidelim dedim kayınpader de bana hep bağırdı millet 10 sene çocuk yapmıyor senin kadar acele eden görmedim diye kaynamda senin daha yaşın küçük olur dedi kendiliğimden hamile kalacağımı sanıyolar tadaviye boşa para die bakıyolar canım ben hep dedim bozdur altınlarımı hiç gözüm yok diye ama kayınpeder aaa bozdurmayın dursun dedi.ahh canım benim yerimde başkası olsa o tarım araçlarını traktörleri başlarına geçirirdi beyefendi arabasını bile yeniledi..ama bize gelince yok..ahh ahh aptal kocam işte verdi elimizdekinide..kaynanam öyle işte beni eltime kötüler eltimi bana kötüler yüzüne güler arkandan konuşup seni soğutmaya çalışır milletten
canım az paramı siz dişinizden tırnağınızdan arttırmışsınız tedaviniz için o parayı...
o gitsin mallarının taksitine versin ohhh ne ala
canım benim para 2 ay sonra geri gelmezse inlet valla niye sessiz kalacaksın ki...
5 sene geçmiş bu gün yarın derken oyalamışlar daha nekadar bekleyeceksin...
canım benim ezdirme kendini bebişinin parasını geri almak için elinden geleni yap...
inş alır hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
ahh ahh bu erkekler neden bukadar düşüncesiz anlamış değilim...
benim kocişte bi arkadaşına 5,5 bi arkadaşına 1,5 borç vermiş...
ekimden beride geri alamıyor adamların elinde yokmuş bulupta ödeyemiyorlar...
benimde oakadar taksitim birikti üstüne ilaçlarımı alamadım önceki ay...
2. ayımızda 20 gün sonra başladık ilaçlara...
bende burnundan getirdim kocişin baya tartıştık...
bizim onca borcumuz varken sen hangi akla hizmet verdin o parayı diye...
hem borçlarımız birikti hem tedavimiz aksadı olan bize oldu işte
onların eline geçipte ödeyene kadar kaç ay geçer allah bilir
benim eşimde evlatlığı normalde istemez ama çocuk sahibi olmamız zor oludğu için ve benim çocuk çok istediğimi bildiği için ayrıca kafayı yememden korkduğu için kabul ediyor birde bakıyor evde bi eksiklik var hayrada gireriz.yoksa bi ömür iki kişi geçmez ya çocuk evin neşesidir.insanlar oturduğu yerde çocuklarından bahsediyor bense ya eşimden bahsediyorum yada susuyorum o ortam bile sıkıyor beni
ben parayı kendi üstüme yatırdım valla eşime kalsa dağıtıyodu) işi garantiye bağladım iyi oldu geçenlerde biri borç istemiş para hanımda demiş bana söyledi asla vermem bize lazım dedim zaten o da vermeyi düşünmüyom dedi akıllandı birazcık ))
yerden göge kadar haklısın da eşinde suç nediye vermiş ya 16bin azda değil o para senin bebek parandı nasıl kıymış eşin 5 yıl çok iyi dayanmışsın şimdiden tavrını koy eşinede ana babasınada yoksa daha çok 5 yıl beklersin anlasınlar rahatsızlıgını huzursuzlugunu kıyamam ya inşallah şu macunlar şifa olur
yaşını bilmiyorum kaç yıllık evlisin onuda bilmiyorum ama tedavi şarsta bişeyleri gözden çıkartmalısın takıları napcan Allah aşkına bebeğin uğruna fade olsun
ahh canım ne kavgalar ettik neler yaşadık..yaşım 23 martta 24 giricem ama inan 40 yaşında hissediyorum kendimi..elti bi yandan kaynana bi yandan kayınpeeder bi yandan ve eşimm hep onların ağzına baktığı için ayrılma noktasına geldik 3 ay ayrı yaşadık sonra barıştık ama yok işte adam ailesine tavır koyamıyorr..onlarailem sen karımsın bana onları anlatma aradakalıyorum diyor bana kızıyor..inanın bunalmayıda geçtim artık..sesimi çıkarıyorum ne kavgalar ettik hep ailesi ve bu doktora gidilmemesi üzerine..ama eğer o parayı geri alamasın marta kadar işte o zaman bu binayı inleticem..ağzıma ne gelirse bütün sölemek isteyip sölemediklerimi söleyeceğim..isterseler bir daha yüzüme bakmasınlar..ben kavgacı değilim yetişme yaşayış tarzım ailem çok ama çok farklı onlara göre ama insanı zorla günaha sokuyorlar
canım az paramı siz dişinizden tırnağınızdan arttırmışsınız tedaviniz için o parayı...
o gitsin mallarının taksitine versin ohhh ne ala
canım benim para 2 ay sonra geri gelmezse inlet valla niye sessiz kalacaksın ki...
5 sene geçmiş bu gün yarın derken oyalamışlar daha nekadar bekleyeceksin...
canım benim ezdirme kendini bebişinin parasını geri almak için elinden geleni yap...
inş alır hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
ahh ahh bu erkekler neden bukadar düşüncesiz anlamış değilim...
benim kocişte bi arkadaşına 5,5 bi arkadaşına 1,5 borç vermiş...
ekimden beride geri alamıyor adamların elinde yokmuş bulupta ödeyemiyorlar...
benimde oakadar taksitim birikti üstüne ilaçlarımı alamadım önceki ay...
2. ayımızda 20 gün sonra başladık ilaçlara...
bende burnundan getirdim kocişin baya tartıştık...
bizim onca borcumuz varken sen hangi akla hizmet verdin o parayı diye...
hem borçlarımız birikti hem tedavimiz aksadı olan bize oldu işte
onların eline geçipte ödeyene kadar kaç ay geçer allah bilir
canım rabbim sizin de yardımcınız olsun..işte erkekler çok akllı geçinirler ama elindekini de ben yemedim al sen ye diye dağıtırlar..sonra topla toplayabilirsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?