Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inanamıyorum yyaaa.Ama haytım en büyük suç eşinde artık tavrını koyması lazım.Nasıl verir bebeğinizin parasını.Sonuna kadar haklısın.Ama hissettiklerini kocanla paylaş artık tepkisini koysun.

cnm kıyında köşende takın yokmu bizimde birikmiş paramız yoktu düğünümde takılan takılarımı bozdurdum tedavimde kullanmaya başladım bizim elimizdeki bitince ailemiz yardım eder heralde. allah yardımcın olsun cnm eşindede hiç akıl yokmuş baba bana para lazım diyememişmi ne traktörü şimdi bi tane yetmiomuşmu 2 tn almış kızdım valla vermeseymiş eşinde kayınvalidenide takma kafana herkesin yemeği farklı olur eşin beyensin o sana yeter..

ahh canım boşver onları belli yani nasıl birileri olduğu.
hiç umursama senin kocan yemekleirni beğeniyormu gerisi boş beğenmezlerse yemesinler bu kadar basit.
kendi pişirdiklerini yesinler elden ayaktan düşüncede önüne bi kap çorba koyacak birilerini bulamazlar.
boşverrr hiç takma.
eşinde işte ailesine hayır diyemiyor parasını vermiş işte ama allah size daha fazlasını verir canım sen içini ferah tut.

eşim kızacağımı biliyor o yüzden çok sırnaştı öpüp durdu ama dedim ben bu bişeyler karıştırdı bu kadar sırnaştığına göre diye sonra zaten çıktı kokusu..canım 16 bin.biz marta doğru başlıcaktık inş.o zamana kadar öder...hiç sanmıyorum ama ödemesi gerek eğer ki desin yaza doğru gidersiniz yada eşim para yok desin marta doğru gitmeyelim doktora bu binayı inletirim yeminle..yeter ya 5 sene olmuş ama haksızmıyım canım kayınpeder destek olmayacak sonra senin biriktirdiğini elinden alcak kim aaa helali hoş olsun güle güle harca der ki?he o para öylesine durur bize acil lazım değil tamam hastalık olur gene tamam ama gidipte 10 unu traktöre gerisini arabaya taksit yatırırsa benimde kızmaya hakkım var benim bebeğimin parası o

vayyyy bee kız benim bileklerde kopcak durumda ama benimki hiç böle bişi demedi
dur ben gelince sorayım hesabını

kız bizimkiler normal (odun )) benimkide bana bak beyaz kazağımı versene, ütülü değil derim çabuk ütüle akşama kadar evdesin sen ne işe yarıyosun der ))))Allahtan ütü yapmayı seviyom biriksin öyle ütiliyim diom aksilik işte onun da giyceği tutuyor)))

yok kız bozmayız şaka diyorum bende.
bende inanmıyorum evlilik aşkı öldürdüğüne. dahada canlandırıyor bence.
allah hayranlığınızı aşkınızı daim etsin inşallahh canım benim

yerden göge kadar haklısın da eşinde suç nediye vermiş ya 16bin azda değil o para senin bebek parandı nasıl kıymış eşin 5 yıl çok iyi dayanmışsın şimdiden tavrını koy eşinede ana babasınada yoksa daha çok 5 yıl beklersin anlasınlar rahatsızlıgını huzursuzlugunu kıyamam ya inşallah şu macunlar şifa olur

biizmkide sabah yapar aynı şeyleri bi pantolonunu ütülemem mesela kalkar onu giycem diye tutturur. sne ütüle madem kahvaltı hazırlıyorum derrim o zaman ütüler tabi.
ama ben kıyamaz alırım elinden ..

canım var ama babası bizi hep oyaladı.5 senedir yaza yollaycam kışa yollaycam ben tedavi ettircem o oyaladı eşimde safım dinledi ama çok kavgalar ettik ben hep gidelim dedim kayınpader de bana hep bağırdı millet 10 sene çocuk yapmıyor senin kadar acele eden görmedim diye kaynamda senin daha yaşın küçük olur dedi kendiliğimden hamile kalacağımı sanıyolar tadaviye boşa para die bakıyolar canım ben hep dedim bozdur altınlarımı hiç gözüm yok diye ama kayınpeder aaa bozdurmayın dursun dedi.ahh canım benim yerimde başkası olsa o tarım araçlarını traktörleri başlarına geçirirdi beyefendi arabasını bile yeniledi..ama bize gelince yok..ahh ahh aptal kocam işte verdi elimizdekinide..kaynanam öyle işte beni eltime kötüler eltimi bana kötüler yüzüne güler arkandan konuşup seni soğutmaya çalışır milletten

benim eşimde evlatlığı normalde istemez ama çocuk sahibi olmamız zor oludğu için ve benim çocuk çok istediğimi bildiği için ayrıca kafayı yememden korkduğu için kabul ediyor birde bakıyor evde bi eksiklik var hayrada gireriz.yoksa bi ömür iki kişi geçmez ya çocuk evin neşesidir.insanlar oturduğu yerde çocuklarından bahsediyor bense ya eşimden bahsediyorum yada susuyorum o ortam bile sıkıyor beni

canım az paramı siz dişinizden tırnağınızdan arttırmışsınız tedaviniz için o parayı...
o gitsin mallarının taksitine versin ohhh ne ala
canım benim para 2 ay sonra geri gelmezse inlet valla niye sessiz kalacaksın ki...
5 sene geçmiş bu gün yarın derken oyalamışlar daha nekadar bekleyeceksin...
canım benim ezdirme kendini bebişinin parasını geri almak için elinden geleni yap...
inş alır hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
ahh ahh bu erkekler neden bukadar düşüncesiz anlamış değilim...
benim kocişte bi arkadaşına 5,5 bi arkadaşına 1,5 borç vermiş...
ekimden beride geri alamıyor adamların elinde yokmuş bulupta ödeyemiyorlar...
benimde oakadar taksitim birikti üstüne ilaçlarımı alamadım önceki ay...
2. ayımızda 20 gün sonra başladık ilaçlara...
bende burnundan getirdim kocişin baya tartıştık...
bizim onca borcumuz varken sen hangi akla hizmet verdin o parayı diye...
hem borçlarımız birikti hem tedavimiz aksadı olan bize oldu işte
onların eline geçipte ödeyene kadar kaç ay geçer allah bilir

yaşını bilmiyorum kaç yıllık evlisin onuda bilmiyorum ama tedavi şarsta bişeyleri gözden çıkartmalısın takıları napcan Allah aşkına bebeğin uğruna fade olsun

ben parayı kendi üstüme yatırdım valla eşime kalsa dağıtıyodu ) işi garantiye bağladım iyi oldu geçenlerde biri borç istemiş para hanımda demiş bana söyledi asla vermem bize lazım dedim zaten o da vermeyi düşünmüyom dedi akıllandı birazcık ))

haklısın ama ben eskiden evlatlıga sıcak bakardım ilk umreye gittiğimizde yaşlı bir çift vardı teyzede evlatlık almışlar ama çok dertliydi öyle şeyler anlattıki yok dedim sonra dinende çok kuralı var ben ümitliyim inşallah olucak

benim annemde öyle yapardı...
canım bizim zaten borcumuz var onları ödüyoruz kenarada 3-5 kuruş koyuyorduk ordan vermiş...
nasıl olsa hemen ödeyecekler diye...
evdeki hesap tutmadı tabi olan bize oldu...
inş en yakın zamanda alırız ne diyim

ahh canım ne kavgalar ettik neler yaşadık..yaşım 23 martta 24 giricem ama inan 40 yaşında hissediyorum kendimi..elti bi yandan kaynana bi yandan kayınpeeder bi yandan ve eşimm hep onların ağzına baktığı için ayrılma noktasına geldik 3 ay ayrı yaşadık sonra barıştık ama yok işte adam ailesine tavır koyamıyorr..onlarailem sen karımsın bana onları anlatma aradakalıyorum diyor bana kızıyor..inanın bunalmayıda geçtim artık..sesimi çıkarıyorum ne kavgalar ettik hep ailesi ve bu doktora gidilmemesi üzerine..ama eğer o parayı geri alamasın marta kadar işte o zaman bu binayı inleticem..ağzıma ne gelirse bütün sölemek isteyip sölemediklerimi söleyeceğim..isterseler bir daha yüzüme bakmasınlar..ben kavgacı değilim yetişme yaşayış tarzım ailem çok ama çok farklı onlara göre ama insanı zorla günaha sokuyorlar

yaşını bilmiyorum kaç yıllık evlisin onuda bilmiyorum ama tedavi şarsta bişeyleri gözden çıkartmalısın takıları napcan Allah aşkına bebeğin uğruna fade olsun

bende zaten takılarda gözüm olmadığımı belirttim.bozdurmayı istediğimide söledim ama bozdurtmadıklarını da söledim..bebeğimin uğruna verdiğim mücadeleyi bilemezsin.

seni çok iyi anlıyorum bende 17 şubatta 27 olucam 22 yaşımda evlendim herif hep ana babası ne derse o laflarına çok gitti ilk zamanlar bende susuyordum sonradan açtım ağzımı beni onlar bozdu şimdi herifte baktı ben üstlerine gidiyorum araya girmek zorunda kaldı artık sınırı o koruyor ne onlar bana ne ben onlara bişey diyorum yazın gider 10 15 gün kalır gelirim okadar ne ararım ne bişey ama insan zamanla koruyor kendini aynı mantk bizimkilerdede vardı ne olmuş olurmuş millet yıllarca bekliyomuş falan başlarına gelmeyince kolay herifin ananesi bile ki kadın 80nini geçkin bana herkezin olcak diye bişey yok ya dedi bende onan senin için kolay tabi dedim kızın bakıyor torunların etrafında gak desen su gk desen hastane dedim sen ne anlıcan dedim hiç olmasalardı anlardın bakalım ozaman böyle konuşurmuydun dedim kadın çok bozuldu o günden beri benden çekinir

canım rabbim sizin de yardımcınız olsun..işte erkekler çok akllı geçinirler ama elindekini de ben yemedim al sen ye diye dağıtırlar..sonra topla toplayabilirsen..

canım rabbim sizin de yardımcınız olsun..işte erkekler çok akllı geçinirler ama elindekini de ben yemedim al sen ye diye dağıtırlar..sonra topla toplayabilirsen..

aynen canım ya tamam iyi niyetle davranmış bizimki...
ama ya dedikleri gibi zamanında ödeyemezlerse ben borcumu geciktiririm...
tedavi mi aksatarım diye düşünmemiş...
tamam kenarda fazladan param olsa amenna ama yok...
zaten zor geçirniyorum bide bunu düşünüyorum şimdi...
inş ikimizde kurtarıız arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…