Cemrem29 cok teşekkürler.yorum yazmışsınız.hic bir bilgim yok bu konuda.yani bı doktor cikip sunu bunu yapmamız lazım dese bilmeden tamam derim.yani int ten okuyorum bazı seyler ama tak hangi yol nasıl olacak bilmiyorum.23 unde eşi de cok sevdiğim kadın hastalıkları doktorum var.onunla görüşülmez bilgi alicagimiz bakalim.yine en doğrusunuz söyler.peki tup bebekte fiyatlar nedir.?maliyeti nedir bu isin?
heee bız oyleyız bugun ızınlıydı
dukkanı kapamaya gıttı gelır bırazdan sen nasıl odun ıhmal etme gıt dr boyle olmazzzzz[/QUOTE
BENDE İYİYİM ALLAH'A ŞÜKÜR BUGÜN AĞRIM FALAN OLMADI SANIRIM SIKINTI STRESTEN OLUYOR.BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK SIKINTIYA GİRMİŞTİM BUGÜN KENDİME GELDİM DAHA İYİ OLDUM.AMA YİNEDE DOKTORA GİTMEM GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM.İNSANOĞLU MUHAKKAK İYİ GÜNÜ OLDUĞU GİBİ KÖTÜ GÜNÜDE OLACAK DEMEKKİ BİR SORUN VARKİ BENİ ZORLUYOR.İNŞALLAH BENDE EŞİMDEN KENDİME FIRSAT BULURSAM DOKTORA GİDİCEM
arkadşlar malesef sperm yine ykmadı tine 0 yine 0.Ama hormon değğerlerimiz kaan Hocanın istediği gibi yükşelmiş.Mail attım ne diyecek bakalım.Bİrdr grlin microtese yapalım derse bittik.
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
hosgeldin canim seni tekrar burda görmek ne güzel....nasilsin ? tekrar basliyormussun tedaviye hayirli olsun hayirli haberlerle gelirsin insallah kaan hocanin yanindan
Arkadaslar merhaba;
Ben Ankara'dan yazıyorum yasım 28.
3 hafta önce doktora gittik eşim ile bende çikolata kıstı var.3 sene önce de çikolata kıstı ameliyatı olmuştum.neyse iste kontrollerime gidiyorum ve son gittiğimde yani 3 hafta önce doktor kıstın yeniden çıktığını söyledi bebek olmuyor 14 ay oldu dedik korunmayali ve eşimden testler istedi.bana hiç bir test yapılmadı bu arada .esimin sonucu 0 çıktı bizimde.tabiki esim bunu bana 2 gün sonra söyledi cunku kendisini arayıp bilgi vermişler oda bana söylemekte cok çekinmiş cok üzülmüşama cok destek oldum .soylediginde ne olduğunu anlamadım sok olmuştum.ama moralimi boZmadim onada belli etmedim.olsun dedim hayırlısı falan.doktor a gittik sonuc için bunun anlamı ne die.dediki 2 seçenek var.ya eşimin spermlerin geldigi damar yolu tikali olabilirmiş bunun için ameliyatla açılabilir ki inşallah budur dedi.yada samanlıkta iğne aramak gibi sperm aricaklarmis ve tup bebek olacak dedi.ama mutlaka basta urolojiye gidin dedi.bakalim ayın 23 üne randevu aldık.umarim iyi çıkar.
Siz biraz daha tecrübeli sınız sanırım ben daha yoln başında yim bu konuda.napabiliriz?
Yardımcı olurmuşsunuz?bide test sonuclarını yazsam anlarmisiniz?gerci açıklanacak cok bişey de yok :)
Cemrem29 cok teşekkürler.yorum yazmışsınız.hic bir bilgim yok bu konuda.yani bı doktor cikip sunu bunu yapmamız lazım dese bilmeden tamam derim.yani int ten okuyorum bazı seyler ama tak hangi yol nasıl olacak bilmiyorum.23 unde eşi de cok sevdiğim kadın hastalıkları doktorum var.onunla görüşülmez bilgi alicagimiz bakalim.yine en doğrusunuz söyler.peki tup bebekte fiyatlar nedir.?maliyeti nedir bu isin?
Slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
ama kimsecikler kalmamışşş
geçmişi okuyamıycammm yemek yapıyorummm
akşam okurum artıkkk
Baharcım 1 yasin 1 meryem ben alıyorum..
hemde nasıl cnm bu ılgı artık bı kac gun yeter
sızlerı ozledım yaaaaa bensız topık ılerleyınce aklım kalıyo
ne oldu ne yazıyolar dıye dusunup duruyorum
neysekı geldımde kafam takılmaz artık
bizde seni özledik canım benim
neyapalım bigünde enişte için ayrı kalalım
yeterki mutlu olsun kocişin
canım topikte olamayınca aklımız hep burda zaten
Arkadaslar merhaba;
Ben Ankara'dan yazıyorum yasım 28.
3 hafta önce doktora gittik eşim ile bende çikolata kıstı var.3 sene önce de çikolata kıstı ameliyatı olmuştum.neyse iste kontrollerime gidiyorum ve son gittiğimde yani 3 hafta önce doktor kıstın yeniden çıktığını söyledi bebek olmuyor 14 ay oldu dedik korunmayali ve eşimden testler istedi.bana hiç bir test yapılmadı bu arada .esimin sonucu 0 çıktı bizimde.tabiki esim bunu bana 2 gün sonra söyledi cunku kendisini arayıp bilgi vermişler oda bana söylemekte cok çekinmiş cok üzülmüşama cok destek oldum .soylediginde ne olduğunu anlamadım sok olmuştum.ama moralimi boZmadim onada belli etmedim.olsun dedim hayırlısı falan.doktor a gittik sonuc için bunun anlamı ne die.dediki 2 seçenek var.ya eşimin spermlerin geldigi damar yolu tikali olabilirmiş bunun için ameliyatla açılabilir ki inşallah budur dedi.yada samanlıkta iğne aramak gibi sperm aricaklarmis ve tup bebek olacak dedi.ama mutlaka basta urolojiye gidin dedi.bakalim ayın 23 üne randevu aldık.umarim iyi çıkar.
Siz biraz daha tecrübeli sınız sanırım ben daha yoln başında yim bu konuda.napabiliriz?
Yardımcı olurmuşsunuz?bide test sonuclarını yazsam anlarmisiniz?gerci açıklanacak cok bişey de yok :)
aynen tatlım darısı sana enıste gelınce sevgı ılgı gosterme sırası sende bız 1 gun sensız kalırız
sakın sende enısteyı ıhmal etme
inş canım benim bi gelsin ben nasıl ilgilenicem kocişimle
artık sizde ozaman beni idare edersiniz
çiçek canım nasılsın ne zamandır görünmüyorsun dün aklımdan geçtin.ne var ne yok canım tekrar tedaviye başlaya niyetiniz yok mu?
Bahar bugün nasılsın canım ne oldu eşinin yanına gitmekten vazmı geçtin yoksa?
asi'ye okuyoruz...
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 yasin 1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?