hadi hayırlı olsun canım.
tahlilleri istediğin yerde yaptırabilrsin canım sen mailde at hocaya şu tarihte randevumuz var de durumunuzu anlat o sizden istediği tahlileri söyler. yaptırın gelin der canım.
inşallah canım şubatta spermleri görürsünüz.
hormonlar hocanın istediği gibi olmuş demekki.
bundan sonrada spermleri görürsünüz allahın izniyle
canım endol lökosite iyi geliyor demişsin ne demek istedin açıklarmısın biraz.
canım sizde tedaviye aşlıyorsunuz zaten etide artık kes kolestrolünde yüksekmiş kendine dikkat et gelecek bebişlerinin sana ihtiyacı var
hepınıze selamun aleykummmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesın duaları allh katınfda kabul olsunnnnnnnnnnnnnn
cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım
cnm bak ıyı yanını hocada demıs bellı mı olur
subatta sperm bulunur hadı hayırlısı inşllh cnm
amınnnnnnnnnnn
ne guzel dua cnm
bugun benımde kuranım var orda hepınızın ısmını soyleyecegım ıcımden sayıp
dualar edecegım rabbım su cumalar yuzusu hurmetıne bızlere tez vakıtte
elı ayagı duzgun mıs kokulu cennetten gelen melekler gondersın
bızde onların melek kokularını ;pamuk ellerını,boncuk gozlerını sevıp bır omur gecırelım eslerımızle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amın allh duanı kabu etsın tatlım
bugunun degerını bılelım duamız kabul kucaklarımız bebeklerımızle dolsun
hadi hayırlı olsun canım.
tahlilleri istediğin yerde yaptırabilrsin canım sen mailde at hocaya şu tarihte randevumuz var de durumunuzu anlat o sizden istediği tahlileri söyler. yaptırın gelin der canım.
anemonnnn gözün aydın canım hadi bakalım gelsin bebişlerrrrr
ayyy ne oluyor banada deyiverin yaa bende geceyim halaya :)
aleyküm selam canım. hayırlı cumalar sanada.s.a arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim bugunun hürmetine dualarımızı kabul etsin inş dün eşim izinliydi bakamadım hiç varmı güzel haberler
İnşallah canım.sende kendine dikkat et olurmu?
Cnm peki mail adresine nerden ulaşılacak?mail atığım kendisine.sende varmı?
Ne cok şey istedi bu kadın dieceksin :)
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar...
selam canım.
hayırlı cumalar sanada.
ben veriyim canım olurmu öyle şey sor tabi ne istersen bildiğimiz herşeyi paylaşırız.
burda çok şey öğreniyoruz. başımıza gelen şeyleri paylaşıyoruz öğrenmediğimiz şeyleri öğreniyoruz
doktoraydos@gmail.com bu hocanın mail adresi canım burdan herşeyi anlat sormak istediklerini sorabilrsin.
hoca en geç 2 gün içinde cvp veriyor.
Eses lim attım şimdi mail.bakalim ne yazacak :) bu arada sen Kaan beye gidiyorsun sanırsam nasıl?sizde sorun tam neydi cnm?surecler ne oldu?simdi ilk başladığında ve su an bir fark varmı?
canım dün yazışırken net gitti bende gelmesini bekleyemedim çarşıya indim kusura bakma tatlım..
şimdide kociş aradı kayınpeder hastanedeymiş yatırmışlar ben hemen hazırlanayımda gelip alıcak eşim..
kendine iyi bak görüşürüz canım..
Eses lim attım şimdi mail.bakalim ne yazacak :) bu arada sen Kaan beye gidiyorsun sanırsam nasıl?sizde sorun tam neydi cnm?surecler ne oldu?simdi ilk başladığında ve su an bir fark varmı?
Cnm Eses lim Kaan bey mail attı kopyalıyorum.bu testleri herhangi biryerde yaptırabileceği değilim direk giderek?
Haber verdiğiniz çok iyi oldu. Şimdi hemen kanda FSH, LH, Total testosteron ve Estradiol hormonlarına da baktırın ve gelirken yanınızda getirin. Böylece daha kesin bir karar verebiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?