Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi hayırlı olsun canım.
tahlilleri istediğin yerde yaptırabilrsin canım sen mailde at hocaya şu tarihte randevumuz var de durumunuzu anlat o sizden istediği tahlileri söyler. yaptırın gelin der canım.

s.a arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim bugunun hürmetine dualarımızı kabul etsin inş dün eşim izinliydi bakamadım hiç varmı güzel haberler

canım çogumuzun sperm testlerinde lökosit çok çıkıyor benim eşiminkindede çok fazlaydı kaan hoca bu endolu ondan veriyor lökoside iyi geliyor lökosit azaldıkça sperm üretimi olmaya başlıyor lökosit denen şey menide iltihap o iltihap zarar veriyor spermme bide iki testinde bir ölü sperm çıktıgında labarutuvarcı demiş lokösit çok fazla o yüzdedende spermmi öldürüyor olabilir demişti biz bunu kaan hocaya demiştik oda dedi sperm üretimi bozuk olan kişide lökositte fazla görülür bize endolu yazdıgında dedi bu ilacın sperm bulmada çok işe yaradıgına inanıyorum oyüzden teccubeme dayanarak herkeze yazıyorum sizede yazıcam demişti sende eşine kullandır bu endolu .

İnşalah allah hepimizin emeklerini karşılığını verir.Hepimiz çok emek veriyoruz.
eşlerimizin yüzleri güler.Bizde büyük ailler oluruz.

hadi hayırlı olsun canım.
tahlilleri istediğin yerde yaptırabilrsin canım sen mailde at hocaya şu tarihte randevumuz var de durumunuzu anlat o sizden istediği tahlileri söyler. yaptırın gelin der canım.

Cnm peki mail adresine nerden ulaşılacak?mail atığım kendisine.sende varmı?
Ne cok şey istedi bu kadın dieceksin :)

s.a arkadaşlar hayırlı cumalar rabbim bugunun hürmetine dualarımızı kabul etsin inş dün eşim izinliydi bakamadım hiç varmı güzel haberler
aleyküm selam canım. hayırlı cumalar sanada.
dün anemon arkadaşımıızn eşinde 2 milyon sperm çıktı.
güzel haber olarak bu var

İnşallah canım.sende kendine dikkat et olurmu?

tamam canımcım dikkat ederim

Cnm peki mail adresine nerden ulaşılacak?mail atığım kendisine.sende varmı?
Ne cok şey istedi bu kadın dieceksin :)

ben veriyim canım olurmu öyle şey sor tabi ne istersen bildiğimiz herşeyi paylaşırız.
burda çok şey öğreniyoruz. başımıza gelen şeyleri paylaşıyoruz öğrenmediğimiz şeyleri öğreniyoruz
doktoraydos@gmail.com bu hocanın mail adresi canım burdan herşeyi anlat sormak istediklerini sorabilrsin.
hoca en geç 2 gün içinde cvp veriyor.

anemonda bol bol çıkmış dondurulmuşta dün yoktum halaya geçkaldım ama tutdum ucundan Rabbim inşallah kucağıma ikiz ikiz doldursun

selam canım.
hayırlı cumalar sanada.

canım dün yazışırken net gitti bende gelmesini bekleyemedim çarşıya indim kusura bakma tatlım..
şimdide kociş aradı kayınpeder hastanedeymiş yatırmışlar ben hemen hazırlanayımda gelip alıcak eşim..
kendine iyi bak görüşürüz canım..

Eses lim attım şimdi mail.bakalim ne yazacak :) bu arada sen Kaan beye gidiyorsun sanırsam nasıl?sizde sorun tam neydi cnm?surecler ne oldu?simdi ilk başladığında ve su an bir fark varmı?

Eses lim attım şimdi mail.bakalim ne yazacak :) bu arada sen Kaan beye gidiyorsun sanırsam nasıl?sizde sorun tam neydi cnm?surecler ne oldu?simdi ilk başladığında ve su an bir fark varmı?

Cnm Eses lim Kaan bey mail attı kopyalıyorum.bu testleri herhangi biryerde yaptırabileceği değilim direk giderek?

Haber verdiğiniz çok iyi oldu. Şimdi hemen kanda FSH, LH, Total testosteron ve Estradiol hormonlarına da baktırın ve gelirken yanınızda getirin. Böylece daha kesin bir karar verebiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

anladım canım önemli değil.
tamam canım görüşürz kendine iyi bak öptüm

evet canım bizde kaan hocanın hastayız 6 aydan beri onunla iritibat halindeyiz.
biz mayıs ayında m.tese olduk başka dr a olduk. yine ank da olduk onuda. sonuç olumsuzdu sperm çıkmadı.
2 ay kendimizi toparladıktan sonra kaan hocayı bulduk ona gittik.
oda bize ilaçlar verdi. fsh yüksekti bizimde testojel endol verdi ilk aylarda. sonrada proxeed plus verdi. onun dışında beslenme programı verdi onu uyguladık. kırmızı et yasaktı bol yeşillik yemesi gerekiyordu filan bunları uyguladık. ballı karışımlar kullandık.
bunları 3-4 ay boyunca kullandık. sonra eşimde hiperguatr çıktı onun tedavisi olunca kaan hocanın verdiği tüm ilaçları bıraktık.
eylül ayında sperm testi yaptırdık yuvarlak hücre ve sperm kuyruğu görüldü teste.
yani gelişme oldu tabiki memnunuz hocadan. biçok dr lara gittik ne esk kaldı ne ank ne istanbul heryerdeki biçok dr gittik hep olumsuz sonuçlar aldık.
ama kaan hoca olumlu şeyler söyledi ve umudumuz oldu ve umutla yola devam ettik.
guatr tedavimizde iyiye gidiyor. iyileşince ilaçlarımıza tekrar başlıycaz nasip olursa.
yani bizm durumumuzda bu..

evet canım bunları herhangi bi hastanede yaptırabilrsiniz.
hemen cvp vermiş hoca. giderken bunları yaptırıp gidebilrsiniz.

dün akşam herifle tartıştık herife karşı içimde böyle bişeyler koptu sanki moralimde bozuk malum bizim herifin azo olmasının sebebi ana babası herifte hergün anasını ararıyo dedim hiç soruyormu bu durumu herifte ilaçlarını kullanıyomusun demiş anası oda evet demiş aradan zaman geçti ya dedim hiç demiyomusun neden dra götürmediniz diye herifte ben onların evladıyım onlar isterlermiydi böyle olsun bilememişler olmuş işte dedi bende anasının defalarca yüzüme dediği sözleri söyledim herif kızgınlıkla insanlar öyle der dedi ya dedim 1 2 kere der gadi her seferindedemi der umrede senin yanında da dedi dedim kızdı hiç kabul edermi bilmemişler böyle olsun istememişler falan filan ya anası defalarca dedi biliyordum testisi yoktu napim çıksaydı onun peşine düşüpte paramı dökcektim ben bu kadar dra götürdüm şimdi sen götürde baktır gibi çok defa demesine ragmen herif asla kabul etmiyor onların hatası oldugunu kaderi böyleymiş babasıyla en son tartıştığımda dedim iki karı almayı biliyorsunda neden tek oğlunu dra götürmedin adam bana çıkmadıysa çıkmadı napim benim oğlumun parası var diyor tüm bunlara ragmen hala it gibi peşlerinde olan kocam tuvalete giderler peşlerinden girer temizler ayakkabılarını ayaklarına giydirir montalarını diydirir üstlerini başalarına bakar ve bugün dahi ana babası gık desin anında dediklerini yapar gelgörki ben hazmedemiyorum ne herifin tüm bunlara ragmen böyle davranmasını nede ana babasının bak oğlumuz sen ne dersen de bizim dediğimize inanıyor bakışlarına katlanamıyorum bazen diyorum acaba herifle evlenmeseydim nolurdu dünyam bundan daha kötü olurmuydu herifi sevmiyormuyum evet seviyorum aşığımda ama içimdende bişeyler kopuyor yoruldum artık keşke diyorum devlette bir işim olsaydı kendi baba kapıma dönmekten başka çarem olsaydı belki bu kadar yıpranmaz üzülmezdim yıllar geçtikçe acabalar sarıyormuş insanı daha 3. görüşmemizden beri ben bu azoyla ugraşıyorum ve ne hikmetse hep tek ugraşmışım gibi geliyor bana ilk tüp denememizde mtese 2 gün kala dedesi öldü gitme dedim zira zamanında dra gerek yok diyenlerden biride o köy yaklaşık 19 20 saatlik yol gitme dedim bu kadar yorma kendini dedim gitti mtese olucagımız gece geldi ikinci tüpde almanyadaydı ben tedavidetken mtese 3 gün kala geldi ve düşünün yarın mtese olucaz o sabah 5 de evden çıkıyor eniştesiyle akşama kadar geziyor akşam eniştesini otabüse bindirip geliyor oysa ben o gün dua ederiz diye düşünürken adam enişte gezdirmede bense nerdeyim dün gibi aklımda hava soguk nasıl yağmur yağıyor ve şuan oldugu gibi ben ağlıyorum hz yuşanın yokuşunda sonra saatlerce orda kaldım bir kere bile aramadı sonra noldu sabah emre beyde mtese sonuç sıfır ben ağlıyorum benim annen ağlıyor onun anası komşuda gezmede çay içmede çıkmadı diyorum bana kısmet diyor ben artık yoruldum kendime bile söylemeye çekindiklerim var keşke diyorum keşke baba kapısına dönmekten başka çarem olaydı yıllardır böyle herif hiçmi üzülmüyor tamam üzüldü üzülüyorda artık millet onada sormaya başladı çünki ben de baba olmak istiyorum diyor istiyorda bakın birtek macunu kullanıyor çayını içmiyor hep böyle sadece istemek var kilo vermek yok sırf o bacaklarını inceltsin diye alınan spor ağleti var ama daha kaç kere kullandı istek var gayret yok müsebbiblerine toz kondurmak yok dün hiçmi sormuyosun dedim diye bana tirip var çok dolmuşum kızlar çok uzun süredir böyle ağlamamıştım iyi geldi

hayırlı cumalar kızlar allah dualarınızı kabul etsin
nasılsınız bakalım bugün
gerçi anemonun o muhteşem haberinden sonra kötü olmak mümkün mü
ben dünden beri havalardayım sanki kendi sonucumuzmuş gibi...
darısı hepimizin başına inş
ben geçmişi okuyup geliyorum canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…