Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar

amin inş cnm ya süper bir haber bu allah tamamına erdirir inş müjde verir yakında bu mübarek cumanın hatrına rabbim evlat hasretiyle yananlara en yakın zamanda nasip etsin

canım benim bayıldım çok süper olmuş... çok emek vermişin sabır işi gerçekten.... ama değmiş bu konuda yetenekli olduğun aşikar...

teşekkür ederim canım arkadaşım olmasa ilerleyemezdim sağolsun onun sayesinde cesaretlendim onun sayesinde ortaya çıktı bu eser.

herdemk canım eline sağlık çok güzel olmuş rölyef kursunamı gidiyorsun.

kursa gitmiyorum canım arkadaşım kıbrısda kursa gitmiş onun evinde gördüm resimleri bende yaparım dedim. sağolusn onun desteği onun yardımları olmasa yapılamazdı.

cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım

teşekkür ederim canım. :))

içinde neler kopuyor anlıyorum. insanların vurdum duymazlığı seni yıpratıyor. bazıları acılarını aldırmama zırhına bürünerek saklar. Eşine yüklenme onun suçu değil. Ailesi bilinçsiz cahil davrandı diye eşine "herif" demen... ne kadar kırıldın ne kadar üzüldün hatta içinden o evi terketmeyi geçirdin. eşini seviyorsun sevgide herşeyi halletmiyor tek çözüm içinde bu durumu kabul etmen. eğer eşinle huzurlu olmak istiyorsan; sorumsuz bir ailesi olduğunu kabul edeceksin,hiç çocuğunuz olmayabilir sperm bulunsada olmayabilir bu gerçeklerde var biliyorsun o zaman çocuksuz bu yuvayı yaşatacağınıda kabul etmelisin.. yani herşey kabulden geçiyor ( hepimiz aynı durumdayız bende ilk duyduğumda eşimin annesini suçlamıştım tabi eşime söylemedim bunu sonra düşündüm olanaklar neyse öyle yaşanmış eşimin bir gülüşü dünyaya bedel varsın olmasın çoluk çocuk inan umurumda değil. ben böyle serbest davrandıkça eşimin gayretini görmen lazım. sana tavsiyem can arkadaşım içinde bu durumu kabul et, edemiyorsan hırçınlaşmadan sakince ailenle konuş annen baban sana destek verir. bu durumun sağlık problemi olduğunu biliyoruz aynı durumda sende olabilirdin sürekli sana çocuğumuz senin ve ailenin yüzünden olmuyor diyen bir eşin olsaydı ne yapardın bir düşün. eşinin kafasında bu durumlar çözümlenecek bu konuda biraz yalnız bırak onu kendisi çabalayacaktır göreceksin... üzülme lütfen. ağlamalar çok etkiliyor beni.

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 yasin 1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar çok beğendim
acayip bşey yaaa keşke benimde böyle yeteneklerim olsaydı :26:
arkadaşında saolsun onun cesaretlendirmesiyle böyle muhteşem bişeyi ortaya çıkarmış oldun...
ne diyim canım benim süpersin

hoşbulduk canım nasılsın ??

çok şükür dün aktarlara gittk o uzunca malzeme listesini uzattım adama baktı baktı birçoğunu ilk defa duydum dedi ordan cıktık baska biride bir iki malzeme yok dedi eşimde sinirlendi ne için lazımdı bilmem ne diye sorup durdular eşimde sinir oldu alamadık geldik bende balla çörekotlu olanı yaptım 4 katını bide nohut kürü varya onu yapmak için nohut aldım ama eşim zaten gece geç geliyor o yüzden kahvaltıyı geç yapıyoz kahvaltıdan sonrada işe gidiyor orda nohut haşlayıp onun suyunumu içecek :)onu nasıl yapıcam bilmiyom acaba bu kür hakkında bilgin varmı

başta herife kızdığım için herif demiyorum ben ona hep öyle derim eşimi bu konuda şuçlamıyorum ama ailesini şuçluyorum sonuçta onlar itiraf ederken bunları duymazdan geldiği için herife kızıyorum ailesininde bukadar sorumsuz olmasını kabuledemiyorum olanaklar derken sonuçta kendilerinin karnı ağrısa hastaneye giderken olanaklar olmuyorda sonuçta testisi yok ya bu normal bişeymi olanaklar olmasa bile insan böyle bişeyi nasıl görmezden gelebilir benim kırgınlığım tüm yaptıklarına ragmen herifin görmezden gelmesi ben senin gibi yada herif gibi kader diyip geçemem

canım benim anlıyorum seni...
bebişin olmasını bukadar isterken olamaması ve eşinin durumuna ailesinin sebep olması seni çileden çıkarıyor...
en önemliside ailesinin bu sorumsuzluğuna ve sonrasındaki rahatlıklarına, pişman olmamalarına rağmen eşinin onların gözünün içine bakması sana çok acı veriyor...
evet zamanında çocuklarının durumunu anlamamış olabilirler cahilliklerine veririz...
ama annesini farkettiğini ve para için tedavi ettirmediklerini kendisi söylemiş...
babasıda anneside oğullarının bu durumundan kendilerine hiç bi pişmanlık yada üzüntü çıkarmıyorlar...
böyle insanlara söylenecek bişey gerçekten yok...
allah onları bildiği gibi yapsın
ama eşinin tüm bu yaşanılanların içinde hiç bi suçu yok...
o annesi babası ne yapmış olursa olsun onlara hayırlı bi evlat olarak davranıyor...
buda eşinin nekadar yüce gönüllü biri olduğunu gösterir...
evet sana karşı onları savunuyor olabilir ama bence içten içe herşeyin farkında...
canım benim sen eşini hala çok seviyorsun herşeye rağmen...
ama bunları düşünüp eşinede kendinede eziyet etme artık...
olan olmuş geriye dönüş yok neyazıkki...
sen onun ailesine içinden geldiği gibi davran...
bırak eşinde istediği gibi davransın...
sen ne söylersen söyle eşin bildiğini yapacaktır...
bundan sonrasını düşün hayal kur...
rabbim nasip ettiyse kavuşuruz bebişlerimize...
nasip değilsede hayatımızın geri kalanına eşlerimizle devam ederiz...
yaşadıkların hiç kolay şeyler değil biliyorum...
ama bunları sürekli gün yüzüne çıkarmak seni daha da mutsuz yapacaktır...
inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize ve herşeyi unutursunuz...

işte olmuyor ben acı çekerken onların bu vurdum duymazlığı herifinde çanak tutması beni deli ediyor yani dediğin gibi bildiğini okuması onlara okadar yüce gönüllü davranırken ben nerdeyim neresindeyim her boynumun bükülüşünde kızıyorum olmuyor olmuyor işte

ahh canım ya keşke eşin bukadar sinirlenmeseydi...
bizde ilk aktarımıza gittiğimizde sormuştu bunlar ne için diye bizde bebek için dedik...
aslında onlar anlıyorda bizden duymak istiyorlar...
sonra kendiside bize bişeyler önerdi saolsun...
yani açık olduğun zaman hem sen hem karşı taraf rahat oluyor...
bizim aktarımız saolsun çok yardımcı oluyor bize...
her aradığımızıda bulabiliyoruz...
keşke sizde bulduklarınızı alsaydınız kalanlarıda başka yere sorardınız...
neyse olan olmuş artık sıkma canını...
en azından tarçınlı karışımı hazırlamışsın şifa olur inş...
nohut kürüne gelince biz nisanda bi süre yapmıştık...
ben sabah hazırlayıp küçük bi termosa koyuyorduk kociş iş yerinde içiyordu...
sende öyle yapabilirsin...
ama iğrenç bi kokusu varmış kocişim yinede içmişti

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsiniz sizin ilk tedavimi olacak

ben geldim işler bitmedi aman napıym bittiği kadar.İnşallah canım benim kaana ilk kez gidecez ama saraçoğlunun kürünü kullanıyoruz 3aydır.Bir de burdaki tavsiyeleri dikkate alıyorum kendimce.

canım benim ne denirken allah sana sabır versin...
inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize
rabbimin ol deyipte olduramadığı hiç bişey yok...
inş bizimde mucizelerimiz gelir en kısa zamanda

bizde seni çok seviyoruz canım benim
rabbim her gün güzel bi haber almayı naisp etsin inş...

canım benim kaan hocada beğenmiş sonuçları...
istediği seviyeye gelmiş hormonlar...
inş gelecek ay sperm testinden de yüzünüzü güldürecek sonuçlar alırsınız

günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.... dün maşallah halaylar gece boyu devam etmiş... ne güzel insan moral buluyor...Rabbim inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin....

saol canım benim seninde cuman mübarek olsun...
ee böyle güzel bi haber almışken nasıl durabilirdik halay çekmeden
darısı hepimizin başına inş

Hayırlı cumalar arkadaşlar..Rabbim dualarımızı kabul etsin..Birbirimiz için dua edelim nolur..

hayırlı cumalar canım...

Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar herkesee

hayırlı cumalar tatlım...
rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

seninde cuman mübarek olsun bitanem...
aminnnnnnnnn ne güzel bi dua bu böyle rabbim kabul etsin inş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
hayırlı cumalar yetercim...

selam kızlar
herkese hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar bebekimmm...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlarım
Allah dualrınızı kabul etsin inşallahh.

hayırlı cumalar bebekimmmm
tam ben geldim sen çıktın bebekim nereye gittin sen
dünde merak ettim nasıl oldun diye...
anemonun güzel haberini alınca sende sevin diye hemen aradım ama uyuyormuşsun okudum bugün...
ahh bebekimm ya halsizlik varken bide alerjimi çıktı :26:
aman dikkat et kendine artacak olursa hemen dra git ihmal etme

zamancım seni çok çko iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi yaşayan biri olarak halende yaşıyoruz eşimin ailesini bazen bende suçluyorum 11 yaşında amaliyatla indirilmiş tessisleri 11 yaşına kadar umurlarında bile olmamış taki eşim çok kötü sancılanıncaya kadar tessisler yukarıda oldugu için sancı yapmış o zaman doktora gösteriyorlar amaliyat demiş doktor çok geç kalmışsınız bu amaliyat 2 yaşına kadar yapılması gerekti ilerde kısırlık olabilir çocugu olmaya bilir demiş eger öyle hastalanmasaydı zaten tessisler yukarda evlenirdi oarası kesin ve bildikleri halde benimle evlendirirken bu durumu sakladılar ve ilk bir yıllık evliyken suçu banna atıyorlardı beni doktara götürüyorlardı taki doktor illaki sende görün bunda bişey yok bi tahllil yaptır filan diyince eşim ilk tahlile gittiğinde gerçek ortaya çıktı ben kaçsefer sordum annesine bebekken altını temizlerken hiç fark etmedinmi kesenin içi boş oldugunu geh diyor bu oglanın niye şeyi kesesi buruşuk küçük duruyor derdim diyor bazende farkında olmadım bununkide öyle zahar dedim diyor anlamaması imkansız ilk oglan dogurması degil eşimden önce üç oglan dogumuş bebeklerin altını açtıgında gayet rahat görülüyor kesenin içinde yumurtalar hareket ediyor insan anlamaması için gerizekalı olması gerek gerçi kaynanam çokta akıllı sayılmaz onların doktara vaktinde götürmemeleri nasıl olsa sesi çıkmıyor bir rahatsızlıgı yok ne zararı var tabi ilerde çocugu olmayacagınıda bilmiyorlar buda böyle olsun birde kayın babam çok sorumsuzmuş içki çalışmamazlık dayak ne ararsan var anne cahil okuması yazması bile yok senede bir anca dogurmayı biliyor bunlardan başka ne beklersin ölen ölür kalan kalır mantıgı var zaten bende bazen benim başımı yaktınız filan dediğim oldu eşime ama deme sebebimde çok çok haklıydım annenin yüzünden biz böyle kaldık dediğimde oldu bazen annesine diç bildiğimde oluyor içimde aynı benim kocamda seninki ğibi böyle annenin ayagını öpmediği kalıyor napsak boş zamancım ne onlar ailesinden vaz geçer ne dogruyu anlar bu böyle gelmiş böyle gider bak şuda var ben kızkınlık halimde öyle düşündüğüm olduda bazende çogunlukla şöyle düşünüyorum bu benim kaderimmiş benimde çekecek çilem varmış eşiminde bunu çekecegi varmış biz bunları yaşıyacaktık benim kaderimde evlat hasreti çekmek varmış başka biriyle evli olsaydım gene olmuyacaktı sorun bende olurdu busefer çünkü kaderde evlat hasreti çekmek var bi şekilde bulacaktı sanada tavsiyem eşine boyna ailen deyip durma dedikçe daha çok baglanıyorlar haksız gözüyle bakıyorlar eşimiz sadece bizi dırdırcı işte ailemden sogutmaya çalışıyor huysuz bi kadın gözüyle bakıyorlar onlar ailelerinden ne vaz geçer nede bişey derler hiç boşa çabalama bak şuda var hiç bir anne baba evladının çocuksuz kaldıgını istemez onlarda olsun ister bakma sen kayın babana öyle söyleyince oda altta kalmamak için öyle demiştir bence allah hakkımızda hayırlısı versin bacım.

Haklısın valla o kadar yüce gönüle bir sen mi sığamadın.Kızıyorum ben böyle insanlara ya ana baba hakkı var tabi ama eşinin hiç mi hakkı yok üzerinde.Hani bu bence sırf çocuksuzluk sorunu değil çocuk olsaydı dı bence yine yaşanacak problemler olacaktır böyle bir ilişkide.Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama hala ana-baba/eş ayrımına varamayan dengeyi kuramayan bu saatten sonra da zor.Ayrıca annen bile olsa hata hatadır hele ki kabullenilmeyen bir hataysa daha da büyük bir hatadır.

Hoş gelmişin Baharcım.Azıcık mola verdim napıyonuz diye bakmak için ama Zamana üzüldüm ben de onu merak ediyodum regl geciktiydi diye ama neyse şimdi hiç zamanı değil.
Eseslime noldu yok yine hastaydı sabah doktora mı gitti ki acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…