hayırlı cumalar kızlar allah dualarınızı kabul etsin
nasılsınız bakalım bugün
gerçi anemonun o muhteşem haberinden sonra kötü olmak mümkün mü
ben dünden beri havalardayım sanki kendi sonucumuzmuş gibi...
darısı hepimizin başına inş
ben geçmişi okuyup geliyorum canlar...
hayırlı cumalar kızlar allah dualarınızı kabul etsin
nasılsınız bakalım bugün
gerçi anemonun o muhteşem haberinden sonra kötü olmak mümkün mü
ben dünden beri havalardayım sanki kendi sonucumuzmuş gibi...
darısı hepimizin başına inş
ben geçmişi okuyup geliyorum canlar...
canım benim bayıldım çok süper olmuş... çok emek vermişin sabır işi gerçekten.... ama değmiş bu konuda yetenekli olduğun aşikar...
herdemk canım eline sağlık çok güzel olmuş rölyef kursunamı gidiyorsun.
cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım
dün akşam herifle tartıştık herife karşı içimde böyle bişeyler koptu sanki moralimde bozuk malum bizim herifin azo olmasının sebebi ana babası herifte hergün anasını ararıyo dedim hiç soruyormu bu durumu herifte ilaçlarını kullanıyomusun demiş anası oda evet demiş aradan zaman geçti ya dedim hiç demiyomusun neden dra götürmediniz diye herifte ben onların evladıyım onlar isterlermiydi böyle olsun bilememişler olmuş işte dedi bende anasının defalarca yüzüme dediği sözleri söyledim herif kızgınlıkla insanlar öyle der dedi ya dedim 1 2 kere der gadi her seferindedemi der umrede senin yanında da dedi dedim kızdı hiç kabul edermi bilmemişler böyle olsun istememişler falan filan ya anası defalarca dedi biliyordum testisi yoktu napim çıksaydı onun peşine düşüpte paramı dökcektim ben bu kadar dra götürdüm şimdi sen götürde baktır gibi çok defa demesine ragmen herif asla kabul etmiyor onların hatası oldugunu kaderi böyleymiş babasıyla en son tartıştığımda dedim iki karı almayı biliyorsunda neden tek oğlunu dra götürmedin adam bana çıkmadıysa çıkmadı napim benim oğlumun parası var diyor tüm bunlara ragmen hala it gibi peşlerinde olan kocam tuvalete giderler peşlerinden girer temizler ayakkabılarını ayaklarına giydirir montalarını diydirir üstlerini başalarına bakar ve bugün dahi ana babası gık desin anında dediklerini yapar gelgörki ben hazmedemiyorum ne herifin tüm bunlara ragmen böyle davranmasını nede ana babasının bak oğlumuz sen ne dersen de bizim dediğimize inanıyor bakışlarına katlanamıyorum bazen diyorum acaba herifle evlenmeseydim nolurdu dünyam bundan daha kötü olurmuydu herifi sevmiyormuyum evet seviyorum aşığımda ama içimdende bişeyler kopuyor yoruldum artık keşke diyorum devlette bir işim olsaydı kendi baba kapıma dönmekten başka çarem olsaydı belki bu kadar yıpranmaz üzülmezdim yıllar geçtikçe acabalar sarıyormuş insanı daha 3. görüşmemizden beri ben bu azoyla ugraşıyorum ve ne hikmetse hep tek ugraşmışım gibi geliyor bana ilk tüp denememizde mtese 2 gün kala dedesi öldü gitme dedim zira zamanında dra gerek yok diyenlerden biride o köy yaklaşık 19 20 saatlik yol gitme dedim bu kadar yorma kendini dedim gitti mtese olucagımız gece geldi ikinci tüpde almanyadaydı ben tedavidetken mtese 3 gün kala geldi ve düşünün yarın mtese olucaz o sabah 5 de evden çıkıyor eniştesiyle akşama kadar geziyor akşam eniştesini otabüse bindirip geliyor oysa ben o gün dua ederiz diye düşünürken adam enişte gezdirmede bense nerdeyim dün gibi aklımda hava soguk nasıl yağmur yağıyor ve şuan oldugu gibi ben ağlıyorum hz yuşanın yokuşunda sonra saatlerce orda kaldım bir kere bile aramadı sonra noldu sabah emre beyde mtese sonuç sıfır ben ağlıyorum benim annen ağlıyor onun anası komşuda gezmede çay içmede çıkmadı diyorum bana kısmet diyor ben artık yoruldum kendime bile söylemeye çekindiklerim var keşke diyorum keşke baba kapısına dönmekten başka çarem olaydı yıllardır böyle herif hiçmi üzülmüyor tamam üzüldü üzülüyorda artık millet onada sormaya başladı çünki ben de baba olmak istiyorum diyor istiyorda bakın birtek macunu kullanıyor çayını içmiyor hep böyle sadece istemek var kilo vermek yok sırf o bacaklarını inceltsin diye alınan spor ağleti var ama daha kaç kere kullandı istek var gayret yok müsebbiblerine toz kondurmak yok dün hiçmi sormuyosun dedim diye bana tirip var çok dolmuşum kızlar çok uzun süredir böyle ağlamamıştım iyi geldi
hoşgeldin cnm sanada hayırlı cumalar
dün 4 saat bugünde 8 saat çalışarak kağıttan 3 boyutlu rölyef çalışmamı bitirdim :))) sizlerle paylaşmak istedim :))
Eki Görüntüle 321684 Eki Görüntüle 321685 Eki Görüntüle 321686 Eki Görüntüle 321687
eklediğim resimlerde ilk ikisi bitmiş hali,son ikisi ise henüz yapım aşamasındaki hali :) resimdeki tüm objeler tek tek ayrıntılı hale getirilip,yapıştırılarak bir bütün haline getiriliyor.
hoşbulduk canım nasılsın ??
teşekkür ederim canım arkadaşım olmasa ilerleyemezdim sağolsun onun sayesinde cesaretlendim onun sayesinde ortaya çıktı bu eser.
kursa gitmiyorum canım arkadaşım kıbrısda kursa gitmiş onun evinde gördüm resimleri bende yaparım dedim. sağolusn onun desteği onun yardımları olmasa yapılamazdı.
teşekkür ederim canım. :))
içinde neler kopuyor anlıyorum. insanların vurdum duymazlığı seni yıpratıyor. bazıları acılarını aldırmama zırhına bürünerek saklar. Eşine yüklenme onun suçu değil. Ailesi bilinçsiz cahil davrandı diye eşine "herif" demen... ne kadar kırıldın ne kadar üzüldün hatta içinden o evi terketmeyi geçirdin. eşini seviyorsun sevgide herşeyi halletmiyor tek çözüm içinde bu durumu kabul etmen. eğer eşinle huzurlu olmak istiyorsan; sorumsuz bir ailesi olduğunu kabul edeceksin,hiç çocuğunuz olmayabilir sperm bulunsada olmayabilir bu gerçeklerde var biliyorsun o zaman çocuksuz bu yuvayı yaşatacağınıda kabul etmelisin.. yani herşey kabulden geçiyor( hepimiz aynı durumdayız bende ilk duyduğumda eşimin annesini suçlamıştım tabi eşime söylemedim bunu sonra düşündüm olanaklar neyse öyle yaşanmış eşimin bir gülüşü dünyaya bedel varsın olmasın çoluk çocuk inan umurumda değil. ben böyle serbest davrandıkça eşimin gayretini görmen lazım. sana tavsiyem can arkadaşım içinde bu durumu kabul et, edemiyorsan hırçınlaşmadan sakince ailenle konuş annen baban sana destek verir. bu durumun sağlık problemi olduğunu biliyoruz aynı durumda sende olabilirdin sürekli sana çocuğumuz senin ve ailenin yüzünden olmuyor diyen bir eşin olsaydı ne yapardın bir düşün. eşinin kafasında bu durumlar çözümlenecek bu konuda biraz yalnız bırak onu kendisi çabalayacaktır göreceksin... üzülme lütfen. ağlamalar çok etkiliyor beni.
dün akşam herifle tartıştık herife karşı içimde böyle bişeyler koptu sanki moralimde bozuk malum bizim herifin azo olmasının sebebi ana babası herifte hergün anasını ararıyo dedim hiç soruyormu bu durumu herifte ilaçlarını kullanıyomusun demiş anası oda evet demiş aradan zaman geçti ya dedim hiç demiyomusun neden dra götürmediniz diye herifte ben onların evladıyım onlar isterlermiydi böyle olsun bilememişler olmuş işte dedi bende anasının defalarca yüzüme dediği sözleri söyledim herif kızgınlıkla insanlar öyle der dedi ya dedim 1 2 kere der gadi her seferindedemi der umrede senin yanında da dedi dedim kızdı hiç kabul edermi bilmemişler böyle olsun istememişler falan filan ya anası defalarca dedi biliyordum testisi yoktu napim çıksaydı onun peşine düşüpte paramı dökcektim ben bu kadar dra götürdüm şimdi sen götürde baktır gibi çok defa demesine ragmen herif asla kabul etmiyor onların hatası oldugunu kaderi böyleymiş babasıyla en son tartıştığımda dedim iki karı almayı biliyorsunda neden tek oğlunu dra götürmedin adam bana çıkmadıysa çıkmadı napim benim oğlumun parası var diyor tüm bunlara ragmen hala it gibi peşlerinde olan kocam tuvalete giderler peşlerinden girer temizler ayakkabılarını ayaklarına giydirir montalarını diydirir üstlerini başalarına bakar ve bugün dahi ana babası gık desin anında dediklerini yapar gelgörki ben hazmedemiyorum ne herifin tüm bunlara ragmen böyle davranmasını nede ana babasının bak oğlumuz sen ne dersen de bizim dediğimize inanıyor bakışlarına katlanamıyorum bazen diyorum acaba herifle evlenmeseydim nolurdu dünyam bundan daha kötü olurmuydu herifi sevmiyormuyum evet seviyorum aşığımda ama içimdende bişeyler kopuyor yoruldum artık keşke diyorum devlette bir işim olsaydı kendi baba kapıma dönmekten başka çarem olsaydı belki bu kadar yıpranmaz üzülmezdim yıllar geçtikçe acabalar sarıyormuş insanı daha 3. görüşmemizden beri ben bu azoyla ugraşıyorum ve ne hikmetse hep tek ugraşmışım gibi geliyor bana ilk tüp denememizde mtese 2 gün kala dedesi öldü gitme dedim zira zamanında dra gerek yok diyenlerden biride o köy yaklaşık 19 20 saatlik yol gitme dedim bu kadar yorma kendini dedim gitti mtese olucagımız gece geldi ikinci tüpde almanyadaydı ben tedavidetken mtese 3 gün kala geldi ve düşünün yarın mtese olucaz o sabah 5 de evden çıkıyor eniştesiyle akşama kadar geziyor akşam eniştesini otabüse bindirip geliyor oysa ben o gün dua ederiz diye düşünürken adam enişte gezdirmede bense nerdeyim dün gibi aklımda hava soguk nasıl yağmur yağıyor ve şuan oldugu gibi ben ağlıyorum hz yuşanın yokuşunda sonra saatlerce orda kaldım bir kere bile aramadı sonra noldu sabah emre beyde mtese sonuç sıfır ben ağlıyorum benim annen ağlıyor onun anası komşuda gezmede çay içmede çıkmadı diyorum bana kısmet diyor ben artık yoruldum kendime bile söylemeye çekindiklerim var keşke diyorum keşke baba kapısına dönmekten başka çarem olaydı yıllardır böyle herif hiçmi üzülmüyor tamam üzüldü üzülüyorda artık millet onada sormaya başladı çünki ben de baba olmak istiyorum diyor istiyorda bakın birtek macunu kullanıyor çayını içmiyor hep böyle sadece istemek var kilo vermek yok sırf o bacaklarını inceltsin diye alınan spor ağleti var ama daha kaç kere kullandı istek var gayret yok müsebbiblerine toz kondurmak yok dün hiçmi sormuyosun dedim diye bana tirip var çok dolmuşum kızlar çok uzun süredir böyle ağlamamıştım iyi geldi
canım benim anlıyorum seni...
bebişin olmasını bukadar isterken olamaması ve eşinin durumuna ailesinin sebep olması seni çileden çıkarıyor...
en önemliside ailesinin bu sorumsuzluğuna ve sonrasındaki rahatlıklarına, pişman olmamalarına rağmen eşinin onların gözünün içine bakması sana çok acı veriyor...
evet zamanında çocuklarının durumunu anlamamış olabilirler cahilliklerine veririz...
ama annesini farkettiğini ve para için tedavi ettirmediklerini kendisi söylemiş...
babasıda anneside oğullarının bu durumundan kendilerine hiç bi pişmanlık yada üzüntü çıkarmıyorlar...
böyle insanlara söylenecek bişey gerçekten yok...
allah onları bildiği gibi yapsın
ama eşinin tüm bu yaşanılanların içinde hiç bi suçu yok...
o annesi babası ne yapmış olursa olsun onlara hayırlı bi evlat olarak davranıyor...
buda eşinin nekadar yüce gönüllü biri olduğunu gösterir...
evet sana karşı onları savunuyor olabilir ama bence içten içe herşeyin farkında...
canım benim sen eşini hala çok seviyorsun herşeye rağmen...
ama bunları düşünüp eşinede kendinede eziyet etme artık...
olan olmuş geriye dönüş yok neyazıkki...
sen onun ailesine içinden geldiği gibi davran...
bırak eşinde istediği gibi davransın...
sen ne söylersen söyle eşin bildiğini yapacaktır...
bundan sonrasını düşün hayal kur...
rabbim nasip ettiyse kavuşuruz bebişlerimize...
nasip değilsede hayatımızın geri kalanına eşlerimizle devam ederiz...
yaşadıkların hiç kolay şeyler değil biliyorum...
ama bunları sürekli gün yüzüne çıkarmak seni daha da mutsuz yapacaktır...
inş en kısa zamanda kavuşursunuz bebişlerinize ve herşeyi unutursunuz...
çok şükür dün aktarlara gittk o uzunca malzeme listesini uzattım adama baktı baktı birçoğunu ilk defa duydum dedi ordan cıktık baska biride bir iki malzeme yok dedi eşimde sinirlendi ne için lazımdı bilmem ne diye sorup durdular eşimde sinir oldu alamadık geldik bende balla çörekotlu olanı yaptım 4 katını bide nohut kürü varya onu yapmak için nohut aldım ama eşim zaten gece geç geliyor o yüzden kahvaltıyı geç yapıyoz kahvaltıdan sonrada işe gidiyor orda nohut haşlayıp onun suyunumu içecek :)onu nasıl yapıcam bilmiyom acaba bu kür hakkında bilgin varmı
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsiniz sizin ilk tedavimi olacak
işte olmuyor ben acı çekerken onların bu vurdum duymazlığı herifinde çanak tutması beni deli ediyor yani dediğin gibi bildiğini okuması onlara okadar yüce gönüllü davranırken ben nerdeyim neresindeyim her boynumun bükülüşünde kızıyorum olmuyor olmuyor işte
arkadaşlar dün gece yazılanları okudum ve çok sevindim hepiniz süpersiniz ben ilk defa burda sizler için halay çekiyorum ve hepinizi çok seviyorum.Herşeyin hayırlısı diyoruz ya başımıza gelen şu azo durumunun en güzel yanı sizlerle tanışmak doğru dostluklar kurmak.haydi halaya
Bu arada kaan hoca cevap verdi bu ayki spermiyogramımız 0 ama hormonlarımız iyiydi. kaan hocada:Bu ay da aynı ilaçlarınıza devam edin. FSH ve Tesosteron iyi yükselmiş. Şubatta hem hormonlara bakalım hem de sperm testi yaptıralım. demiş bu aymı sperm bekliyor bizden acaba umarım şubatta sperm görürüz.
günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.... dün maşallah halaylar gece boyu devam etmiş... ne güzel insan moral buluyor...Rabbim inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin....
Hayırlı cumalar arkadaşlar..Rabbim dualarımızı kabul etsin..Birbirimiz için dua edelim nolur..
Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar herkesee
Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne
Ya Celil, etme zelil, gönder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir
Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim
Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya
Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin
Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör
selam kızlar
herkese hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canlarım
Allah dualrınızı kabul etsin inşallahh.
zamancım seni çok çko iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi yaşayan biri olarak halende yaşıyoruz eşimin ailesini bazen bende suçluyorum 11 yaşında amaliyatla indirilmiş tessisleri 11 yaşına kadar umurlarında bile olmamış taki eşim çok kötü sancılanıncaya kadar tessisler yukarıda oldugu için sancı yapmış o zaman doktora gösteriyorlar amaliyat demiş doktor çok geç kalmışsınız bu amaliyat 2 yaşına kadar yapılması gerekti ilerde kısırlık olabilir çocugu olmaya bilir demiş eger öyle hastalanmasaydı zaten tessisler yukarda evlenirdi oarası kesin ve bildikleri halde benimle evlendirirken bu durumu sakladılar ve ilk bir yıllık evliyken suçu banna atıyorlardı beni doktara götürüyorlardı taki doktor illaki sende görün bunda bişey yok bi tahllil yaptır filan diyince eşim ilk tahlile gittiğinde gerçek ortaya çıktı ben kaçsefer sordum annesine bebekken altını temizlerken hiç fark etmedinmi kesenin içi boş oldugunu geh diyor bu oglanın niye şeyi kesesi buruşuk küçük duruyor derdim diyor bazende farkında olmadım bununkide öyle zahar dedim diyor anlamaması imkansız ilk oglan dogurması degil eşimden önce üç oglan dogumuş bebeklerin altını açtıgında gayet rahat görülüyor kesenin içinde yumurtalar hareket ediyor insan anlamaması için gerizekalı olması gerek gerçi kaynanam çokta akıllı sayılmaz onların doktara vaktinde götürmemeleri nasıl olsa sesi çıkmıyor bir rahatsızlıgı yok ne zararı var tabi ilerde çocugu olmayacagınıda bilmiyorlar buda böyle olsun birde kayın babam çok sorumsuzmuş içki çalışmamazlık dayak ne ararsan var anne cahil okuması yazması bile yok senede bir anca dogurmayı biliyor bunlardan başka ne beklersin ölen ölür kalan kalır mantıgı var zaten bende bazen benim başımı yaktınız filan dediğim oldu eşime ama deme sebebimde çok çok haklıydım annenin yüzünden biz böyle kaldık dediğimde oldu bazen annesine diç bildiğimde oluyor içimde aynı benim kocamda seninki ğibi böyle annenin ayagını öpmediği kalıyor napsak boş zamancım ne onlar ailesinden vaz geçer ne dogruyu anlar bu böyle gelmiş böyle gider bak şuda var ben kızkınlık halimde öyle düşündüğüm olduda bazende çogunlukla şöyle düşünüyorum bu benim kaderimmiş benimde çekecek çilem varmış eşiminde bunu çekecegi varmış biz bunları yaşıyacaktık benim kaderimde evlat hasreti çekmek varmış başka biriyle evli olsaydım gene olmuyacaktı sorun bende olurdu busefer çünkü kaderde evlat hasreti çekmek var bi şekilde bulacaktı sanada tavsiyem eşine boyna ailen deyip durma dedikçe daha çok baglanıyorlar haksız gözüyle bakıyorlar eşimiz sadece bizi dırdırcı işte ailemden sogutmaya çalışıyor huysuz bi kadın gözüyle bakıyorlar onlar ailelerinden ne vaz geçer nede bişey derler hiç boşa çabalama bak şuda var hiç bir anne baba evladının çocuksuz kaldıgını istemez onlarda olsun ister bakma sen kayın babana öyle söyleyince oda altta kalmamak için öyle demiştir bence allah hakkımızda hayırlısı versin bacım.dün akşam herifle tartıştık herife karşı içimde böyle bişeyler koptu sanki moralimde bozuk malum bizim herifin azo olmasının sebebi ana babası herifte hergün anasını ararıyo dedim hiç soruyormu bu durumu herifte ilaçlarını kullanıyomusun demiş anası oda evet demiş aradan zaman geçti ya dedim hiç demiyomusun neden dra götürmediniz diye herifte ben onların evladıyım onlar isterlermiydi böyle olsun bilememişler olmuş işte dedi bende anasının defalarca yüzüme dediği sözleri söyledim herif kızgınlıkla insanlar öyle der dedi ya dedim 1 2 kere der gadi her seferindedemi der umrede senin yanında da dedi dedim kızdı hiç kabul edermi bilmemişler böyle olsun istememişler falan filan ya anası defalarca dedi biliyordum testisi yoktu napim çıksaydı onun peşine düşüpte paramı dökcektim ben bu kadar dra götürdüm şimdi sen götürde baktır gibi çok defa demesine ragmen herif asla kabul etmiyor onların hatası oldugunu kaderi böyleymiş babasıyla en son tartıştığımda dedim iki karı almayı biliyorsunda neden tek oğlunu dra götürmedin adam bana çıkmadıysa çıkmadı napim benim oğlumun parası var diyor tüm bunlara ragmen hala it gibi peşlerinde olan kocam tuvalete giderler peşlerinden girer temizler ayakkabılarını ayaklarına giydirir montalarını diydirir üstlerini başalarına bakar ve bugün dahi ana babası gık desin anında dediklerini yapar gelgörki ben hazmedemiyorum ne herifin tüm bunlara ragmen böyle davranmasını nede ana babasının bak oğlumuz sen ne dersen de bizim dediğimize inanıyor bakışlarına katlanamıyorum bazen diyorum acaba herifle evlenmeseydim nolurdu dünyam bundan daha kötü olurmuydu herifi sevmiyormuyum evet seviyorum aşığımda ama içimdende bişeyler kopuyor yoruldum artık keşke diyorum devlette bir işim olsaydı kendi baba kapıma dönmekten başka çarem olsaydı belki bu kadar yıpranmaz üzülmezdim yıllar geçtikçe acabalar sarıyormuş insanı daha 3. görüşmemizden beri ben bu azoyla ugraşıyorum ve ne hikmetse hep tek ugraşmışım gibi geliyor bana ilk tüp denememizde mtese 2 gün kala dedesi öldü gitme dedim zira zamanında dra gerek yok diyenlerden biride o köy yaklaşık 19 20 saatlik yol gitme dedim bu kadar yorma kendini dedim gitti mtese olucagımız gece geldi ikinci tüpde almanyadaydı ben tedavidetken mtese 3 gün kala geldi ve düşünün yarın mtese olucaz o sabah 5 de evden çıkıyor eniştesiyle akşama kadar geziyor akşam eniştesini otabüse bindirip geliyor oysa ben o gün dua ederiz diye düşünürken adam enişte gezdirmede bense nerdeyim dün gibi aklımda hava soguk nasıl yağmur yağıyor ve şuan oldugu gibi ben ağlıyorum hz yuşanın yokuşunda sonra saatlerce orda kaldım bir kere bile aramadı sonra noldu sabah emre beyde mtese sonuç sıfır ben ağlıyorum benim annen ağlıyor onun anası komşuda gezmede çay içmede çıkmadı diyorum bana kısmet diyor ben artık yoruldum kendime bile söylemeye çekindiklerim var keşke diyorum keşke baba kapısına dönmekten başka çarem olaydı yıllardır böyle herif hiçmi üzülmüyor tamam üzüldü üzülüyorda artık millet onada sormaya başladı çünki ben de baba olmak istiyorum diyor istiyorda bakın birtek macunu kullanıyor çayını içmiyor hep böyle sadece istemek var kilo vermek yok sırf o bacaklarını inceltsin diye alınan spor ağleti var ama daha kaç kere kullandı istek var gayret yok müsebbiblerine toz kondurmak yok dün hiçmi sormuyosun dedim diye bana tirip var çok dolmuşum kızlar çok uzun süredir böyle ağlamamıştım iyi geldi
işte olmuyor ben acı çekerken onların bu vurdum duymazlığı herifinde çanak tutması beni deli ediyor yani dediğin gibi bildiğini okuması onlara okadar yüce gönüllü davranırken ben nerdeyim neresindeyim her boynumun bükülüşünde kızıyorum olmuyor olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?