Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende uyuyamadım cnmm 6 olmamıştı uyandımm regli olucam hafif leke olmuş onun sıkıntısı var
eşimi gönderdikten sonra uyumuşum ama başım ağrıyo valla çünkü normalde be erken kalkarımmm böle geç olunca heryerimağrıyo işler beni beklerrr ufff
sonuç nasıll ne yazıyoo ,,bi sorun yoktur inş..bende en son 2 sene oldu herhalde yaptırmıştımm iyidii .o zaman ..
sağolll cnmm

herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..

herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..

günaydınnnnnn
çok erkencisin canım maşallah öğrencisin tabi erken yatıp erken kalkıyorsun

günaydın canımcım
evett maşallahh kızlar döktürmüş
bekleriz canım

gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum

günaydın bitanem
nerelerde gezeceksin bugün bakalım...

Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm
bi kahvaltı yapayım bariiii, yapmayan varsa buyursun gelsinnnn

günaydınnn canımcımm
bende bugün çook uyuyanlardanım
kocişide uyuttum

günaydın canım
hadi hayırlısı inşallah. muayene ücreti 300 tl . hoca sizden tahliller istedimi?
istediği tahlilleri bulunduğun şehirde yaptır canım tahlillerle beraber gidersin.
bildiğim kadarıyla hafta sonu çalışmıyor hoca. ama sen yinede arayıp sor istersen.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Umarım iyisinizdir.Sizlerle sohbet edemiyorum ama yazışmalarınızı mutlaka okuyorum.Bende alışkanlık oldu.İzmirddeki arkadaşlar sizlerle tanışmak istiyorum.Sömestire tatilinde bahar85 İzmire geldiğinde bir yerde toplansak ne dersiniz.?Bu arada bende dua okumak istiyorum .ama bendeki kitaplarda meryem süresi bulamadım.Ama yasinlerde banada yazarsanız sevinirim.Seve seve okurum.Kendinize iyi bakın lütfen.

slm kızlar nasılsınız eşım fsh testı yaptırmıştı 21.16 çıkmış ben anlamıyorum sonucunu haftaya bugun gıdeceğız doktora sonuç nasıl bana söylermısınız

slm kızlar nasılsınız eşım fsh testı yaptırmıştı 21.16 çıkmış ben anlamıyorum sonucunu haftaya bugun gıdeceğız doktora sonuç nasıl bana söylermısınız

slm canım çok şükür iyiz sen nasılsın ?
dr tabi daha iyi bilir ama biraz yüksek sanırım.
ilk defa mı fsh yaptırdınız canım ? bundan öncekiler nasıldı ?

Günaydın kızlar....güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle

günaydın canımcımm
inşallah güzel bir gün geçer temizlik günü

merhaba canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
evet bikaçgündür hiç karşılaşmıyrum seninle.
sıradaki arkadaşımızın yasin sureleri bitti diğer arkadaşımıza geçince yasin okuyabilrsin canım.
meryem suresi kuranda var canım namaz hocası kitaplarında yok. int den de bakabilirsin meryem suresine canım.

bende ıyıyım canım evet ılk defa yaptırdık hıç bılgım yok bu fsh konusunda

anladım canım biraz yüksek çıkmış ama bizimkisi kadar değil biizmkiside 28 şuanda.
bunu ilaçlarda düşürüyorlar çıkarıyorlar belki söylemişsindir ama ben unuttum kaan hocaya mı gideceksiniz canım ?

bende iyiyim canım benim.İnternetten buldum meryem suresini sıradaki arkadaşı 3 tane meryem suresi kaldı diye biliyorum ben okurum bu akşam

merhaba canlarım nasılsınız?
haftasonlarım genelde yoğun geçiyor..
işlerimi bitirdim sadece akşam yemeği kaldı.. geldim hemen.. özledim sizi.. nasılsınız hepiniz?

bende iyiyim canım benim.İnternetten buldum meryem suresini sıradaki arkadaşı 3 tane meryem suresi kaldı diye biliyorum ben okurum bu akşam

evet canım beyazmelek arkadaşımızın 3 meryem suresi kaldı. bahar gelince ekler seni listeye.
allah kabul etsin inşallah.

merhaba canlarım nasılsınız?
haftasonlarım genelde yoğun geçiyor..
işlerimi bitirdim sadece akşam yemeği kaldı.. geldim hemen.. özledim sizi.. nasılsınız hepiniz?

Merhaba cnmm hoşgeldinnnn
iyiym çok şükürr sen nasılsınnnn
ohh bitirmişsin işleri biz uğraşıyoruz hala ne yapalım yapcaz yavaş yavaşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…