sanada günaydın cnm ben bugün erkenciyim gecede 5 e kadar uyuyamadımsabahın köründe hastaneye gittim smear tahlilimin sonucunu almaya öğlen yine gidicem sonuçları göstermeye bugün hastane kapılarında sürünicem. afiyet olsun sana ben kahvaltımı bile ettim )
herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..
Günaydın arkadaşlaaaaarrrrgeçmiş öyle bir geçmişki okuyamadım alt tarafı bi dün girmedi 50 sayfa falan atlamış.. okuyamadım valla geç kaldım zaten okula.. kendinize iyi bakalım fırsat buldukça gelicem..
haftaya bugün Kaan Hocadayyııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum
günaydın arkadaşlar,
Uzun ugraşlar sonucunda eşimi kaan hocaya gitmek konusunda ikna ettim sayılır ama bir tek ankarada olduğunu biliyorum muayne ücreti randevu sistemi istenilen tahliller hafta sonu muayne yapıyor mu vs. bunlarla ilgili hiç bir bilgim bulunmamaktadır. istanbuldan gidecegimizden dolayı herşeyin eksiksiz olması gerekiyor. yardımcı olurmusunuz lütfen:18:
kızlar herkeze günaydın
Sizlerede günaydınn kızlarrr
Güzel bir hafta olması dileğiyle
herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..
Günaydın arkadaşlaaaaarrrrgeçmiş öyle bir geçmişki okuyamadım alt tarafı bi dün girmedi 50 sayfa falan atlamış.. okuyamadım valla geç kaldım zaten okula.. kendinize iyi bakalım fırsat buldukça gelicem..
haftaya bugün Kaan Hocadayyııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum
Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm
bi kahvaltı yapayım bariiii, yapmayan varsa buyursun gelsinnnn
günaydın arkadaşlar,
Uzun ugraşlar sonucunda eşimi kaan hocaya gitmek konusunda ikna ettim sayılır ama bir tek ankarada olduğunu biliyorum muayne ücreti randevu sistemi istenilen tahliller hafta sonu muayne yapıyor mu vs. bunlarla ilgili hiç bir bilgim bulunmamaktadır. istanbuldan gidecegimizden dolayı herşeyin eksiksiz olması gerekiyor. yardımcı olurmusunuz lütfen:18:
slm kızlar nasılsınız eşım fsh testı yaptırmıştı 21.16 çıkmış ben anlamıyorum sonucunu haftaya bugun gıdeceğız doktora sonuç nasıl bana söylermısınız
Günaydın kızlar....güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Merhaba arkadaşlar nasılsınız .Umarım iyisinizdir.Sizlerle sohbet edemiyorum ama yazışmalarınızı mutlaka okuyorum.Bende alışkanlık oldu.İzmirddeki arkadaşlar sizlerle tanışmak istiyorum.Sömestire tatilinde bahar85 İzmire geldiğinde bir yerde toplansak ne dersiniz.?Bu arada bende dua okumak istiyorum .ama bendeki kitaplarda meryem süresi bulamadım.Ama yasinlerde banada yazarsanız sevinirim.Seve seve okurum.Kendinize iyi bakın lütfen.
slm canım çok şükür iyiz sen nasılsın ?
dr tabi daha iyi bilir ama biraz yüksek sanırım.
ilk defa mı fsh yaptırdınız canım ? bundan öncekiler nasıldı ?
bende ıyıyım canım evet ılk defa yaptırdık hıç bılgım yok bu fsh konusunda
günaydın canımcımm
inşallah güzel bir gün geçer temizlik günü
merhaba canım iyiz çok şükür sen nasılsın ?
evet bikaçgündür hiç karşılaşmıyrum seninle.
sıradaki arkadaşımızın yasin sureleri bitti diğer arkadaşımıza geçince yasin okuyabilrsin canım.
meryem suresi kuranda var canım namaz hocası kitaplarında yok. int den de bakabilirsin meryem suresine canım.
slm kızlar nasılsınız eşım fsh testı yaptırmıştı 21.16 çıkmış ben anlamıyorum sonucunu haftaya bugun gıdeceğız doktora sonuç nasıl bana söylermısınız
bende iyiyim canım benim.İnternetten buldum meryem suresini sıradaki arkadaşı 3 tane meryem suresi kaldı diye biliyorum ben okurum bu akşam
merhaba canlarım nasılsınız?
haftasonlarım genelde yoğun geçiyor..
işlerimi bitirdim sadece akşam yemeği kaldı.. geldim hemen.. özledim sizi.. nasılsınız hepiniz?
merhaba canımcım
iyiz çok şükür sen nasılsın ?
akşamada var daha yaparsın yavaş yavaş.
merhaba canlarım nasılsınız?
haftasonlarım genelde yoğun geçiyor..
işlerimi bitirdim sadece akşam yemeği kaldı.. geldim hemen.. özledim sizi.. nasılsınız hepiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?