ben kimsenin cesaretini kaybetirmek istemiyorum.
Ben burda ümit buldum çaba gösterdim herkesle paylastim.
Bazen insan böyle yikilip kaliyor acimiz tekrar tazelendigi için yaramiz açildi. Biraz zaman gerekiyor bize kendimi toparlamak için.
Biz fransadayiz ve fransada gayet normal döner'le bebek sahibi olmak fransizlarda utanma sikilma yok bebek olsunda nasil olursa olsun misali.
Ama biz türkler öyle düsünmüyoruz. Kendimizi birine teslim edip ondan çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz eylül ekim gibi ve kaan aydos'la görûsücez o ellinden gelenini yapiyor önce ilaç tedavi uyguluyor en son alternatif ameliyat.
Sen istabul'dasin hangi doktora gittiniz ?
günaydin kizlar.
Nzmyhn, belgin, sympathique, umutolsun, lamyay, hepinize çok tesekkür ederim destek oldunuz için.
Ama bilin ki ben maf oldum dünden beri umutlarim sifirlandi.
Bunca emek'ten sonra 0 görmek beni yikti.
Allahim sabir ver nasil dayanicam ben.
Haftaya sali günü tüp bebek merkezinden gelen bir ürologla görüsücez o bize testler yaptirir azosperm nedenini ögrenmek için.
Su an bizim derdimiz nedenini ögrenmek. Bilmek istedigimiz esim üretiyor mu üretmiyor mu tikaniklik var mi yok mu ? Burdaki baska kafadan ötüyor. Biz eylül sonu kaan aydos'u görmeye gelicez türkiye'ye kesin.
kızlar caneylom nerde göremedim merak ettim
kizlar teselli ettiginiz için sagolun iyiki varsiniz.
Hepimiz ayni derti paylasiyoruz bu dert çok kötü.
Kendimi mi teselli edim esimi mi ? çok zor.
Hormon sonuçlari iyi çikinca çok ümitlenmistim esim ikinci spermiogram yaptirdi beklentimiz yok dedik ama ister istemez insan içindan azda olsa bir mucize bekliyordu ve sonucu aldigimizda 0 görünce gerisini siz düsünün. Esimin yüz ifadesi hemen degisti çok üzülmüstü ve ondan sonra doktora gittik oda yetmezmis gibi donerden bahsetti ümitsiz konustu o sözler bizi çöktürdü.
Bir yerden ümit kesiler baska yerden yeniden dogar.
Yeterki sabirli olalim inanalim arastiralim birakmiyalim pesini ve iyi bir doktora gïdelim.
Biz kararliyiz çareyi türkiye'den aramaya.
Tekrar çok tesekkür ederim arkadaslar iyiki sizler varsiniz beni anliyorsunuz acimi paylasiyorsunuz yardimci oluyorsunuz. Allah hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda bizi bebislerimize kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?