Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Donasyon işlemi dediğin gibi biz türklerin öğle çabuk kabul edebileceği bir işlem değil umarım son şansımız böğle bir işlem olmaz Ben çok araştırdım Dr.Emre beyin adını duydum yakında kendisinde randevu alacağım sana Dr.Emre beyi tavsiye edebilrimyakınlarımda ona giden ve bizim durumuzda başarı elde eden kişiler var ayrıca birkaçgün bu siteyi yakından takip ediyorum burdada Dr.Emre beye giden çok sayıda hasta varr valla sen tekrar bir düşün kaan beyi pek dumadım ama belki iyi bir doktordur dur ben o dr.araştırayım

slm kızlar.......dün eşimle bebek hayırlamasına gittik kuzeninin minnicik bir kızı olmuş maşallah çok tatlı gözler fildir fildir nasılda laf arıyor daha 3 günlük ama cin yavrusu mubarek...........daha sonrada çok samimi olduğumuz hatta eşimin ikinci karısı diyebilirim erkek için o kadar birbirlerine bağlılar çocuklukları beraber geçmiş uzaktanda akrabası.... karısyla kendisiyle aramızdan su sızmayan kişiler onlarda cuma günü dr gitmişlerdi tahlilleri yaptırmışlar aynı bizim gibi azosperm kocaman bir sıfır almışlar ellerine kadının dünya başına yıkılmış ağlamaktan gözlerim şişti diyo onlarda 3 yıllık evliler ve yeni öğrendiler durumlarını...ben gayet sakinim tedavilerden bahsediyorum hatta benim daha 10 evliyken bu sorunu öğrendiğimi 8 yıldan beride iç içe yaşadığımı anlattım ben senin gibi sakin sabırlı olamıyorum aklıma bin türlü şey geliyor ne yapacağız ne edeceğiz bilemiyorum hemen tedaviye başlamak istiyorum diyor....bende acele etmemesini araştırmasını hop diye bir tedaviye başlamamasını söyledim.....bizim sorunumuzu biliyordu ama başına gelmeyince anlamıyordu ney bu azo nasıl oluyor çokmu kötü tedavisi yokmu yaptır biran önce bebeğiniz olsun diyordu...kader kendilerininde başına geldibende öğrenince nasıl içim yandı anlatamam kendi başımda olduğu içinsorunları yaşadığım için çok üzüldüm onlar adına.... insan başına gelince daha iyi anlıyor karşısındakini diyo hatta azosperm bile diyemiyor ne olduğunu tam olarakta bilmiyor buradaki dr aynen bize ilk öğrendiğimizde ne denmişse aynısını demişler evlatlık alın sperm bankasına başvurun sizin çocuğunuz binde bir umut olur onun gibi bir çok iç karartıcı şeyler olumlu birşey yok zavallı kadın sonucu tek başına almaya gitmiş dr yanında kendimi tutamadım bağıra bağıra ağladım tek oluncada ne yanlış ne doğru onuda bilemedim diyo...kendini o kadar iyi anlayabiliyorumki çünkü aynı şeyler benimde başımdan geçti ...her zaman böyledir kendi başımıza gelmeyince hiç bir şeyin ne farkında olabiliyoruz nede ciddiyetini anlayabiliyoruz....kismet olursa yılbaşından sonra zaten benim yine göz dr kontrolüm var o zaman beraber kaan beye gideceğiz...allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhh emeklerimizi ümitlerimizi boşa çıkarmaz

Allah bizim gibi problemli insanlara yardımcı olsun harzemcim. Bu azo sorunuda çözülecek çok kısa zamanda ben buna inanıyorum..

Canım üzme kendini daha yolun başındasın. Tr deki doktorlar daha cok deneyimli ve daha bilgili yurtdışında insanlar donasyona olumlu baktıkları için doktor donasyon önermiştir kısa yoldan. Burda son care donasyon öneriliyor ama Tr de donasyon yasal değil o yüzden yapılmıyor. Bence kaan Hoca ile görüşmeden karamsar olma. Moralini yüksek tut. Ben sperm bulunacağına eminim. Bir kere hormonların normal olması yapısal anormallikte yoksa TESE ile belki TESA ile bile bulunabilir diye düşünüyorum...

kızlar caneylom nerde göremedim merak ettim

Belginim pamuk helvam işe başladım yoğun şekilde çalışıyorum o yüzden beni bu aralar göremiyorsun msn yide pek açmıyorum. İş sonrası tüm zamanımı bizim pofidik oğlana ayırıyorum. Ev yakın gün içindede görüyorum iyi oluyorr canım. Sen neler yapıyorsun canımcım. Tedaviye ne zaman başlayacaksın??

kizlar teselli ettiginiz için sagolun iyiki varsiniz.
Hepimiz ayni derti paylasiyoruz bu dert çok kötü.
Kendimi mi teselli edim esimi mi ? çok zor.
Hormon sonuçlari iyi çikinca çok ümitlenmistim esim ikinci spermiogram yaptirdi beklentimiz yok dedik ama ister istemez insan içindan azda olsa bir mucize bekliyordu ve sonucu aldigimizda 0 görünce gerisini siz düsünün. Esimin yüz ifadesi hemen degisti çok üzülmüstü ve ondan sonra doktora gittik oda yetmezmis gibi donerden bahsetti ümitsiz konustu o sözler bizi çöktürdü.
Bir yerden ümit kesiler baska yerden yeniden dogar.
Yeterki sabirli olalim inanalim arastiralim birakmiyalim pesini ve iyi bir doktora gïdelim.
Biz kararliyiz çareyi türkiye'den aramaya.
Tekrar çok tesekkür ederim arkadaslar iyiki sizler varsiniz beni anliyorsunuz acimi paylasiyorsunuz yardimci oluyorsunuz. Allah hepimizin yardimcisi olsun en kisa zamanda bizi bebislerimize kavustursun.

canım benım ya cok uzuldum ama sen bosuna umıdını kaybedıyorsun..tahlıl sonucların ıyı ayrıca tahlıllerın kotu olunca bıle buluyorlar...kendını bırakma bence....uretım yerı mutlaka vardır ben eminim...

kızlar nasılsınız.HARZEMCıM nerelerdesin konuşamıyoruz elbet bizimde birgün gözleri cin gibi bakan bebeklerimiz olcak.YAA EALNAScanım anladım zaten işe başladıgını vallahi bilmiyorum kafam karışık bi ara konuşsak iyi olcak öpüyorum...

kızlar kandiliniz kutlu olsun allahım bugece ettigimiz bütün dularımızı kabul etsinAMıN.

kızlar kandiliniz mübarek olsun ınşallah bu son üzgün gecirdiniz kandil olur

kızlar kandiliniz mübarek olsun hepimizin duası bu gece kabul olsun bu bebeksiz gecirdigimiz son kandil olsun .

kızlar nasılsınız sıkıldım ya yapcak bişey yok hava sıcak kafam karışık uffffffff uffffffff

kızlar............. berat kandiliniz mübarek olsun.........................
Rabbim bu gece hürmetine hayırlı evlatlar lütfet bize......gönlümüzü hasretle yakma Allahım..........

kizlar baska bir topicten esi azosperm hipo bir arkadasimiz var sophia35 bugün sabah 9'da mikrotese olacakti insallah bir sürü sperm bulunur.
Henüz haber yok ne alemde bilmiyorum.

Kizlar sophia35 arkadasimizin esi bu sabah 9h'da mikrotese'e girdi ve bir sürü sperm bulundu ve donduruldu.
Onun adina çok sevindim.
Darisi bizim eslerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…