Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar kızlar............bugün topiğe giremedim yiğenim minik canavarım yanımdaydı tam bir zilli oldu ....zaman ne çabuk geçiyor daha geçen yıl doğdu ben yanındaydım bugünse 1 yaşına çoktan girdi yenide yürümeye başladı karıştırmadık parmaklamadık yer bırakmadı bide bana bakıp ismimle sesleniyor ya o zaman onu alıp içime koyasım geliyor o kadar seviyorum onu teyze çok demiyor ya anne ya ismimim kısaltılmışını onuda gülerek diyor ya eriyorum resmen ne yapsa hoş görüyorum tabi böylede olunca kuduruyor cadı.....allaha hep dua ediyorum bana böyle bir evlat nasip etsin diye her haliyle onu çok seviyorum allahım kem gözlerden nazarlardan korusun inşallahhhhhh minnik meleğimi

slm bacılar bu aralar pek giremiyorum ablamlar abimler geldi malum misafir fırsat buldukça geçmişe bakmaya çalışcam hepinizi öpüyorum

harzemcim çok tatlı maaşallah barekallah..................Rabbim en kısa zamanda sanada öyle güzel gözlü bi bebiş versin inşaallah...............

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu ralar çok yoğunum giremiyorum hepinizi öpüyorum...

merhaba arkadaslar nasilsiniz
bana cok dua edin cok ihtiyacim var
rabbim bir tedavi yolu buldurtsun insallah
ins bana da bir umit versin

hayırlı cumalar kızlar.....bugün kociş evde olacak fazla giremeyeceğim malesef ama hafta sonu evde olamayacak o daha kötü ne yapim işi olsunda varsın hafta sonları evde olmasın...gerçi ne zaman evde kalacağını bende bilemiyorum ama ne bayramımız var nede özel günlerde izinlerimiz buna şükür ne yapalım bir bulamadık saat 8 akşam 5 olan bir iş....neyse sizlere mutlu huzurlu günler diliyorum canlarrr

lamvay canım sizdeki sorun neydiki bu kadar karamsar olmuşsun..........burada hepimiz birbirimiz için bol bol dua ediyoruz inşallaha sende sorununa bir çare bulursun....... nzmyhn çok sağol canım rabbim cümlemize böyle tatlı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh

3 ay once ki tesede sperm bulunamamisti,sizce bunun tedavisi varmi ,benzer durumda olan arkadaslar varsa bilgilermizi paylasalim lutfen,seviyeler dusuk olunca tedavisi var diye duydum ama bunun hakkinda pek bilgim yok
hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
esimin hormon testleri soyle:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00

hormon seviyeleri cok yuksek( lh ve fsh yuksek,estradialin normal siniri ne bilmiyorum)
esimin hormon testleri soyle:

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00

BU SONUCLARI IKI DOKTORA SORDUM CEVAPLARI SOYLE:

Öncelikle geçmiş olsun;

Bu değerler tedavi ile düzelebilir.
Değerler düzelince sperm değerleride düzelme ihtimali fazladır.
Siz tedaviye başlayın.

Not: ıkinci bir sorunuz olursa veya anlaşılamayan bir husus varsa lütfen
Sorunuzu ismime sorun.
Bunu yapmanın yolu şu şeklide:
1- Kendinize ait sayfada Sol sütunda "Sorum var" linkini seçin
2- Açılan sayfada "Sadece bir üyeye sormak istiyorum." u tıklayın. Daha sonra doktor ismini seçin.
Bunu yaptırmamın nedeni ileride sadece bana sorulan sorulara cevap vereceğimden dolayıdır.

Allah’tan sağlık, şifa ve afiyetler dilerim.

_____ Op.Dr.Ali Hatay _____

Dr.AliHatay'in Uroloji Sayfasi

2. DOKTORUN CEVABI SOYLE

Hormon değerleriniz çok ümit vermiyor. ılaç tedavisinden sonuç alamayabiliriz. Ancak sizin durumunuz çok yaygın değildir, diğer hastalarda hormon değerleri ilaç kullanmaya genelde uygun çıkmakta. Ne yazık ki, size boş yere umut vermek istemem. Size tek önerebileceğim, mikroTESE'nin bir kez daha denenmesi. ısterseniz, Ankara'ya geldiğinizde, hastanede mikroTESE yapalım. Sperm bulursak, dondurup saklar, eşinizi daha sonra hazırlayabiliriz.
Saygılarımla.
Prof.Dr.Kaan

YA COK MORALIM BOZULDU KAAN BEYDEN NEGATIF CEVAP ALINCA

canim cok umutluydum
hormon degerlerimizi olcdurduk ve kaan beye mesaj;ladik oda yukariya yazdim o mesaji yollamis bize yikildim resmen,ona cok guvenmistim ,olumlu birseyler soylesin demistim,simdi sanki ne bileyim cok kotuyum 2. doktorun mesaji da umit verici ama iste insan birde negatifi taninmis bir doktordan duyunca sanki onun dedigi dogruymus da pozitif konusan doktorun soyledigi dogru degilmis gibi geliyo.
canim esim azosperm.ogreneli 3 ay oldu.ogrendigimiz ay tese oldu bulunamadi.hormon degerllerini kaan beye mesaj attik oda bu cevabi vermis iste.o yuzden cok kotu oldum
cok kotuyum ya rabbim yardim etsin

lamyay canım bukadar çok moralini bozma bizimde degerlerimiz yüksek fsh 17 bende bu ay kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum sabah mail attım ama cevap gelmedi..hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…