Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamyay canım bukadar çok moralini bozma bizimde degerlerimiz yüksek fsh 17 bende bu ay kaan hocaya gitmeyi düşünüyorum sabah mail attım ama cevap gelmedi..hakkımızda hayırlısı..

canim kaan bey 1 aylik izine cikmis ,oyuzd3en mailine biraz gec cevap verebilir

Merhaba kizlar.
Lamyay canim sikma bu kadar canini.
Geçen hafta endokrinoloji bir doktora gittik bize umutlanmayim dedi doner'e basvurun demisti biz resmen yikilmistik esimle beraber.
Bir yerden umut kesiler baska yerden dogar. Yeter ki sen ümidini yitirme. Türkiye'nin tek doktoru kaan aydos degil bir sürü var yeter ki iyisini bulmak lazim.
Ve sen esine bitkisel seyler uygula bir sürü bitkisel ilaç var. Ellin kolun bagli durmasin.
Derdi veren allah dermani de veren allah.

lamyay canım teseden öncede degerleriniz bu seviyedemiydi?

ya bunu dusununce kafayi yiyecek oluyorum
biz tese ye hicbir hormon testi yaptirmadan girdik ne yazikki
bizim salak doktor gerek olmadigini soyledi bizimde bu konu hakkinda hic bilgimiz yoktu
ne yazikki bilmiyoruz hormoon testini teseden 2,2 ay sonra yaptirdik
zaten teseyi olali 3 ay oldu,teseyide azosperm oldugumuzu ogrendigimiz ilk 10 gun icinde olduk
ne acelemiz varsa aklima gelince cildiriyorum,neden testsiz .....
ve 3 aydir birsuru bitkisel kur uyguladik,acaba onlarmi yukselttiii.....
canim cok morale ihtiyacim var yaa

canim cok sagol inan bunaldigim zaman kadinlar kulubune bu foruma giriyorum
icimi dokup rahatliyorum iyiki dertlesebilecegim arkadaslarim var
canim insalllah bizede biryerden bir umut dogar
bende acaba bizim bitkisellermi yukseltti diyodum caksir falan ne bileyim

LAMYAY.canım benim bizde kullandık bir çok şeyi ama ben sürekli test yaptırdım zararı oluyormu diye pek bir degişiklik olmamıştı zaten insan bir çok şeyi kullanınca anlamıyorki neyin iyi neyin kötü geldiğini mesela çakşır kökü suyu fsh düşürüyo demir dikeni testesteron artırıyo biz demir dikeni kullanınca testesteron arttı ama bunun yanında fsh da arttı yani canım allahım yardımcımız olsun darda kaldık derman arıyoruz allahım darda koymasın artık hiç birimizi aynı bende sen gibiyim canım bazen çok moralim bozuluyo ama korkma canım allah büyük.peki siz nerde denediniz 1.teseyi belli olmaz belkide ikincide bulunur öyle olanı duydum ben sen bakma o dönör bekleyin diyen doktora bide kaan hocayla yüzyüz konuşun biz öyle yapcaz acaba ne zaman dönüyor tatilden canım

lamvay canım üzülme bizde fsh 50 lerdeydi yinede cok şükür bulundu

lamvay canım üzülme bizde fsh 50 lerdeydi yinede cok şükür bulundu

FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00

ciddimisin o zaman bize neden oyle dedi doktor
acaba bizim diger hormonlarmi anormal estradial falan
canim ayrintili bahsedermisin ne zamandir azospermdiniz nasil bulundu,mtesedemi yoksa tesedemi bulundu,hangi dokra yaptirdiniz nerde
sizin diger hormon degerleriniz nasildi.
canim kusura bakma cok mutlu oldum sperm bulunabilecegini dusununce

kaan bey 1 ayligina gitmis galiba 1 agostosta gitmisti telefonla arayip sorabilirsin istersen hastaneye cevapliyolar tlfonu,canim yurt disinda oldugumuz icin yuzyuze gorusme sansimiz yok insallh ekim gibi 20 gunlugune gelmeye calisicaz doktor gormeye,bilmiyorum artik iyi bir doktor arastiriyorum ins iyi bir doktor buluruzda
canim biz taylandda yasiyoruz burda olduk ilk teseyi,bizim dokr bize hiccccc birr hormon testi yaptirmadan direk teseye aldi
benim tek umudum mtese
ama mteseden once ilac tedavisi olup en azindan bulunabilme sansinin artmasini istiyorum.RABBIM BUTUN DARDA KALMISLARA YARDIM ETSIN BIZE SIFAMIZI VERSIN INSALLAH EN KISA ZAMANDA,BUTUN PROBLEMLI ARKADASLARIN.
az once arkadasim bizdeydi 3 aylik kizi var,ona bakarken severken cok kotu oluyorum,sanki ben hicc annelik duygusunu tadamiycakmisim gibi geliyo,her an dua ediyorum ins ins rabbim hayirli saglikli evlat ver diye,

lamvay canım sende daha tecrübesizisn bizde senin gibiydik ama şimdi tüp bebek uzmanı olduk biz de hiç tahlil falan yapılmadan kesinlikle cocugunuz olmaz dediler muaneyle sonrada bi tüp bebek merkezine gittik araştıralım diye hemen mikro teseye aldılar cıkanı dondurdular bizim bişeyden haberimiz yok yumurta toplanacagı gün onlarda ölmüş tekrar tese oldu tüp bebek yapıldı ama 2 aylık düşük oldu şimdide parasızlıktan beklemedeyiz canım üzülme seninde bebegin olur hiç kafanı takma kaan beye gelince o hemen umut vermez olumlu sonuca cabuk alışılır ama olumsuza zor alısılır anladınmı demek istedigimi sen biraz teraddütlü olki sperm cıkarsa onu cabuk unutursun rabbime güven gerisi boş.biz doktor hatası yüzüne 2 yılımızdan olduk boş yere 2 tese 10 milyarımız gitti canım biz ne günler gördük akşamdan sabah aagıtla biten.

canim uzuldum senin adina ins en kisa zamanda olur senin de bir bebegin
evet bizede hic bir tahlil yapilmadan teseye girdik ve bulunmadi
siz ikikeremi mikrotese oldunuz ,yoksa tesedemi bulunmustu
donmus spermler neden olmus sizin hastaneneiz neresiydiki?

kızlar gelincik vardıya onunda transferi ertelenmiş cok üzüldüm

centrum clinic neden öldügünü bilmiyoruz sen kafanı takma ben fsh sı 80 olup tesede cıkaan biliyorum

bizdede benim sorunum haricinde eşimdede azosperm vardı daha önceden parça alınıp donduruldu fakat aradan 3 yıl sonra biz tedavi için gidebildik ... benim yumurtalar toplandı eşimden taze sperm almak istediler tabiki örnekte istenilen gibi kaliteli çıkmadı öldü hemen çıkanlar dedilerki o zaman dondurulmuşlardan kullancaz ve bize dedikleri dondurulmuşlar canlı kalıp kalmadığına bakmadan canlı farzederek yumurtaya emjekte ediyorlarmış tabi eşim bunun duyunca şookk geçirdi o zaman benden taze parça alın dedi onlarda mecbur kaldılar hemen urolog getirtip flash tesa yapıldı hücre bulana kadar şükürki bulundu ve zaten 4 tane çıkan yumurtam vardı çıkanlarda yeterliydi gerisi donduruldu tekrar.... bunları yazıyorumkii dondurulmuş kullandığınızda mutlaka sorun !!!!!!!!!

RABBıM ıNŞ SıZLERıNDE DUALARINIZI KABUL EDER

canım benim nolur üzülme allah büyüktür eşim 15 mayısta mikrotese oldu fsh 35 ti diğerlerini hatırlamıyorum allaha şükürki bulundu allahtan ümit kesilmez hormonlara çokta takılmayın diyo mustafa bahçeci azosperm konusnda bütün hormonları normal olupta sperm bulunamayan hastalarda var 50 lerde olupta bulunanlarda allah büyüktür dua edip ümit kesme yeterki

günaydın arkadaşlar dün kaan hocaya mail atmıştım cevap gelmiş ve aynen şöyle yazıyorregnyl 5000 IU haftada 1 kez 4 enjeksiyon yapıldıktan sonra, FSH düşer ise, tedaviden bir sonuç beklenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…