slm kizlar ben yeni uye oldum.kizlar tupbebek yapmaya karar verdik.sizce hangi merkez iyi lutfen yardim edin kafamçokkarıştı
lamyay canım nasıl olduda kaan bey sana bu yanıtı verdi başka bişeyler yazmışmıydın sen ona yoksa sadece bu hormonlarımı mail atmıştın canım merak ettim bana yukarda yazdıgım cevabı vermiş siz daha önce konuşmuşmuydunuz kaan beyle..
canım benim nolur üzülme allah büyüktür eşim 15 mayısta mikrotese oldu fsh 35 ti diğerlerini hatırlamıyorum allaha şükürki bulundu allahtan ümit kesilmez hormonlara çokta takılmayın diyo mustafa bahçeci azosperm konusnda bütün hormonları normal olupta sperm bulunamayan hastalarda var 50 lerde olupta bulunanlarda allah büyüktür dua edip ümit kesme yeterki
günaydın arkadaşlar dün kaan hocaya mail atmıştım cevap gelmiş ve aynen şöyle yazıyorregnyl 5000 IU haftada 1 kez 4 enjeksiyon yapıldıktan sonra, FSH düşer ise, tedaviden bir sonuç beklenilebilir.
canim insallah bizdede bulunur ne bileyim sanki butun kapilar yuzume kapandi gibi geldi bir an o yuzden kotu oldum simdi iyiyim Allaha hamdolsun,boyle sizleri duyunca icim ferahliyor ins rabbim butun olmayanlara versin birer hayirli evlat
siz hangi doktora tese oldunuz (mustafa bahcecimi)
oldugunuz hastane ve doktor kimdi birde ona sorayim ben bizim durumu
hoşgeldin canım ben sana şimdi ne desem boş çünkü herkes kendi merkezine birşekilde alıştıgı için memnun kalıyor bence sen tüpbebek merkezleri bölümüne gir ve hangi merkez daha çok kafana yatarsa orayı seç canm biz ankarada gürgan clinikte yaptırmıştık birçok arkadaşımızda alman, umut ta yaptırmışlar sana kolay gelsin allahım emeklerini boşa çıkartmasın.peki sorununuz neydi cnm
selam canim.esim azosperm bizde gurgani planliyoruz.aslinda benim sizlerle konusmaya ihtiyacim var. cunku bizim sorunumuzu ailem dahi bilmiyor.ben sizleri okuyup sizlerle sessizce agladim.en cok sevindigim sey tek olmadigimi bilmem. ve ben esimi cok seviyorum.ya aslinda benim piskolojim bozuldu.bilmiyorum ne yapacagimi
ARKADASLAR KAAN BEYE YENI BIR MSJ ATTIM SOYLE:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
Benim 2 aydir kullandigim bazi bitkiseller var.Onlarda soyle,
isirgan tohumu,caksir otu,corek otu,ginseng,ceviz ,findik,fistik bunlari bala karistirp kullaniyorum.
polen
ari sutu
balik yagi
cinko
havuc suyu ve
nohut suyu kuru kullaniyorum.
Acaba bunlar yukseltmis olabilir mi, hormon degerlerimi?
Her ne olursa olsun ilac tedavisini denemek istiyorum.
Hersey icin tekrar tekrar tesekkurler.
Saygilarimla,
CEVABI:
Bahsettiğiniz besinler uygun. Devam edebilirsiniz. Dediğim gibi, belki mikroTESE yapılabilir. Ama çok umutlu değilim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
evet canim su son gunlerde bende cok kotuyum,aksam yatarken aklimda bu konu,gece aniden uyaniyorum bu konu,keske ruya olsada uyansam diyorum bunlar olmasaydi diyorum ama basa gelen cekiliyo
Rabbim hepimizin butun darda kalmislarin yardimcisi olsun insalllah
selam canim.esim azosperm bizde gurgani planliyoruz.aslinda benim sizlerle konusmaya ihtiyacim var. cunku bizim sorunumuzu ailem dahi bilmiyor.ben sizleri okuyup sizlerle sessizce agladim.en cok sevindigim sey tek olmadigimi bilmem. ve ben esimi cok seviyorum.ya aslinda benim piskolojim bozuldu.bilmiyorum ne yapacagimi
canim ben cok agladim ama sesesizce. bu daha aci. avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum bebek isstiyorum diye. olmeyi cok istedim ama esime bu ihanetligi yapamazdim onu olumle aldatamazdim.ben genc kizligimdan beri cocuk gelistirmeyle ilgili kitaplar okurdum.anne olmak benim tek hayalimdi.evlendik.cocuk istiyorduk ama 1 yil beklememiz gerekti.1 yil korunduktan sonra doktorlara hep tek gidiyordum hep sorun bende oldugunu zannediyordum. 1 yilda sacma seylerle ugrastim sonra doktorumun istemesi ve benim israrim ustune esim de gitti ama oylesine diye tahmin ediyorduk. sonra ogrendim ki esim azosperm ve dunya basima yikildi.ne yapacagimi bilmedim daha dogrusu hala ne yapacagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?