- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
amin canım ama tek başına güzel olmaz hep beraber ozamanda kilolarımızdan mide bulantılarımızda uyuyamamaktan bahsederiz inşallah.ya bahar benim eşim yine su koyu verdi şimdide ne zaman tedaviye başlıycaz diyorum araba satılsın sonra gideriz yok temmuzda gideriz diyor.ben ne yapıcam bilemiyorum acaba ısrar etsemmi bilemedim sence ne yapayım fikir verirmisin içinden geçen birşey varmı?ahhh canım benim inş allahın izniyle sende göreceksin o günleri
canım işte ne bileyim acaba hiç varmı yokmu gibisinden aklımda duracagına karnımda dursun gibisinden işte ha mikroteseden yırtarmıyız sevdası işte mikrotede çıksa onada razıyızda gerçi işte insan oğlu dürttünecek iş arıyor kendine..
kaynanam gözetliyor.olmaz ne yapsak bizi dinliyormuşsizi uslular sizi
Kız arada yaramazlık yapın olmaz hep böyle
canlarım ben geldim nasılsınız çok özledim sizikaç gündür bilgisayarda sorun vardı o yüzden gelemedim yani
benim ultrason pazartesiye kaldı o güne verdiler sizlerden ne var ne yok
bu arada gelinciğim tedaviniz hayırlı olsun canım peki eşin ameliyat oldu mu yoksa sen hazırlandıktan sonra mı olacak?Rabbim yardımcınız olsun.
rica ederiz tatlım eniştede saolsun rabbim şifa versin inş...
canım test yaptırmaktan bişey çıkmaz...
çıkarsa süper olur çıkmazsada inş allahın izniyle ameliyatta bulunacak...
çiçeği sulayı sulayıp gidiyor ha
allah iyiliğini versin bidenem gülme krizine soktun beni
buarada pazara tekrar gelecekmiş
kız pisi oyunu da ne çok merak ettim :26:
hoşbuldum canımmm ben de özledim sizi ya ohh kavuştum çok şükür
inşallah başlasak biran evvel de ama herşeyde bi hayır vardır daha beklemedeyiz 2 ay daha eşimin işleri dolayısıyla.
kaynanam gözetliyor.olmaz ne yapsak bizi dinliyormuş
giderdik giderdik bebekim sorma
senle konuşurken çağrı atmıştı aradım şimdi varmış kocişim
inş en kısa zamanda çözülür herşey...
oda varır farkına elbet...
Bugün kuran sohbetine gittim kadının ikiz kızları vardı.birininde biri kız biri oğlandı.allah'ım nasıl heveslendim inşallah rabbim bizede nasip eder diye dua ettim.tabi herkes dua etti bizim için.daha donra eve gelmek istedim göndermiyorlar biraz daha kal diye ısrar ediyorlar bende olmaz çocuklarım okuldan gelecek sonra dışarıdamı kalsın dedim.bir güldüler sormayın .herkes ne kadar pozitifsin inşallah o günleride görüsün dediler
amin canım ama tek başına güzel olmaz hep beraber ozamanda kilolarımızdan mide bulantılarımızda uyuyamamaktan bahsederiz inşallah.ya bahar benim eşim yine su koyu verdi şimdide ne zaman tedaviye başlıycaz diyorum araba satılsın sonra gideriz yok temmuzda gideriz diyor.ben ne yapıcam bilemiyorum acaba ısrar etsemmi bilemedim sence ne yapayım fikir verirmisin içinden geçen birşey varmı?
kaynanam gözetliyor.olmaz ne yapsak bizi dinliyormuş
ğül ğül keyfin yerinde tabi daha yeni verdi suyunu kocişinpazara kadar çiçek susar tabi ğelsin sulasın enişte bol bol .:86::86::86:
sagol canım sanada hayırlı cumalar inşallah iyi düşünmeye çalışıyoruz eşim size hepinize allah razı olsun dedi teşekküretti dünkü okumanız için allahım inşallah kabul eder ne bileyim yarın git filan diye aşılama yapıyorum bakalım keşke çıksa ...demek kocişin geldi bak adam ordan iki oldu geliyor napsın hasret gideriyor çiçegi sulayıp sulayıp gidiyor ohh sefan olsun ..
hadi hayırlısı ile varmış kocişin bebekim
pazar günüde gelecek bu sefer uzun kalsa bile çabuk geçecek günler arada gelip gitti ya.
zamanı anlamayacaksın bu sefer.
saol bebekimm dediğin gibi 2 kere geldi bana da çok iyi oldu...
pazar akşam gelip sabah gidecek...
salı günü temelli dönüyormuş...
bende salı günü geleceğine kendimi alıştırmıycam sonra üzülüyorum dedim...
valla gelicem diyor bakalım artık ama ben yinede umutlanmıycam ne olur ne olmaz
aa çok az kalmış bebekim ya pazra günüde gelince zaten geriye ne kaldı.
hasretlik bitiyor ne güzel
sen şartlandırma kendini yinede ne olur ne olmaz dimi ama..
inşallah canım inşallah çok yakındadır o günlerBugün kuran sohbetine gittim kadının ikiz kızları vardı.birininde biri kız biri oğlandı.allah'ım nasıl heveslendim inşallah rabbim bizede nasip eder diye dua ettim.tabi herkes dua etti bizim için.daha donra eve gelmek istedim göndermiyorlar biraz daha kal diye ısrar ediyorlar bende olmaz çocuklarım okuldan gelecek sonra dışarıdamı kalsın dedim.bir güldüler sormayın .herkes ne kadar pozitifsin inşallah o günleride görüsün dediler
hoşbulduk canım ben de iyiyim canım şükürhoşgeldin canım iyiz çok şükür bildiğin gibi.
sen nasılsın?
hımmm anladım canımcanım oynun adı "zavallı pisi"...
kızlarla aramızda şifre oldu işte
ben çocuklara oynatıyorum çok komik ve eğlenceli bi oyun...
bizim kızlara da anlattım bi espri malzemesi daha çıktı bize
canım şimdi bi kişi kedi oluyor...
diğer çocuklar yanyana geçiyor...
kedi sıradaki ilk arkadaşının yanına gidip omzuyla arkadaşına sürtünüyor ve kedi taklidi yapıyor miyavlıyor...
arkadaşıda gülmeden 3 kere zavallı pisi diyerek başını okşuyor...
eğer ki gülerse kedi kendisi oluyor...
gülmezse diğer arkadaşın yanına gidiyor...
amaç çocukların duygularına hakim olabilmelerinin kazandırılması...
ama biz bu oynu değiştiriyoruz ve amacımız değişiyor
hımmm anladım canım
ama bizim kediler biraz yaramaz galiba
sizi gidi siziii
İNŞALLAH CANIM RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHallah inşallah sanada ikiz evlat nasip eder canım.
o günler yakındadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?