tekrar tekrar geçmiş olsun canım çok şükür temiz çıkmış inşallah bir daha nüksetmezcanım annemin ayağında yumuşak doku kanseri vardı aldırmıştı.daha sonra annem bundan 6 ay önce bir ev aldı bir ay sonra kapımız çalındı ve evin bir kişiye daha satıldığını öğrendik.o evde eltim oturuyor bizde anneme söylemedik üzülmesin diye fakat er yada geç öğrendi daha sonra kontrole gidince doktor tekrar kitle çıktığını söyledi.üstelik vücudunun her yerine sıçrama tehlikesi var dedi.bir ay önce o kitleden parça alındı temiz çıktı.şimdide akciğere ve vücudun diğer organlarına sıçrayıp sıçramadığına bakıldı.ufak tefek lezyonlar görülmüş ama eskiden pek farkı yokmuş yani allah'a şükür ilerlememiş.ama bütün hastalıklar sıkıntıdan stresten oluyor.rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
RABBİMMMMMM!! cumanın hürmetine burda bulnunan melek arkadaşlarımın ve nacizane benim dileğimi kabul et..kalbimizdekini ver bu dünyamızı bebşle öbür dünyamızı cennetinle süsle. SEVDİKLERİMİZİN ACISINI GÖSTERME,HERŞEYDE ''BUNA DA ŞÜKÜR'' DEMEYİ NASİP ET, ŞEYTANA UYDURMA,KÖTÜLERE DE GAFİL AVLANDIRMA ALLAH'IM..amiinn..
bugün okula kociş bıraktı...
1,5 aydır falan hiç karşılaşmamıştık hocayla...
sabah kocişle bizi gördü hemen eğdi başını yoluna devam etti...
allahtan sözümü dinledi aşkını kalbine gömdü
baharım cnm az kalmıs ya sabır cek
cnm benımde elımde sıgıl cıkardı bı ılac var adı verrutol
sıgıl olan yere oje gıbı kendısı sadece sıgıle dokunduruyosun 1 haftaya kadar gıdıyo hemde koku cıkıyo cıban gıbı oluyo ya koku
yuze surulur mu bılmıyorum prespektusu okudum surat ıcın yazmıyo
ıstersen eczaneye bı sor ama acayıp etkılı bı ılac
hamd olsun bende kalmadı hatta ben bu ılactan once yaktırdım gene cıkmıstı
bı sor tatlım
bugün okula kociş bıraktı...
1,5 aydır falan hiç karşılaşmamıştık hocayla...
sabah kocişle bizi gördü hemen eğdi başını yoluna devam etti...
allahtan sözümü dinledi aşkını kalbine gömdü
öyle yapıyorum zaten tatlım
canım kocişin eczacı arkadaşı var sormuş ona...
yüz olunca tehlikeli olur ilaç önermem benimde elimde çıktı okuttum demiş...
bide ev sahibimize sorayım bakalım belki onun tanıdığı biri vardır...
ha şöyle hizaya gelsin... eşin duysa Allah korusun daha büyük şeyler olabilirdi... neyseki anladı hatasını...
iyi bari aferin ona akıllanmış.
aşkı içinde kalsın yani
tamam cnm gecmıs olsun ınşllh bır an once gecer cok zor bı sey su sıgıl hemende gecmıyo
ogretmen arkadas agızının payını alınca ıyı olmus heeh soyle hızaya gellll
can sıkıyor işte tatlım sürekli elim çenemde oynayıp duruyorum...
kafaya taktığımdan beride çoğalmaya başladı
öğretmen değil tatlım imam
he afedersın aman senı rahatsız etmesınde
kızlar bu yakınlarda azoya iyi gelicek ot çöp bulanınız varmı
yeni bişey uymadık tatlım
bakalım sizin macun işe yararsa herkese yeni bi umut kapısı olur
ya kızlar sabahtan beri sağ gözümün orda damar atıyor çok rahatsız edici bişey nasıl gecer bilirmisiniz
bahar85 bacım bendede küçükken sığil çıknıştı ama elimde sonra onu tükenmez kalemle etrafını çizmişlerdi geçmişti belki işe yarar
ya kızlar sabahtan beri sağ gözümün orda damar atıyor çok rahatsız edici bişey nasıl gecer bilirmisiniz
bahar85 bacım bendede küçükken sığil çıknıştı ama elimde sonra onu tükenmez kalemle etrafını çizmişlerdi geçmişti belki işe yarar
amin bacım amin inşallah yarar bakalım bizim 18 gün oldu bizim 1 ay olsunda kan tahlili yaptırcaz
hadi hayırlısı canım inşallah şifa olmuştur eşinin kullandıkları.kız yok daha ne kullansın eşlerimiz yakında kuzu kuzu meeeeeeeee olacaklaramin bacım amin inşallah yarar bakalım bizim 18 gün oldu bizim 1 ay olsunda kan tahlili yaptırcaz
dogrudur ya ben sadece tükenmez kalemle çizildiğini hatırlıyorum cocukken yaparlardı gözüm içinde dediğini denicemacaba seyırıyomu seyırıyorsa gozunu elınle ovalayıp salavat getır ovalamak bastırma degılsıvazlıyarak yanı cnm
tatlım tukenmez kalemle cızılıp okunurdu eskıden kabakulak olan bırısınede oyle yapılırdı
hadi hayırlısı canım inşallah şifa olmuştur eşinin kullandıkları.kız yok daha ne kullansın eşlerimiz yakında kuzu kuzu meeeeeeeee olacaklaryada zavallı pisimi desem
inşallah şifa olur eger değişiklik olursa yazarım biz şuanda sadece onları kullanıyoruz birde horma poleni okadar bakalım haftaya msure gelicek onada başlıcaz başka bişey yok bu akşam zavallı pisi oldu uslu pisi hava soğuk donuyorum hiç ıslanmaya niyetim yok bana kalırsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?