Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tekrar tekrar geçmiş olsun canım çok şükür temiz çıkmış inşallah bir daha nüksetmez
aminn canım.

amiiiinnnnnnn.

ha şöyle hizaya gelsin... eşin duysa Allah korusun daha büyük şeyler olabilirdi... neyseki anladı hatasını...

öyle yapıyorum zaten tatlım
canım kocişin eczacı arkadaşı var sormuş ona...
yüz olunca tehlikeli olur ilaç önermem benimde elimde çıktı okuttum demiş...
bide ev sahibimize sorayım bakalım belki onun tanıdığı biri vardır...

iyi bari aferin ona akıllanmış.
aşkı içinde kalsın yani

tamam cnm gecmıs olsun ınşllh bır an once gecer cok zor bı sey su sıgıl hemende gecmıyo
ogretmen arkadas agızının payını alınca ıyı olmus heeh soyle hızaya gellll

ha şöyle hizaya gelsin... eşin duysa Allah korusun daha büyük şeyler olabilirdi... neyseki anladı hatasını...

evet canım yaa allaha şükür uzatmadı ki gerçekten öyle bi adam değil...
allahtan hatasının farkına vardı...
duygularını bana açmakla yanlış yaptığını biliyor...
ama ozamanda unutabileceğimi sanmıyorum demişti...
bugün o bi anlık bakıştada hiçbişeyin bitmediği belli oluyordu...
ama gerisi beni ilgilendirmiyor...
allaha şükür beni rahatsız etmiyor kendi içinde nasıl 1 sene yaşadıysa herşeyi yine öyle yapıyor...

tamam cnm gecmıs olsun ınşllh bır an once gecer cok zor bı sey su sıgıl hemende gecmıyo
ogretmen arkadas agızının payını alınca ıyı olmus heeh soyle hızaya gellll

can sıkıyor işte tatlım sürekli elim çenemde oynayıp duruyorum...
kafaya taktığımdan beride çoğalmaya başladı
öğretmen değil tatlım imam

can sıkıyor işte tatlım sürekli elim çenemde oynayıp duruyorum...
kafaya taktığımdan beride çoğalmaya başladı
öğretmen değil tatlım imam

he afedersın aman senı rahatsız etmesınde

kızlar bu yakınlarda azoya iyi gelicek ot çöp bulanınız varmı

ya kızlar sabahtan beri sağ gözümün orda damar atıyor çok rahatsız edici bişey nasıl gecer bilirmisiniz
bahar85 bacım bendede küçükken sığil çıknıştı ama elimde sonra onu tükenmez kalemle etrafını çizmişlerdi geçmişti belki işe yarar

acaba seyırıyomu seyırıyorsa gozunu elınle ovalayıp salavat getır ovalamak bastırma degılsıvazlıyarak yanı cnm
tatlım tukenmez kalemle cızılıp okunurdu eskıden kabakulak olan bırısınede oyle yapılırdı

saol canım benim inş geçer ya çok sinir oluyorum

amin bacım amin inşallah yarar bakalım bizim 18 gün oldu bizim 1 ay olsunda kan tahlili yaptırcaz

hadi bakalım inş güzel haberlerinizi bekliyoruz

amin bacım amin inşallah yarar bakalım bizim 18 gün oldu bizim 1 ay olsunda kan tahlili yaptırcaz
hadi hayırlısı canım inşallah şifa olmuştur eşinin kullandıkları.kız yok daha ne kullansın eşlerimiz yakında kuzu kuzu meeeeeeeee olacaklaryada zavallı pisimi desem

dogrudur ya ben sadece tükenmez kalemle çizildiğini hatırlıyorum cocukken yaparlardı gözüm içinde dediğini denicem
hadi hayırlısı canım inşallah şifa olmuştur eşinin kullandıkları.kız yok daha ne kullansın eşlerimiz yakında kuzu kuzu meeeeeeeee olacaklaryada zavallı pisimi desem

inşallah şifa olur eger değişiklik olursa yazarım biz şuanda sadece onları kullanıyoruz birde horma poleni okadar bakalım haftaya msure gelicek onada başlıcaz başka bişey yok bu akşam zavallı pisi oldu uslu pisi hava soğuk donuyorum hiç ıslanmaya niyetim yok bana kalırsa tabi

canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun kocamaaannn öpüldünüz

canım m-sureyi nasıl getirtiyorsunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…