Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istiyorumbebeğim rabbim istediğin bebeği verir inş. ameliyatınız başarıyla geçer .
sagol bitanem inşallah başarılı bol spermli ğeçer allah hepimizin istediğini versin aminnn.
yaaa yalanmı annesiğilde kendisinimi bekliyor annesi zaten hastalıgı filan vardı kadın bide böyle üzülür ..eşi bencede iyi etmiş afferim enişteye akşama inşallah sinirleri geçer barışırlar kız hangimizde olmuyor böyle şeyler en kötülerini yaşattı eşim sagolsun ayrılma noktasından kaçsefer döndük kimin evliliği dört dörtlük idareyle günler geçiyor .

canım eşin yarın tese mi olacaaakkk inşallah bolca spermler çıkar canım ve evlat hasretiniz artık son bulur.

canım eşin yarın tese mi olacaaakkk inşallah bolca spermler çıkar canım ve evlat hasretiniz artık son bulur.

hee yarın tese var bizim inşallah bulunur ah keşke artık bebişimiz olsa hasretimiz bitse hepimizin olsun inşallah seninki noldu eşin amaliyatmı olucak tüp bebek yapıldıgında birdaha baktırmadınızmı sperm varmı diye.:26:

annemle şimdi konuştum hastanedeydi sonuçlarını östermeye gitmiş.neden bize gelmiyorsun çok özledik seni kocanıda tek bırakamıyorsun zaten iştedir.akşamda gelsin bir hafta burda kalın diyor.bende içimden ben her daim kalmaya gelicem bekle beni dedim.ay kızlar babam zaten çocuğumuzun olmadığını bilmiyor ama yinede anneme her defasında gelsin geri boşansın diyip duruyor.bu durumu öğrenince hayatta beni bırakmaz.eşimde az çok bildiği için beni kilitledi sanırım.birde akşam nereye yemeğe gidelim diye soruyor hiç birşey olmamış gibi.

Rabbim istediğin bebeği versin canım..
seni daha fazla arattmasın..
gözlerini yolarda koymasın..
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..
önce sizde sonra bizde spermler bulunsun..
Allah yaşadığımız sıkıntıları günahlarımıza kefaret saysın..
yolunuz açık olsun..
güle güle gidin güle güle dönün inşAllah..
okunan tefriciyeler Allah katında kabul olsun inşAllah..

aminnn aminn aminnn ezanda okunuyor tam inşallah önce bizde sora sizde spermler bulunsun sagol güzelim allah razi olsun..

bol bol kaliteli sperminiz çıkar inşallahhhhhhh)
idareli karılar olduk )) evt cnm ya kavga etmek kolayda ayrılmak zor bende eşimde birbirimizden çok açıkcası ailemizi düşünüyoruz onları üzmekten korkuyoruz,belki arada kendimizi yıpratıyoruz ama idare etmeye çalışıyoruz ki ailelerimizde evliliklerini idare ederek yürütmüşlerdir muhakkak .herkezin yaşamış olduğu bi sınavı vardır ...

canım ailemi düşündüm annem hasta zaten biliyorum ama benim gitmemden dolayı üzülmez .ben mutsuz olursam daha çok üzülür.babam ise zaten ilk günden istemiyordu evlenmemi benim turşumu kurmayı düşünüyormuş.anneme öğle diyordu.eşim beni seviyor bunu biliyorum hemde onu sevmediğimi söylediğim halde sen beni ister sev ister sevme ister benden ayrı ol ister yanımda ol ben seni hep çok sevicem diyor.bende bundan eminim ama bazen fazla sevgi insanı bunaltıyormuş.insan çok sevdiği zaman karşısındakinden beklentisi de çok fazla oluyor.kıskanmaya başlıyor.ortada olmayan şeyleri kendine dert edip kavga çıkarıyor.bana sen 15 sene önceki aşkını unutmamışsın sen asıl beni değil onu seviyorsun dedi.kafasında kurup sonrada kıskançlık yapıyor.bende bunaldım ne yapabilirim evet haklısın deyip sineyemi çekeyim

kız sevinmezmiyiz benim pc açık ama ben başında değildim hoşgeldin canım .ben bugün hep burdayım elim mahkum zindana kilitlendimsen nasılsın ne var ne yok

ohh çok şükür biri duydu sesimi
bişeyler okudum canım ama net bi bilgim yok eşinle tartışmışsınız galiba
ben de iyiyim canım dr.a gittim geldim ultrason çekildi ama sonucu gösteremedim dr.a

kız allah iyiliğini versin beni yalan çıkardın hiç gülesim yoktu güldürdün valla demek annen gelmeni bekliyormuş özlemiş eşinle yemege gidin işte ama baban öyle düşünmesin çocuk olmuyor diye geri gelsin boşansın olurmu tuafıma gitti dogrusu ben anemgilden hiç öyle bişey duymadım 19 yılın içinde ne annemden ne babamdan çocuk olmuyorsa gelsin lafı hem olacak belki ne belli kızıyorum böyle diyenlere eşinin yerine kendini koysun basın sanki insanların elinde onlarda isterler olsun ..

amin amin amin binlerce milyonlarca kere amin

şu okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine inşallah dua kapıları açıktır.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım

bitanem benim nihayet sana kavuştuk
dünden beri çok kötüyüm beni bizi bıraktın sandım
sen nasıl bizden ayrı kalabilirsin biz senden nasıl ayrı kalabiliriz...
geçmişi okuyabildin mi bilmiyorum ama dün herkes perişan oldu
dünde yazdım bugünde yazıyorum...
bizi birleştiren azo oldu ama çok güçlü dostluklar kurduk burda...
ne olursa olsun sakın bizden kopmayı bi daha aklına getirme tamam mı
dün ne yapacağımı şaşırdım öğrenir öğrenmez eseslimden telini aldım aradım mesaj çektim...
faceden mesaj gönderdim...
sana ulaşamıyorum diye kaç kere aradım bilmiyorum...
arama kaydı gelmiştir zaten...
inş hakkında en hayırlı kararı verirsin...
ama eniştede senden vazgeçmiyor işte...
seni çok seviyor kıskançlığından çoğu zaman seni bunaltıyor olabilir...
ama bunun sebebi sen,i bukadar çok sevmesi...
bence çilingir falan çağırma akşam gelsin kocişin ve ikna etsin seni
tabi ne yaşadığını bilemeyiz ama bu dışardan biri olarak bizim düşüncemiz...
inş sen hakkında en hayırlı olacak kararı verirsin...
bidaha sakın bizi bırakma seni çoooooooookkk seviyorum deli kız

inşallah canım
duruma göre bakıcaz canım test ver diyorum eşime başlamadan önce çıkarsa bikaç spermcik dondururuz böylece ameliyat olmasına da gerek kalmaz
en son 2-3 ay oldu test vermişti yine 0'dı
inşallah çıkar spermciklerimiz ne diyim.

Canım benim hoş geldin.Bak kilitli kalmışın ama bize kalmışın..İyi dinle kalbinin sesini fıstığım.Sevgi sende de yoğunsa tekrar denemeye değer elbette.Sevgi her şeye çözüm değil belki bazen fazlası başa bela ama bir de tersini düşün.Eşin tarafından sevilmediğini,gözünün dışarda olduğunu......v.s çoook daha kötü di miii?ama ama ama yine de ne yaşadığını en iyis sen bilirsin..

nasıl olalım vck a aramıza döndü diye çok mutluyummmm
allah kavuştursun tatlım...
tamam tatlım ekliyorum 1 meryem sureni allah kabul etsin inş...

amin amin amin binlerce milyonlarca kere amin

şu okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine inşallah dua kapıları açıktır.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

inşAllah..
bugün sabahtan beri ağlama modundayım..
ama ağlamayacağım..
iç çekiyorum...bazen derinden..
sonra farkkediyorum..
Rabbim maddi manevi tümm sınavları kazanmamızı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…