sagol bitanem inşallah başarılı bol spermli ğeçer allah hepimizin istediğini versin aminnn.istiyorumbebeğim rabbim istediğin bebeği verir inş. ameliyatınız başarıyla geçer .
yaaa yalanmı annesiğilde kendisinimi bekliyor annesi zaten hastalıgı filan vardı kadın bide böyle üzülür ..eşi bencede iyi etmiş afferim enişteye akşama inşallah sinirleri geçer barışırlar kız hangimizde olmuyor böyle şeyler en kötülerini yaşattı eşim sagolsun ayrılma noktasından kaçsefer döndük kimin evliliği dört dörtlük idareyle günler geçiyor .ağzına sağlık gülüm ne güzelde demişsin annenlerin de gözü yoldadır diye) vck cim inş gitmeyi düşünürken ailenide düşünüosundur tek başına verilecek karar değil eşin seni sevmese kapıyı bacayı kitlemez eline sağlık enişteninde )) bence bidaha düşün eşin kapıları ardına kadar açıpda git dememiş sana ...o kavgalar bizim evimizdede oluyor hemde hergün ))) bende üzülünce o zmn ayrılalım diyorum işte o zmn napıp edip gönlümü alıo oda bana yetio şimdilik inş. daha büyük sorunlar yaşamayız..
çok güzel kar yağıyooooooooo))))))))))))))))))))))))))))))))))
kız sevinmezmiyiz benim pc açık ama ben başında değildim hoşgeldin canım .ben bugün hep burdayım elim mahkum zindana kilitlendimkimse benim geldiğime sevinmedi mi
canım eşin yarın tese mi olacaaakkk inşallah bolca spermler çıkar canım ve evlat hasretiniz artık son bulur.
annemle şimdi konuştum hastanedeydi sonuçlarını östermeye gitmiş.neden bize gelmiyorsun çok özledik seni kocanıda tek bırakamıyorsun zaten iştedir.akşamda gelsin bir hafta burda kalın diyor.bende içimden ben her daim kalmaya gelicem bekle beni dedim.ay kızlar babam zaten çocuğumuzun olmadığını bilmiyor ama yinede anneme her defasında gelsin geri boşansın diyip duruyor.bu durumu öğrenince hayatta beni bırakmaz.eşimde az çok bildiği için beni kilitledi sanırım.birde akşam nereye yemeğe gidelim diye soruyor hiç birşey olmamış gibi.sagol bitanem inşallah başarılı bol spermli ğeçer allah hepimizin istediğini versin aminnn.
Yaaa yalanmı annesiğilde kendisinimi bekliyor annesi zaten hastalıgı filan vardı kadın bide böyle üzülür ..eşi bencede iyi etmiş afferim enişteye akşama inşallah sinirleri geçer barışırlar kız hangimizde olmuyor böyle şeyler en kötülerini yaşattı eşim sagolsun ayrılma noktasından kaçsefer döndük kimin evliliği dört dörtlük idareyle günler geçiyor .
güle güle canım yak gel şu yaralarını şifa bul bebeğimbende çıkıyorum kızlar 1 saate gelirim heralde şu yarayı halledip geleyim öpüyorum
Rabbim istediğin bebeği versin canım..
seni daha fazla arattmasın..
gözlerini yolarda koymasın..
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..
önce sizde sonra bizde spermler bulunsun..
Allah yaşadığımız sıkıntıları günahlarımıza kefaret saysın..
yolunuz açık olsun..
güle güle gidin güle güle dönün inşAllah..
okunan tefriciyeler Allah katında kabul olsun inşAllah..
sagol bitanem inşallah başarılı bol spermli ğeçer allah hepimizin istediğini versin aminnn.
yaaa yalanmı annesiğilde kendisinimi bekliyor annesi zaten hastalıgı filan vardı kadın bide böyle üzülür ..eşi bencede iyi etmiş afferim enişteye akşama inşallah sinirleri geçer barışırlar kız hangimizde olmuyor böyle şeyler en kötülerini yaşattı eşim sagolsun ayrılma noktasından kaçsefer döndük kimin evliliği dört dörtlük idareyle günler geçiyor .
canım ailemi düşündüm annem hasta zaten biliyorum ama benim gitmemden dolayı üzülmez .ben mutsuz olursam daha çok üzülür.babam ise zaten ilk günden istemiyordu evlenmemi benim turşumu kurmayı düşünüyormuş.anneme öğle diyorduağzına sağlık gülüm ne güzelde demişsin annenlerin de gözü yoldadır diye) vck cim inş gitmeyi düşünürken ailenide düşünüosundur tek başına verilecek karar değil eşin seni sevmese kapıyı bacayı kitlemez eline sağlık enişteninde )) bence bidaha düşün eşin kapıları ardına kadar açıpda git dememiş sana ...o kavgalar bizim evimizdede oluyor hemde hergün ))) bende üzülünce o zmn ayrılalım diyorum işte o zmn napıp edip gönlümü alıo oda bana yetio şimdilik inş. Daha büyük sorunlar yaşamayız..
kız sevinmezmiyiz benim pc açık ama ben başında değildim hoşgeldin canım .ben bugün hep burdayım elim mahkum zindana kilitlendimsen nasılsın ne var ne yok
annemle şimdi konuştum hastanedeydi sonuçlarını östermeye gitmiş.neden bize gelmiyorsun çok özledik seni kocanıda tek bırakamıyorsun zaten iştedir.akşamda gelsin bir hafta burda kalın diyor.bende içimden ben her daim kalmaya gelicem bekle beni dedim.ay kızlar babam zaten çocuğumuzun olmadığını bilmiyor ama yinede anneme her defasında gelsin geri boşansın diyip duruyor.bu durumu öğrenince hayatta beni bırakmaz.eşimde az çok bildiği için beni kilitledi sanırım.birde akşam nereye yemeğe gidelim diye soruyor hiç birşey olmamış gibi.
amin amin amin binlerce milyonlarca kere aminrabbim istediğin bebeği versin canım..
Seni daha fazla arattmasın..
Gözlerini yolarda koymasın..
Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..
önce sizde sonra bizde spermler bulunsun..
Allah yaşadığımız sıkıntıları günahlarımıza kefaret saysın..
Yolunuz açık olsun..
Güle güle gidin güle güle dönün inşallah..
Okunan tefriciyeler allah katında kabul olsun inşallah..
selam canlarım nasılsınız ben biraz rahatsızım birdaha topiğe uğramak istemiyordum ama sizden ayrı kalamıyorum biliyorumki bu günleride sizlerle atlatıcam iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım
canım sağolsun arkadaşlar endişelenip mesaj atmışlar sizi üzmek istememiştim sadece durumumdan bahsedip aranızdan ayrılmak istemiştim.ama gördümki herkes tek yürek olmuş benim için ben nasıl bu duruma karşı duyarsız kalabilirimki.hepinizi üzüp merakta bıraktığım için ayrı ayrı özür diliyorum
hee yarın tese var bizim inşallah bulunur ah keşke artık bebişimiz olsa hasretimiz bitse hepimizin olsun inşallah seninki noldu eşin amaliyatmı olucak tüp bebek yapıldıgında birdaha baktırmadınızmı sperm varmı diye.:26:
nerdesin sen kar yagıyor buğün burda çok ayaz var buğün soguk başka yerlerin karının soğugu bura geliyor..
annemle şimdi konuştum hastanedeydi sonuçlarını östermeye gitmiş.neden bize gelmiyorsun çok özledik seni kocanıda tek bırakamıyorsun zaten iştedir.akşamda gelsin bir hafta burda kalın diyor.bende içimden ben her daim kalmaya gelicem bekle beni dedim.ay kızlar babam zaten çocuğumuzun olmadığını bilmiyor ama yinede anneme her defasında gelsin geri boşansın diyip duruyor.bu durumu öğrenince hayatta beni bırakmaz.eşimde az çok bildiği için beni kilitledi sanırım.birde akşam nereye yemeğe gidelim diye soruyor hiç birşey olmamış gibi.
Arkadaşlar nasılsınız.?ben çok yoğun bir hafta geçirdim.İşler çok yoğundu.annemi İstanbula yolculadım .Aklım hep sizlerdeydi umarım güzel haberler var.Vck'ye ne oldu geçmişe okumumaya firsatım yok .Bahar85 hayatım benim için 1 meryem eklermisin?kendinize çok iyi bakın.
amin amin amin binlerce milyonlarca kere amin
şu okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine inşallah dua kapıları açıktır.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?