et yemeğimi dedim benim kocamın aklına gelemiştir hiç beni et yemeğiyle kandırmak.genelde çikolata alır .senin kan şekerin düşmüştür diye dalga geçer birde.ya ben o ilaçları annemlerin ordan almıştım birde brancayı nasıl bulayım tekrar.gitti ilaçlar.affet tabi kız seviyor seni işte.
Bugün güzel bi yere gidin et yemkelrinden söyle güzelce ye
Sonra güzelce anlat durumu oda anlamış zaten hatasının farkında.ilaçlarıda çöpe attığını söyleme tamam mı ?
Gidip yenilerini al
Sağol cnm da benle kartopu oynayacak kişi lazımm
koçişi aradım şimdii burası çok kötü nasıl kar yağıyoo nasıl gelicem dedimmm beni kızdırıyo gelemezsem kalırım biyerde sen beni merak etmee gülüyo hemdee ben onu merak ediyorum ya
haklısın cnm ceza olarak onunla kartopu oynamak lazımmm
cnm uzme genede kendını belkı bı sonrakı testte cıkariyi akşamlar kızlar.
vck dün beni çok şaşırttın gördüm yazdıklarını inşallah öyle bişey olmaz dedim dua ettim çok şükür şuanda herşey halledilecek gibi görünüyor ben de büyük bişeyler var sandım gerçi hala ne olduğunu bilmiyorum ama ilk aklıma aldatma geldi ya da şiddet çok şükür bunlar yok... allahım ağzının tadını versinin dilerim herşey eskisinden güzel olur...
önce sağlık ve huzur versin rabbim gerisi boş...
biz bugün test sonucumuzu aldık... kağıdı bir heyecanla aldık ki sormayın sonra bir bakarız ki tüm değerlerin karşısında - var... 2 ay önce hareketsiz de olsa gördüğümüz 2000 spermin yerinde yeller esiyordu.. eşim çok üzüldü çok bozuldu hele ben şok oldum... ağlamak geldi o an içimden nasıl ağlayayım ki eşime moral vermeye çalışıyorum o beni duymuyor bile...
doktora göstermek için bekliyorduk ya yürü neresini göstereceksin belli işte herşey dedi ya en azından bir yorum getirir göstericem tabi dedim ben gelmiyorum sen göster o zaman dedi tamam sen bekle ben göstereyim dedim kıyamam ya gösterdim doktora ne diyecek ki sonuçta olabilir diyor... bizim gibi hastalarda beklenen birşey sonuçta...
geçtiğimiz aydan farklı olarak proxeed kullandık yok yok yok hiç bişey çıkmadı...
eve geldim ağladım biraz rahatladım şimdi...
ne yapacağımızı bilmiyorum doktor 15 gün arayla yaptırın sperm testlerini olur da canlı yakalarsak dondururuz diyor...
yoksa tüp bebeğe kadar elimizden geleni yapsak o zaman da çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten sonu ameliyat mı olur inanın kararsızım ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum...
niye hiç çıkmadı ki??? üfff((
napalım vardır bunda da bir hayır diyorum merak eden arkadaşlarım benden bu kadar.
Şimdi eşim aradı Kaana 27ocakta randev.u alacaktık ya 2şubata almışız niye bilmyorum ama farketmez ha 5gün önce ha 5gün sonra.Gelince sorarım artık ayrıntılarını.Hem de saat 17:45'e bu adam orda mı yatıyo acaba....
ya sanki evde kilitli olmak çok kolay siz olmasaydınız ben daha çok kafayı yerdim.benim kavgam başkalrına kavga sebebi olurmuş.onun kocası onu eve kilitledi sen beni niye kilitlemiyorsun yarın hepiniz evde kilitli kilitli oturursunuz.benimde cezam biter ya şimdide başımda bekçi var.bekçim garip garip bakıyor ne yapıyorsun diyor.kız kaynanan duymazmı kayın baban duyarda tabi affet sende tabi biraz naz yap canım aaa benimki beni hiç kitlemedi kıskandım bak şimdi akşama kavga edeyim ellerin kocaları gitmesin diye kapı kitliyor sen nappıyorsun filan ...
et yemeğimi dedim benim kocamın aklına gelemiştir hiç beni et yemeğiyle kandırmak.genelde çikolata alır .senin kan şekerin düşmüştür diye dalga geçer birde.ya ben o ilaçları annemlerin ordan almıştım birde brancayı nasıl bulayım tekrar.gitti ilaçlar.komşumamı sorsam o bana diyordu ben çöpten çıkarırım yazık o kadar ilaca diye çünkü o görmüştü o ilçaları almak için nerelere kadar gittiğimi
iyi akşamlar kızlar.
vck dün beni çok şaşırttın gördüm yazdıklarını inşallah öyle bişey olmaz dedim dua ettim çok şükür şuanda herşey halledilecek gibi görünüyor ben de büyük bişeyler var sandım gerçi hala ne olduğunu bilmiyorum ama ilk aklıma aldatma geldi ya da şiddet çok şükür bunlar yok... allahım ağzının tadını versinin dilerim herşey eskisinden güzel olur...
biz bugün test sonucumuzu aldık... kağıdı bir heyecanla aldık ki sormayın sonra bir bakarız ki tüm değerlerin karşısında - var... 2 ay önce hareketsiz de olsa gördüğümüz 2000 spermin yerinde yeller esiyordu.. eşim çok üzüldü çok bozuldu hele ben şok oldum... ağlamak geldi o an içimden nasıl ağlayayım ki eşime moral vermeye çalışıyorum o beni duymuyor bile...
doktora göstermek için bekliyorduk ya yürü neresini göstereceksin belli işte herşey dedi ya en azından bir yorum getirir göstericem tabi dedim ben gelmiyorum sen göster o zaman dedi tamam sen bekle ben göstereyim dedim kıyamam ya gösterdim doktora ne diyecek ki sonuçta olabilir diyor... bizim gibi hastalarda beklenen birşey sonuçta...
geçtiğimiz aydan farklı olarak proxeed kullandık yok yok yok hiç bişey çıkmadı...
ne yapacağımızı bilmiyorum doktor 15 gün arayla yaptırın sperm testlerini olur da canlı yakalarsak dondururuz diyor...
yoksa tüp bebeğe kadar elimizden geleni yapsak o zaman da çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten sonu ameliyat mı olur inanın kararsızım ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum...
napalım vardır bunda da bir hayır diyorum merak eden arkadaşlarım benden bu kadar.
yap bebekimmm yaa sefan olsun
hep enişte bey mi naz yapacak biraz da sen yap
tam da hassas bölge şimdi kıyamaz o sana
tatlım bıtmıs yara ınsllh bı daha tekrar etmez gecmıs olsun sen genede agrı kesıcı ıc
ya sanki evde kilitli olmak çok kolay siz olmasaydınız ben daha çok kafayı yerdim.benim kavgam başkalrına kavga sebebi olurmuş.onun kocası onu eve kilitledi sen beni niye kilitlemiyorsun yarın hepiniz evde kilitli kilitli oturursunuz.benimde cezam biter ya şimdide başımda bekçi var.bekçim garip garip bakıyor ne yapıyorsun diyor.
iyi akşamlar kızlar.
Vck dün beni çok şaşırttın gördüm yazdıklarını inşallah öyle bişey olmaz dedim dua ettim çok şükür şuanda herşey halledilecek gibi görünüyor ben de büyük bişeyler var sandım gerçi hala ne olduğunu bilmiyorum ama ilk aklıma aldatma geldi ya da şiddet çok şükür bunlar yok... Allahım ağzının tadını versinin dilerim herşey eskisinden güzel olur...
Biz bugün test sonucumuzu aldık... Kağıdı bir heyecanla aldık ki sormayın sonra bir bakarız ki tüm değerlerin karşısında - var... 2 ay önce hareketsiz de olsa gördüğümüz 2000 spermin yerinde yeller esiyordu.. Eşim çok üzüldü çok bozuldu hele ben şok oldum... Ağlamak geldi o an içimden nasıl ağlayayım ki eşime moral vermeye çalışıyorum o beni duymuyor bile...
Doktora göstermek için bekliyorduk ya yürü neresini göstereceksin belli işte herşey dedi ya en azından bir yorum getirir göstericem tabi dedim ben gelmiyorum sen göster o zaman dedi tamam sen bekle ben göstereyim dedim kıyamam ya gösterdim doktora ne diyecek ki sonuçta olabilir diyor... Bizim gibi hastalarda beklenen birşey sonuçta...
Geçtiğimiz aydan farklı olarak proxeed kullandık yok yok yok hiç bişey çıkmadı...
Eve geldim ağladım biraz rahatladım şimdi...
Ne yapacağımızı bilmiyorum doktor 15 gün arayla yaptırın sperm testlerini olur da canlı yakalarsak dondururuz diyor...
Yoksa tüp bebeğe kadar elimizden geleni yapsak o zaman da çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten sonu ameliyat mı olur inanın kararsızım ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum...
Niye hiç çıkmadı ki??? üfff((
et yemeğimi dedim benim kocamın aklına gelemiştir hiç beni et yemeğiyle kandırmak.genelde çikolata alır .senin kan şekerin düşmüştür diye dalga geçer birde.ya ben o ilaçları annemlerin ordan almıştım birde brancayı nasıl bulayım tekrar.gitti ilaçlar.komşumamı sorsam o bana diyordu ben çöpten çıkarırım yazık o kadar ilaca diye çünkü o görmüştü o ilçaları almak için nerelere kadar gittiğimi
canım hoşgeldin yok canım aldatma falan allah korusun ama bana çok kızmış gitmiş abisiyle içki içmiş eve geldiler sarhoş bende dayanamadım kavga ettim .ama hep suçlusu abisi götürmüş onu mezesine ortak etmiş.bizimkinin de canı sıkkın abisine uymuş eltimlerde bizdeydi abisiyle eve gelince onları gördüğümde şok oldum eşimden hiç böyle birşey beklemezdim.ama hep baharın yüzünden onula zavallı pisi oynamamışımiyi akşamlar kızlar.
Vck dün beni çok şaşırttın gördüm yazdıklarını inşallah öyle bişey olmaz dedim dua ettim çok şükür şuanda herşey halledilecek gibi görünüyor ben de büyük bişeyler var sandım gerçi hala ne olduğunu bilmiyorum ama ilk aklıma aldatma geldi ya da şiddet çok şükür bunlar yok... Allahım ağzının tadını versinin dilerim herşey eskisinden güzel olur...
Biz bugün test sonucumuzu aldık... Kağıdı bir heyecanla aldık ki sormayın sonra bir bakarız ki tüm değerlerin karşısında - var... 2 ay önce hareketsiz de olsa gördüğümüz 2000 spermin yerinde yeller esiyordu.. Eşim çok üzüldü çok bozuldu hele ben şok oldum... Ağlamak geldi o an içimden nasıl ağlayayım ki eşime moral vermeye çalışıyorum o beni duymuyor bile...
Doktora göstermek için bekliyorduk ya yürü neresini göstereceksin belli işte herşey dedi ya en azından bir yorum getirir göstericem tabi dedim ben gelmiyorum sen göster o zaman dedi tamam sen bekle ben göstereyim dedim kıyamam ya gösterdim doktora ne diyecek ki sonuçta olabilir diyor... Bizim gibi hastalarda beklenen birşey sonuçta...
Geçtiğimiz aydan farklı olarak proxeed kullandık yok yok yok hiç bişey çıkmadı...
Eve geldim ağladım biraz rahatladım şimdi...
Ne yapacağımızı bilmiyorum doktor 15 gün arayla yaptırın sperm testlerini olur da canlı yakalarsak dondururuz diyor...
Yoksa tüp bebeğe kadar elimizden geleni yapsak o zaman da çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten sonu ameliyat mı olur inanın kararsızım ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum...
Niye hiç çıkmadı ki??? üfff((
iyi akşamlar kızlar.
iyi akşamlar kızlar.
canım hoşgeldin yok canım aldatma falan allah korusun ama bana çok kızmış gitmiş abisiyle içki içmiş eve geldiler sarhoş bende dayanamadım kavga ettim .ama hep suçlusu abisi götürmüş onu mezesine ortak etmiş.bizimkinin de canı sıkkın abisine uymuş eltimlerde bizdeydi abisiyle eve gelince onları gördüğümde şok oldum eşimden hiç böyle birşey beklemezdim.ama hep baharın yüzünden onula zavallı pisi oynamamışım.onu sevmiyormuşum.daha neler neler bende çok sıkıldım kararım kesindi valizimide hazırladım evden gidecektim sabah bir baktım kapı kilitli evde kaldım sonra herkese beni çok sevdiğini ondan böyle yaptığını söyleyince bende affetmeye karar verdim.
Canım senin adınada çok üzüldüm keşke yine çıkış olsaydıda dondursaydınız.ama bu hiç birşeyin sonu değil.inşallah tekrar çıkış olur .ben buna inanıyorum en azından içeride üretim oluyor belki arada sırada oluyordur.eşin devamlı test yaptırsın çıkınca dondursunlar.hakkınızda hayırlısı olsun
hiç yaniiii
tabi ya bi görsen ben kendim giderim dedim gelme sen dedm gelcem gelcem her işimi bırakır gelirm dedi. gelide aşkım benim
acıyormu diye kaç defa aradı
fitiller var ben hallederim aşkım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?