Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim insallah yarin güzel heberler verirsin bize dualarim seninle allah yardimcin olsun

et yemeğimi dedim benim kocamın aklına gelemiştir hiç beni et yemeğiyle kandırmak.genelde çikolata alır .senin kan şekerin düşmüştür diye dalga geçer birde.ya ben o ilaçları annemlerin ordan almıştım birde brancayı nasıl bulayım tekrar.gitti ilaçlar.komşumamı sorsam o bana diyordu ben çöpten çıkarırım yazık o kadar ilaca diye çünkü o görmüştü o ilçaları almak için nerelere kadar gittiğimi

iyi akşamlar kızlar.
vck dün beni çok şaşırttın gördüm yazdıklarını inşallah öyle bişey olmaz dedim dua ettim çok şükür şuanda herşey halledilecek gibi görünüyor ben de büyük bişeyler var sandım gerçi hala ne olduğunu bilmiyorum ama ilk aklıma aldatma geldi ya da şiddet çok şükür bunlar yok... allahım ağzının tadını versinin dilerim herşey eskisinden güzel olur...

önce sağlık ve huzur versin rabbim gerisi boş...

biz bugün test sonucumuzu aldık... kağıdı bir heyecanla aldık ki sormayın sonra bir bakarız ki tüm değerlerin karşısında - var... 2 ay önce hareketsiz de olsa gördüğümüz 2000 spermin yerinde yeller esiyordu.. eşim çok üzüldü çok bozuldu hele ben şok oldum... ağlamak geldi o an içimden nasıl ağlayayım ki eşime moral vermeye çalışıyorum o beni duymuyor bile...
doktora göstermek için bekliyorduk ya yürü neresini göstereceksin belli işte herşey dedi ya en azından bir yorum getirir göstericem tabi dedim ben gelmiyorum sen göster o zaman dedi tamam sen bekle ben göstereyim dedim kıyamam ya gösterdim doktora ne diyecek ki sonuçta olabilir diyor... bizim gibi hastalarda beklenen birşey sonuçta...
geçtiğimiz aydan farklı olarak proxeed kullandık yok yok yok hiç bişey çıkmadı...
eve geldim ağladım biraz rahatladım şimdi...
ne yapacağımızı bilmiyorum doktor 15 gün arayla yaptırın sperm testlerini olur da canlı yakalarsak dondururuz diyor...
yoksa tüp bebeğe kadar elimizden geleni yapsak o zaman da çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten sonu ameliyat mı olur inanın kararsızım ne yapacağımı nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum...
niye hiç çıkmadı ki??? üfff ((
napalım vardır bunda da bir hayır diyorum merak eden arkadaşlarım benden bu kadar.

bencede canım bu gece oynayın bence

cnm uzme genede kendını belkı bı sonrakı testte cıkar
ee gecen testtekı ler dondurulmadımı

canım hoca muayenelerini zaten 5 den sonra yapıyor.
5-7 arası mauyene ediyor. günde en fazla 5-6 kişiye bakıyormuş.

ya sanki evde kilitli olmak çok kolay siz olmasaydınız ben daha çok kafayı yerdim.benim kavgam başkalrına kavga sebebi olurmuş.onun kocası onu eve kilitledi sen beni niye kilitlemiyorsun yarın hepiniz evde kilitli kilitli oturursunuz.benimde cezam biter ya şimdide başımda bekçi var.bekçim garip garip bakıyor ne yapıyorsun diyor.

kız delirdin mi vck sen
canım benim ya sen kocişini üzme olsun mu o sensiz sen de onsuz yapamazsın ki hem... hem siz bir kere etle tırnaksınız öyle kolay mı ki... sen kocanın kokusuyla uyumaya alıştın onsuz yapamazsın ki hem...
ben bugün çok duygusalım biz ne olursa olsun kocalarımızı seiyoruz di mi bitanem onlar bizim canımız olmuş öyle değil mi... onlar bizim koca bebelerimiz di mi

aaa 2000 olan sperm yokmu olmuş tühhhh keşke dondurulsaydı onlar evet azolu kişilerde bazen görülen bazen ğörülmüyormuş diye bende duymuştum inşallah birdakinlerde görülür sıkma canını kullanın ilaçlara devam belli olmaz...:26:

yap bebekimmm yaa sefan olsun
hep enişte bey mi naz yapacak biraz da sen yap
tam da hassas bölge şimdi kıyamaz o sana

hiç yaniiii
tabi ya bi görsen ben kendim giderim dedim gelme sen dedm gelcem gelcem her işimi bırakır gelirm dedi. gelide aşkım benim
acıyormu diye kaç defa aradı
fitiller var ben hallederim aşkım diyo

kız yarın kilitli olmayacagım belli onu bir başka zamana erteleyeyim ben ahh benimki beni kitlese keyfime bakarım valla birgünde doru dürüst evin işi bitmeden gelde gel gelmiyonmu başlıyor sinir oluyorum bazen .. bekçin kim kız o kim hayırdır inşallah bsmillahirrahmanirrahim iyi saatte olsunlarmı var...

canım üzülme yaa inşallah ilerde yine görürsünüz spermleri sizdeki sorun neydi eşin testmi yaptırmıştı bende üzüldüm valla inşallah yine milyonlarca spermleri görürsünüz tez zamanda sıkmayın canınızı...

tabi canım çocuklar kanıyor çikolataya.
sana et yemkelerinin hepsinden yedirmesi lazım.
dönerler kebaplar köfteler....
valla kız sor ayıp mı olur acaba:26:
o kadar uğraştın onu almak için hakketen sen sor belki almıştır

canım hoşgeldin yok canım aldatma falan allah korusun ama bana çok kızmış gitmiş abisiyle içki içmiş eve geldiler sarhoş bende dayanamadım kavga ettim .ama hep suçlusu abisi götürmüş onu mezesine ortak etmiş.bizimkinin de canı sıkkın abisine uymuş eltimlerde bizdeydi abisiyle eve gelince onları gördüğümde şok oldum eşimden hiç böyle birşey beklemezdim.ama hep baharın yüzünden onula zavallı pisi oynamamışım.onu sevmiyormuşum.daha neler neler bende çok sıkıldım kararım kesindi valizimide hazırladım evden gidecektim sabah bir baktım kapı kilitli evde kaldım sonra herkese beni çok sevdiğini ondan böyle yaptığını söyleyince bende affetmeye karar verdim.
Canım senin adınada çok üzüldüm keşke yine çıkış olsaydıda dondursaydınız.ama bu hiç birşeyin sonu değil.inşallah tekrar çıkış olur .ben buna inanıyorum en azından içeride üretim oluyor belki arada sırada oluyordur.eşin devamlı test yaptırsın çıkınca dondursunlar.hakkınızda hayırlısı olsun

canım yaa çok üzüldüm inan ki :26:
hiç beklemiyordum ben sizden böyle bi sonuç...
bu ay sperm sayısı milyona ulaşır diye bekliyordum inan ki...
sen gelmeyince bende heralde sonuç daha çıkmadı diye düşündüm...
canım ne yapalım vardır bunda da bi hayır...
sayınız okadar iyiydiki ben bu ay hareketli bulunur diye umuyordum...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem...
hiç belli olmuyor işte bi çıkıyor bi yok oluyor
bizede hoca sık sık test yaptırın birinde az çıkması diğerinde çok çıkmayacağı anlamına gelmez demişti...
ama biz herzaman ankaraya gidemeyeceğimiz için 1 ay sonraya attık...
bence siz hocanın dediği gibi sık sık test yaptırın...
çıkanıda dondurun riske atmayın...
canım daha gençsiniz hemen tüp bebeğe geçmesenizde olur...
hayırlısıyla tedavisini olsun eşin sonra rahat rahat başlarsınız...
inş bundan sonrakilerde görürsünüz bitanem...
benimde canım sıkıldı ama bu dünyanın sonu değil...
allaha şükür siz 2000 i gördünüz...
inş daha da artacak ve hareketlenecek spermcikleriniz

çok üzüldüm canım
hayırlısı olsun inşallah. bi çıkan spermler bi çıkmıyormuş işte.
inşallah bundan sonra çıkarda dondurursunuz canım.
ameliyata gerek kalmadan sperm çıkışı olur inşallah. sıkıntı stres filan yaptıysa ondanda etkilenmiş olabilir.
içinizi ferah tutun canım.
bi çıkar bi çıkmaz sperm böyle bişey. azo olmayan kişilerdede sayı düşebiliyormuş yada çıkmayabiliyormuş canım.
bidahaki testte stressiz gider inşallah herşey güzel olur canım

hayırlı haberle gel yarın buyuk gun inşllh yarın burası senlenır halaylar cekılır
nese sevınc mutluluk 3 u bı arada yasanır a.e.o

tatlım allh kımsenin yuvasını yıkmasın

hiç yaniiii
tabi ya bi görsen ben kendim giderim dedim gelme sen dedm gelcem gelcem her işimi bırakır gelirm dedi. gelide aşkım benim
acıyormu diye kaç defa aradı
fitiller var ben hallederim aşkım diyo

halletsin tabi bebekimmm nasıl kıysın adamcağız
bugünün keyfini çıkar ama tamam mı hemen su koyverme azıcık keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…