Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[
hoşgeldin birtanem dualrın için allah razı olsun rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah .beni bu kadar seven gönül dostlarım için bu çiçekler hepinize

inşallahh canım önce bide tese yapıyolar canım biliyormusun bi iğne batırıyorlarmış testise ordan örnek alıp bakıyorlarmış orda bulamazlarsa m.tese ye geçiyorlar.
şimdiden stres yapma canım eşinede söyleme bişey. onu sakinleştir strese girmesin.
sanada tefriciye okuyalım canım ya ne dersin başlayalım mı?
valla bilmiyorum canım inan o zamn gördük dedi laborant ama 3 aydır yaptırmıyoruz ne oluyor ne bitiyor içerde bimiyorum.
inşallah üretiyordur.

niye öyle diyorsun canım ben bugün kahvaltı yaptım hemde sultanlara yarışır.kiminle yaptım dersen kayınbabamla ne asortik değilmi?

Çoook kayınpederle kahvaltı keyfi.Ben bu şerefe hiç nail olamayacam ama yok eşimin babası vefat etmiş.Allah rahmet etsin.Size de afiyet bal şeker olsun ama sanırım k.validenden daha iyi di mi/

sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..

hadi hayırlısı cnm valla benimde yüreğim küt küt atıyor ben topikten çok etkileniyorum ve bunuda bazen eşime istemesemde yansıjtıyorum inşlh hep güzel olumlu sonuçlar duyarızda bizde sizin mutluluğunuza ortak oluruz cnm..

sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..

AMİNNNNNNNNN )
ay bende çok heycanlandım inş. emekleriniz boşa çıkmaz .rabbim sana ve eşine sağlık sığat ve bebek versin, güzel haberler alırız inş.

canım Allah sizede mutlulukar nasp etsin.8-9 ay öncesine gittim şimdi eşimi ameliyata aldıklarında hastene koridorları dar gelmişti bana.çok şükür sperm bulunduğunda hemşireye sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştım Allah sevinç gözyaşları nasip etsin herekese

ah canım inşallah çokca bulunacak...hadi kızlar dua vakti...sakin olmaya çalış olmasada canı soğolsun eşinin...bir yastıkta kocayın... o yastığa bebişlerinde yatsın..:emir_bebek: aman ALLAHım.

bende çıkıyorum şu pazar işini halledeyim döndüğümde güzel haberler duyayım inş. ))

selam kızlarrr
bunlar sizin için
nasılsınız canlarım?
ben çok heyecanlıyım istiyorum bebeğim inşallah bize güzl haberler verecek

Slm cnm benimmm

iyiyiz cnmm sen nasılsınn
bende çook heyecanlıyım gerçektenn inş. güzel haberler olu:26:r

Aynen tatlım bende tek olunca yapamıyorumm
bizim diyet yalan oldun cnmm sürdüremiyorum ki her seferinde başlıyorum devamı gelmiyo ya zaten öle 3-4 kilo bi fazlam varr
aman napim dyorum can boğazdan gelir
yemeğe devam ediyorum evde tek olunca sürekli bişeyler yemek istiyo insannn

Sende bizdensin desene
evt cnm keşke yakın olsaydıkk da hep beraber yapardık ne güzelll

hamılelıkte gun bızım gunumuz olacakkkkkkkkkkk

kızlar ben alısverıse gıdıyorum
bır kac saate kadar gelırım hepınızı kocaman

Görüşürüz cnm iyi gezmeler bende gidicektim ama yerler buz tutmuşşş korktum şimdi düşerim filan diyee
sonra giderim artıkk

ya gerçektenmi.
eşimde korkuyo biraz genelden.
ondan sordum ama kaan hoca genel anestezi altında yaptığını söylemişti.
yine öyle yaparız demiş.
acaba istesek yani lokali yaparmı??

Benim eşimde lokal anestezi olmuştu ama bence genel olsaydı daha iyi olurdu
çünkü ameliyat esnasında bazı şeyleri görüyo duyuyo çok etkilenmişti benim eşimmm yanii
sters oluyo benim eşim kendi bile dedi sonra keşke genel yapsalardı ama ilk te nasıl olduğunu bilmediğimiz için onlar ne dediyse onu yaptıkk cnmm
sizinde az kaldı cnmm inş. güzel haberlerini alırız :26:

Ay ne heyecanlandım şimdii
inş. bulunur inş..:26:

Ay alt komşum geldii biraz onunla çene yaptımmm bişeyler yedimm anca gelebildimmm

amannn boşver zaten fazla kilon yok ne gerek var rejim yapmaya koyver gitsinn
can boğazdan gelir boşverrrrr

kızlar ben ders falan çalışamıyorum ya..
kafam istiyorumbebeğii de..
allahımm bi an önce güüzel haberlerini duyalım..
reglim dua edebiliyorum sadece..
uffff..
içim sıkıdı valla.

canım sizde ki sorun neydi spermleriniz donduruldumu pekii eşim ameliyatta iken bende çok sitres olmuştum zaman geçmiyor oooff çok zor günlerdi o günleri tekrar yaşamam inşlh diyemiyorum 3 ay sonra malesef yine yaşayacağım(

aynen tatlım koyverdim gittiiiii
can boğazdan gelirde birazda sen yesennnn

şimdi işyerinde bende bi tartılayım dedim 61 kilo olmuşum enson 55 idim çok fazla almışım eşimle birlikte polen kullanıyorum o aldırdı galiba:))

kızlar ben ders falan çalışamıyorum ya..
kafam istiyorumbebeğii de..
allahımm bi an önce güüzel haberlerini duyalım..
reglim dua edebiliyorum sadece..
uffff..
içim sıkıdı valla.

benimde aklım onda canım.
çok gerildim bende heyecanlıyım.
bende çook dua ediyorum canım inşallah güzel heber alacağızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…