- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
hoşgeldin birtanem dualrın için allah razı olsun rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah .beni bu kadar seven gönül dostlarım için bu çiçekler hepinizeakşam bende vck ve istiyorum bebeğim için dua ettim inş. Kabul olur eli boş gelmezler bol bol sperm bulunur...
Bugün güne iyi başladığımıza inanıyorum dün koparamadığım randevümüde sabah kopardım perşembeye bende polipimi aldırcam hayırlısıyla dua edin banada rahme zarar verdirmeden şu polipi aldırayım
eselim ne güzel kurtuldun valla yarandan
vck ninde eşiyle arası düzelmiş gibi oh maşallah kaynanada, kayınbabada yanlız bırakmıo gelinlerini))) gerçi ziyaretin kısası makbuldür )))
istiyorum bebeğimden de hayırlı haberler alırız inş...
Htmzl hayırlı olsun tedaviniz heycan stres doruktadır heralde çok stres olmamaya çalışın allahım hayırlısını versin inş.
anladım canım..
inşallah teki açılır bulunurda diğerine gerek kalmaz ya..
uf konuştukca düşündükçe biraz tedirgin oluyorum.
Rabbim sabır versin.
ameliyat olacağımızı sizden başka kimse bilmiyo.
sadece sizle konuşuyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
sadece kendim için değil sizin içinde istiyorum tüm güzellikleri..
sende üzülme canım inşAllah sizde tedavinizi güzelce uygulayınca sizdede çıış olacak.
sonuçta kuyrukta olsa gördünüz.
demekki vucütta var değilmi??
niye öyle diyorsun canım ben bugün kahvaltı yaptım hemde sultanlara yarışır.kiminle yaptım dersen kayınbabamla ne asortik değilmi?
tünaydın herkese;
eşi ameliyat olacak arkadaşın yolu açık olsun inşallah bol bol spermleri bulunur
sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..
sagol canım aminnnnnnn inşallah kızlar 15 dakika önce götürdüler amaliyathaneye inşalah bulurlar nasıl heyecanlandı giderken canım benim allahım inşallah onu baba eder olmayan herkezi ..
selam kızlarrr
bunlar sizin için
nasılsınız canlarım?
ben çok heyecanlıyım istiyorum bebeğim inşallah bize güzl haberler verecek
napıyım tek başıma canım istemiyor
evet ya sen bi ara diyet yapıyordun hep sorcam unutuyorum.
çok dikkat ediyordun kalori hesaplıyordun ne oldu o bıraktınmı?
evet ya kalabalıkta yeniyor yemek ama tek olunca insan bişey hazırlamak istemiyor.
Tencere dibin kara seninki benden kara misali oldu bu iş.Herkes birbirine kahvaltını yap diye tavsiye veriyo ama kimse yapmıyo.Bende sevmiyorum yalnız kahvaltı yapmayı.Keşke yakın olsak hergün birimizde kahvaltı keyfi yapsak ne güzel olurdu.Kalabalık kalabalık yerdik de yerdik...
hamılelıkte gun bızım gunumuz olacakkkkkkkkkkk
kızlar ben alısverıse gıdıyorum
bır kac saate kadar gelırım hepınızı kocaman
ya gerçektenmi.
eşimde korkuyo biraz genelden.
ondan sordum ama kaan hoca genel anestezi altında yaptığını söylemişti.
yine öyle yaparız demiş.
acaba istesek yani lokali yaparmı??
bende çıkıyorum şu pazar işini halledeyim döndüğümde güzel haberler duyayım inş.))
Aynen tatlım bende tek olunca yapamıyorumm
bizim diyet yalan oldun cnmm sürdüremiyorum ki her seferinde başlıyorum devamı gelmiyo ya zaten öle 3-4 kilo bi fazlam varr
aman napim dyorum can boğazdan gelir
yemeğe devam ediyorum evde tek olunca sürekli bişeyler yemek istiyo insannn
amannn boşver zaten fazla kilon yok ne gerek var rejim yapmaya koyver gitsinn
can boğazdan gelir boşverrrrr
Aynen tatlım koyverdim gittiiiii
can boğazdan gelirde birazda sen yesennnn
canım allah sizede mutlulukar nasp etsin.8-9 ay öncesine gittim şimdi eşimi ameliyata aldıklarında hastene koridorları dar gelmişti bana.çok şükür sperm bulunduğunda hemşireye sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştım allah sevinç gözyaşları nasip etsin herekese
aynen tatlım koyverdim gittiiiii
can boğazdan gelirde birazda sen yesennnn
kızlar ben ders falan çalışamıyorum ya..
kafam istiyorumbebeğii de..
allahımm bi an önce güüzel haberlerini duyalım..
reglim dua edebiliyorum sadece..
uffff..
içim sıkıdı valla.
birde şu ifadeleri öğrenebilsem:))))
benimde aklım onda canım.
çok gerildim bende heyecanlıyım.
bende çook dua ediyorum canım inşallah güzel heber alacağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?