ya bilmiyoruz inşallah dediğin ğibi olur olsaydı derlerdi ğibi düşünüyorum kaan hosaya çıktımı dedik öğlen geldiğinde daha belli olmaz bakılacak çıkarsa dondurulacak sabah belli olur filan dedi eşime çok başarılıydı amaliyat dedi boyna öyle söylüyorlar amaliyathanedede başarılı geçti filan diyorlarmış bizde eşimle konuşuyoruz başarılı geçti deyince yani sperm çıktı anlamında sperm çıkmadıysa neyi başarılı geçti deyip duruyorlar diyorum kesme biçmelerimi başarılıydı diyorum haksızmıyım başarıllı geçti filan diyorlar spermden bi haber valla haticeye degil neticeye bakarım biz neticeyi merakla bekliyoruz bakalım.
sagol canım allah razıolsun allahım inşallah sizlerede bir kapı açsın bebeginize kavuşun .
inşallah cemrem sagolasın bakalım yarın neyle karşılaşcaz ..:26:
ya yanıma parol agrı kesici almıştım dün evden çıkarken içtim dündede vardı biraz buğünde üç oldu içtiğim onu içmesem iyce patlıcak galiba miğrendemi var bilmem burda yatacak yer var birazdan vurcam kafamı yatcam uyursam geçer heralde sagol bitanem ne diyeyim allah sizlerin gönlündekinide versin bana vermezse sizlere versin inşallah..
inşallah sabah güzel haber gelir baharım ya adam zaten canı acıyor bide boyna ya çıkmadıysamı diyeyim çok duygusal zaten amaliyata giderken al üstündekileri çıkar bunu giy diye bilirsin özel kıyafet verdiler onu giydi nasıl heycanlandı dokunsan ağlıcak valla sedyeye koydular gittiği yerde ne o bana bişey dedi ne ben ona tık desek aglıcaz gidemedim bile yanında dizim tutmadı özüm yetmedi o yokken odada fırsat bu fırsat büssürü ağladım geldi amaliyattan aglıyordu offff offff millet gitti söylemiyorlar bişey diye beraber agladık buseferde heralde çıkmadı filan dedik sesleri çıkmıyor diye kaan hocada öyle dedi bilmiyorum artık benimkini teskin teselli ediyorum bir yandan allah büyük varsa görecegimiz belki çıkar sabah belli olur heralde artık ne bileyim offf offf.
Benimde şimdi kaynanam gitti.ona dedimki kusura bakma ben pc den birşey bakmam lazım arkadaşımın eşi ameliyat oldu bakayım sonucu ne çıkmış. Oda ne ameliyatı dedi.bende eşimin olması gereken ameliyat dedim.kadın yine kafamı ütüledi sakın ameliyat olmasın iyi değil işte seda sayan diyorki sakın erkekler ameliyat olmasın.bende sustum yoksa senelerin patlamasını yaşayacaktım.sanki ben çok meraklıyım oğlunun ameliyat olmasına sanki tüpbebek çok kolay ona göre yeterki oğlu iyi olsun gelinine ne olursa olsun ya rabbim sabır ver hemen gitsinde bende arkadaşlarımla rahat rahat konuşayım yoksa ters tarafıma gelecek açıcam bayramlık ağzımı diye dua ettim nihayet gitti vukuat yaşamadan.
Baharcımm bu akşam kavuşuyosun eşineee yaptınmı yemekleriniii
ne zaman geliyoooo
canım 8,30 da burda olacak ama benim yemekler daha hazır değil
inş o gelene kadar tamamlanır hepsi...
ne yapayım ya istiyorumbebeğimiden haber alıcam diye dk başı pcnin başına geliyorum...
gelincede hemen geri dönemiyorum böyle işte
menüde mercimek çorbası, fırında tavuk, fırında karnıbahar, salata, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber var...
hadi kızlar sizde buyrun yemeğe
"kı"zlar iyi akşamlar "" bizden bir haber yok anca sabah kaan aydos geldiğinde belli olacak galiba zaten kötü habere alıştırdık baya baya bence çıksa birileri gelirdi şimdiye hadi ğözünüz aydın gibisinden çıkmadıkı kimse ses çıkarmıyor diyoruz eşimle kah aglıyoruz kah komik bişey oluyor gülüyoruz arsızlıgıda aldık ele napayım çıkmazsa dünyanın sonu degil ya filan diyorum benimkine teselli yoksa çok aglıcak suzmaz bilirim duygusal fazlasıyla kıyamıyorumda zaten acısı var ya kaan aydosta mikrotese olanlar benimkinin tek taraf kesilmiş nedenki birinemi bakmışlarki daha önceki teselerde iki tarafta kesilmişti oniyeki yarın kaan beyede sorcamda bide size sorayım dedim bizden böyle arkadaşlar kafam patlarcasına agrıyor gözlerim yuvasından çıkacak ğibi sanki hemşireye tansiyonumu ölçtürdüm 11.8 çıktı gayet içi dedi acaba yükseldimi gibisinden heralde akşam uyumadık yolda olunca uykuzluk kaygı stres hepsi birbirine karıştı ondandır amannn dış yaralar çabuk geçerde iç yaralar geçmiyor çok sagolun allah razıolsun hepinizden birdaha okudugunuz için keşke güzel haberle dönsek ama bilemiyorum ..
ne yapayım ya istiyorumbebeğimiden haber alıcam diye dk başı pcnin başına geliyorum...
menüde mercimek çorbası, fırında tavuk, fırında karnıbahar, salata, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber var...
meraba canlar..
bu akşamki halay performansınnı yarına bırakıyorum.
zaten bu akşam istiyorumbebeiğiminde benimde başım ağrıyo..
yarın sizleride bekliyoruz halaya ha...
iyi akşamlar kızlar istiyorumbebeğime bakmaya geldim sonuç nasıl çok merak ettim işallah güzel haberler verir geçmişi okuyamadım daha bir bakayım haber varmı
hadi ben geliyimm
mercimek çorbası ve fırın tavuğa bayılırım .
karnıbaharı kızartırsan onuda yerim
közlenmiş bibeerede bayılırımmm
ama hadi neyse bugün kocişinle başbaşa olun.
ben gelinvcede aynı yemekleri yaparsın olmazmı bebekim
ııımmmm menü pek güzelmişkocişle kavuşmanıza özel yani
size afiyet olsun canım benim kocişinle güzelce başbaşa hasret giderin tamam mı
sonra doyunca da pisi pisi pisi
iyi akşamlar canım hoşgeldin henüz bir haber yok ama sonuç yarın belli olacakmış.ama tek testise bakılmış bu bile bizim için umut verici bizim düşüncemize göre tek testiste bulunduki diğerine gerek kalmadı.kaan hoca ameliyatın çok iyi geçtiğini söylemiş.birde sperm çıkarsa donduracaklar demiş haklarında hayırlısı olsun inşallah.benim anlamadığım birşey var bir arkadaşımın eşinde aynı sorun mevcut inmemiş testis ama 5 milyona yakın spermi çıkıyormuş.hatta arkadaşım inşallah ondada sperm çıkmaz ameliyat olmak zorunda kalır yani birtek ben acı çekmem oda benim gibi sıkıntı yaşar diyordu.inşallah istiyorumbebeğiminde eşinde sperm çıkar ve yarın 20senenin acısını çıkarırıziyi akşamlar kızlar istiyorumbebeğime bakmaya geldim sonuç nasıl çok merak ettim işallah güzel haberler verir geçmişi okuyamadım daha bir bakayım haber varmı
Baharcığım afiyet olsun .canım yazını okudum geçen gün benim yüzümden günün kötü geçmiş hatta sinemaya bile gitmemişsin.bugün acısını çıkar canım tekrar sizlere kötü zaman geçirttiğim için özür dilerim.zavallı pisimi oynayacaksınız
"kı"zlar iyi akşamlar "" bizden bir haber yok anca sabah kaan aydos geldiğinde belli olacak galiba zaten kötü habere alıştırdık baya baya bence çıksa birileri gelirdi şimdiye hadi ğözünüz aydın gibisinden çıkmadıkı kimse ses çıkarmıyor diyoruz eşimle kah aglıyoruz kah komik bişey oluyor gülüyoruz arsızlıgıda aldık ele napayım çıkmazsa dünyanın sonu degil ya filan diyorum benimkine teselli yoksa çok aglıcak suzmaz bilirim duygusal fazlasıyla kıyamıyorumda zaten acısı var ya kaan aydosta mikrotese olanlar benimkinin tek taraf kesilmiş nedenki birinemi bakmışlarki daha önceki teselerde iki tarafta kesilmişti oniyeki yarın kaan beyede sorcamda bide size sorayım dedim bizden böyle arkadaşlar kafam patlarcasına agrıyor gözlerim yuvasından çıkacak ğibi sanki hemşireye tansiyonumu ölçtürdüm 11.8 çıktı gayet içi dedi acaba yükseldimi gibisinden heralde akşam uyumadık yolda olunca uykuzluk kaygı stres hepsi birbirine karıştı ondandır amannn dış yaralar çabuk geçerde iç yaralar geçmiyor çok sagolun allah razıolsun hepinizden birdaha okudugunuz için keşke güzel haberle dönsek ama bilemiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?