Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bugün çok umutluyduk... inş. bitmiş değil bakalım tek tarafa bakmışlar.. sabah mutlu haberi verseler ne güzel olur. yüerğini ferah tut büyükler derki İş olacağına varır.a e ol..

Benimde şimdi kaynanam gitti.ona dedimki kusura bakma ben pc den birşey bakmam lazım arkadaşımın eşi ameliyat oldu bakayım sonucu ne çıkmış. Oda ne ameliyatı dedi.bende eşimin olması gereken ameliyat dedim.kadın yine kafamı ütüledi sakın ameliyat olmasın iyi değil işte seda sayan diyorki sakın erkekler ameliyat olmasın.bende sustum yoksa senelerin patlamasını yaşayacaktım.sanki ben çok meraklıyım oğlunun ameliyat olmasına sanki tüpbebek çok kolay ona göre yeterki oğlu iyi olsun gelinine ne olursa olsun ya rabbim sabır ver hemen gitsinde bende arkadaşlarımla rahat rahat konuşayım yoksa ters tarafıma gelecek açıcam bayramlık ağzımı diye dua ettim nihayet gitti vukuat yaşamadan.

bidenem anlattıkların içime işledi resmen
rabbim tüm acılarınızı unutturacak inş yarın...
ama ben bu son yazdıklarınla daha da umutlandım...
çünkü gerekli görmeseler diğer tarafada bakarlardı...
sonucu almadan da sizi heyecanlandırmamak için bişey dememişlerdir...
inş sabah güzel haberlerinizi alıcaz...
rabbim yardımcınız olsun bidenem

aman canım boşver sanki biz keyfi ameliyat olsun istiyoruz eşlerimizin,normal yolla olmuyosa mecburen çaresine bakılcak.

Baharcımm bu akşam kavuşuyosun eşineee yaptınmı yemekleriniii
ne zaman geliyoooo

canım 8,30 da burda olacak ama benim yemekler daha hazır değil
inş o gelene kadar tamamlanır hepsi...
ne yapayım ya istiyorumbebeğimiden haber alıcam diye dk başı pcnin başına geliyorum...
gelincede hemen geri dönemiyorum böyle işte
menüde mercimek çorbası, fırında tavuk, fırında karnıbahar, salata, yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber var...
hadi kızlar sizde buyrun yemeğe

hadi ben geliyimm
mercimek çorbası ve fırın tavuğa bayılırım .
karnıbaharı kızartırsan onuda yerim
közlenmiş bibeerede bayılırımmm
ama hadi neyse bugün kocişinle başbaşa olun.
ben gelinvcede aynı yemekleri yaparsın olmazmı bebekim

Ben çok hastayım yatıyorum ama seni merak ettiğim içn girdim.Eğer tek tarafı kestilerse bu olumlu bişey.Çünkü ilk önce bi tarafı bılunmassa diğer tarafa bakıyorlar diye biliyorum ben.Bence güzel haberler alıcak biraz daha sabır.Tüm dualarımız seninle

ııımmmm menü pek güzelmiş kocişle kavuşmanıza özel yani
size afiyet olsun canım benim kocişinle güzelce başbaşa hasret giderin tamam mı
sonra doyunca da pisi pisi pisi

meraba canlar..
bu akşamki halay performansınnı yarına bırakıyorum.
zaten bu akşam istiyorumbebeiğiminde benimde başım ağrıyo..
yarın sizleride bekliyoruz halaya ha...

Baharcığım afiyet olsun .canım yazını okudum geçen gün benim yüzümden günün kötü geçmiş hatta sinemaya bile gitmemişsin.bugün acısını çıkar canım tekrar sizlere kötü zaman geçirttiğim için özür dilerim.zavallı pisimi oynayacaksınız

iyi akşamlar kızlar istiyorumbebeğime bakmaya geldim sonuç nasıl çok merak ettim işallah güzel haberler verir geçmişi okuyamadım daha bir bakayım haber varmı

meraba canlar..
bu akşamki halay performansınnı yarına bırakıyorum.
zaten bu akşam istiyorumbebeiğiminde benimde başım ağrıyo..
yarın sizleride bekliyoruz halaya ha...

hoşgeldin canım
inşallah çekeriz yarın halayları

iyi akşamlar kızlar istiyorumbebeğime bakmaya geldim sonuç nasıl çok merak ettim işallah güzel haberler verir geçmişi okuyamadım daha bir bakayım haber varmı

hoşgeldin leylakcım
ameliyattan çıkmış eşi ama sonuç yarın belli olacakmış biz de bekliyoruz sabırsızlıkla.

Hadi cnm az kalmışş yetiştirirsin sen tatlımmmm
benim menüdede mercimek çorba,karnıbahar yemeğii ,domatesli bulgur pilavı ve ayva kompostosu vardıı cnmm menüler benziyo birazcıkk
size afiyet olsun tatlımm başbaşa kalınn bu akşam sizz
başka akşam gelirizz artıkk yaparsın bizim içinnn böyle bi menüü cnmm

bebekimmm sen bi gel ben sana neler yaparım neler
neyi nasıl seviyorsan öyle yaparım canım benim...
aman da aman pek de düşünceliymiş bu
hadi öyle olsun bakalım arayı açma ama en kısa zamandfa bekliyorum

merhaba arkadaşlar ;
benim de eşim azosperm. öğreneli çok olmadı. o zamanda yazmıştım. ama çalıştığım için çıkmak zorunda kaldım ve takip edemedim. elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ve her baktığımda keşke sizleri tanıyabilsem, oturup biraz dertleşebilsem diyorum. ben öğreneli daha 1 ay oldu ama bu 1 ay içinde o kadar çok hamile kalan oldu ki çevremde. garip duygular yaşıyorum, kendime çok kızıyorum ama kıskanıyorum onları biraz. hem çok seviniyorum onlar için. Allahım bu duyguyu ben yaşıyorum kimseye yaşatma diyorum. en kısa zamanda inşallah isteyen herkese nasip olur minik minik bebişler...
benim eşimde 7 tanecik sperm bulundu ve doktor hemen tüp bebek dedi.Diyarbakır'da bir özel hastaneydi. bir kaç gün toparlanamadık öğrenince sonra hemen saraçoğlu nu aradım. bana bir çeşit ot, çay ve keçiboynuzu pekmezi gönderdi. hepsi sırayla uygulanacak. biz henüz ottayız ve 2 ay falan var bitmesine. ben bu önümüzeki pazartesi elazığ araştırmaya gidicem. tüp bebeği orada düşünüyorum. diyarbakırdaki özel hastaneler pek güvenilir gelmedi bana. araştırmada yapmak için belgeye falan ihtiyaç var mı? orada çok iyi bir doktor varmış. banu diye. her giden hamile kalmış. birde eşimdeki sorun dışında tüp bebek için ben ne gibi muayenelerden geçicem. acaba hemen tedaviye başlar mı ki? cevaplayabilirseniz merak ettiklerim bunlar. şimdiden teşekkür ederim hepinize. sizlere yazmak bile güzel...

ııımmmm menü pek güzelmiş kocişle kavuşmanıza özel yani
size afiyet olsun canım benim kocişinle güzelce başbaşa hasret giderin tamam mı
sonra doyunca da pisi pisi pisi

evet tatlık kocişimin evine dönüşünü kutluyorum
tamam tatlım dediğin gibi yaparız...
zavallı pisisiz olur mu hiç
bigün sizide bekliyorum yemeğe ona göre

iyi akşamlar canım hoşgeldin henüz bir haber yok ama sonuç yarın belli olacakmış.ama tek testise bakılmış bu bile bizim için umut verici bizim düşüncemize göre tek testiste bulunduki diğerine gerek kalmadı.kaan hoca ameliyatın çok iyi geçtiğini söylemiş.birde sperm çıkarsa donduracaklar demiş haklarında hayırlısı olsun inşallah.benim anlamadığım birşey var bir arkadaşımın eşinde aynı sorun mevcut inmemiş testis ama 5 milyona yakın spermi çıkıyormuş.hatta arkadaşım inşallah ondada sperm çıkmaz ameliyat olmak zorunda kalır yani birtek ben acı çekmem oda benim gibi sıkıntı yaşar diyordu.inşallah istiyorumbebeğiminde eşinde sperm çıkar ve yarın 20senenin acısını çıkarırız

saol canım benim evet ogün sana üzüldüğümüz için hiç keyfimiz yoktu...
ama bugün çok güzel olacak inş
az önce nursenede yazdım zavallı pisisiz olur mu hiç
sen bidaha kocişini üzme oda seni üzmesin affederiz biz

canım yazdıklarının aynısını bundan 7 ay önce yaşadım bizde Genartta olmuştuk ameliyat eşiminde tek sağ tarafını kesilmişti bizede 2 saat sonra belli olur dediler biz düştük yollara Bursaya eşim yolda neler çekti o günü hiç unutmam çıkmadığına mı yanayım eşimin ağrısına mı Allahtan anem yanımdaydı da biraz olsun o teselli etti bizi siz hastanede mi kalıyorsunuz bize kimse öyle birşey söylememişti biz ameliyat olduk 10 dk sonra düştük yollara o günler aklıma geldikçe içim bir tuhaf oluyo canım yalnız değilsin işallah güzel haberler alırsınız yarın ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…